Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δείξε μου τους φίλους σου

Οι φίλοι μου για πάντα.
Το συγκεκριμένο ποστ σίγουρα δεν αφορά κανέναν πέραν από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι στην πραγματική ζωή. Είναι αφιερωμένο στα παιδιά θαύματα που με ανέχονται σε καθημερινή βάση και φυσικά ανέχομαι και εγώ. Μετά από τις προτροπές τους αποφάσισα να τους ξεφτιλίσω διαδικτυακά. Δηλαδή το ήθελε απεγνωσμένα ο κώλος τους. Θετικά πράγματα δεν θα αναφέρω γιατί εδώ δεν είναι αγαπουλιάρικο και ερωτευμενάκι μπλοκ για λατρεμένες ιστορίες και αφιερωμένα τραγουδάκια σε γκέι καταστάσεις. Επειδή έχω βαρεθεί να σας τα λέω και χαμπάρι να μην παίρνετε σας τα γράφω κιόλας μήπως αλλάξει κάτι. Αν και δεν θέλω να αλλάξετε κάτι γιατί έτσι σας γουστάρω.
Τώρα αν θέλετε αγαπημένοι μου φίλοι να προσθέσετε και τα δικά μου ελαττώματα κάντε το ευχαρίστως. Προσέξτε όμως τι θα πείτε γιατί θα σας γαμήσω πατόκορφα και θα σας αλλάξω τον αδόξαστο. Και αν δεν μου αρέσει κάτι ΦΥΣΙΚΑ θα το σβήσω. Λογοκρισία γαμημένοι.

Ξεφτίλας ή Εβραίος




ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ










Χοντρός ή πρώην χοντρός
Παλιά ήταν ένα παχουλούτσικο αγόρι. Τώρα πια μπορεί να φορέσει και small και να κάνει τον Ξεφτίλα να κοκκινίζει από ζήλια. Είναι δημόσιος λειτουργός και οι απόψεις τους σε θέματα ασφάλειας και πατρίδας είναι άκρως δεξιές. Η πυραμίδα της ιεραρχίας του είναι ξεκινώντας από πάνω
1) Ολυμπιακός
2) Ύπνος
3) Φαί
4) Βρίσιμο
5) Οικογένεια
6) Πατρίδα
Χόμπι του είναι να βρίζει τον από πάνω (Ξεφτίλα ή Εβραίο) και να κοιμάται σε μαγαζιά με πολύ δυνατή μουσική. Μπορεί να μείνει σιωπηλός για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι η καλύτερη παρέα όταν θέλεις να αυτοσυγκεντρωθείς σε καφετέρια. Χωρίς τα γυαλιά του δεν ξεχωρίζει δεινόσαυρο με πεταλούδα και για αυτόν τον λόγο δεν τα βγάζει ποτέ. Είναι πολύ κοινωνικός με τα γκομενίδια και του δίνουν απλόχερα τον αριθμό του κινητού τους αλλά αυτός τον σβήνει στο καπάκι. Αγαπημένη του φράση είναι το Αει γαμήσου και το Άντε και γαμήσου. Τέλος έχει προίκα σε μετρητό και δεν λέει να την χαλάσει που να γαμηθεί ο Δίας.

Ο βάλε στον κώλο τα λεφτά ή Αρχίδι
Είναι φραγκάτος πολύ αλλά δεν του φαίνεται. Ντύνεται σαν μογγολάκι και δεν αποχωρίζετε την μπανάνα τσαντάκι που μέσα έχει ότι πιο άχρηστο υπάρχει στον πλανήτη γη. Είναι πάντα αξύριστος και τον βλέπεις συνεχώς με μια ατομική πίτσα να προσπαθεί να την φάει με τρόπο που να λερώσει την γενειάδα του όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχει μοιράσει αγωγές και μηνύσεις σε περισσότερα άτομα από όσα ζουν στο Μπαγκλαντές και έχει καταφέρει να του χρωστάει και ο Δήμος στον οποίο ζει εδώ και χρόνια. Δεν έχει δουλέψει ποτέ του (ποιος ο λόγος άλλωστε) και προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρει έναν τρόπο για να γλιτώσει τον στρατό μετά από 120 αναβολές που έχει πάρει. Έχει αυτογνωσία για τα μειονεκτήματα του και πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που τον λες ΜΟΥΝΙ και χαίρεται. Πρόσφατα επένδυσε χρήμα και πολύ χρόνο σε μια καινούργια επιχείρηση αλλά επειδή βαριόταν έκανε αγωγή σε όλους του γείτονες ώστε να δουν τι αρχίδι είναι. Είναι πολύ αντιολυμπιακός, λίγο Άεκ και κουτσομπόλης σε σημείο να σε πληρώσει για να μάθει αν το τάδε ξέκολο τον παίρνει από έναν ή δύο ή τρεις γκόμενους ταυτόχρονα. Όνειρο του είναι να με πάρει στην δούλεψη του ώστε να καθόμαστε εν ώρα δουλειάς και να λέμε μαλακίες.

Το παιδί του λαού ή Ορκωτός
Την βρίσκει να χαλάει λεφτά σε βενζίνες. Το επαρχία - Αθήνα και Αθήνα - επαρχία το έχει κάνει καθημερινή συνήθεια και μάλιστα το απολαμβάνει. Του αρέσουν πολύ τα μαθηματικά εξ ου και η δουλειά που κάνει αλλά αν του ζητήσεις να κάνει τον λογαριασμό της παρέας σε αυτά που έχουμε πιει θα χρειαστεί κομπιουτεράκι. Παλιότερα είχε μια συνήθεια να κοπανάει με τους αγκώνες του όσους στέκονταν δίπλα του. Το βελτίωσε αργότερα και κοπάναγε μόνο τα ποτήρια εφόσον ήταν γεμάτα. Για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν κοπάναγε τίποτα. Χαρήκαμε όλοι αλλά πάνω που το είχαμε πάρει απόφαση πως γιατρεύτηκε το κακό εμφανίστηκε πάλι. Κατάφερε και έκοψε το κάπνισμα αλλά επανήλθε το κοπάνημα με τους αγκώνες και οι αγκύλωση στα δάχτυλα. Πράγμα καταστροφικό σε μια παρέα που μπεκροπίνει. Είναι μαλάκας όταν οδηγάει και είμαι εγώ μέσα. 'Εχει την εντύπωση πως ο Θεός έχει κάνει συμφωνία μαζί του επειδή είναι οδηγάρα μεγάλη. Καλός είναι δεν λέω αλλά εγώ είμαι άτυχος. Και μπορεί να σκοτωθεί για αυτόν τον λόγο και μόνο. Έχει παλιομοδίτικες απόψεις για τις γκόμενες εφόσον όμως ανήκουν στην οικογένεια του. Με όποιες ασχολείται αυτός δεν έχει πρόβλημα να τις σφυροκοπά ει ακόμα και στα αφτιά. Αλλά άμα είναι του σογιού του ούτε λόγος να την διακορέψεις πριν τον γάμο. Είναι ανέντιμο και ανήθικο. Και ας είσαι και κολλητός του. Αει γαμήσου κολλητέ μου. Τέλος είναι πολύ τυχερός γιατί έχει ήδη εξασφαλίσει ΣΟΒΑΡΟ γαμπρό για την μικρή αδερφή του. Αυτόν δεν τον ρώτησε βέβαια αλλά χαλάλι γιατί πρόκειται για κελεπούρι και είναι ο αμέσως επόμενος...

Ra Tout - Τουταγχαμών - Μαμ-Ρα
Περιέλιξεις, αποφράξεις, ανατινάξεις, εξουδετερώσεις, εκκενώσεις, κατεδαφίσεις. Και όλα αυτά μόνο με ένα απλό κατσαβίδι. Είναι ο ιδανικός μάστορας για όλες τις δουλειές. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις εύκαιρο μιας και δουλεύει μόνο Κυριακές που το μεροκάματο είναι διπλό. Είναι κοντά 3.000 χρονών αλλά δεν του φαίνεται. Δεν μιλάει πολύ αλλά όταν μιλάει πετάει μήλα με καρφωμένα ξυράφια. Λατρεύει τα πολύ μεγάλα βυζιά και σέβεται το επάγγελμα της πουτάνας και της στριπτιτζούς. Θα τον βρεις συχνά σε τέτοια μέρη να σπαταλάει και τα τελευταία ευρώπουλα μου έβγαλε από μια κακόμοιρη γριούλα όταν της άλλαξε το φις σε ένα πορτατίφ. Δεν χαίρετε καθόλου όταν γνωρίζει γυναίκες που δεν είναι ή πόρνες ή χορεύτριες και φροντίζει να τους το κάνει λιανά αν δεν το καταλαβαίνουν με την πρώτη. Έχει δηλώσει πως θα εκδίδει την γυναίκα του για να κονομάει και θα προτιμούσε να είναι Ρωσίδα ώστε να το έχει στο αίμα της. Σήμα κατατεθέν είναι οι μπλε σαγιονάρες Argentina που φοράει στην παραλία την περίοδο του καλοκαιριού που ξεκινάει για αυτόν 1 Αυγούστου και τελειώνει στις 31 Αυγούστου. Απεχθάνεται το λάδι μαυρίσματος και όταν έρθει σε επαφή μαζί του (συνήθως συμβαίνει εσκεμμένα) ξεστομίζει κατάρες που θα έκαναν τους θεούς και τους δαίμονες της αρχαίας Αιγύπτου να κατουρήσουν τα σάβανα τους. Το μοντέλο Σπαλιάρας θέλει να του μοιάσει αλλά δεν έχει ελπίδες.

Κυνηγός ή Σαολίν ή νίντζα
Όταν ο Θεός έφτιαξε την γκρίνια έστειλε έναν εκπρόσωπο στην γη να την κάνει γνωστή στους υπόλοιπους θνητούς. Αυτός ο εκπρόσωπος του Θεού δεν ήταν άλλος από τον γιαο μιου Σαολίν. Μπορεί να σου γκρινιάξει για σοβαρά θέματα που όντως αξίζουν γκρίνια όπως το κυκλοφοριακό της Αθήνας αλλά μπορεί να γκρινιάξει και για ανούσια όπως γιατί οι γρίλιες της μπαλκονόπορτας είναι 80% κλεισμένες και όχι 90% ή γιατί τα κουμπιά του πληκτρολογίου κάνουν κλακ και όχι κλικ όταν τα πατάς. Κυνηγάει γυναίκες τις κυνηγετικές περιόδους και όταν απαγορεύετε το κυνήγι ακονίζει το σπαθί του σε κορμούς δέντρων, τεντώνει την χορδή του τόξου του ώστε να έχει καλή ελαστικότητα και καθαρίζει με ελαιόλαδο την κάννη του όπλου του. Συνηθίζει να μιλάει για όλα τα θέματα με ποδοσφαιρική φρασεολογία π.χ. "Αν χωθώ επιθετικά στην περιοχή της Ρεάλ (εννοεί το πολύ καλό γκομενάκι) μπορεί και να σκοράρω μια φορά. Μετά κλείνομαι πίσω και άστη να βαράει".

Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά φαγωθήκατε. Μαλάκες...

12 σχόλια:

  1. Καλά ο τελευταίος πρέπει να είναι πολύ ό,τι να 'ναι! Η φράση με τη Ρεάλ έγραψε! Οι άλλοι θέλουν ρεκτιφιέ μου φαίνεται! Ωραίο άρθρο, όμως! Βάλε κι άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε αρχιδι κοντε αλλη φωτο δεν μπορουσες να βρεις????δεν ημουν και σαν τον παγκαλο ουτε μαζι τα φαγαμε!!!!!οτι ετρωγα το ετρωγα μονος μου μαλακα...και αν ηθελες ας με ρωταγες και θα σου εδινα...!!!!!!την δουλεια μου δεν την εβαλες πουθενα ειναι το νουμερο 2 στην ιεραρχια...!!!!!
    για ολα αυτα αντε και γαμησου κοντε μαλΑκα...!!!!
    με αγαπη ο χοντρος ή πρωην χοντρος αγαπουλα...
    (θυμησε μου να σε γαμησω αυριο για την φωτογραφια...!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης,οσον αφορα τον τελευταιο,ξεχασες ν αναφερεις πως τα γκομενακια τα θελει με background!!
    ωστοσο,ειναι θεσπεσιο το αρθρο σου και οταν κανεις αναφορα τις κολλητες σου θα ηθελα να ειχα μια θεση σ αυτο...
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλε Πέρη... δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας με αυτή την παρέα, λυπάμαι που πρέπει να σου μεταφέρω εγώ τα δυσάρεστα αυτά νέα.. Άλλαξέ τους (κράτα μόνο το νίτζα, γιατί είναι δικό μας παιδί. Δε φταίμε εμείς που γκρινιάζουμε για όλα. Απλώς είναι ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ. Και θέλει και γκομενάκια με επίπεδο, κάτι μπορεί να μάθεις). Κίσεζ

    Π.Σ. - για να "εξιλεωθεί" αυτό το τρελό παρεάκι, προτείνω να κάνει 3 μέρες με τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα. Αν φάτε τις απαιτούμενες μολότοφ, υπάρχει ακόμα μια ελπίδα για σας φίλοι μου. Τώρα κίσεζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περη με διαφορα πιστευω ειμαι ο καλυτερος απο τ αυπολοιπα γατακια!!!!(σαολιν) αφου με τη μπαλα εξηγουμε τα παντα κ δε σε χαλαει τι γκρινιαζεις εσυ τωρα?????α!!!κ το σημαντικοτερο....τοση ωρα που εγραφες εκανες παραπονα αρα γκρινιαζες!!!αρα εισαι σκεπτομενο ατομο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ken ναι είναι ότι να ναι ο τελευταίος. Μου τα έχουν ζαλίσει ήδη για δεύτερο μέρος με συμπληρώσεις. Είδες που τα θέλει ο κώλος τους.

    Πρώην Χοντρέ άντε γαμήσου. Ότι φωτογραφία γουστάρω θα βάλω. Και δεν πρόλαβα να ρωτήσω για να τα φάμε μαζί. Τα είχες φάει ήδη προτού καν το σκεφτώ.

    Ανώνυμε/η (γράψε το όνομα σου μωρή χάιδω να ξέρω με ποια μιλάω) όντως τρελή παράληψη αυτό με το background. Όχι για γυναίκες κολλητές δεν γράφω.

    Dimi το περίμενα πως θα σου γυάλιζε ο τελευταίος...χαχαχα. Άσε σωτηρία δεν υπάρχει για αυτήν την παρέα. Που να βάλω και τις γυναίκες εκεί να δεις. Αλλά δεν το κάνω γιατί είναι πολύ ευαίσθητες και δεν τους αρέσει το κράξιμο αυτού του είδους.

    Ανώνυμε Σαολίν εγώ γκρινιάζω εδώ για να μην σου κοπανήσω τις γρίλιες στο κεφάλι στην πραγματική ζωή. Όλοι είστε γατάκια και εγώ ο αφέντης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να πεταχτώ κι εγώ να κάνω το μέρος μου, υπάρχει πλήθος ακόμα ειδών φίλου.
    Ο Wanabbeus Evreus, ο Μιμούμενος τον Εβραίο μεγαλο-συμβολαιογράφο/μεγαλο-επιχειρηματία/μεγαλο-δικηγόρο από τζάκι.
    O Den tu fenete katholu ksulas, ο τύπος που σε δέρνει κι ας μην του φαίνεται.
    Ο Gamaus Abertus, ο οποίος αλλάζει γκόμενες σα τα πουκάμισα.
    O Wannabeus Gamaus Abertus, ο οποίος ενώ τον πετυχαίνεις συνέχεια με πιπίνια, παρ'όλα αυτά δε γαμεί.
    Και τέλος ο Eksipnus, Omorfus, Ksulas, Indouisths Mapanapola-Metriofronus της παρέας, γνωστός αλλιώς και ως Psofi-us-Asvus...

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σόρρυ, δε το 'κανα επίτηδες...
    Αλήθεια...

    Άντε περιμένουμε και άρθρο για τους τύπους γυναικών. Εγώ θα τις κατέτασσα σε άσχημες και ασχημότερες. Και τέλος τις χειρότερες. Μπατ δατς τζαστ μι. Πληροφοριακά, για όποια ενδιαφέρεται είμαι ένας μπέιζμεντ ντουέλερ, 150 κιλά, 1,50 ύψος, με γυαλιά και καυλόσπυρα. Παρακαλώ πρώτα να στείλετε τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία σας στον πέρη, ο οποίος θα τις αναρτήσει στο μπλογκ και θα σας καλέσουμε εμείς.
    Γιατί όπως και να το κάνουμε σαξέσφουλ μεν αρ σαξέσφουλ, εντ ανσαξέσφουλ τρολς αρ ανσαξέφουλ. Πολλά φιλιά από την όμορφη ΚΩ...

    Ασβός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλιά από τις Λαίδες και τους Λαίδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "....Του αρέσουν πολύ τα μαθηματικά εξ ου και η δουλειά που κάνει αλλά αν του ζητήσεις να κάνει τον λογαριασμό της παρέας σε αυτά που έχουμε πιει θα χρειαστεί κομπιουτεράκι." hmmmmm... xarakthristiko ths douleias mas vre periiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 7 Ιουλίου 2011 3:21 μ.μ.
    Το ξέρω. Σας βλέπω και σας χαίρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις