Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Gamatoi, Κινέζοι, Χατζηγιαννικοί...


Κάτι ετοιμάζετε εδώ. Κάτι υπάρχει ήδη εδώ το οποίο τώρα ανασυγκροτείται Πριν λίγες μέρες δούλευε κανονικά αλλά μάλλον πήραν άδεια για Αυγουστιάτικες διακοπές. Τώρα πιο από αυτά είναι η αναγέννηση του κλασικού www.gamato.info δεν γνωρίζω. Πάντως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τα κυνηγάει αυτά όπως η γάτα το ποντίκι. Πάνε οι καλές εποχές εύκολου γρήγορου και αξιόπιστου παράνομου κατεβάσματος Αν ποτέ κυνηγήσουν και τους χρήστες που κατεβάζουν παράνομα αρχεία τότε σχεδόν όλη η Ελλάδα θα μπει φυλακή. Μήπως άραγε είναι το επόμενο βήμα αυτής της χώρας να φάει τα ίδια τα παιδιά της.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας Κινέζος. Τώρα άντε μέτρα τους. Μην έχοντας τι να κάνουν λοιπόν οι αμέτρητοι Κινέζοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το πιο τρελό τους όνειρο. Να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο ανθρώπινο ντόμινο. Και τα κατάφεραν. 10.276 Κινέζοι στήθηκαν και άρχισαν να πέφτουν. Συγχαρητήρια βρε. Άντε και εις ανώτερα επιτεύγματα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε στην Γερμανία τον πρώτο του αγγλόφωνο δίσκο. Μπορείτε εδώ να ακούσετε όλα του τα τραγούδια. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και τα σχόλια των θαυμαστών του που σφάζονται γιατί ο Μιχαλάκης μικουλίνης έχει πάρει κιλάκια. Έχει ενδιαφέρον ειλικρινά να βλέπεις φαν του ίδιου καλλιτέχνη να τσακώνονται άλλοτε χωρίς επιχειρήματα και άλλοτε με σοβαρά που είναι άξια αναφοράς. Συμφωνώ πως έχει γίνει περισσότερο εμπορικός από παλιότερα αλλά δεν με πειράζει. Τον ακούω με την ίδια ευχαρίστηση. Απλά το "Δεν έχω χρόνο" το ακούω ακόμα. Το "Χέρια Ψηλά" το περνάω και πάω στο επόμενο. Κάπως έτσι έχει γίνει νομίζω η κατάσταση με όλους τους φαν αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

Αν δεν λυπάστε τους Εβραίους με τίποτα δείτε αυτήν την ταινία (The Counterfeiters) και θα τους λυπηθείτε σίγουρα. Όπως επίσης και την κλασσική βραβευμένη (The Pianist).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις