Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Περι-για να μην γκρινιάζει ο Χωστήρας ένα γρήγορο ετοιματζίδικο

Επιτέλους ένας σωστός πολιτικός. Ένας που μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα. Ένας πολιτικός που με γεμίζει ελπίδα για την συνέχεια. Ξεκίνησε με ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα. Μπράβο Δημήτρη Γιαννημάρα δήμαρχε της δυτικής Μάνης. Θέλω να τον δω να πάρει και άλλες μεγάλες αποφάσεις όπως αυτή. Και ποια αυτή η απόφαση ; Μα φυσικά να απαγορεύσει στους τρόμπες με τις ρακέτες να ασκούν την μαλακία τους στις παραλίες. Αυτό το σιχαμένο είδος ανθρώπων που σπάνε αρχίδια κάθε χρόνο στους λουόμενους επιτέλους θα λάβει τέλος. Θα ξεκινήσει από τις παραλίες της Δυτικής Μάνης και ελπίζω να ψηφιστεί σε όλους τους νομούς της χώρας. Ήταν να γίνει η αρχή. Ποια ΕΡΤ και αρχίδια τούμπανα. Βγείτε στους δρόμους όλοι. Όχι στους δρόμους βγείτε στις παραλίες όλοι και προπηλακίστε οτιδήποτε ανθωποιδές παίζει ρακέτες. Γαμήστε τους τα ράμματα. Διώξτε τους από την χώρα. Βιάστε τους. Ο ρατσισμός εδώ χωράει και είναι θεμιτός. Όλοι μαζί μπορούμε. Όπως καταλαβαίνετε και βλέπετε η μάστιγα αυτή χρόνο με τον χρόνο παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Αν δεν προσέξουμε τώρα σε 5 χρόνια θα είναι πολύ αργά. Μπορεί ακόμα και εγώ να παίζω ρακέτες. Ακόμα και εσύ. Είναι θέμα χρόνου να κολλήσεις και μετά η λοβοτομή είναι η μόνη θεραπεία. Αδέρφια προλαβαίνουμε ακόμα. 
Ραντεβού όλοι στα καλάμια Κορινθίας την Κυριακή 04/08/2013. Πάρτε μαζί σας οτιδήποτε όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανασκολοπισμό των ρακετίστων. Δεκτές και οι καραμπίνες του παππού που κυνήγαγε αγριογούρουνα. Ένας για όλους και όλοι ενταντίων των ρακετίστων.


(για το τυπογραφικό λάθος της ημερομηνίας στην αφίσα δεν ευθύνετε το Peris-taseis και οι συντάκτες του).




Ακούσατε ακούσατε ! Κλύσμα με καφέ ! Εθισμένοι οι μαλάκες στον καφέ και τι κάνουν, βάζουν στο κωλάντερο τους καφέ και μετά τον χέζουν. Μα καλά έχουν δοκιμάσει να τον πιουν από την στοματική κοιλότητα. Ντε και καλά από τον πρωκτό ; Μα τι στον πούτσο πια.


Ήμουνα πρόσφατα για άλλη μια φορά σε κάποιο κλαμπ της επαρχίας κριτικάροντας με φίλο τον βαθμό τσουλοσύνης στο ντύσιμο των ανήλικων του μαγαζιού. Σκέτη ρουτίνα. Την συγκεκριμένη ημέρα το μαγαζί είχε κάποιο event - ατάλαντο καλλιτέχνη που γνωρίζεις την μια και μοναδική επιτυχία που έχει τραγουδήσει αλλά δεν γνωρίζεις ότι το λέει αυτός.
Π.χ. 
- Ρε μαλάκες κομματάρα το τραγούδι "Παιδί γενναίο" 
- Ναι ναι ωραίο κομμάτι ποιος το λέει ;
- Δεν ξέρω. Ένας που η φωνή του μοιάζει με του Ρέμου
- Ναι ρε ο Ρέμος το λέει
- ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ
- Όποιος και να το λέει στα αρχίδια μου. Το κομμάτι γαμάει.
- Ναι ναι συμφωνώ
 ....
Πόσοι τέτοιοι καλλιτέχνες υπάρχουν σήμερα. Έχουν και όλοι μια κοψιά ονόματα. Κυανός, Γαλανός, Γκάνος, Αρσενίου, Ζαφειρίου, Ερυθρός, Βρετός. Μην πιάσω και τους άλλους με τα προτότυπα Τους, Σταν, Ρους, Πους, Της, Στα διάλα...

Να σου κάνουν τέτοια φάρσα είναι να μην χεστείς. Αν ήμουν εγώ η γκόμενα το ίδιο βράδυ θα του εκοβα τα αρχίδια με νυχοκόπτη θα τα έριχνα στο μπλέντερ και θα του τα έκανα κλύσμα όπως οι από πάνω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις