Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κατηγορίες πορνό (part 3)

Και ξανά προς την δόξα τραβάω... 
Όλοι μαζί τραβάμε...

Watersports
Η συγκεκριμένη ανωμαλία δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε μεταφράζοντας την λέξη. Δεν πρόκειται για αθώα παιχνίδια με το νεράκι του θεούλη. Του θεούλη είναι και αυτό αλλά προέρχεται από διαφορετική πηγή. Και χρώμα και μυρωδιά και γεύση (φαντάζομαι). Και για να μην σας μπερδεύω περισσότερο θα χρησιμοποιήσω άλλους δύο όρους και θα καταλάβετε αμέσως. Golden showers ή urine. Δεν μας κατουράς που λένε ! Ε ναι αυτό. Αλληλοκατουρήματα μεταξύ ατόμων. Και εδώ πολλοί από αυτούς δεν αρκούνται μόνο στο να λουστούν αλλά και στο να τα πιουν. Στην υγειά σας.

Emetophilia
Ξέρω τώρα έχω βάλει στην σειρά όλα τα σωματικά υγρά και σας σιχαίνω αλλά πρέπει να τα αναφέρω και αυτά καθώς είναι μια πραγματικότητα που ανήκει στην πραγματικότητα. Οπότε αφού είπαμε για βυζόγαλα, σκατά και κάτουρα πως θα αφήσουμε παραπονεμένο τον εμετό. Για άλλη μια φορά ως πανέξυπνοι αναγνώστες που είστε συμπεράνατε πως πρόκειται για ένα σιχαμένο είδος ανωμαλίας και αυτό. Προσοχή πάντως γιατί αυτό έρχεται εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Βλέπεις ένα ωραίο ξεκωλίδι να τον παίρνει βαθιά στην στοματική κοιλότητα και τσούπ "Ουαργρρρρρρρρρρρ" Ξερνάει ότι έχει φάει για μεσημέρι επάνω στον πούτσο του πουτσαρά και αυτός χαίρεται. Και εκεί συνεχίζει η βρώμα και μπουκώνεται μέχρι να ξεράσει και την τελευταία γαστρική σταγόνα του στομαχιού της. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι πως σε ορισμένες από αυτές τις σκηνές δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ξερνάει ο ένας στο στόμα του αλλουνού. Αρκετά. Φώτο να βάλω άραγε ;

Preggo
Γκαστρωμένες φωτογραφίζονται, χαϊδεύονται και γαμιούνται χωρίς αναστολές. Το ξέρετε το ανέκδοτο με τον μπαμπά που ήθελε να κάνει σεξ με την γυναίκα του μέχρι και την τελευταία μέρα πριν γεννήσει. Που βγήκε μετά το πιτσιρίκι και ρώτησε στα καπάκια ποιος είναι ο πατέρας μου και αφού του είπαν πήγε και του κοπάναγε με δύναμη το δάχτυλο στο δόξα πατρί και του έλεγε  σ αρέσει ρε μαλάκα σ αρέσει. Αυτή θα είναι μάλλον η εξέλιξη της ιστορίας.

Squirt
Και όμως υπάρχουν γυναίκες που χύνουν. Δεν λέω όλες χύνουν αλλά δεν χύνουν όπως χύνουν οι συγκεκριμένες. Μιλάμε για ποτάμια, λίμνες και ωκεανούς ολόκληρους. Μούσκεμα. Που οφείλετε αυτό βάση επιστημονικής άποψης ρωτήστε τον Ασκητή. Εγώ ξέρω και λέω αυτό που βλέπω. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει γυναίκες που βγάζουν Αιγαία Πελάγη από την ουρήθρα τους. Απλά τρίβουν το πράμα τους και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει η βάνα και ξεχειλίζουν ζουμιά. Και μην μπερδεύεστε ορισμένοι καχύποπτοι. Δεν πρόκειται για ούρα. Αν υπάρχει κάποια αναγνώστρια με την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα παρακαλώ να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο του Peris-taseis και να μας το κάνει πιο λιανά τι παίζει. Ευχαριστώ.

Saliva
Το είδος αυτής της πορνογραφίας περιλαμβάνει σάλια. Το σάλιο βασικά είναι ένα βασικό προϊόν της στοματικής κοιλότητας και βοηθάει ιδιαίτερα στην σεξουαλική πράξη. Με το σάλιο γλιστράει καλύτερα. Οπότε εδώ θα δείτε να σαλιώνουν καλά το πέος κατά της διάρκεια του στοματικού έρωτα (τσιμπούκι) και επίσης κατά της διείσδυση (γαμήσι). Ψιλοσιχαμάρα ορισμένες φορές αλλά αντέχετε. 

Cum-shot
Ανδρική εκσπερμάτωση σε όλο της το μεγαλείο. Σε στόμα, σε μούτρα, σε μαλλιά στην πλάτη, στην κοιλιά, στα πόδια, στα χέρια, στον ποπό και παντού. Και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ακόμα και στα μάτια και ας τσούζει. Εκατομμύρια παιδάκια χάνονται. Κρίμα.

Crying
Μην πάει το μυαλό σας στο μελό και στο δράμα. Καμία απολύτως σχέση. Μην περιμένεις να δεις βασανισμένες κορασίδες από την σκληρή ζωή της καταθλιπτικής καθημερινότητας. Απλά όταν τις πηδάνε βάζουν τα κλάματα για κάποιον ψυχολογικό λόγο. Προφανώς έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στην παιδική ηλικία ή από κάποιο μετατατραυματικό σοκ. Η απλώς η συγκίνηση της πούτσας μέσα στο μουνί είναι λόγος σημαντικός να αφεθεί ένα δύο ή ακόμα και τρία δάκρυα. Για αυτούς που δεν αντέχουν να βλέπουν γυναίκες να κλαίνε ας διαλέξουν κάτι άλλο από το παραπάνω μενού γιατί θα τους μαυρίσει η ψυχή.

Bestiality
Μετάφραση στην ελληνική "κτηνοβασία". Άντρες και γυναίκες ζευγαρώνουν με ζώα. Παράνομο σε πολλές χώρες και νόμιμο σε ακόμα περισσότερες. Ντάξη καταλαβαίνω πως μερικοί παραγωγοί δεν διαθέτουν το απαραίτητο μπάτζετ για να προσλάβουν ανθρώπινα όντα και έτσι βγάζουν το άχτι τους στα κακόμοιρα τα ζώα. Το κορίτσι και το άλογο, ο πούστης και τα άλογα, Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, Μαλάκια στο πιάτο της, Μαριγώ η κατσίκα είναι ορισμένοι τίτλοι που θα μπορούσαν ΙΣΩΣ να σας βάλουν στο κλίμα για το τι θα δείτε. Απορία δικιά μου είναι η θέση των φιλόζωων για την κτηνοβασία. Είναι κακό να δείχνουν με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ αγαπάνε ορισμένοι τα ζώα που ζευγαρώνουν μαζί τους ή είναι στυγερή εκμετάλλευση και καταπάτηση των δικαιωμάτων τους ;

Bukkake
Καταρχήν εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε. Καμία σχέση με κέικ. Έχει και ένα μπουκ μπροστά που αλλάζει λίγο το θέμα. Πρόκειται λοιπόν για μια ηθοποιό που κάθεται αραχτή και από πάνω της δεκάδες μαλάκες χτυπάνε την χήρα με τα πέντε ορφανά με σκοπό να τελειώσουν όλοι επάνω της. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο μεγάλη η παραγωγή και τόσο πιο πολύ το σπέρμα που θα λούσει την πρωταγωνίστρια. Η ονομασία Bukkake προέρχεται από τους ανωμαλιάρηδες Ιάπωνες και συνήθως θα δεις σχιστομάτικα γκομενάκια να λούζονται με κουκουνόγαλα.


Creampie
Άκου να δεις εδώ τι γίνεται. Ο γαμιάς της υπόθεσης τελειώνει μέσα στο μνάκι της πορνοστάρ και μετά αυτή προσπαθεί να βγάλει το υγρό από το μνάκι της σπρώχνοντας προς τα έξω. Δηλαδή το φτύνει.  Φοβερό ε ; Μπορείς και εσύ να το κάνεις. Δοκίμασε τώρα !


Cum Swapping
Εδώ οι λατρεμένες μας πορνοστάρ που δεν κολλάνε πουθενά αφού υποδεχτούν με όλες τις τιμές και τα μεγαλεία το σπέρμα στο στόμα τους (ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ) το μοιράζονται στόμα με στόμα με τις φίλες τους. Σαν το κουτσομπολιό ένα πράγμα. Η διαδικασία της μοιρασιάς μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές ωσότου ο σπερματοσαλιοχυλός αποκτήσει τόσο όγκο που δεν χωράει στο στόμα και ξεχειλίζει. Η πιο τυχερή στο τέλος το καταπίνει.


Fisting
Εδώ θα δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Και για πιο συγκεκριμένα όχι ο σάκος αλλά το μουνί και ο κώλος. Μιλάμε βέβαια για διεισδύσεις χεριών και ποδιών στις περιοχές... Πιο αναλυτικά :
Ένα δάχτυλο, δύο δάχτυλα, τρία τέσσερα πέντε όλη η παλάμη. Μετά μέσα και η άλλη παλάμη και μετά παλαμάκια. Μετά βγάζει το ένα χέρι γιατί μούδιασε και χώνει το άλλο μέχρι τον αγκώνα ή και παραπάνω, όσο πάει ρε αδερφέ. Και μιλάμε για μουνί ακόμα. Στον κώλο η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική γιατί εκεί συμμετέχουν και πούστηδες, συγγνώμη gay και δώσε πάλι πόνο. Στο τέλος βλέπεις κάτι ξεχειλωμένα μουνοκωλοτρυπίδια που χάσκουν σαν ψάρια έξω από το νερό.

POV (Point Of View)
Μια κατηγορία πολύ ιδιαίτερη με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Εδώ ο τρισμέγιστος σκηνοθέτης προσπαθεί να βάλει και εσένα που είσαι στην απέξω και μαλακίζεσαι μέσα στην ταινία. Τα πλάνα της ερωτικής πράξης κινηματογραφούντε από την σκοπιά ενός συμμετέχοντα που γαμεί άμεσα απλώς δεν βλέπουμε ποτέ το πρόσωπο του. Λες και μας νοιάζει δηλαδή. Η ευαισθησία του σκηνοθέτη και της παραγωγής είναι μεγάλη σε αυτό το στιλ των ταινιών.


Gay
Πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλιά κουβάρια. Δεν έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω. Προφανώς άνδρες τον παίρνουν και τον δίνουν μεταξύ τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε τον Χωστήρα.

Lesbian
Εδώ μάλιστα. Αξίζει το θέμα να αναφερθώ εκτενώς αλλά δυστυχώς δεν χωράει μεγάλη ανάλυση. Λεσβίες (μουνάρες όμως όχι όπως οι πραγματικές οι σαύρες) κάνουν γλειφομούνια και πλακομούνια παρέα με ομοιόματα πούτσων. Φαντάζομαι πως όλοι θα γνωρίζετε αυτή την κατηγορία και πως όλοι θα έχετε δει ένα λεσβιακό σε κάποια στιγμή της ζωής σας. Σε βίντεο εννοώ όχι live. Ερώτηση για το κοινό. Πείτε μου μια λεσβία που το έχει δηλώσει και είναι μούναρος πραγματικός. Εξαιρούνται φυσικά οι πορνοστάρ. Μάλλον βρείτε μου 3 όμορφες λεσβίες. Προσπαθώ να θυμηθώ και εγώ μια αλλά δεν μου έρχεται το όνομα της. Πιστεύω πως ο Θωμάς ο Βάρβαρος θα θυμηθεί καθώς είχαμε κάνει μια αναφορά κάποτε σε ένα ποστ.


Bisexual
Εδώ είναι η κατηγορία του όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Είναι μεγάλη παγίδα η κατηγορία αυτή. Δηλαδή μπορεί να πετύχεις ένα υπέρτατο πλάσμα (μουνί) να το σφυροκοπά ανελέητα ένας ψωλαράς με φέτες κοιλιακούς και υπέροχο θεϊκό πρόσωπο. Και εκεί που καμαρώνεις τον τύπο για την καλή χρήση της γλώσσας και της ψωλής του τσουπ γυρίζει κώλο στα τέσσερα ο μαλάκας, το πλάσμα φοράει πλαστικό τσουτσούνι και του τον καρφώνει. Και αυτός να βογκάει και να του αρέσει. Έτσι λοιπόν είναι τα πράματα. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Καμία διάκριση για κανέναν κώλο. Όλοι τον παίρνουν και όλοι τον δίνουν. Δημοκρατία.Gang Bang
Εδώ έχουμε την επονομαζόμενη παρτούζα. Όσο πιο πολύς κόσμος τόσο πιο μεγάλη η παρτούζα. Αλλά, συνήθως θα πετύχεις μία γυναίκα με 2 έως 10 άντρες ή έναν άντρα με 2 έως 3 γυναίκες. Οι αριθμοί βέβαια δεν είναι πιστοί στον συμβατικό αλγόριθμο. Η παρτούζα είναι παρτούζα και όσοι καλοί ας προσέλθουν. Αλλάξοκωλιές μεταξύ ανδρών δύσκολο να πετύχεις οπότε δες άφοβα. Enema
Και κλείνω το 3ο μέρος του πορνοαφιερώματος με μια κατηγορία που θυμίζει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το κλύσμα. Εδώ οι τυχεροί πορνοστάρ απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του καθαρίσματος του κωλαντέρου. Με νερό ή γάλα πορδίζουν προς τα έξω για να βγουν όλες οι ακάθαρτες ουσίες που έχουν κατακαθίσει στον πάτο του πάτου. Θα δεις και σκατό αν ψάξεις αν και πλέον οι μεγάλες εταιρίες παραγωγής φροντίζουν οι ηθοποιοί να έχουν καθαριστεί ήδη. Και μην ξεχνάτε αγαπητοί μου αναγνώστες, το κλάσιμο είναι υγεία.
 

19 σχόλια:

 1. Ξέχασες να αναφέρεις ότι το κλύσμα χρησιμοποιείται στην προετοιμασία κάθε λήψης που δραστηριοποιούνται παρά φύσιν οι πρωταγωνιστές για να αποφευχθούν τα ατυχήματα (εξαγωγή προϊόντων, λεκέδες και τα σχετικά).. :P Άρα δεν γίνεται μόνο για την τέρψη :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτή που λες ήτο η Portia de Rossi, σύζυγος της σαύρας Ellen DeGeneres, και πρόσφατα έχει προκύψει κι άλλο αξιόλογο λέσβιο ονόματι Amber Heard, που είχε παίξει σε μια ταινία με τον Ντεπ. Πάρε και λινκ να δεις:
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/AmberHeard09TIFF.jpg/170px-AmberHeard09TIFF.jpg
  Και λάιβ με πραγματικές μούνες λεσβίες μακάρι να βλέπαμε.
  Α! Βρήκα και τρίτη! Tila Tequila. Βέβαια είναι λίγο κουλτούρα Jersey Shore κι έτσι, αλλά δε σε χάλασε. Από την άλλη κι αυτή έχει βγάλει τσόντα, οπότε δεν ξέρω αν πιάνεται. Αλλά βασικά με μία τσόντα πορνοστάρ δε γίνεσαι(κατά το "με μία φορά πούστης δε γίνεσαι). Λοιπόν, τι κερδίζω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τον έχεις κάνει περδικολάστιχο από τη μαλακία ε;

   Διαγραφή
  2. Ναι, κι ούτε καν ντρέπομαι να το πω.

   Διαγραφή
  3. Θωμά κινητή εγκυκλοπαίδεια είσαι!

   Διαγραφή
  4. Θωμά δεν κάνεις και εσύ ένα αφιέρωμα. Θα κάνει πάταγο πιστεύω. Είσαι ακόμα και σε αυτόν τον κλάδο διάνοια.

   Διαγραφή
 3. Πριν πολλά χρόνια στη Ναυαρίνου, στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο, στην βαθουλωμένη πλατειούλα απέναντι από τα κρεπατζίδικα, στα παγκάκια που τώρα δεν υπάρχουν πια, (λέγε, μας έσκασες) πετυχαίνω δυο κοπελάρες σαν τα κρύα τα νερά εν μέσω ορατού γλωσσόφιλου (απ' αυτά που η γλώσσα φαίνεται ανάμεσα απ' τα μισάνοιχτα στόματα), ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!
  Ήμανε σπουδαστής τότες στο ΙΕΚ, οπότε θα'τανε γύρω στο '95-'96... Το ξέρω ότι δε με πιστεύετε, ούτε εγώ το πίστευα, αλλά έχω και μάρτυρα. Τις πετυχα και μια φορά στο παρκάκι που είναι ανάμεσα Ζυθου-Ντορε και Λευκού Πύργου, αλλά χωρίς γλωσσόφιλο (ακγαλίτσα). Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους, αλλά εγώ ακόμα αναστατώνομαι στη θύμηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ααααααχχχχ αυτές είναι εμπειρίες !!!
   Και 95-96 τότε, ούτε κινητά με κάμερα να καταγράψεις το σκηνικό...

   Διαγραφή
 4. Δες Nina's guide to squirting. Θα σου λυθούν οι ερωτήσεις. Better yet κάντο δώρο σε καμιά να εκπαιδευτεί. Αλλά θέλη πολύ προπόνηση το πράμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χμμμμμ... Θα ακούσω την συμβουλή σου και θα το δω το έργο.
   Αν και δεν έχω πολύ χρόνο τελευταία θα προσπαθήσω να βρω λίγο.

   Διαγραφή
 5. Φίλε κόψε κάτι τέτοιες αναρτήσεις γιατί μπακούρια είμαστε και μας κολάζεις!!:Ρ:Ρ:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπομονή άλλη μια είναι...
   Μπορείς να αντέξεις άλλη μια ανάρτηση...;;;

   Διαγραφή
  2. Αν μου βρεις κοπέλα όσες θες αντέχω!!:Ρ:Ρ

   Διαγραφή
 6. Δώσε πορνό στο λαό ρεεεεεεεεε!

  Ι Love The Porn Industry. Fuck yeah! Big boobs & bigger cum shots and above all...The fuckin shitload of $$$$$$$$$

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. look at Daniela’s tight pink latex outfit... the tight pink material looks like the pinkness of your tight, swollen cock... the seams in her outfit look like the veins in your pulsating cock
  Watch Klixen Clips

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις