Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Θα ήθελα να υπήρχε...

Μαλακομετρητής
Το λέει και η λέξη από μόνη της. Δεν χρειάζεσαι πτυχία για να το καταλάβεις αλλά εγώ σαν καλός Σαμαρείτης που είμαι θα σας το εξηγήσω. Είναι πολλές στιγμές που έχουμε έρθει σε δύσκολη και άβολη θέση όταν κάποιος μαλάκας μπαίνει στον δρόμο μας. Η ψυχική μας ηρεμία ταράζεται και τα νεύρα κλονίζουν την γαλήνη του κορμιού. Και όλα αυτά για έναν μαλάκα που δεν λέει να πάει να πέσει στην άβυσσο του Καζαντ Ντουμ. Τι θα συνέβαινε όμως αν μπορούσαμε νωρίτερα να αναγνωρίσουμε από μεγάλη απόσταση έναν μαλάκα που μας πλησιάζει ; Πολύ απλό. Να το βάλουμε στα πόδια ή να προμηθευτούμε φλογοβόλο. Ο μαλακομετρητής θα κυκλοφορεί σε μικρό μέγεθος και θα σφυρίζει σαν μανιασμένο όταν διαισθάνεται μαλακική ενέργεια. Να μπορεί ακόμα να γράφει και σε διακριτική οθόνη τον τύπο του μαλάκα που έρχεται κατά πάνω μας.
Π.χ. ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ "Προσοχή 250 μέτρα απόσταση από μαλάκα με αυτοκίνητο
ή ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ "Προσοχή στην επόμενη γωνία μαλακισμένη που έχει βάλει τον σκύλο Λούλη να χέσει στην πρόσοψη καταστήματος.



Σειρά xxx
Τι Dexter, Lost, Prison Break, CSI και μαλακίες. Κάτι πήγαν να κάνουν με το Spartacus αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει σειρές με υπόθεση και σκληρό πορνό ταυτόχρονα. Οι ταινίες του Πορνοχόλιγουντ δεν αγγίζουν τις ιδιαίτερες και μυστήριες προσδοκίες μας για την τσόντα. Στο τμήμα της τσόντας κάθε αυτού εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά στο κομμάτι της υπόθεσης υστερούν. Φανταστείτε τι πάρτι θα κάναμε αν οι επιτυχημένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης συμπεριλάμβαναν και στιγμές απόλυτου ξεσκίσματος. Ποιος δεν ήθελε να δει τον Σόγιερ να καρφώνει την ξενέρωτη αλλά καβλιάρα Κέιτ. Ποιος δεν θέλει να δει τον μεγαλοπρεπή μονομάχο Κρίξους να εισχωρεί το μαχητικό στειλιάρι του στην πίσω πόρτα της Ζήνα, σόρρι της Λουκρητίας. Πόσο πιο επιτυχημένες θα ήταν αυτές οι σειρές. Προλαβαίνετε να ξεκινήσετε. Σας έχω και έτοιμο σενάριο σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μετατρέψετε τις υπάρχουσες σειρές σε πορνοσειρές.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Η Πέρδα έχασε πρόσφατα και την μάνα της. Δύο χρόνια μετά τον χαμό του πατέρα της. Τώρα αναγκαστικά μένει με τον πατριό της. Μισούσε αφόρητα την παλιοπουτάνα μάνα της επειδή ο μακαρίτης δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο νεκρός και αυτή σπίτωσε γκόμενο τεκνό. Αλλά ο Θεός βλέπει και της καρφώθηκε ένα μυτερό παλούκι στην κοιλιακή χώρα και πλέον την θρηνεί και αυτή. Ο πατριός της έχει γίνει πολύ τρυφερός μαζί της από τότε που έκλεισε τα 18. Αισθάνεται κάτι για αυτόν αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό.
Σε ένα αλσάκι της γειτονίας της γνώρισε ένα μελαχρινό εικοσάχρονο αγόρι που τον έλεγαν Μάλα και ήταν Αφρικανός. Σπούδαζε μπετατζής. Ο Μάλα είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του και έμενε με την μητριά του.
Ο Μάλα και η Πέρδα ήρθαν πολύ κοντά μιας και τα προβλήματα τους ήταν σχεδόν τα ίδια. Μέσα από την γνωριμία των παιδιών ήρθαν και οι οικογένειες κοντά και μοιράστηκαν τα μυστικά τους. Ώσπου μια μέρα η μητριά του Μάλα γαμήθηκε με τον πατριό της Πέρδας. Το σοκ για τον Μάλα και την Πέρδα ήταν τεράστιο. Αποξενώθηκαν ρίχνοντας το φταίξιμο στους εαυτούς τους. Η Πέρδα κατηγορώντας τον πατριό της δεν άντεξε και πηδήχτηκε μαζί του. Ήταν τόσο μικρή και αθώα και το έγγραψε σε βίντεο που το είδε μετά μαζί με τον Μάλα. Στον ενθουσιασμό τους πάνω συνευρέθηκαν ερωτικά. Έγινε της μαλαπέρδας. Ο Μάλα που ήταν και αυτός ευαίσθητο αγόρι έτρεξε κλαίγοντας να πέσει στην αγκαλιά της μητριάς του. Χύνοντας δάκρυα πόνου στα στήθη της ένιωσε μια ζωώδη ορμή που δεν μπόρεσε να ελέγξει και τελικά πήδηξε την μητριά του. Την ώρα που συνέβαινε το απρόσμενο αυτό γεγονός μπήκαν κρυφά στο σπίτι η Πέρδα και ο πατριός της να ζητήσουν τον λόγο που δεν τους είχαν επιστρέψει την ζάχαρη που τους είχαν δανείσει πρόσφατα. Και τα μάτια τους αντίκρισαν το θέαμα του ζευγαρώματος μητριάς και γιού.
Τέλος πρώτου επεισοδίου.


Vizovizion και Kolovizion
Μέσα από ένα διαγωνισμό ευγενούς άμιλλας και πολλών αρετών θα επιλέγετε στην Ελλάδα μέσα από εκατοντάδες διαγωνιζόμενες ο καλύτερος κώλος και τα ομορφότερα βυζιά που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον τελική φάση του διαγωνισμού. Η διαδικασία της επιλογής θα είναι με αυστηρά κριτήρια και το 80% της τελικής απόφασης θα κρίνετε από τον Ελληνισμό που βρίσκετε διασκορπισμένος σε όλη την υφήλιο μέσω televoting. Οι διαγωνιζόμενες θα κάνουν πασαρέλα μόνο με string και η κάμερα θα επικεντρώνετε στα ουσιαστικά σημεία του κορμιού που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μεγάλο ρόλο θα παίζει και η άνεση που θα στήνονται μπροστά στο φακό. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από μέλη με πείρα και γνώση του στοιχείου (εγώ, ο Άλζα, Ο Τρυποκάρυδος και το Μαρούλι). Οι κριτές θα έχουν την δυνατότητα να μαλάζουν τα μέλη του σώματος που διαγωνίζονται ώστε να συμπεράσματα να είναι αξιόπιστα και να αποφευχθούν ντοπαρισμένες και σιλικονάτες. Αφού γίνει η τελική επιλογή του κώλου και των βυζιών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα σε αυτό το πανηγύρι οι τελικές νικήτριες θα δίνουν συνέντευξη στα μέλη της επιτροπής για προετοιμασία ψυχής και σώματος. Τέλος οι τελικές νικήτριες που θα αναδεικνύονται στην εκάστοτε ευρωπαϊκή χώρα που διοργανώνει τον διαγωνισμό θα κάνουν tour σε όλες τις μεγάλες πόλεις για επίδειξη των τέλειων αναλογιών τους.


Προτεινόμενο σλόγκαν : Fell Your Dick Beat.




11 σχόλια:

  1. Καλά το σενάριό σου τα έσπασε, χαχαχ! Αν θέλεις ταινία με πλοκή και πορνό, τσέκαρε το Calingula. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις: Διαστροφή, όργια, ανηθικότητα και ωμή βία όλα σε ένα πακέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθώς αποτελεί φοβερή έμπνευση και μπράβο σου που το σκέφτηκες, εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα κατοχύρωνα την ιδέα στου μαλακόμετρου, γιατί δεν αργεί η ώρα της υλοποίησης και καλό θα ναι να έχεις τα δικαιώματα.

    Αγωνιώ για το δεύτερο μέρος της απίστευτα συγκινητικής ιστορίες της μαλα-πέρδας. Τριλογία;

    Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη συγκίνηση μου για την επιλογή μου ως μέλος της κριτικής επιτροπής της Vizovision και Kolovision (χαχαχαχαχα φοβερές λέξεις). Είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση να αναγνωρίζεσαι ως μαιτρ του είδους και να ευχαριστήσω τον φίλο Perinio για την ψήφο εμπιστοσύνης. θα προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος των βυζοπεριστάσεων και κωλοπεριστάσεων και να δικαιώσω αυτή σου την επιλογή φίλε μου.

    Με βαθιά εκτίμηση,
    Alza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kenpachi το έχω δει το εργάκι και μου άρεσε. Πέρα από την πλάκα νομίζω πως θεωρείται κορυφαία ταινία από τους κριτικούς ή μήπως κάνω λάθος ;

    Κατοχυρώνω εδώ και τώρα τα δικαιώματα του μαλακομετρητή. Τουλάχιστον της ονομασίας του. Στην κατασκευή θα χρειαστώ βοήθεια. Κανένας επιστήμονας ακούει ;
    Φίλε Αλζα Οι Θεσμοί της Οικογένειας θα είναι σειρά εβδομαδιαία και θα παίζεται σε ώρες 21:00 - 23:00 για να βλέπουν και τα ανήλικα να μαθαίνουν. Τώρα αν βγει και ταινία λόγω επιτυχίας δεν θα με χαλούσε αρκεί να μην ξέφευγε πολύ το σενάριο.
    Η τιμή είναι δικιά μου που θα συνεργαστούμε ώστε η Ελλάδα να ανέβει στο πάνω πάνω σκαλί του βάθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "θεσμοί της Οικογένειας" πόσο γάμησε;;; Τι έμπνευση ήταν αυτή αγόρι μου; Ψήσου να το κάνεις ξεχωριστό μπλογκ και να βγάζεις κάθε βδομάδα καινούργιο επεισόδιο.

    Οσο για την απίστευτη τιμή που μου έκανες, με το να μου εμπιστευτείς μία εκ των θέσεων των κριτών για τον αξιοσσέβαστο διαγωνισμό Vizovizion και Kolovizion έχω να πω ότι με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να φέρω εις πέρας όσο το δυνατόν καλύτερα την δύσκολη πλην αξιοσέβαστη αποστολή μου. Θα μαλάξω αυτά τα βυζιά και θα ζουλήξω αυτούς τους κώλους με περισσή προσοχή και αυταπάρνηση για το καλό του διαγωνισμου και της ελλάδος γενικότερα. Επίσης θα ήθελα να προτείνω ειδικό σκέλος του διαγωνισμού όπου θα αναδεικνύεται η καλύτερη πατούσα μιας και είναι η ειδικότης μου. Τέλος θέλω να πω πως αισθάνομαι άκρατη υπεηφάνια που θα σταθώ δίπλα σε μεγαθήρια του χώρου όπως εσύ, ο φίλτατος Άλζα και το αγαπητό μαρούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Patousovizion ;;;; Άσε με να το σκεφτώ λίγο..........Οκ. Πες το και έγινε. Θα απευθυνθώ στα αρμόδια όργανα της διοργάνωσης για την προσθήκη αυτή.
    Ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα που σε διακρίνει ήταν αυτή που με έσπρωξε ώστε να σου προτείνω αυτήν την αξιοζήλευτη αλλά δύσκολη θέση που πολύς κόσμος θα φύλαγε κατουρημένες ποδιές για να την έχει. Όλοι μαζί μπορούμε. Αρκεί να θέλουμε.

    Η Δύναμη και η αντοχή
    Κάναν χαρά για την ζωή
    Βγήκαν στο μπαλκόνι
    Και η Ελλάδα δεν είναι πιόνι.
    (Από την τελευταία ποιητική συλλογή μου που θα κυκλοφορήσει σε τόμο τον ερχόμενο χειμώνα 2011-12)
    Αφιερωμένο στον Ελληνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γουστάρω vizovizion και kolovizion. Θέλω κι εγώ να είμαι κριτής. Θα ψηφίζω δοκιμάζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά κάποιες διάσημες σειρές έχουν βγει οι αντίστοιχες σε πορνό! Πχ δείτε εδώ τα Friends

    http://www.youtube.com/watch?v=nMemdxiDrJ4

    λένε και αστεία!
    Λόγω του ότι είναι βίντεο στο σεμνότυφο youtube δεν δείχνει το καλό stuff αλλά μπορείτε να το βρείτε αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kanthare στείλε μου ένα βιογραφικό να το προωθήσω....

    GreekCthulhu είσαι τεράστιος γνώστης ταινιών και μεγάλη απόδειξη είναι το Σινεμαδάκι. Φοβερή δουλειά κάνεις στο ξαναλέω. Ελπίζω πάντως και οι γνώσεις σου στην πορνοβιομηχανία να είναι αρκετές αλλιώς δεν σε παίζω. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο άρθρο! Γαμώ τους μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που χάθηκες εσύ; το παράτησες το άθλημα; Δεν πιστεύω να σε φάγαν οι γυναίκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι φίλε μην ανησυχείς. Η δουλειά με έχει φάει. Έχει ο κλάδος μας κίνηση αυτήν την περίοδο και δεν προλαβαίνω ούτε να κλάσω.
    Οι γυναίκες ασελγούν συνεχώς στην ύπαρξη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις