Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Καυτά Χριστούγεννα

Πλησιάζουν Χριστούγεννα . Που σημαίνει γιορτές και φυσικά δώρα. Αν δεν έχεις καταλήξει τι θα προσφέρεις στον κολλητό σου φίλο εδώ μια λύση που κάνει για δύο. Και φυσικά ο φίλος σου θα σε ευγνωμονεί .

Τα ριάλιτι στην Ελλάδα προφανώς κάνουν πάταγο. Ποιο να πρωτοθυμηθώ, το Big Brother, Bar, Fame Story , Greek Idol, X-Factor, Survivor, Αγρότης Μόνος Ψάχνει, Dancing with the Stars, Next Top Model, Εφιάλτης στην Κουζίνα, Μια Νύφη για τον Γιο μου, Love Bites και άλλα πολλά. Μερικά από αυτά είχαν μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκαν για 2η ή και για 3η φορά. Άλλα επανήλθαν μετά από χρόνια. Άλλα δεν πρόλαβαν καλά καλά να ολοκληρωθούν και κόπηκαν λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Πάντως η ουσία όλων αυτών είναι αυτό. Πάρε μια γεύση από το πρώτο μέρος του θέματος που δημοσιεύθηκε από τον Παναγιώτη Γεωργίου στο Men 24. Καλή δουλειά και "δύσκολη".

Όταν μιλάμε για επιμήκυνση μορίου είναι κάτι θετικό για αυτόν που το πράττει . Εδώ μιλάμε για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου που πήρε η Ελλάδα από 5 σε 11 χρόνια. Δεν ξέρω καλό είναι αυτό ;

Ο Μπρους Λι ζει . Ο Λέσλι Νίλσεν δυστυχώς πέθανε και ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάποτε είχε ανάγκη από λεφτά. Και για να μην ξεχνιόμαστε η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκινάει δικιά της εκπομπή στο Extra 3. Όχι τσόντα live ρε παιδιά. Καφέ θα σερβίρει στις 12:30 το βράδυ
. Όχι σαμπάνιες . Καφεεεεεεεεεεεεεεε λέμε.

Κυκλοφορεί τελευταία αυτό το βίντεο το οποίο όντως είναι πολύ σοκαριστικό . Υπάρχει και η εκδοχή να είναι ψεύτικο δηλαδή επεξεργασμένο με ειδικά προγράμματα για να φαίνεται αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε καλά. Εκεί ακριβώς είναι.

Τι μας κρύβει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου; Ευτυχώς και αυτήν την φορά μας το έδειξε και δεν το κράτησε κρυφό.

2 σχόλια:

  1. Πέθανε ο Λέσλι Νίλσεν; Σοκαρίστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι δυστυχώς. Σήμερα το πρωί το διάβασα. Ήταν μεγάλος 84 χρονών. Είδες μαλακία δεν έβαλα σύνδεσμο.....Θα το διορθώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις