Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μπανιστήρι στην τηλεόραση

ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΣΤ
Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι στην λιγουριά και στο μπανιστήρι της γυναικείας προσωπικότητας. Μπορώ να καταλάβω πόσο βαρετά είναι να παρακολουθείτε τηλεόραση την σήμερον ημέρα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν προγράμματα που μπορούν κάλλιστα να σας κρατήσουν συντροφιά και σηκωμένη την κεραία της σεξουαλικής σας συχνότητας. Σίγουρα όλοι σας έχετε δει κατά καιρούς κάποια προγράμματα με ενδιαφέρον και εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα αν και δεν έχετε δώσει το ανάλογο ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω πολλά από αυτά τα αξιόλογα θέματα που παίζονται στις συχνότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Θα προσπαθήσω βέβαια να μην το τσοντάρω εντελώς. Δεν είναι πορνοσάιτ το peris-taseis. Όχι ακόμα. Ίσως γίνει στο μέλλον αν χρειαστεί και το ζητήσει ο κόσμος με ζητωκραυγές και συλλαλητήρια. Προς το παρών πάρε να χεις.

Πρωινή Ζώνη

Πάνω στην Ώρα
07:00 στον Alpha
Την εκπομπή αυτή την παρουσιάζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Τον άλλον τον λακαμά μην του δίνεται καμία σημασία. Είναι δημοσιογράφος και προσπαθεί να κάνει την δουλειά του όταν η Έλενα δεν γδύνεται. Πράγμα πολύ σπάνιο. Ναι όντως η εκπομπή αυτή όπως λέει και στο site του Alpha δίνει άλλη νότα στα πρωινά μας. Πραγματικά δεν θυμάμαι παλιότερα με την τσίμπλα στο μάτι μετά από τις πρώτες κατουρόκαβλες να είχα στο καπάκι και δεύτερες τόσο άμεσες. Η κοπέλα είναι μουνάρα και κάνει την δουλειά της πολύ καλά. Δεν πάει να γλύφει και να μνημονεύει τους πολιτικούς προσκεκλημένους. Δεν την κακοχαρακτηρίζω. Αρκεί να φοράει ανοιχτό μπούστο και να έχει τις μπουτάρες φάτσα κάρτα.


Πρωινή Μελέτη
07:30 στο Star
Νομίζω πως είναι η μόνη παρουσιάστρια πρωινού που κάθε μέρα είναι μες στις κάβλες. Φαίνεται από κάθε λέξη, φράση, πρόταση που αρθρώνει πως έχει στο μυαλό της μάλλον το σεξ. Δεν το είπα καλά. Πάμε πάλι.
Φαίνεται από κάθε λέξη, φράση, πρόταση που αρθρώνει πως έχει στο μυαλό της το γαμήσι. Μπράβο κοπέλα μου. Είσαι η ψυχή των πρωινάδικων. Αν είχε και το μαλλί πιο μακρύ από αυτό το ξενερουά κοντό αλλά χόμπιτ θα ήταν υπερκάβλα και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε μετά την Έλενα. Πάντως τα κιλάκια που έχει πάρει την έχουν κάνει ακόμα πιο ποθητή και γυναίκα ρε παιδί μου. Ααααα και μη ξεχάσω. Στο πάνελ της εκπομπής εκτός από αδερφές και χοντρές έχει και ένα ταλέντο που αξίζει την προσοχή μας. Φλορίντα Πετρουτσέλι. Ιταλίδα, σπαστά ελληνικά ξέρετε τώρα. "Si ancora, voglio cazzo, si, si, si, si.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΛΥΣΗ.

Συνεχίζουμε


Καφές με την Ελένη
10:00 στον Alpha
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή ; Λείπουν από την παραλία οι μαλάκες με τις ρακέτες ; Λείπει από την μαλακία το χέρι ; Λείπει από βουνό το χιόνι ; Λείπουν από την Αννίτα Πάνια οι καθυστερημένοι ; Ετότε πως να λείψει από ένα καλό μπανιστήρι τηλεόρασης η Ελένη Μενεγάκη. Το απόλυτο milf που υπάρχει σε Ελλάδα και σε όλα τα Βαλκάνια (δεν ανοίγομαι περισσότερο σε χώρες και λαούς). Τα έχει δείξει όλα και πολλές φορές. Αν αρχίσω να ανεβάζω βιντεάκια δεν θα τελειώσουμε ούτε την Κυριακή του Πάσχα του 2030. Ένα δείγμα όμως σχετικά πρόσφατο θα σας το δείξω.


Α. ΜΑΓΚΕΣ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΑΙΔΟΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΡΧΙΔΩΝ.

Δεν λάμπουν δια την απουσία τους.
Πόπη Τσαπανίδου (γιατί απλά έχει γίνει ξενέρωτη και σοβαρή)
Ρίκα Βαγιάνη (γιατί τα έχουμε δει πλέον όλα και πέρασε η μπογιά της)
Φαίη Σκορδά (παλιά είχε κάνει τα καλύτερα, τώρα σοβαρεύτηκε και αυτή)

Μεσημεριανή - Απογευματινή Ζώνη

Αξίζει να το ζεις
15:30 στο Star
Το μόνο πράγμα που αξίζει να ζεις και να δεις σε αυτήν την εκπομπή είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι ένα ακόμα milf που αξίζει όσο το καρπούζι στην Αγγλία. Δυστυχώς είναι αρκετά προσεκτική και "κυρία" η Τατιάνα μας και δύσκολα θα δεις να πετάγεται καμιά ρώγα ή το στρινγκ να φτάνει στην πλάτη από το τέντωμα. Ντύνετε πολύ προσεγμένα, ποτέ πρόστυχα και πάντα καλά. Πραγματικά χιλιάδες άντρες θαυμαστές θα κόλλαγαν αν έριχναν την Τατιάνα μας στο κρεβάτι για το τι θα ήθελαν να της κάνουν. Μπορεί και η ίδια με μια ατάκα του τύπου "Στην Τατιάνα Τατιανίες δεν περνάνε" να σου τον μάρανε και να τον χρησιμοποιούσες για να βουλώσεις καμία ποντικότρυπα στην σοφίτα.



Υλικό για μαλακία
Με ένα χέρι
Με δύο χέρια
Με πατούσα

ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ.

Δέστε τους
16:00 στον Alpha (αυτός ο Alpha μας έχει κάνει ζημιά φέτος)
Καταρχήν Κακός Μαύρος Ψόφος (γεία σου ρε Alza παλικάρι) στον καράφλα και στον ηλίθιο πρώην ταλέντο μουσικού ριάλιτι. Σεβασμός μεγάλος στην Κατερίνα Καινούργιου που έχει λαμπρό μέλλον στην ελληνική τηλεόραση και στα ομμάτια μας. Εγώ θέλω να αναφερθώ γιατί κάτι μου έχει κάνει φέτος αυτή η κοπέλα και δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια. Μιλάω φυσικά για την Μαρία Ηλιάκη. Μου βγάζει μια προστυχάντζα μια αίσθηση γυναικάρας που δεν την έχω ξανανιώσει όσο παρακολουθώ τηλεόραση. Ούτε με την Κατερίνα Στικούδη ρε αδερφέ δεν έχω νιώσει τόσες γκαύλες... Μπορεί απλά να είναι προσωρινό και να το ξεπεράσω αλλά πείτε μου και εσείς δεν είναι πολύ αστέρι το μωρό ;



Υλικό για μαλακία
Με ένα χέρι
Με δύο χέρια
Με πατούσα

Φώτης Μαρία Live
17:30 (θα σας γελάω με την ώρα) στο Star
Το Μαράκι η αδερφομάνα. Respect σε Φώτη που δήλωσε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και δεν κρύβετε όπως κάποιες άλλες. Θάνατος σε Πουλόπουλο που είναι ότι πιο σιχαμερό αδερφάτο έχω δει ποτέ μου. Αλλά το Μαράκι ρε σεις.....Την θυμάμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και κάθε φορά γίνεται και ομορφότερο. Παρόλο που γερνάει όπως όλες, δείχνει να μην την επηρεάζει ο χρόνος. Και αυτό μας αρέσει σε εμάς τα αγόρια που μας αρέσουν τα μεγάλα κορίτσια που περιποιούνται τον εαυτό τους. Τελεία και παύλα Μαρία είσαι κάβλα.



Υλικό για μαλακία

Με ένα χέρι (συγγνώμη για τον Πουλόπουλο στο πλάνο)
Με δύο χέρια
Με πατούσα

Δεν λάμπουν δια την απουσία τους.
Χριστίνα Λαμπίρη (πάντα θα είσαι στην σκιά της Τατιάνας σε όλα)
Κατερίνα Καραβάτου (γιατί απλώς δεν..............)
Ευγενία Μανωλίδου ( γιατί δεν μου αρέσει το Μπουμπούκα )



Βραδινή Ζώνη

Chart Show Your Countdown
21:00 Κάθε Κυριακή στον Alpha
Η τρανή απόδειξη πως δεν χρειάζεται η γυναίκα να είναι πολύ όμορφη για να κάνει τα αντρικά εσώρουχα να υγρανθούν από πρόωρη κόλλα γονιμοποίησης. Η Ναταλία Γερμανού είναι γυναίκα που δηλώνει ευθύς και με θράσος πως της αρέσουν τα τεκνά. Δεν ντρέπεται να πει τι χρώμα στρινγκ φοράει συνήθως και πόσες φορές τα έχει καταπιεί. Και δεν λέει ψέματα. Η πιο ειλικρινής προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής - τηλεόρασης- παρουσίασης - αγορομάνας.



Υλικό για μαλακία
Με ένα χέρι
Με δύο χέρια
Με πατούσα

Dancing with the Stars
Κάθε Κυριακή στις 21:00 στον Ant1
Δεν μιλάω για το φετινό αν και αξίζει να το παρακολουθήσουμε εφόσον υπάρξουν αποκαλύψεις για Ελεονώρα Μελέτη και Αγγελική Ηλιάδη. Αυτό που μας έχει μείνει καρφωμένο στο κεφάλι από πέρσι είναι η παρουσία της Έρικα Πρεζεράκου με το στρινγκ να μένει ορατό για όλη την διάρκεια του χορού. Και ποια Μανωλίδου και ποια Μαγγίρα να ξεμαλλιάζονται ποια χόρεψε πιο καλά και στον ρυθμό. Πήρανε και οι 2 τα αρχίδια μου. Η Έρικα της κατατρόπωσε.



Υλικό για μαλακία
Με ένα χέρι
Με δύο χέρια
Με πατούσα

Δεν λάμπουν δια την απουσία τους.
Ρούλα Κορομηλά ( ωραία πόδια και μπούστο αλλά δεν αρκεί αυτό )
Βίκη Χατζηβασιλείου ( πολύ μαμά ρε αδερφέ )
Ζέτα Μακρυπούλια ( πανέμορφη αλλά δεν εκπροσωπεί το αντικείμενο του μπλοκ )

Ράδιο Αρβύλα
11:00 Δευτέρα ως Τετάρτη στον Ant1
Πέραν από τον απόλυτο χαβαλέ και το γυμνασιακό χιούμορ των αγοριών στην εκπομπή έχουμε την τιμή να παρακολουθούμε 2 πολύ όμορφα κορίτσια στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα. Πρόκειται για την Χριστίνα Μουστάκα και την Ευγενία Σαμαρά. Μεγάλη μου αδυναμία φυσικά όπως και πολλών άλλων το Χριστινάκι. Με τους κάφρους εκεί μέσα λογικό είναι να μην εμφανίζετε με ρουχισμό πολύ προκλητικό καθώς τα παλικάρια είναι έτοιμα να της χυθούν. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.



Υλικό για μαλακία
Με ένα χέρι
Με δύο χέρια
Με πατούσα δεν παίζει ... σόρι

Extra ζώνη

Ναι και όμως η Αννούλα η Καραμανλή έχει δώσει στα φώτα της τηλεόρασης ορισμένα κρυφά σημεία του κορμιού της. Τι βρήκα ο πούστης ε ; Δοξάστε με !



Αν πέσετε πάνω σε σίριαλ με την Κατερίνα Λέχου (υπερμουνάρα ) μην διστάσετε να το παρακολουθήσετε σε όλη την διάρκεια. Κάτι θα δείτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Και να μην ακούσω μαλακίες περί Σπιναλόγκας και άρρωστα πράγματα. Η κοπέλα αλλού μας έκανε να αναγνωρίσουμε το ταλέντο της.







Η Άννα Βίσση : Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


14 σχόλια:

  1. Τι είπες προδότη; Η Τατιάνα και η Μπακοδήμου MILF? Οι δύο πιο αντιπαθητικές σκατόφατσες στην ιστορία της Ελληνικής TV μετά τον Τράγκα, υλικό για μαλακία; Και θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά;
    Εντάξει, να μου πεις για την Έλενα, την Ελεονώρα, τη Χριστίνα και την Ευγενία να καταλάβω (για κάποιο λόγο, αν και οι δύο τελευταίες είναι σχεδόν ίδιες, κι εγώ προτιμώ Χριστίνα...)
    Αλλά και η Γερμανού; Ντροπή και αίσχος! Σε λίγο θα μας πεις ότι χύνεις με την Πάνια! (εντάξει, με την εξαίρεση της Μανωλίδου κάτι έκανες, αλλά και μόνο για την Τατιάνα δεν ξεπλένεται το όνειδος...)
    Και πάω στοίχημα ότι θα χτυπάς το κεφάλι σου που την ξέχασες: Νικολέτα Καρρά (Μαράκι από 50-50 ντε...δε σε λέω τίποτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα. Α ρε Τόμας.
    Λοιπόν λέγω. Εντάξει με την Τατιάνα ίσως η θεματολογία που συνήθως ασχολείται να έχει ισοπεδώσει πολλά τσουτσούνια. Πάντως δεν αμφιβάλει κανείς για την ομορφιά της. Αλλά ίσως και να έχεις δίκιο. Έχει καταντήσει ντεκαβλέ γενικά. Εμένα πάντως μου τον σηκώνει ακόμα. Η Μπακοδήμου ρε φίλε δεν είναι αντιπαθητικη, γιατί το λες αυτό ; Και αυτή μου τον σηκώνει.
    Πάντως για την Γερμανού αυτά που με έκραξες στα επιστρέφω. Ντροπή και αίσχος. Με την Πάνια έχυνα παλιότερα. Επί χρυσού κουφέτου. Τώρα όχι. Την βαρέθηκα. Την Νικολέτα Καρρά την θυμήθηκα κανά 2ωρο μετά το ποστ. Μέγα λάθος.

    Τώρα ρε συ Τόμας γούστα είναι αυτά. Ντάξη πες με σαβουρομαλακογάμη πες με σπαστικοσαβουρογάμη. Δεκτών. Κάτσε να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. psit thoma...an sou ka8otan h tatiana h h mpakodhmou mhn tis phdages!alla vazw stoixhma oti 8a exunes prin prolaveis na tis akoumphseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε, ωραίο άρθρο, και γαμώ... Αλλά, την Eugenia (Γιουτζίνια) να την βάζεις στα αουτσάιντερ?!? Αυτή ρε είναι αστείρευτη πηγή για μαλακία με χέρια και πόδια! Τη Γερμανού τη βρίσκω ντεκαβλέ απεριόριστα. Υπερβολικά χύμα βρε παιδί μου. Η Τατιάνα είναι εκτός. Οι υπόλοιπες είναι και γαμώ! Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μου καθόταν η Τατιάνα, μάλλον θα ξυπνούσε το SnM κτήνος μέσα μου...το τι βασανιστήρια της έκανα δε φαντάζεστε...
    (Το "Μέγα λάθος"¨για το Μαράκι του 50-50 είναι που δεν το θυμήθηκες πιο πριν ή που το ανέφερα; Όχι, γιατί αν με λες ότι έχυνες με την Πάνια, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kenpachi για την Ευγενία δεν μπόρεσα να βρω υλικό οπότε προτίμησα να μην την εκθέσω χωρίς λόγο. Η Γερμανού πιστεύω είναι κάβλα. Και επειδή είναι χύμα και όχι δήθεν μου αρέσει.

    Τόμας το Μαράκι του 50-50 μέγα λάθος που δεν το θυμήθηκα ώστε να το βάλω στο άρθρο. Τραγική απώλεια για το θέμα μου. Ναι με την Πάνια έχυνα. Άλλα τα χρόνια φίλε τότε. Έκτος από την Πάνια δεν υπήρχε κανά αξιοσέβαστο μουνί στην τηλεόραση όπως τα σημερινά. Οπότε παίζαμε με ότι είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΓΕ ΠΕΡΗ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ....ΑΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩς ΞΕΧΑΣΕς ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ...(ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ!)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ-ΚΑΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
    (ΕΛΡΙΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η τατιανα και η μανωλιδου ΕΔΩ (σε αυτο το σημειο δειχνω λαιμο) μου καθονται.

    Ισως αν ειχα πέος να τις έβλεπα αλλιώς.

    Υ.Γ εμενα μου αρεσε αυτη

    http://www.megatv.com/genia592/default.asp?catid=20464&subid=2&pubid=15049753

    αλλα δεν ξερω αν βλεπατε και σεις αυτην την καμένη σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ την έβλεπα...και ναι, η Κατερίνα είναι καύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την Κατερίνα δεν την ξέρω. Δεν παρακολουθώ σειρές πλέον εύκολα στην ελληνική τηλεόραση. Πάντως ναι είναι καύλα. Αλλά δεν υπάρχει υλικό στο tube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μενεγάκη, Μπακοδήμου και Λέχου τεράστιο respect και FTW! Μάλλον είμαι μιλφμαν... Η γριά η κότα έχει το ζουμί φίλος.

    Κατερίνα από γενιά λίγο ντεκαβλέ ρε Μαρούλι. Όμορφη αλλά ντεκαβλέ. Με νιώθεις;

    Πάνια δε με κάβλωνε ακόμα κι αν εξαρτώταν η ζωή μου από αυτό...Ευγενία επίσης. Τατιάνα επίσης. Βέβαια τώρα δεν ξέρω, αν τις είχα γυμνές και φιμωμένες μπροστά μου ίσως να άλλαζα γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την Πάνια βασικά δεν την αναφέρω πουθενά στο άρθρο. Ο Τόμας μου τον έπρηξε και είπα πως καύλωνα παλιότερα μαζί της αλλά όχι τώρα. Δεν θα επέλεγα μαλακία με όραμα την Πάνια. Αλλά αν την είχαν φιμωμένη στα τέσσερα με την κωλοτρυπίδα έτοιμη όπως λες και εσύ Τρύπο σίγουρα θα έβαζα κάτι μέσα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Respect για Ελεονώρα, Έρρικα και Χριστινάκι. Υπέρκαυλες. Τελεία και καύλα.
    Αλλά η Γερμανού; Όχι ρε φίλε, δεν το δέχομαι. Είναι χαζογυναικάκι, ασχέτως αν καταπίνει το σύμπαν.
    Ενώ τα 3 προαναφερθέντα ζουμερά και λαχταριστά μωρά, τι να πω, κολάζουν και σαλιγκάρια.
    Στις υπόλοιπες, θα έριχνα ευχαρίστως έναν κρύο, ίσως με εξαίρεση την Τατιάννα που έχω την εντύπωση ότι θα μου τον έριχνε εκείνη.
    Α, και γιατί αγορίνα μου εξαιρείς τη Μπουμπούκα; Κάτι μου λέει ότι είναι uber πρόστυχη κατά βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ότι καταπίνει το σύμπαν είναι ένα "+".
    Η Μπουμπούκα σίγουρα είναι πρόστυχη αλλά πρέπει να αφεθεί και να χαλαρώσει λίγο γιατί θα της έρθει κλιμακτήριως αν συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις