Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Record guinness ηλιθιότητας

Αν παρακολουθήσεις λιγάκι τηλεόραση ή κάνεις ένα καλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψεις ηλίθιους - χαμένα κορμιά να κάνουν διάφορα για τα οποία αισθάνονται περήφανοι. Θα δεις γυναίκα που με τα τιτανοτεράστια βυζιά της σπάει πλακάκια και καρπούζια, κοκκινομούρηδες Ιρλανδούς να πίνουν 25 μπύρες σε 10 δευτερόλεπτα, κιτρινιάρηδες Aσιάτες να κοιμούνται σε γυάλες με σκορπιούς, υδροκέφαλα παιδάκια να φοράνε όσο το δυνατόν περισσότερα σώβρακα, καθυστερημένα ζευγάρια να φιλιούνται κάτω από το νερό, καραγαμημένες πορνοστάρ να τον παίρνουν από μια μεγαλόπολη ώστε να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ παρτουζογαμίας. Γιατί άραγε μπαίνουν στην διαδικασία να ασχοληθούν μαζί με αυτούς τους καραγκιόζηδες την στιγμή που υπάρχουν όπου και να κοιτάξεις γύρω σου άνθρωποι με τον ίδιο βαθμό ευφυϊας. Μηδενικό δηλαδή. Και ποιοι είναι αυτοί ; Χα. Δεν ξέρετε ε ; Δεν νομίζω. Απλώς δεν θέλετε να ξέρετε γιατί μπορεί να ανήκετε και εσείς σε κάποια κατηγορία από αυτές. Το μόνο σίγουρο. Και προπάντων δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω.

Εκτίναξη από θέση αεροπλάνου / λεωφορείου.
Είναι ο κλασικός μαλάκας που με το που φτάσετε στον προορισμό έχει ήδη εκτιναχθεί από την θέση του και έχει σταθεί στο διάδρομο. Ταυτόχρονα έχει καταφέρει να χώσει αγκωνιά στον διπλανό του να βγάλει την μασέλα της γιαγιάς με καρατιά και να ρίξει στο πάτωμα την μαμά με το μωρό. Θα περιμένει τουλάχιστον 15 λεπτά και θα δείχνει εκνευρισμένος που καθυστερεί η αποβίβαση. Θα φυσάει θα ξεφυσάει και θα κοιτάει συνεχώς το ρολόι του. Μην τολμήσεις και προσπαθήσεις να χωθείς μπροστά του την στιγμή που περνάει από την θέση σου. Υπάρχει περίπτωση να σου κάνει μήνυση για ψυχική οδύνη. Συνήθως κρατάει τεράστιο μαύρο χαρτοφύλακα που με θράσος τον χτυπάει στα μπούτια των μπροστινών ώστε να κάνουν πιο γρήγορα.

Ψήφος σε αντικοινωνικό - λαμόγιο πολιτικό.
Είναι όλοι αυτοί που μέσα σε μια τετραετία μπορεί να βρίζουν και να καταργούνται το πολιτικό σύστημα της χώρας και αυτούς που το αντιπροσωπεύουν. Αλλά όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα ψηφίσουν αυτό το αρχίδι που τους έχει τάξει να βάλει τον κανακάρη τους στο δημόσιο. Το αρχίδι που ψηφίζουν σχεδόν πάντα είναι άπειρος, άχρηστος και αντικοινωνικός. Εμφανίζετε μόνο κατά την προεκλογική εκστρατεία μοιράζοντας χειραψίας με όλους και τάζει λαγούς με πετραχήλια. Εν γνώση λοιπόν της αχρηστίας που διακατέχει τον πολιτικό ο βλάκας ψηφοφόρος προσπαθεί με άστοχα και άτοπα επιχειρήματα να σου περάσει στο μυαλό πως ο Μενέλαος Σταρχίδας είναι μια πολιτική ευκαιρία να πάει ο τόπος μπροστά.

Ενοικίαση DVD.
Ενοικιάζουν μια ταινία για 1 ημέρα για 2 ευρώ. Πληρώνουν την καθυστέρηση άλλα 2 ευρώ. Τις περισσότερες φορές ενοικιάζουν 2 ή 3 ταινίες ταυτόχρονα. Σύνολο 6 ευρώ + 6 ευρώ για μια μέρα καθυστέρηση. Όλα μαζί 12 ευρώ για τρεις γαμοταινίες που υπάρχει και η περίπτωση να μην τις δουν. Και μετά πως να μην ανθήσει η πειρατεία στο ίντερνετ. Αν πραγματικά θέλουν να εκλείψει η πειρατεία ας ρίξουν λίγο τις τιμές ή ας βρουν έναν τρόπο που να συμφέρει και όχι να πρωκτογαμεί τις τσέπες μας. Τι να πω και για αυτούς που αγοράζουν τις ταινίες ώστε να γεμίσουν το ένθετο πάνω από την τηλεόραση με τα πολύχρωμα κουτάκια DVD." Έχω και γαμώ τις συλλογές ταινιών. Κοντεύω να ξεπεράσω τις 500" Μπράβο μαλάκα. Εγώ έχω 500 ταινίες σε έναν σκληρό δίσκο και δεν πιάνουν καθόλου χώρο, και μάντεψε δεν μου στοίχισε μία. Είμαι παράνομος ; Στα αρχίδια μου.

Της υγιεινής διατροφής.
Κάθονται και κάνουν σχολαστική ανάλυση στα συστατικά που περιέχει το κοφτό μακαρονάκι. Κατακεραυνώνουν τις εταιρίες που χρησιμοποιούν και καλά συστατικά που κάνουν κακό στον ανθρώπινο οργανισμό. Σου πρήζουν τα αρχίδια με την σημασία της υγιεινής διατροφής και τα οφέλη που μπορεί να έχει ο οργανισμός σας αν τρώτε από όλες τις ομάδες τροφίμων, αν προτιμάτε προϊόντα χαμηλά σε ζάχαρη, αν καταναλώνετε δημητριακά ολικής πλούσια σε φυτικές ίνες. Ξερνάω γαστρικό υγρό με γυρίνους ! Αλλά όταν βρεθούν σε συμπόσιο με τσάμπα φαγητό αγνώστου προέλευσης τα τσακίζουν όλα. Ξαφνικά οι όρκοι πίστεως σε υγιεινά προϊόντα πάνε στράφι και το παραστράτημα που κάνουν το θεωρούν ανθρώπινο. Γαμώ τα Kellogg's Special Hazelnut & Almond. Τι στον πούτσο είναι αυτό ;

Της οδήγησης.
Αυτοί που σε ώρα αιχμής σε έναν αυτοκινητόδρομο κλεισμένο από ένα εκατομμύριο αμάξια αλλάζουν συνεχώς λωρίδες άγαρμπα και απρόσεκτα μόνο και μόνο για να βρεθούν 2,5 μέτρα μπροστά από τους υπόλοιπους. Συγχαρητήρια μπουμπουνοκέφαλε. Η μάνα σου πρέπει να είναι πολύ περήφανη για σένα και για αυτόν τον λόγο έκανε Body Jumping με δεμένο το σχοινί στον λαιμό.

Του ντυσίματος.
Πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά για ένα μπλουζάκι που αξίζει 7 φορές λιγότερο απλά και μόνο επειδή φέρει στην ταμπέλα κάποια μάρκα πούστη σχεδιαστή μόδας. Αν μπορούσε ο σχεδιαστής να βγάλει στάμπα πως τον παίρνει και με τι τρόπους και το κόλλαγε σε ένα μπλουζάκι οι συγκεκριμένοι θα το αγόραζαν και αυτό. Το κακό για άλλη μια φορά σε αυτήν την περίπτωση είναι πως γνωρίζουν πως πληρώνουν ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και όχι την ποιότητα του ρούχου.

Της γυμναστικής.
Ξεκωλιάζονται όλη μέρα σε ένα μηχάνημα γυμναστικής διαδρόμου ή σκαλιών την στιγμή που σε αυτόν τον πλανήτη τα σκαλιά και οι χώροι να περπατήσεις είναι περισσότεροι και από τις ψείρες στο μουνί μιας γύφτισας.



Έμπνευση Mad Comics

10 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι 2 έχουμε υπάρξει λίγο πολύ όλοι μας.

    Ο αγώνας είναι μάταιος...η βλακεία είναι ανίκητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Perinio πως μπορώ να σου πω κάτι in private?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να έχω υπάρξει 1 χωρίς χαρτοφύλακα...για το 2 και το 5 είμαι ακόμα πολύ μικρός, όσο για το 6 απλά τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρω..δεν με ρώτησε κανείς. Εγώ είμαι αυτό της υγιεινής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι ανήκουμε σε κάποιο από όλα. Το μόνο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μενανε μ αρεσουν τα κελογκςς με τ αμυγδαλα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το νο3 ισως αν ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μειονεκτημα μου.Τι να κανω ρε παιδι μου δεν τα παω καλα με τα deadlines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Alexaki μου αποκάλυψες τον γρίφο. Σιχαίνομαι τα αμύγδαλα. :Ρ

    Μαρούλι κανείς δεν είναι τέλειος. Θα μπορούσες να ήσουν εσύ αλλά την πάτησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις