Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κατηγορίες πορνό (part 1)

Μετά το ανεπανάληπτο άρθρο του μουνοπαρακαλιάρη Χωστήρα σχετικά με την πορνογραφία και τα είδη της, καιρός να το πιάσουν οι περιστάσεις και οι αρθρογράφοι του (Perinio) ώστε να το εξαντλήσουν όσο δεν πάει. Επειδή οι κατηγορίες αυτές είναι πολλές το θέμα αυτό θα χωριστεί σε κομμάτια. Part 1, Part 2 και όσα παρτάλια χρειαστεί. Σκέφτομαι πως το να βάλω και φωτογραφίες για την κάθε κατηγορία θα μου στοιχίσει σε κύρος και ίσως να με κατηγορήσουν για εκπόρνευση της ενημερωτικής μπλογκόσφαιρας. Και σαν μπλογκέρ που σέβεται του αναγνώστες τους και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται την δίψα για μάθηση των ανενημέρωτων θα γράψω τους δύο παραπάνω λόγους στα αρχίδια μου και θα προσπαθήσω να προβάλω μέσω εικόνων (jpg, gif, tiff, bmp) την αναπαράσταση της κάθε ανωμαλίας ξεχωριστά. Όχι βίντεα (πληθυντικός του βίντεο) δεν βάζω όσο και να παρακαλάτε. Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Άσχετο αλλά αυτήν την ατάκα ήθελα να την κολλήσω κάπου. Δεν σας κουράζω άλλο με προλόγους καθώς ορισμένοι ίσως έχετε φτιαχτεί ήδη.
Iδού λοιπόν :

MILF (Mother I 'd Like to Fuck) ή Mature ή Cougars.
Μαμάδες ή ώριμες σαραντάρες και βάλε με τέζα κορμιά απαυτώνονται με διάφορους τρόπους και συνήθως με πιτσιρικάδες. Είναι μια κατηγορία που τραβάει αρκετό κοινό και σε προκαλεί να νιώσεις ορφανός από μάνα. Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι νέες μπορεί να έχουν την ενέργεια αλλά τίποτα δεν συγκρίνετε με την εμπειρία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

Teen
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ακριβώς αντίθετο του από πάνω. Πιτσιρίκες με κοτσιδάκια και ροζ φορεματάκια με σχολικές τσάντες και γλειφιτζούρια. Προσοχή όμως. Μιλάμε για ηλικίες από 18 έως 20 το πολύ. Αν μαλακιστείς και ψάξεις για μικρότερες παίζει και να σε μπουζουριάσουν οι μπάτσοι. Έτσι λέει ο νόμος τι να κάνουμε τώρα. Γενικά οι σκηνές είναι ψιλοξενέρωτες γιατί και καλά το παίζουν παρθένες πως πονάνε όταν υπάρχει χώσιμο και τέτοια. Αν είσαι πάνω από 50 πιθανός να σου αρέσει. Αν είσαι κάτω από 50 πάλι θα σου αρέσει αλλά θα βαρεθείς γρήγορα. Εντύπωση θα σου προκαλέσουν τα αγγελικά πλασμένα μουτράκια που θα συναντήσεις.

Mom and daughter
Και εδώ έχουμε τον συνδυασμό των δύο παραπάνω. Μια έμπειρη καλοκρατημένη μαμά με την αδέξια και άπειρη κόρη της. Άλλες φορές συνευρίσκονται σε λεσβιακές σκηνές μεταξύ τους και άλλες φορές ένας ψωλαράς καρφώνει και τις δύο χωρίς λύπηση. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει συγγένεια μεταξύ των δύο θηλυκών αλλά και να υπάρχει δεν μπορείς να το ξέρεις. Οπότε άσε την φαντασία να σε οδηγήσει. 

Hair
Σου αρέσουν οι ξανθιές επέλεξε την κατηγορία Blonde, σου αρέσουν οι καστανές επέλεξε την κατηγορία Brunette, σου αρέσουν οι μαυρομάλλες ή οι κοκκινομάλλες επέλεξε την κατηγορία Black Haired ή Redhead αντίστοιχα. Αν τα γούστα φτάνουν σε άλλα επίπεδα όπως π.χ. καραφλές τότε η αναζήτηση σου θα γίνει πιο δύσκολη. Απλά τα πράγματα, γυναίκες με τον ανάλογο τύπο μαλλιού που προτιμάς σε ερωτικά συμπλέγματα. Επίσης μια υποκατηγορία είναι η λεγόμενη Hirsutism (υπερτρίχωση) στην οποία οι καλλιτέχνιδες μας είναι ιδιαιτέρως τριχωτές στην ηβική περιοχή (μουνί) ή ακόμα και στις μασχάλες. Γενικά τριχωτές ρε αδερφέ. Μπορείς να πετύχεις σκηνές να ξυρίζονται στο επιτόπου να χτενίζουν η μία το μουνί της άλλης, εξού και η φράση "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζετε" ακόμα και να τραβάνε τις τρίχες για να προκαλέσουν ερέθισμα με τον πόνο. 


Big Beautiful Woman (BBW)
Μεγάλες όμορφες γυναίκες. Όχι στην ηλικία αλλά στα κιλά. Και δεν μιλάμε απλώς για γεματούλες μιλάμε για φακλάνες. Αηδιαστικό τις περισσότερες φορές καθώς οι πρωταγωνίστριες αρέσκονται να πλακώνουν κοκαλιάρηδες τύπους και να τους πετάνε τα μάτια έξω. Μην περιμένεις πάντως αεροπλανικές στάσεις και ακροβατικά. Η στάση είναι σχεδόν πάντα ιεραποστολική ή ο τύπος από κάτω και η χοντρή να τον πλακώνει από πάνω. Αν είσαι τυχερός μπορείς να πετύχεις και λεσβιακό με ιπποπόταμους. Οπότε μάσκα, αναπνευστήρα και βουτιά στα λίπη.


Big Breast ή Big Boob ή Big Bust
Και επειδή ακούγεται σαν γλωσσοδέτης θα πω μια λέξη. ΒΥΖΑΡΕΣ. Είτε πρόκειται για σιλικονάτα είτε για φυσικό ταλέντο το βασικό στόρι της ταινίας είναι 2 τεράστια βυζιά να κάνουν διάφορα μπροστά στην κάμερα. Ντάξη πέφτει και κουκούνα αλλά την περισσότερη ώρα τα βυζιά χαϊδεύονται, μαλάσσονται, σκαμπιλίζονται, λαδώνονται, γλείφονται, πασαλείβονται, κρεμιούνται, αιωρούνται, κουνιούνται και άλλα τέτοια πολλά όμορφα. Είναι μια κατηγορία και αυτή με πολλούς φαν.


Big Cock
Πουτσαράδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Εδώ αν είσαι "λάκης" καλύτερα να μην επιλέξεις να δεις γιατί θα ψυχοπλακωθείς. Οι τύποι εδώ είναι απλά τεράστιοι. Κάτι μαντζαφλάρια ΝΑ με το συμπάθιο εισχωρούν σε τρύπες. Αραπάδες το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών αλλά θα βρεις σίγουρα και ασπρουλιάρηδες. Θα μου πεις βέβαια ποιος ο λόγος να κάθεσαι να βλέπεις ψωλαράδες να γαμάνε την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις πιστή αναπαράσταση ; Απλά μην δεις. Οι γυναίκες όμως μπορούν να το δουν πιο ευχάριστα.  Τι δεν έχει σημασία το μέγεθος ;;;; Σοβαρά μιλάς τώρα ; Όταν το μέγεθος φτάνει οισοφάγο σίγουρα παίζει ρόλο. 'Αλλη ερώτηση ;


Big Butt ή Big Ass
Η κατηγορία αυτή σας παρουσιάζει μοναδικούς μεγάλους κώλους. Δεν μιλάμε για κώλους της φάσης BBW αλλά για εξωπραγματικούς κώλους σε νορμαλ κορμιά. Θα πετύχεις και καμιά γεματούλα δεν λέω αλλά συνήθως οι κωλοι αυτοί είναι κόλαση. Μεγάλοι τουρλωτοί με ευλυγισία και χάρη στο κούνημα. Η χαρά του πισωκολλητού δηλαδή. Και εδώ η μαύρη φυλή έχει τα πρωτεία αλλά μπορείς να το δεχτείς σαν ρατσιστής που είσαι και να το βουλώσεις. Θα δεις και γαμησάκι από κώλο εννοείτε (Anal) αλλά η ουσία δεν είναι εκεί. Σημασία εδώ έχει ο μεγάλος κώλος και τίποτα άλλο. 


Cameltoe
Όσο ζεις μαθαίνεις λέει ένα ρητό. Και εγώ αυτήν την κατηγορία δεν την ήξερα. Εδώ λοιπόν έχουμε διάφορες κοπελιές με τεράστια μουνόχειλα ή με υπερμεγέθης κλειτορίδα. Φαντάζομαι είναι η αντίστοιχη φάση του πρηξίματος των αρχιδιών των ανδρών.  Δεν έχω κάνει εντατική έρευνα πάνω σε αυτό οπότε δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Απλά να σας δείξω. 



Leg and feet and foot
Από τις πιο αγαπημένες μου κατηγορίες. Πόδια πατούσες δάχτυλα νυχάκια. Βασικά αυτήν την κατηγορία ή θα την λατρεύεις ή θα την μισείς. Φίλοι ή Εχθροί. Εδώ λοιπόν παίζει και να μην δεις σεξουαλική πράξη. Μπορεί να παρακολουθείς για κανα μισάωρο γκομενίδιον με ψηλοτάκουνα τσοντοπάπουτσα να χαϊδεύει τα άκρα του και να δείχνει στην κάμερα τι ωραίο πεντικιούρ έχει κάνει. Θα δεις πατουσομαλακία ορισμένες φορές και σίγουρα τελείωμα στα πόδια. Είπαμε γαμήσι μπορεί και να μην δεις. Αν είσαι φαν όμως δεν θα σε πειράξει και πολύ.




















Flexible
Η πορνογραφία εδώ παρουσιάζει ηθοποιούς με πολύ ιδιαίτερες ικανότητες στην ευλυγισία και στις περίεργες στάσεις. Επίσης και γυμνάστριες. Οπότε φαντάσου αεροπλανικά, ελικοπτεράτα, βιδωτά και κάτσε κάτω από την μπάρα. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε σπίτι σας, Οι ηθοποιοί που τα παρουσιάζουν είναι επαγγελματίες και έχουν κάνει χρόνια πρακτική εξάσκηση μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Tiny Tits
Και όμως ναι αγαπημένε αναγνώστη υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα μικρά ή τα ανύπαρκτα βυζιά. Ακόμα και για αυτούς η πορνοβιομηχανία έχει την λύση μέσα από αυτήν την κατηγορία. Συνήθως πιτσιρίκες με σχολικές ποδιές λίγο μετά την εφηβεία. Και προσοχή και πάλι εδώ. Οι πορνοστάρ είναι πάντα ενήλικες άσχετα αν υποδύονται ρόλους μαθητριών. Και βυζία δεν έχουν μεγάλα λόγω σωματότυπου. Αν δεν έχουν βυζιά λόγω ηλικίας τότε θα έχεις πρόβλημα μεγάλε. Και είσαι και παιδέρας επίσης. 



Puffy Nips
Γυναίκες με μεγάλες ρώγες. Φαρδιές πλατιές τσιγκελωτές δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά κάτι τέτοιο θα εννοεί φαντάζομαι. Ούτε εδώ έχω κάνει διατριβή καθώς τα βυζά δεν με απασχολούν και ιδιαίτερα.  Αν ψήνεσαι κάνε search σε αυτήν την φράση δες και πες και εμένα.



Small Penis
Μαζέψαμε παραπάνω όλους τους πουτσαράδες του κόσμου και θα μαζέψουμε και όλους του μικροτσούτσουνους επίσης. Η κατηγορία αυτή προσφέρει γαριδάκια για ενδιαφερόμενες με γεύση πούτσας. Κάπου διάβασα πως για να μπεις σε αυτή την θεματική ενότητα πρέπει να τον έχεις μικρότερο από 4 inches. Οπότε όσοι τον έχουν ας μην απελπίζονται. Υπάρχουν γυναίκες ή και άντρες που ενδιαφέρονται για μικρά πουλάκια. Και αν είσαι και τόσο σταρχιδιστής μπορείς να το κάνεις και επαγγελματικά. Φώτα κάμερα και άντε βρες τον.


   Συνεχίζετε....

16 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα παρουσιάση!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά το γεγονός ότι με εξαναγκάζεις, με υποχρεώνεις θα έλεγα να φερθώ πρόστυχα, ως άντρακλας που είμαι, θα φερθώ κόσμια και θα αρκεστώ σε μια πρόταση: Βυζάρες και κωλάρες.

    Τέλος.

    Υ.Γ. Θέλω την κοκκινομάλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για τον εξαναγκασμό.
      Νιώθω άσχημα τώρα.
      Μπορείς να γίνεις και πιο πρόστυχος άμα θες.

      Διαγραφή
    2. Άσε τα επικοινωνιακά τρικ και φέρε μου την κοκκινομάλλα!

      Διαγραφή
  3. Αν θες τη γνώμη μου, και τα ανύπαρκτα βυζιά και οι μπάλες του μπάσκετ είναι το ίδιο σκατά. Η λύση είναι κάπου στη μέση. Όσο για κώλους, the bigger the better. Οι μικρόψωλοι φίλοι μας καλά θα κάνουν να ανοίγουν το email τους πού και πού. Αυτά.
    Υ.Γ: Πότε θα ξαναμπεί ο μουνοπαρακαλιάρης γαμώτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μουνοπαρακαλιάρης ο μικροψώλης όταν μπει θα πάθει απλά σοκ.
      Στα αρχίδια μας όμως...

      Διαγραφή
    2. MALAKA MPHKA KAI EFAGA MIA DROPHHHHHHHHHHH....sto internetadiko na me koitazei h ypallhlos ki egw na vlepw vyzia,kwlous kai pswles kai na kokkinizw sa xtapodi sth gatsarola....to keimeno to diavaza grhgora tou skotwmou mh mou kanoun kamia parathrhsh (san thn par8ena)....perimenw kai ta epomena gia na ginw roba

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρε συ πες την υπάλληλο να με διαβάσει να τσιμπίσω καμιά αναγνώστρια.

      Διαγραφή
    4. ...και εγώ στην δουλειά το διάβαζα ρε μαλάκα και σε μια στιγμή που αφαιρέθηκα (από το κείμενο σου, όχι από τις εικόνες) βλέπω έναν συνάδελφο να κοιτάει περίεργα προς το μερος μου...

      Διαγραφή
    5. Eυτυχώς που το διάβασα σπίτι μου δηλαδή.
      Η κοκκινομάλλα τελικά καβατζώθηκε ή μπορώ να εγείρω απαίτηση ακόμα;

      Διαγραφή
    6. Η κοκκινομάλλα δεν έχει καβατζωθεί από κανέναν ακόμα. Ακούω προτάσεις. Ξεκινάμε από 1500 ευρώ για μια διανυκτέρευση συν τα οδοιπορικά.
      Την έχω δοκιμάσει και είναι καλή πραμάτεια.

      Διαγραφή
  4. Porn Industry. Ικανοποιώντας όλα τα βίτσια, όλες τις τάσεις. Νοugh' Said.

    http://www.youtube.com/watch?v=gg5RwFL4F_w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala o teleytaios pos einai etsi re file.. kai den milao gia ton poutso tou.. alla gia tin fatsa tou pou einai gia ton poutso tou.. pali kala pou perase ayti h sathri moda me ta emo.. eixa barethi oloi na xarakonontai kai na klene sto sintagma...pfff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοια πούτσα πως να έχει σοβαρή φάτσα ρε Μίασμα ; Δικαιού που λέγαμε και στην Κύπρο σαν κωλοφάνταρα. Τα έμο πήρανε αυτό που τους άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις