Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Εναλλακτικά δώρα για την Βαλεντίνα σας.


Δώρα για να κάνετε στην αγαπημένη σας, ΣΗΜΕΡΑ ρε Μαλάκες, που είναι του Αγίου Βαλεντίνου.

Chocolate Spa Treatment
Απολαύστε μια ευεργετική θεραπεία προσώπου και σώματος με βάση την σοκολάτα. Δηλαδή να πληρώσετε 150 με 200 ευρώ για να πάει το γκομενάκι σας ή αν είστε κρεμασμένος το γυναικάκι σας να την πασαλείψουν με καυτές ποικιλίες σοκολάτες ώστε να μην γεράσει ποτέ. Και το χούφτωμα άλλος θα το κάνει. Εσείς το πολύ πολύ να κοιτάτε από καμιά τρύπα στον τοίχο αλλά Glory Hole.

ή αντί για αυτό

Μια σοκολάτα Lacta γίγας να γράψετε πάνω σ αγαπώ μ@#$αρα μου και μετά φάτε την πασαλειφτείτε ή δώστε την στο μαλακισμένο ανιψάκι σας να την χαρεί και πιο πολύ.

Luxury Spa Μανικιούρ & Πεντικιούρ
Μια πολυτελής και πλήρως αναζωογονητική περιποίηση των άκρων. Δηλαδή το λιγότερο 65 ευρώπουλα για να πάει σε μια τρύπα κάπου σε κάποιο στενό της πόλης να της κόψουν, λιμάρουν, σκανάρουν, εκτυπώσουν τα νύχια σε πόδια και χέρια. Αααα και ξέχασα το βασικότερο. Να τα βάψουν με τρομέρα χρώματα που μόνο τα μυαλά των μανικιουριστ-πεντικιουριστ μπορούν να τα εμπνευστούν. Και βέβαια μην ξεχνάτε το Γαλλικό.

ή αντί για αυτό

Ξεκινήστε με ένα Ισπανικό. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τσάμπα πράμα και δεν χρεώνεσαι φράγκο. Στην συνέχεια μπορείτε να αναλάβετε εσείς να τις περιποιηθείτε τα όμορφα νυχάκια σε χεράκια και ποδαράκια. Δεν λέμε να κάνετε επαγγελματικά πράγματα που κάνουν ΜΟΝΟ οι επαγγελματίες μανικιουριστ - πεντικιουριστ αλλά όποια προσπάθεια πιστεύω θα εκτιμηθεί από το αγαπημένο σας Βαλεντινάκι. Οπότε ξεκινήστε με αυτό και κάντε στην συνέχεια το Ισπανικό για επιβράβευση των κόπων σας. Αν είστε τόσο τεμπέλης και δεν γουστάρετε καθόλου τέτοιες προκαταρκτικές διαδικασίες πριν μπει ο κεφτές για αλεύρωμα αγοράστε από τα Τζάμπο σετ περιποίησης νυχιών και τυλίξτε το με εντυπωσιακό κόκκινο περιτύλιγμα. Μην περιμένετε πολλά στην συνέχεια όμως πέραν από γκρίνια, γκρίνια γκρίνια.

Πανάκριβα σέξι εσώρουχα
Ανάψτε την φλόγα του πάθους ανάμεσα σας και κάντε τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο να μείνει και στους δυο σας αξέχαστος. Δηλαδή πας σε ένα μαγαζί με βρακιά ειδικά σήμερα και λες σαν ηλίθιος θέλω να αγοράσω κάτι πολύ σέξι για την κοπέλα μου. Ο βρακοέμπορας που περιμένει εκατοντάδες ζώα αυτήν την ημέρα σου δείχνει 800 διαφορετικούς τύπους ξεκωλιάρικων εσωρούχων. Διχτυωτές κάλτσες με ραφές στο πίσω μέρος, στρινγκ κορμάκι δαντέλα κόκκινο, στρινγκ κορμάκι δαντέλα μαύρο, πρόκληση και δίχτυ μπλε, ολόσωμο καλτσόν χωρίς ραφές, καρό κορμάκι με τιράντες, διχτυωτό ολόσωμο με ανοίγματα, σατέν κιλοτάκι με (αν είναι δυνατόν) ασορτί κάλτσες, σουτιέν βινυλίου και στρινγκ. Μπερδεύεσαι και νομίζεις πως θα ψωνίσεις σε πορνοστάρ και τελικά παίρνεις το πιο ντεκαβλέ. Και όσο πιο μικρό τόσο πιο ακριβό. Κόστος 400 ευρώ και το βράδυ αν κάνεις την μαλακία και τα σκίσεις σαν αγριάνθρωπος που γίνεσαι όταν πηδάς 14 Φεβρουαρίου τα ξαναψωνίζεις γιατί είσαι μαλάκας.

ή αντί για αυτό

Λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο 4 κιλά μαύρα εσώρουχα και 4 κιλά κόκκινα εσώρουχα σύνολο 10 ευρώ. Τα σχίζεις, τα πατάς, τα πετάς και δεν τελειώνουν ποτέ. Το σεξ αυτομάτως γίνετε πιο έντονο πρόστυχο και ακραίο γιατί απλά δεν έχεις τύψεις ενώ τα σχίζεις και σου μένει όρθια η τσουτσού. Απλά πες στην κοπελιά να τα πλύνει καλά προτού τα φορέσει γιατί παίζει να έκανε πρόβα ο γύφτος που τα πούλαγε για χορό σε στύλο.

Δείπνο σε υπερπολυτελές εστιατόριο.
Ένα ερωτικό δείπνο με τον σύντροφό σας είναι ένας υπέροχος τρόπος να κρατήσετε ζωντανό τον έρωτα σας και να δημιουργήσετε νέους σπινθήρες έρωτα και ενδιαφέροντος στην σχέση σας. Είναι απλό, βρίσκετε το πιο κουλ ζεστό - in ερωτικό, μαγευτικό εστιατόριο της πόλης και αφού κάνετε τις προετοιμασίες με τον μετρ να έχει το τραπέζι έτοιμο με κεριά, κολονάτα ποτήρια και κόκκινες χαρτοπετσέτες φέρνετε το κορίτσι να φάει κάτι που δεν έχει ξαναφάει ποτέ. Γκουρμέ μοριακή κουζίνα και Γαλλικό κρασί του 40. Το κόστος αν θες να λέγεσαι γενναιόδωρος ξεπερνάει τα 300 ευρώ. Και στο τέλος μετά το fuck τετ α τετ θα πεινάτε και θα παραγγείλετε πιτόγυρα.

ή αντί για αυτό

Πάρε τηλέφωνο κάποιον φίλο ή φίλη σου (στην χειρότερη την μάνα σου) να έρθει σπίτι σου να σε βοηθήσει ή μάλλον να φτιάξει κάτι που να τρώγεται μιας και εσύ το μόνο που ξέρεις να φτιάχνεις και να τρώγεται είναι νερό βραστό για τον καφέ.
Αφού τα φτιάξει φρόντισε να τα κρατήσεις με έναν τρόπο ζεστά μέχρι να έρθει το πρόσωπο. Σερβίρισε τα και περηφανέψου πως τα έφτιαξες μόνος σου με την βοήθεια τσελεμεντέ. Θα το πιστέψει και θα το εκτιμήσει τα μάλα.


Τώρα αν βαριέσαι να ψάχνεις πολύ μπορείς να παραγγείλεις από το ίντερνετ τα παρακάτω και να τις τα στείλεις σπίτι να ξεμπερδεύεις.

Αναλάκι για το πίσω πορτάκι
Όλη την δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ένα πλήρες σετ με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για το μακιγιάζ της.
Ένα μπάσταρδο σκυλάκι ή γατάκι ή πιθηκάκι ή μια χελώνα καρέτα καρέτα.
Ζουζουνιάρικο τεράστιο αρκούδο με απαλό τρίχωμα.
Τις 2 ταινίες Sex in the City με την αλογομούρα Κάρι Μπράντσο και τα παραμύθια που ποτέ δεν πρόκειται να τα ζήσει οπότε ας τα βλέπει να κλαίει από συγκίνηση.

και πολλά άλλα

(Αν δεν σας κάλυψα με αυτά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες συμβουλές για το τέλειο δώρο που μπορείτε να κάνετε σήμερα του)


Αγίου Βαλεντίνου το ανάγνωσμα

3 σχόλια:

  1. Διαφωνω με τη δισκογραφικη δουλεια του χατζηγιαννη για δωρο...ε?καταλαβες?ε?κατα τα αλλα αρκετα καλη προσπαθεια.ε?τα λεμε!ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εναλλακτικό δείπνο το έχω κάνει πολλές φορές στα νιάτα μου. Πολύ καλή λύση. Φέρνεις κάποιον μαγειρεύει και είσαι έτοιμος και ξεκούραστος για ξεπάτωμα. Είναι η φράση "άλλος πληρώνει, άλλος γαμάει" σε όλο της το μεγαλείο, για αυτό και τα σπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επιπλέον μπορείς αφού φας του σκασμού να ξεστομίσεις την χαρακτηριστική ατάκα :
    "Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε να χαμε και ένα μουνί να σκίζαμε καλά θα ήταν"

    Και το κάνεις επι τόπου χωρίς να περιμένεις τον μαλάκα τον σερβιτόρο να έρθει, τις διαδιακασίες πληρωμής λογαριασμού, διαδρομή μέχρι το σπίτι.....μέχρι τότε σου έχει φύγει αυτή η αίσθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις