Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Περί Διαθήκης

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥΣτον Δήμο Κορινθίας, και στην οικία μου, που βρίσκεται στην οδό Υπεργαμάτων αριθμός 13, σήμερα στις 24 του μηνός Ιουνίου του έτους 2014, εγώ ο Περίνιο Περινίου του  πατέρα μου και της μητέρας μου, γνωρίζοντας γραφή και ανάγνωση και έχοντας πλήρη συνείδηση των πραττομένων, με τη διαθήκη μου αυτή εγκαθιστώ και ονομάζω κληρονόμους μου


Α)Τον Αμερικλάνο κάτοικο ΓΙΟΥ ΕΣ ΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑ στην οδό Κίνας και αριθμό 2, στον οποίο επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα μου τα εργαλεία που χρησιμοποιούσα εν ζωή (1 κοπίδι, 1 πένσα, 1 σφυρί, μικρά κατσαβιδάκια, 1 κατσαβίδι ίσιο και 1 στραβό, 1 πριόνι, 1 μονωτική ταινία, 1 ζελοτέιπ, 1 καρφί, 15 πινέζες, 1 πινελάκι από τρίχα ασβού, 1 κομμάτι γυαλόχαρτο και 2 αλενόβιδες) ώστε να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει στην δουλειά του και να έχει δεύτερα και τρίτα όταν του τα κλέβουν Ινδοί επιστήμονες. Με αυτά τα εργαλεία αν σκοτώσει κάποιον Ινδό επιστήμονα ή όποιας άλλης εθνικότητας επιστήμονα ουδεμία ευθύνη φέρω. Εξαιρούνται οι Κινέζοι.  


Β) Την Κ., κάτοικο Πάνω από το αυλάκι στην οδό Σταυρού και αριθμό 666, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα μου τα άδεια μπουκαλάκια από τις κολόνιες μου τα οποία τα έχω διατηρήσει σε άριστη κατάσταση καθώς και μια μου φωτογραφία από μπουζούκια της Κορίνθου (αυτές που βάζουν συνήθως και στα μνήματα) ώστε να είμαι συνέχεια κοντά της αφού δεν μπόρεσα εν ζωή να την συναντήσω και να με μυρίσει. Οπότε θα μπορεί κάλλιστα να τοποθετήσει μπροστά από την φωτογραφία μου όλα τα αρώματα μου και να κλαίει και να λέει Γιατί ; Γιατί ; Γιατί τον πήρες τόσο νέο ! Γιατί να μην προλάβω ! Γιατί να πεθάνει αυτός ο παίδαρος ! Γιατί παίρνεις τους πρίγκιπες και αφήνεις τους σάπιους και άλλα τέτοια όμορφα.


Γ)Την Angua κάτοικο Αθήνας στην οδό Κασσιδιάρη και αριθμό 5, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα τα ορφανά πλέον από πατέρα γατιά μου (τον Κανέλλο, την Οβίδα, τον Άρη (θηλυκό είναι αλλά έχει αντρικό όνομα), και τον Χοντρό. Μαζί με τα τεκνά της αφήνω και έναν κουβά με ξηρά τροφή. Βασική προϋπόθεση για την κυριότητα των γατών είναι η άφιξη της κληρονόμου στην κατοικία μου ώστε να πιάσει τα γατιά από τον εξωτερικό μου χώρο (κήπος) καθώς έχουν ελεύθερο πνεύμα και κυκλοφορούν στα πέριξ. Επίσης της αφήνω ένα καρτοπρόγραμμα Wind για να γουστάρει.


Δ) Τον Thor κάτοικο Ισπανίας στην οδό Delaporta Casigias και αριθμό 7, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα το ΧΒΟΧ 360 και ή τηλεόραση Samsung 32''. Στον ξενιτεμένο αγαπημένο μου φίλο αφήνω αυτά τα αρκετά ακριβά αντικείμενα ώστε όταν του λείπει η πατρίδα να λιώνει στο παίξιμο διαφόρων παιχνιδιών και επίσης να αντικαταστήσει το κάψιμο του εγκεφάλου με αρμονικότερο τρόπο από τις κατεστραμμένες γκόμενες που τον ταλανίζουν κατά καιρούς. Επίσης του αφήνω όλα τα νόμιμα τεκνά των γατών μου που θα γεννηθούν αφού φύγω. Ουδεμία κυριότητα θα έχει η Angua παρά μόνο τις πρώτες εβδομάδες του θηλασμού.

 Ε) Τον Apiti κάτοικο Αθήνας στην οδό Μπυροκοιλιά και αριθμό 12άδα, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα 38 μπύρες Μύθος ληγμένες (κουτάκι) οι οποίες ξέμειναν στην επιχείρηση που εργαζόμουν τον περασμένο χειμώνα. Σαν γνήσιος πότης φυσικά γνωρίζει πως οι μπύρες δεν λήγουν οπότε η κατάποση τους θα γίνει εις μνήμην μου στο μνημόσυνο μου. Επίσης αφήνω και την κάβα του σπιτιού μου η οποία βρίσκετε σε κάποιο ντουλάπι ξεχασμένη χρόνια καθώς δεν μπόρεσα ποτέ να απολαύσω την χαρά της μπέκρας εντός της οικίας μου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι 1 ουίσκι Grants, 1 κονιάκ Μετάξα τριών αστεριών, 1 πολωνική βότκα άγνωστης μάρκας, 1 ρωσική βότκα επίσης άγνωστης μάρκας, 1 Tia Maria, 1 ούζο 12, 1 ξύδι ΤΟΠ, 1 φωτιστικό οινόπνευμα και 1 υγρό γεμίσματος ΖΙΠΟ. Στην υγεία σου φίλε. Να με θυμάσαι για πάντα.

ΣΤ) Τον Snake κάτοικο Αθήνας στην οδό Εραστής του Αιγαίου και αριθμό 69, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα 12 πορνό ταινίες σε μορφή VHS ελληνικής, ιταλικής, γαλλικής, και αμερικάνικης παραγωγής της δεκαετίας του 90. Είναι ο μόνος που μπορεί να εκτιμήσει την αξία και την σημασία της βιντεοκασέτας και να διαισθανθεί τις δυσκολίες εκείνης την εποχής όταν το βίντεο μάσαγε την κασέτα πάνω στην πιο ακατάλληλη σκηνή. Επίσης αφήνω ένα πόστερ της Πάμελα Άντερσον (το πρώτο που ανάρτησα στο δωμάτιο μου) καθώς και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε μορφή VHS (π.χ. Ο Βράχος, Blade, Demolition Man, Merlin, X-Files the series, και άλλες πολλές).

Ζ) Τον Kantharo κάτοικο Σαλλονίκης στην οδό Σκουληκομυρμηγκότρυπα και αριθμό 3, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα 6 αφίσες του Αυτοκράτορα της Ευρώπης Παναθηναϊκού (1996,2000,2002,2007,2009,2011) καθώς δεν έχω να του δώσω του Άρη καθώς ο Άρης δεν έχει πάρει Ευρωλίγκα. Σας γνήσιος φίλαθλος όμως και όχι απαδός και αλήτης θα εκτιμήσει την κληρονομία που του αφήνω και θα τις κρεμάσει σε περίοπτη θέση. Επίσης του αφήνω την συλλογή με τα άλμπουμ της Panini όλων των μουντιάλ έτοιμα συμπληρωμένα και σε άριστη κατάσταση.

Η) Τον Monsieur κάτοικο Παρισιού στην οδό Ελεγκάντ και αριθμό 1, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα μου τον οπλισμό που διαθέτω παράνομα ο οποίος απαρτίζετε από 1 κρητικό μαχαίρι, ένα Αλγερινό μαχαίρι, 1 σφεντόνα, 1 πολυσουγιάς με ενσωματωμένο τιρμπουσόν, 1 ρόπαλο του μπέιζμπολ, 1 ανοιχτήρι σε σχήμα πούτσου, 4 πέτρες από την παραλία Κορίνθου, 5 καψούλια μεγάλου διαμετρήματος, 1 κόλλα Α4 διαμορφωμένη κατάλληλα για να κόβει δάχτυλα και 1 σπασμένο μπουκάλι κοκακόλας.  Είναι το κατάλληλο άτομο για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτά τα φονικά εργαλεία είτε για να σκοτώσει κάποιον είτε για να τα φυλάξει σε περίπτωση διαγαλαξιακού πολέμου. Οι αναρτήσεις του που αφορούσαν τους μπλόγκερ και τις φανταστικές τους περιπέτειες με έκαναν να πειστώ πως στην κατοχή του αυτός ο θησαυρός δεν θα πάει ανεκμετάλλευτος.

Θ) Την NamNaira κάτοικο Θεσσαλονίκης στην οδό Κοσμοπόλιταν και αριθμό 3Α, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα τα πουκάμισα μου. Ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 20 (!!!) είτε με μακρύ μανίκι είτε με κοντό μανίκι. Ο λόγος που επιθυμώ την κληρονομία τους σε αυτήν την νέαρα θυγατέρα είναι ο ίδιος με αυτόν του τραγουδιού "Πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου πάρε να φοράς και το πουκάμισο μου. Επίσης της αφήνω το ημερολόγιο που είχα όταν ήμουν 10 χρονών ώστε να συγκρίνει την παιδική αγνότητα που είχα τότε με την αντρίλα βαρβατίλα που απέκτησα εφόσον ενηλικιώθηκα. Της εύχομαι ολόψυχα να μην παντρευτεί ποτέ καθώς ο μόνος που θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει γυναίκα έφυγε από αυτόν τον κόσμο και μάταια θα αγωνίζεται να βρει αντικαταστάτη παρόμοιο.

Ι)  Το Melaxrinaki κάτοικο Κρήτης στην οδό Ινταμωρεκάνεις και αριθμό 69, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα η αποτεφρωμένη σωρός μου ώστε να την τοποθετήσει δίπλα ακριβώς από το κρεβάτι της στο κομοδίνο με τα μπικουτί. Αν υπάρχει ένας τρόπος να αναστηθώ είναι δίπλα της την ώρα που επιδίδεται σε γκούχου γκούχου ερωτικές περιπτύξεις. Επίσης της αφήνω και όλη μου την ερωτική συλλογή νέας τεχνολογίας (τσόντες σε σκληρό δίσκο 1ΤΒ) για να τις βλέπει και να κλαίει στην λησμόνηση της εξαιρετικής παρέας μου. Αν δεν κλαίει και νιώθει οτιδήποτε άλλο, είναι και αυτό θεμιτό. Όποιος δεν κάνει δεκτή την κληρονομιά απαιτώ να δωθεί ότι του έχει χαριστεί από εμένα στο Μελαχρινάκι καθώς ήταν ο λόγος και η αιτία που σας αφήνω τον πλούτο μου σε εσάς. Διαφορετικά θα τα έδινα στην εκκλησία και το αγαπητό παπαδαρίο της ενορίας μου. Επίσης αγαπητό Παλιοκόριτσο σου αφήνω και το κρεβάτι μου μαζί με τα σεντόνια μου για να το χρησιμοποιήσεις όπως του αρμόζει.

Κ)  Τον Χωστήρα κάτοικο Κορίνθου (χαχαχα) στην οδό Πνευματικού και αριθμό 47ψήφοι, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα μου τα χρέη που έχω προς Τράπεζες (1986,00 ευρώ) καθώς και την δουλειά μου που τόσο μα τόσο επιθυμούσε. Θα του δοθεί επίσης ένα σύγγραμμα με ΟΛΑ τα μυστικά του επαγγέλματος μου να τα προσθέσει στα άλλα που γνωρίζει ο ίδιος ώστε να γίνει ο τέλειος επαγγελματίας.  Τέλος αφού θα κληρονομήσει τα χρέη μου θα κληρονομήσει και τις καταθέσεις μου σε 3 τράπεζες με κάρτες και τα πιν τους. Τράπεζα EUROBANK ( 7,86 ΕΥΡΩ) Τράπεζα Πειραιώς (99,12 ευρώ) Εθνική Τράπεζα (5,36 ΕΥΡΩ). Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην του αφήσω το εξαιρετικό δεύτερο σύγγραμμα μου με τίτλο "Οι απολαβές ενός Μουνόδουλου" που έγγραψα λίγες ώρες πριν αναληφθώ στους ουρανούς. 

Λ) Την Δάφνη Χρονοπούλου κάτοικο Μύκονοοοοοοοος στην οδό Ιωάννη Γαλάτη και αριθμό 5, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλα μου τα βιβλία που είχα στην κατοχή μου τα οποία αριθμούν 58 και είναι εξαιρετικά σπάνια. Η συλλογή απαρτίζεται από συγγραφείς λογοτεχνίας τρόμου και φαντασίας. Επίσης αναθέτω στην κληρονόμο να εκδώσει σε ιλουστρασιόν εξώφυλλο και σε τριλογία όλα μου τα άρθρα του Peris-taseis που λογικό είναι μετά τον θάνατο μου να γίνουν ανάρπαστα από τους θαυμαστές μου. Την μετάφραση σε άλλες γλώσσες κατά προτίμηση Γαλλικά, Πορτογαλικά, Αζερμπαϊτζανικά, Βεγγαλικά, Γίντις, Μογγολικά, Μαόρι, Σλαβομακεδονικά, Ταμίλ, Τελούγκου και Χμονγκ μπορούν να τα αναλάβουν οι αγαπητοί Angua και Thor εφόσον το επιθυμεί η Δάφνη και δεν θέλει να κλέψει την δόξα και τις εισπράξεις από την προβλεπόμενη επιτυχία. Δώρο Δάφνη 1 Αγία Γραφή.

Μ) Τον Ρασκάλνικωφ κάτοικο ΕΣΣΔ στην οδό Γκουλάγκ και αριθμό 1991, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα η ψήφος μου τις επόμενες εκλογές. Για να εξηγηθώ αναλυτικά επιθυμώ ο σύντροφός Ρασκάλνικωφ να ψηφίσει ότι του υποδείξω εγώ μέσα από αυτήν την κληρονομιά. Μεγάλη του τιμή. Για Δημοτικές εκλογές θα το ρίξει στον Χρυσαυγίτη της γειτονίας. Σε Περιφερειακές εκλογές θα το ρίξει στον υποψήφιο που κατεβάζει το ΠΑΣΟΚ ή η Ελιά. Για εθνικές εκλογές θα το ρίξει φυσικά ΝΔ και για Ευρωεκλογές στην Ένωση Κεντρώων. Επ ουδενί δεν το ρίχνεις σε κομμουνιστικό κόμμα γιατί θα σε στοιχειώσει το πνεύμα μου.

Ν) Τον Thomas the Barbarian κάτοικο Θεσσαλονίκης στην οδό Μπαοκκαιαςμηνγαμησωποτε και αριθμό 1, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα το αυτοκίνητο μου Seat Ibiza 1200k χρώματος μαύρο με όλον τον έξτρα εξοπλισμό του (τρίγωνο, ρεζέρβα, πυροσβεστήρας, 1 κάλυμμα για το κάθισμα χρώμα κόκκινο, 1 ταμπόν, 1 τράπουλα, πατσαβούρια και άζαξ, 1 μπιτόνι απεσταγμένο νερό για τους υαλοκαθαριστήρες, 1 κρέμα για γρατσουνιές, το βιβλιαράκι των σέρβις πλήρως ενημερωμένο, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια μέχρι 30/09/2014, 1 κουτάκι τσίχλες Trident, 1 κουτί καπότες Durex, 4 πατάκια.  Επίσης με μεγάλη μου χαρά του αφήνω την συλλογή μου με τα CD του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Για να γίνει η κληρονομιά πρέπει πρώτα ο μικρός Θωμάκος να κάνει 12 αναρτήσεις στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τραγούδια με τον αναφερόμενο καλλιτέχνη. Διαφορετικά η κληρονομιά περνάει απευθείας στον εραστή του - πισωκολλητό του Master (αλήθεια που είναι αυτός ; Τσακωθήκατε ;) 


Ξ) Τον Alza κάτοικο Ολύμπου στην οδό Θεού  και αριθμό 1, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλες τις γυναικείες τηλεφωνικές επαφές μου ώστε να αναλάβει το έργο να τις ενημερώσει για τον άδικο χαμό μου και να τους προσφέρει συμπαράσταση, φροντίδα και μαλαπέρδα όπου χρειαστεί. Επίσης του ζητάω σαν τελευταία χαρή να με αφήσει ήσυχο στην γαλήνη του αιώνιου ύπνου και να μην τα βάλει με θεούς και δαίμονες ώστε να με φέρει πίσω στην ζωή. Κατανοώ την θλίψη του αλλά η μοίρα των ανθρώπων είναι να γεννιούνται να ζουν και να πεθαίνουν. Και επειδή ο ίδιος είναι αλώβητος από φυσικά αίτια όντας Θεός θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να με επαναφέρει. Όχι μην το κάνεις.

O)  Τον Tommy Stark κάτοικο Αθήνας στην οδό Κωλάδικου  και αριθμό 8, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα όλο το φωτογραφικό υλικό της ζωής μου ώστε να το διαμοιράσει στα κοινωνικά δίκτυα και να εξυμνήσει το κοινωνικό μου έργο. Έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορήσει και λεύκωμα με τις φωτογραφίες και να το μοιράσει στον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ. Κέρδη μπορεί να έχει από διάφορους χορηγούς που θα βρεθούν σίγουρα για την τουρνέ ανά την υφήλιο.

Π)Την Writer κάτοικο Ξυλοχώρι Αρμενίας  στην οδό Ανεμόνα και αριθμό 125698, στην οποία επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα την εξωτική μεζονέτα που θα έκτιζα στην Κέρκυρα εφόσον είχα οικόπεδο και εφόσον υπήρχε χρήμα. Οπότε μπορεί η ίδια να εκπληρώσει την τελευταία μου επιθυμία και να προβεί σε αγορά οικοπέδου και να κτίσει εκεί έναν επίγειο παράδεισο ώστε να περνάει ανέμελα της ώρες της. Μετά τον θάνατο της μπορεί να μεταβιβάσει την μεζονέτα σε τυχόν συγγενείς μου που θα ζουν ακόμα.

Ρ) Τον Τρυποκάρυδο κάτοικο Βελγίου στην οδό Ρουφατόνε  και αριθμό 35, στoν οποίo επιθυμώ να περιέλθει, μετά το θάνατό μου, κατά πλήρη κυριότητα εφόσον ζει και δεν έχει πεθάνει τα εξής αντικείμενα που περίσσεψαν : 1 γραφείο SATO, 1 έπιπλο τηλεόρασης, 1 πακέτο με 15 μωρομάντηλα, 1 ξυριστική μηχανή, 4 ζευγάρια παπούτσια ADIDAS νούμερο 41, 1 Sony Playstation 2, 1 κασέτα του Διονύση Σχοινά (αυθεντική), 1 κουτί ζελέ για τα μαλλιά, 1 μπρελόκ Νταφι Ντακ, 1 πετσέτα θαλάσσης, 2 μαγιό, 1 μπάλα μπάσκετ, 1 παιδική μπασκέτα, 1 απόσυναρμολογημένο υπολογιστή Pentium III, 1 εικόνα της Παναγίας, 2 επιτραπέζια παιχνίδια, 2 ρακέτες του πινγκ-πονγκ, καλώδια, 1 βίντεο-dvd player, 1 cd της Δέσποινας Βανδή αγορασμένο από πλανώδιο πωλητή (μαύρο), 1 κομπολόι, 1 πενηντάδα χαρτί Α4. Μπορεί κάλιστα να τα συγκεντρώσει όλα έξω από τον κήπο του εφόσον του είναι άχρηστα, να τα βάλει φωτιά και να χορέψει το ¨Βρέχει φωτιά στην στράτα μου".

Επιθυμώ όπως οι κληρονόμοι μου σεβαστούν την τελευταία μου επιθυμία και να δεχτούν ότι τους χάρισα απλόχερα. Διαφορετικά θα με βλέπουν στον ύπνο τους να σκαλίζω την μύτη μου.

Τη διαθήκη αυτή την έγραψα ολόκληρη με το χέρι μου (το δεξί) και την υπέγραψα εγώ ο ίδιος στο τέλος κάθε σελίδας.


Ημερομηνία 23/04/2014

Περίνιο λέτε και κλαίτε

Υπογραφή

38 σχόλια:

 1. Πρώτη κίτρινη: "γνωρίζοντας γραφή και ανάγνωση". Δεν πείθεις κανέναν.
  Δεύτερη κίτρινη και χάνεις το επόμενο παιχνίδι και παίζει στη θέση σου ο Κατσουράνης: Ακόμα και να μου κληροδοτούσες την Μπιγιονσέ και την Αντζελίνα να μου παίρνουν τσιμπούκι στέρεο 24/7, δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσω Χατζηγιάννη. Πόσο μάλλον για τον ισπανικό κουβά που οδηγάεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ριζάφτι να σου χαϊδευε η Γωγώ Τσάμπα αφού έχυνες τα σώβρακα σου θα ανέβαζες και Παντελίδη. Για τον φίλο σου δεν μου απάντησες

   Διαγραφή
  2. Aν βάλει ο Θωμάς Χατζηγιάννη και μάλιστα όσα βιντεάκια είπες,εγώ θα βγω γυμνή στους δρόμους,χαχαχαχα.
   Θωμά,αποδέξου την κληρονομιά και βάλε το Μιχαλάκη,γιατί όπως είδες,όποιος δεν αποδεχτεί την κληρονομιά του,πάει σε μένα και δε θα ήθελα να πικράνω τον Πέρι,μιας εγώ κι αν δεν πρόκειται να βάλω Χατζηγιάννη :p

   Διαγραφή
  3. Μμμμ τίγκα στην ποιότητα μου είσαστε όλοι

   Διαγραφή
  4. Γυμνή στους δρόμους, ε; Τώρα κάτι κάνουμε.

   Διαγραφή
  5. Είδες Πέρι μου,πως αλλάζει γνώμη ο Θωμάς,με το σωστό κίνητρο? :p

   Διαγραφή
  6. Μαλάκας είναι να μην αλλάξει γνώμη ;

   Διαγραφή
 2. Αν δεν κάνω λάθος, την ιδέα την έκλεψες από εμένα ζοφερό σκουλίκι της Πελοποννήσου και ούτε καν είχες την εντιμότητα να με αναγράψεις στους νόμιμους κληρονόμους σου, παρόλο που εγώ σε είχα εντάξει ανάμεσα στα άτομα που θα είχαν να πάρουν.
  Βρωμερό σκουλίκι που η θέση σου θα βρίσκεται στο βόθρο της κόλασης, δίπλα στον πιο ηλίθιο δαίμονα που έχουμε, τον Μυξουμπουρμπούλιον, θα τα πούμε από κοντά όταν έρθει η ώρα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ ρε Kaboso είσαι δαίμονας της κόλασης. Τι να σου αφήσω αφού θα τα πούμε εκεί κάτω. Όντως είχες γράψει πρώτος αλλά το είχα ξεχάσει. Η αλήθεια είναι πως δεν σε διαβάζω πάντα γιατί είσαι πολύ μέταλ ρε αδερφέ.

   Διαγραφή
 3. Ξέρω που μένεις. Έρχομαι για τα άλμπουμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το πρόβλημα θα ήταν να μου μεταβίβαζες το οικόπεδο για να ζήσω εκεί με την οικογένεια και τα παιδάκια που θα κάνω. Εγώ είμαι ελεύθερο πουλί άλλωστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με συγκινείς ρε συ! Αλλά με προβληματίζεις ταυτόχρονα. Κάτι μου λέει ότι τα γατιά σου θα με ξεσκίσουν. Και καλά θα κάνουν, μεταξύ μας. Αν την κάνω πρώτη, σου αφήνω ότι έχω από Raymond Feist και Salvatore στη βιβλιοθήκη μου (όλα τα άλλα είναι καβαντζωμένα), ένα ρόπαλο του μπείζμπολ και τη συλλογή μου από βερνίκια νυχιών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα γατιά μου αν τα ταίζεις 5 φορές την ημέρα θα σε λατρέψουν. Του Raymond Feist την συλλογή την έχω ήδη. Ότι έχει εκδοθεί στα ελληνικά τουλάχιστον. Από Salvatore δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα οπότε δεκτόν. Το ρόπαλο και αυτό δεκτό γιατί ζούμε σε εποχές δύσκολες αλλά τα βερνίκια....κάπως θα τα χρησιμοποιήσω....;)

   Διαγραφή
 6. Να,κάτι τέθοια λες και μετά μας κρεμάει ο Θωμάς κουδούνια κατάλαβες?χαχαχα
  Δε μπορώ να πω,μετά το άνοιγμα μιας τέτοιας διαθήκης,ο Σειρηνάκης θα με ψάχνει απεγνωσμένα για κάστινγκ,μουάχαχαχαχαχα :p
  Αν κρίνω από όλα τα υπόλοιπα που μου αφήνεις,τότε δε χρειάζεται να αποτεφρώσεις και να μου αφήσεις όλο το κορμί σου,αλλά το πουλί σου,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ #klaiw_re
  Ρε,για αυτό μου λένε ''και νεκρούς ανασταίνεις''??? :p :p :p
  Eλπίζω το κρεβάτι σου να μη τρίζει και τα σεντόνια σου να είναι τουλάχιστον από μετάξι.
  Eυχαριστώ παλιόπαιδο...να ζήσουμε να σε θυμόμαστε...χαχαχαχα...αποδέχομαι την κληρονoμιά,μπορείς να τον παίξεις πάραυτα λοιπόν,πριν κάνεις το μεγάλο ταξίδι :p :p :p
  Φιλάρες :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και τι θα αναστηθεί βρε μετά ; Ένα πουλί σκέτο σαν βαμπριετορ ; Δεν συμφέρει...
   Το κρεβάτι δεν τρίζει και τα σεντόνια δεν είναι μεταξωτά.
   Ποιον να παίξω ; Τον εθνικό ύμνο εννοείς φαντάζομαι

   Διαγραφή
  2. Aν το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό με την έκραση ''τον παίζω'',είναι ο Εθνικός Ύμνος,χέσε μέσα,χαχαχα :p

   Διαγραφή
  3. Τι άλλο να είναι ; Δεν σε καταλαβαίνω Βρε Μελαχρινάκι μου...

   Διαγραφή
  4. Xαχαχαχαχα ναι οκ...και εγώ δεν καταλαβαίνω τι είναι η περίοδος :p

   Διαγραφή
 7. Είχα να μπω years and zamans στον λογαριασμό μου και πέφτω στην διαθήκη σου..Ο τρόπος που αφήνεις τα πουκάμισα σου στην Namie είναι αρκετά εκδικητικός μεταθανάτια (Πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου πάρε να φοράς και το πουκάμισο μου).Έχω να πω,πως η κόλλα Α4 θα με συντροφεύει και θα με προφυλάσσει από το κακό. Άιντε και του χρόνου λιγότεροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και να προσέχεις έτσι ; Δεν παίζουν με αυτά τα όπλα. Όχι χαβαλέδες και πλακίτσες με τους φίλους σου.
   Για την Ναμ δεν ανησυχώ. Δεν παίζει να το διαβάσει σύντομα. Μάλλον έχει βρει αγόρι και έχει εξαφανιστεί.

   Διαγραφή
 8. Ρε μαλάκα!!!!!!!!! Τι κάτοικο Αθήνας;;;;; Θα πάνε σε άλλον οι μπύρες και τα ουίσκια και τον ήπια πανηγυρικά μετά!!! Αλλά θα πίνω στην υγειά σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Όσα δεν πάρετε,όπως διάβασες,πάνε σε μένα,μουάχαχαχαχα.
   Πέρι,αν δεν τα πάρει ο Πρόεδρος,γίνεται να τα λάβω σε σαμπούκες?Στώ :p :p :p

   Διαγραφή
  3. Το που μένεις είναι σχετικό. Τα μπυρόνια και όλα τα ξύδια θα τα πάρεις κανονικά και θα τα πιεις στην υγειά μου.

   Σαμπούκες δεν παίζουν Μελαχρινό κορίτσι. Δεν κάθομαι να κάνω τράμπες τώρα να τα αλλάζω γιατί θα μου στοιχίσει άσε μου δεν θα το δεχτούν οι κάβες. Αν δεν τα πάρει ο Πρόεδρας θα τα πάρεις εσύ και θα τα πιείς όλα κανονικά και με τον νόμο

   Διαγραφή
  4. Για οποιαδήποτε περίπτωση λάθους παρακαλώ να επιστραφούν στην Κόρινθο να έρθω να τα παραλάβω από κει!

   Διαγραφή
 9. MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΡΗ. Όταν τα κακαρώσεις ρε φίλε θα φέρω βίντεο και μια τι-βι και μπαλατέζα στο μνήμα να βάλουμε να δούμε τον "Νταβατζή Της Ομόνοιας" ή το "Ρετιρέ της Καυλας".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα το κανονίζουμε πιο συχνά αυτό. Κάθε Κυριακή μεσημεράκι θα έρχεσαι στο μνήμα και θα βλέπουμε ένδοξο ελληνικό κινηματογράφο.

   Διαγραφή
  2. Νταβατζής της Ομόνοιας! Ναι ρε μαλάκα, θα ρθω κι εγώ. Η υπερπαραγωγή του Νίκου Καρανικόλα. "Γιατί δεν είσαι στο πόστο σου μωρή" ΠΑΑΑΑΦ!!

   Διαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=WdYqB5-1XDg

   Και στο ρόλο του Πούστη...ο Ζωρζ Σαπελάς...

   Διαγραφή
  4. Ρε μαλάκες κλάψτε και λίγο

   Διαγραφή
  5. Θέλουμε να σε θυμόμαστε με γέλιο και χαβαλέ. Εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα? Θα μας ρίξεις κατάρα φρομ μπιόντ δα γκρέιβ? Ποιος είσαι ρε μεγάλε και καταριάζεις; Ο Ίμοτεπ ή η Ανάξωναμουν?

   Διαγραφή
  6. Χαχαχα. Θα επιστρεψω ως Μάμρα ο παντοτινός ή ως Χατζηστεφάνου

   Διαγραφή
 10. Περίνιο ζεις, εσυ μας οδηγείς! Ρε μαλάκα, έχω γυρίσει ελλάδα εδώ και 8 μήνες να πούμε. Αλλά θα μου πεις που να το πάρεις χαμπάρι αφου γράφω πιο σπάνια κι απ'ότι παίρνει η πανάθα το πρωτάθλημα στη μπάλα. Όσο για την κληρονομιά, την αποδέχομαι με μεγάλη μου τιμή και θα τα κάψω τα ρημάδια την αυλή (που όντως έχω) όλα εκτός από τα παπούτσια (που είναι όντως το νουμερό μου). Νταξ, μπορεί να κρατήσω και τα Α4 τωρα που το σκέφτομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού απάντησες μάλλον ζεις και έχεις ακόμα σώας τα φρένας. Χαίρομαι !

   Διαγραφή
 11. Όχι μόνο προβολές βιντεοκασετών στον τάφο Περίνιο.
  Θα κάνουμε και αναγνώσεις των έργων σου, το υπόσχομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις