Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Γκαντεμιά


Είμαι σίγουρος πως πολλές φορές στην ζωή σας έχετε έρθει στο αμήν με την γκαντεμιά που σας γαμάει και σας δέρνει. Είναι απλά καθημερινά πραγματάκια που συμβαίνουν στον καθένα μας καθώς η γκαντεμιά δεν κάνει διακρίσεις. Οπότε μην ξεκαρδίζεσαι ίσως την επόμενη φορά να τύχει σε εσένα.

Στα ψώνια
Έχεις μπανίσει ένα γαμάτο - φανταστικό - εξαιρετικό - θεσπέσιο -μπουφάν και κάνεις 10 μήνες οικονομίες για να το αγοράσεις. Η τιμή του τσουχτερή αλλά στην πούτσα σου. Θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου που τόσο πολύ του αξίζει. Πας μπαίνεις το αγοράζεις και το μοστράρεις στην ελίτ κοινωνία που κυκλοφορείς. Την επόμενη ακριβώς ημέρα το μαγαζί ξεκινάει εκπτώσεις ή κάνει ξεπούλημα ή τα δίνει όλα στο κόστος γιατί ο μαγαζάτορας τα έχασε όλα στο καζίνο Λουτρακίου.


Στα ραντεβού
Βγαίνεις ραντεβού με μια πρώτης τάξεως μουνάρα. Καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπάνι και σαν μέγιστος πέφτουλας που είσαι πας την κουβέντα στο ψητό. Περί σχέσεως, σεξ, κτλ. Αντιλαμβάνεσαι πως ο τέλειος και ιδανικός άντρας που περιγράφει η μούνα δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση με εσένα. Για την ακρίβεια δεν του μοιάζεις ούτε στο 0,0001 %.


Στην παρέα
Κάθεστε με την αγάμητη - άπαρτη παρέα σου σε καφετέρια και κάνετε χαβαλέ. Χαβαλές χωρίς κράξιμο για τη καργιόλα της πόλης ή τον Μήτσο που έγινε Σουζάνα δεν παίζει. Οπότε προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο της κουβέντας ώστε να στραφεί η προσοχή όλη πάνω σας. Και με πολύ γαμάτα και πετυχημένα αστεία κάνετε τους πάντες να ξελιγωθούν στα γέλια κράζοντας το άτομο που δυστυχώς κάθετε στο απέναντι τραπέζι. Και το αντιλαμβάνεστε την στιγμή του μέγιστου θαψίματος.


Στις συναντήσεις
Σου τηλεφωνεί ο χειρότερος μαλάκας της υφηλίου και προσπαθεί να κανονίσει ένα ραντεβού μαζί σου. Καταφέρνεις να τον αποφύγεις λέγοντας του ότι βγάζεις αίμα από τον κώλο , μυαλό από τα αφτιά, και πύων από την ουρήθρα. Το πιστεύει οπότε την γλίτωσες. Με χαρά κανονίζεις να πας με την γαμάτη παρέα σου να τα κάνετε όλα πουτάνα σε κλαμπάκια της πόλης. Και όμως ο χειρότερος μαλάκας θα είναι εκεί από την πρώτη στιγμή στο πρώτο μαγαζί, στην πρώτη συνάντηση.


Στις γνωριμίες
Γνωρίζετε ένα καταστροφικό μουνί σε οικογενειακή εκδήλωση. Είναι η γυναίκα που ονειρεύεσαι. Είναι το άλλο σου μισό. Δείχνει έντονο ενδιαφέρον για σας και βάζεις πλώρη για ραντεβού. Τελικά είναι η ξαδέρφη σου η Μερόπη που έχετε 16 χρόνια να δείτε. Σας το επιβεβαιώνει η θειά η Μαριγούλα.


Στο έκτακτο χέσιμο
Βρίσκεστε σε εστιατόριο και έχετε φάει του σκασμού. Λογικό να σας έρθει και χέσιμο οπότε θα τιμήσετε την τουαλέτα του καταστήματος. Το σκατό είναι μεταξύ στόματος και σφιγκτήρα και τρέχετε να προλάβετε μην τυχόν υπάρξει ατύχημα. Μπαίνετε τα κατεβάζετε ακουμπάτε την κωλάρα σας στην πορσελάνινη γυαλιστερή χέστρα και τα αμολάτε. Φρρρρρρτςςςςςς. Πουτάνα όλα. Βρώμα δυσωδία και ένας κώλος πασαλειμμένος από κωλομάγουλο σε κωλομάγουλο. Τι χαρά που βγήκαν όλα με την πρώτη. Και ξαφνικά δεν υπάρχει κωλόχαρτο. Ούτε για δείγμα.


Στα παιδάκια
Το αξιαγάπητο μωράκι που θα σας πρήξουν τα αρχίδια οι γονείς του να το πάρετε αγκαλιά θα χέσει - κατουρήσει - κάνει εμετό όταν είναι στα χέρια σας. Αχ τι γλυκό !


Στην γρίπη
Είσαι στα πρώτα στάδια της γρίπης και τα φτερνίσματα πάνε και έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Τα ελέγχεις προσωρινά και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσεις χαρτομάντιλα. Δυστυχώς όμως όταν θα μιλάς με κάποιον θα φτερνιστείς απότομα και οι μύξες θα τρέχουν σαν ποτάμι και μάταια θα ψάχνεις τις τσέπες σου για οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο. Καταλήγεις να σκουπιστείς με τα χέρια ή το μανίκι σου.


Στην κόμη
Έχεις φτιάξει το μαλλί και είσαι στην πένα. Πιστολάκι, ζελέδες, μους, λακ, τοστιέρα τσιμπιδάκια. Τα πάντα όλα. Βγαίνοντας από το σπίτι ο ουρανός θα ξεκινήσει να κατεβάζει καρέκλες και τραπέζια.


Στο τελευταίο τσεκάρισμα
Κάθεσαι στον καναπέ του σαλονιού και χλαπακιάζεις οτιδήποτε σοκολατοειδές υπάρχει στο τετράγωνο της γειτονιάς σου. Απολαμβάνεις και την αγαπημένη του ταινία στην super HD Multi General τηλεόραση 500 ιντσών. Την επόμενη μέρα φοράς το καινούργιο άσπρο παντελόνι που αγόρασες στο Ζάρα και δείχνει πανάκριβο. Κάθεσαι στον ίδιο καναπέ να φορέσεις και τα παπούτσια. Όταν σηκωθείς και κοιταχτείς τελευταία φορά στον καθρέπτη ένας λεκές σκατουλή χρώματος έχει εμφανιστεί στην πίσω πλευρά του παντελονιού. Χτεσινά υπολείμματα Lactas επάνω στην κωλάρα σου.

Στα κουκλοψαρέματα
Κάθεσαι και παρακολουθείς ηλίθια ζευγαράκια που προσπαθούν να ψαρέψουν κουκλάκια σε κερματοφόρο μηχάνημα σε περίπτερο. Έχουν ρίξει ένα μηνιάτικο σε κέρματα και έχουν καταφέρει να τσιμπήσουν ένα σακατεμένο ανάπηρο άσχημο παπαγαλάκι πιο μικρό και από την κωλοτρυπίδα της ψείρας. Αφού τα παρατήσουν δοκιμάζεις την τύχη σου με το τελευταίο ευρώ που σου έχει μείνει. Στο τρώει το μηχάνημα.

Στο ψάξιμο
Μου έπεσε ο φακός επαφής. Μήπως τον βλέπει κανείς ; Κλατς. Ουπς. Κάτι πάτησα.

Στην τράπεζα
Πας στην τράπεζα και τραβάς το 869 νούμερο. Δουλεύουν 2 ταμεία. Στο ένα υπάρχει υπάλληλος στο άλλο είναι η καρέκλα και η ζακέτα της υπαλλήλου. Αφού περιμένεις κοντά στο πεντάωρο και επιτέλους έρχεται η σειρά σου φτάνοντας μπροστά στον γκισέ ο γαμιόλης από μέσα τραβάει το ταμπελάκι που γράφει κλειστό. Το ακουμπάει μπροστά σου χωρίς να σε κοιτάξει σηκώνετε και απομακρύνετε έτσι απλά.

Στο μπάνιο

Είσαι μόνος στο σπίτι και μπαίνεις να κάνεις μπάνιο. Αφού τελειώσεις με την ιεροτελεστία του πλυσίματος κάθε πιθαμής του κορμιού στάζοντας βγαίνεις από την μπανιέρα και ψάχνεις για πετσέτα. Δεν υπάρχει όμως καθώς έχεις ξεχάσει να τοποθετήσεις άλλη αφού έβαλες στα άπλυτα την παλιά.

Στο φαγητό
Την ημέρα που έχετε το χειρότερο φαγητό
στον κόσμο (φακές, ρεβύθια, κουνουπίδι, καγιανά, σπανάκι) ο γείτονας ψήνει μπριζόλες, παιδάκια, λουκάνικα.




Πηγή έμπνευσης : MAD COMICS

13 σχόλια:

  1. Έλιωσα στο έκτακτο χέσιμο. Τεράστια πίκρα να το πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάξει, στο έκτακτο χεσιμο νομίζω έφτυσα το σκώτι μου απ'το γέλιο. Και τόσο τρου ρε πούστη μου. νόμσω όλοι το 'χουμε πάθει τουλάχιστο μια φορά.

    Α και ρε φίλε...άμα φοράς άσπρα παντελόνια καλά να πάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Γνωρίζετε ένα καταστροφικό μουνί σε οικογενειακή εκδήλωση", τέλος. lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίκρα από τις λίγες Kanthare...

    Τρυποκάρυδε νομίζω πως πρέπει μια φορά να αναλύσουμε τι κάνουμε σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις. Έναν οδηγό επιβίωσης να ουμε

    CreekCthulhu αυτό είναι κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γκαντεμιά μας ενώνει, καθώς όλοι γινόμαστε θύματα της ενίοτε, οπώς πολύ σωστά τόνισες. Δυο σχόλια μόνο:
    Για τα ψώνια: 10 μήνες οικονομία για μπουφάν;;; Ελπίζω να μην έτυχε σε σένα αυτό γιατί τότε τα ήθελε ο κώλος σου. Μόνο αν το μπουφάν έχει πρωοθητήρες για πτήση, και πυραλυάκια για εξολοθρευση των κακών θα το δεχόμουνα.
    Στις γνωριμίες: Αν είναι απο 2ου βαθμού και μετά, και δεν την έχεις δεί ποτέ, τότε σπρώξε μην αγχώνεσαι.Δεν θα την παντρευτείς κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Alza. Γενικότερα αναφέρομαι. Σιγά μην κάνω εγω οικονομίες 10 μήνες για να πάρω ένα μπουφάν. Αλλά υπάρχουν μαλάκες που το κάνουν. Ξέρεις πόσο κάνει ένα μπουφάν Ντισκουαιρτρτρτρτ !

    Στην ξαδέρφη και την θειά 5 πόντους πιο βαθειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Peri.

    Ωραίο το γνωμικό. Βγάζει μια οικογενειακή θαλπωρή που δεν βρίσκεις στις μέρες μας! ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο ψαξιμο;

    απλα μια απλη καθημερινη μερα απο την ζωη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην κόμη.
    Ναι. Κάθε φορά. Κάθε γαμημένη φορά.

    Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω το άπλωμα ρούχων.

    Απλώνεις το σούπερ γαμάτο ρουχαλάκι σου που θες να φορέσεις όπως και δήποτε το βράδυ και φυσικά ανοίγουν οι ουρανοί και βρέχει γατόσκυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οδηγό επιβίωσης φίλε...not bad. Εγώ το ψήνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Vampi το χειρότερο είναι πως στην μικρή απόσταση από το σπίτι ως το αυτοκίνητο θα ρίξει τόσο βροχή που δεν έριξε ούτε στον κατακλυσμό του Νώε. Αφού μπεις στο τουτού παίζει και να κόψει τελείως.
    Για το άπλωμα των ρούχων δεν έχω άποψη. Δεν γνωρίζω. Άλλος την κάνει την δουλειά....

    Τρύπο ξεκίνα φίλε και θα σε υποστηρίξω στα σχόλια. Το αφήνω πάνω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτοιμο σ'έχω...

    http://fagomenaxartakia.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το είδα ρε τρελέ. Σιγά μην μου ξέφευγε. Έχω σχολιάσει κιόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις