Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Αθάνατη Ελληνική Τηλεόραση


Τι άλλο μένει να δούμε στην ελληνική τηλεόραση που να μας κάνει να αισθανθούμε άβολα ή να μας σοκάρει. Νομίζω έχουμε πλέον αποκτήσει ανοσία σε οτιδήποτε παρακολουθήσουμε και δεν μας καίγεται καρφί αν αυτό είναι ποιοτικό ή όχι. Τα συναισθήματα είναι ίδια και απαράλλαχτα Τι να παρακολουθήσεις τον "ελεεινό "Παπουστης" να βγάζει διάγγελμα για την Τζούλια τι να παρακολουθήσεις τον Πρωθυπουργό να βγάζει διάγγελμα για την οικονομία της χώρας. Ένα και το αυτό που λένε. Με βάσιμα πλέον στοιχεία μπορώ να πω πως η Ελληνική τηλεόραση έχει γίνει ένα μίξερ που ανακατεύει υλικά "πολλά και διάφορα" Ούτε μια γενική περιγραφή δεν μπορώ να κάνω. Πως θα μπορούσα να περιγράψω δηλαδή ή μάλλον να χαρακτηρίσω μια μοντέλα που έγινε πορνοστάρ και πλέον πάει να σώσει την Ελλάδα ασχολούμενη με την πολιτική. Πως να το πεις αυτό; Και το κακό είναι πως μεγάλο μέρος της Ελληνικής τηλεόρασης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ασχολείται μαζί της και το κοινό ανταποκρίνεται Πουλάει το θέμα δηλαδή. Τι σημασία έχει αν το θέμα είναι ποιοτικό ή όχι.....

Και καταλήγω απλά χωρίς να κουράζω. Τι θα δούμε ακόμα ; Ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε να προβληθεί πάρα πολύ εύκολα με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε. και γιατί όχι να μην γίνει διάσημος. Δεν θα αναφέρω παραδείγματα αν και έχω κάποια κατά νου γιατί ενδέχεται να βγω αληθινός και μετά άντε μαζέψτε με. Ανήκω και εγώ μάλλον σε μια μερίδα τηλεθεατών που όλο και κάποια ευκαιρία ψάχνουν για πέντε λεπτά δημοσιότητας...Ανθρώπινες αδυναμίες.

2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα φίλε μου!

    Τα Μ.Μ.Ε. δείχνουν αυτό που πουλάει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όπως λες δεν παίζει ρόλο η ποιότητα. Τηλεθέαση να πιάνει, δηλαδή λεφτά.

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες και σε ευχαριστώ....Συγγνωμη που άργησα να απαντήσω αλλα ακόμη το ψάχνω το όλο θέμα.....

    Χαίρομαι που συμφωνείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις