Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ελλάς - Ν. Κορέα σημειώσατε 2...


Τελικά ή όλη ιστορία κρίθηκε στο ματς με την Ν. Κορέα. Αν είχαμε πάρει κάτι καλύτερο σε εκείνον τον αγώνα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε νίκη ενάντια στην Αργεντινή για να προκριθείς και ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι Νοτιοκορεάτες. Τα σενάρια πρόκρισης ήταν αρκετά αλλά δεν ήταν 100% στα πόδια των Ελλήνων παιχτών. Παίξαμε κλειστά με αντεπιθέσεις και είχαμε προσαρμόσει 4 παίχτες στο μαρκάρισμα του Μέσ ι. Ο Λιονέλ δεν σκόραρε αλλά σκόραρε ο ανασταλτικός Ντεμιτσέλις. Και εφόσον μπήκε το πρώτο γκολ το δεύτερο ήταν θέμα λεπτών να επιτευχθεί. Το καλό είναι πως δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή την Αργεντινή. Ήμασταν καλοί για σχεδόν 77 λεπτά. Ο άλλος αγώνας δεν βοήθαγε και πολύ την κατάσταση. Στο τέλος όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτήν την αναμέτρηση πέραν της καλής εμφάνισης και αποχωρίσαμε από το Μουντιάλ του 2010 με ψηλά το κεφάλι.

Δεν θα συγχαρώ την Αργεντινή γιατί τα καραγκιοζιλίκια μιας ομάδας και ιδιαίτερα του προπονητή τους δεν είναι άξια θαυμασμού. Ο κύριος Μαραντόνα και οι παίχτες του θέλουν να πάρουν την κούπα και τους πειράζει που παίξαμε σκληρά τον Μέσι. Σωπάστε ρε παιδιά με την Ελλαδίτσα παίζατε. Τι νομίζετε θα κάνουν οι ομάδες από την φάση των 16 και πέρα. Θα αφήσουν τον Λιονέλ να παίρνει την μπάλα μόνος του χωρίς στενά μαρκαρίσματα να σκοράρει ανενόχλητος Που τα είδατε αυτά ρε ταγάρια ; Δεν θυμάμαι τον Μέσι να παραπονιόταν στον ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ιντερ του Μουρίνιο ότι τον έπαιζαν στενά. Ας τόλμαγε να μίλαγε και θα τον διέσυρε ο τρελός ο Πορτογάλος κόουτς.

Εμείς λοιπόν η Ελλαδίτσα καλά πήγαμε. Για μέχρι εκεί είμαστε. Εσείς που πάτε για κούπα προτού παίξετε με τους αντιπάλους σας να φροντίζετε να τους ενημερώνετε πως δεν επιτρέπον τε τα σκληρά μαρκαρίσματα στο καλύτερο παίχτη του κόσμου γιατί του χαλάτε την ψυχολογία. Και έτσι δεν θα μπορέσει η Αργεντινή του κοκάκια - καραγκιόζη - σαχλού - προπονητικά άσχετου Μαραντόνα να κατακτήσει το τρόπαιο

Θα κλέισω με το χτεσινοβραδινό μου status στο facebook....

Άντε γ......ου Μαραντόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις