Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Βελτιωμένη Παναθηναϊκή έκδοση by Νίνης

Αθλητικά
Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα με τον χτεσινό Παναθηναϊκό αλλά ήταν φανερά βελτιωμένος συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Και το "Χ" να έπαιρνε ο Άρης δεν θα το θεωρούσα άδικο αποτέλεσμα. Τώρα για την περίπτωση του γκολ που ακυρώθηκε όπως λένε εδώ και εδώ οι "φωστήρες" η γνώμη μου είναι πως ο διαιτητής, ήταν δεν ήταν φάουλ, είχε σφυρίξει ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα. Αν είχε σφυρίξει μετά την κατάληξη της φάσης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σίγουρα. Πρώτη φορά είδαμε καλό Γκοβού και Νίνη όπως παλιά. Από την άλλη είδαμε και αυτά που το μόνο που κάνουν είναι κακό στο κλίμα της ομάδας. Επίσης ο Χαβίτο είναι παιχταράς και ας μείνει στον Άρη.
Για το ντέρμπι που πλησιάζει (Τετάρτη 12/01 21:00 ΕΤ1) γνώμη μου είναι πως ο καλός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον καλό Ολυμπιακό σε αυτήν την φάση που βρίσκονται οι ομάδες. Καλά τα λέει ο Ντούντα για άλλη μια φορά αλλά και ο Ζέλικο όπως και να το κάνουμε έχει ξεπεράσει τον δάσκαλο και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Πάντως ο αγώνας αυτός δεν κρίνει τίποτα. Ούτε καν το πλεονέκτημα. Πιστέψτε με.

Επικαιρότητα
Το ότι οι Ναζί ήταν αρρωστημένοι το αποδεικνύει και αυτό. Ολόκληρη επιχείρηση για να εξοντωθεί μια σκυλίτσα.
Στην Αμερική πυροβολάνε βουλευτές. Έξι άτομα έχασαν την ζωή τους και δεκατρείς τραυματίστηκαν στο συμβάν. Μεταξύ αυτών και η βουλευτής των δημοκρατικών Γκαμπριέλα Γκίφορντ που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Το κίνητρο του ένοπλου άγνωστο προς το παρών.
Ποιον να πιστέψεις τώρα. Τον θυρωρό για την δασκάλα ; Ήταν θέμα υγείας ή ακολασίας ; Εγώ πάντως πιστεύω τον θυρωρό με τα μπούνια.
Εκρηκτικός δονητής σε συσκευασία δώρου. Φανταστείτε να πετύχαινε το κόλπο του φρεσκοχωρισμένου Τέρι Άλεν Λέστερ. Τρομοκρατία πάντως δεν το λες.

Παράξενα
Τραγωδίες σε κινηματογραφικά γυρίσματα. Στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από του Μπράντον Λι (γίος του Μπρους Λι) για την ταινία Το κοράκι (The Crow) το 1994.
Νεογέννητες νυχτερίδες πίνουν γαλατάκι και όχι αίμα. Δεν είναι πολύ γλυκές ;
Παγκόσμια ημέρα στο μετρό χωρίς παντελόνια. Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου !
Σπουδαίο κατόρθωμα έκανε η κυρία Cathy Ward. Η μεγαλύτερη μούφα ταινία που κοσμεί σε πλάτη.
Ηλίθιοι γονείς υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα.
Βανδαλιστής βανδαλίζει αλλά...Που πας ρε χοντρέ !

Αυστηρά για άντρες
Η Amy Winehouse πόσο λιώμα γίνεται κάθε φορά. Σιγά μην νοιαστεί για τους παπαράτσι.

1 σχόλιο:

  1. αντε γαμησου μαλακα!!!!μην ρωτησεις το γιατι ξερεις εσυ!!!!!σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις