Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Τάκας και ο Τούκας

Εντάξει λοιπόν αρκετά. Έχω κάνει υπομονή πολλά χρόνια. Έχω γκρινιάξει σε ποστ σχετικά αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα επειδή το φαινόμενο ήταν αρκετά σπάνιο στους χώρους που απολάμβανα το μπάνιο μου. Φέτος όμως, ο κόμπος όχι απλά έχει φτάσει στο χτένι, αλλά έχει βρει και τσίχλα κολλημένη και το "χτένισμα" είναι εξαιρετικά δύσκολο και πονάει ρε πούστη μου.
Οι ρακέτες στην παραλία είναι πλέον ένα πολύ τρέντι σπορ που όλο και περισσότερα ζώα προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες σπάζοντας ποτήρια και αρχίδια στο πέρασμα τους. Ο αριθμός τους στις ελληνικές παραλίες αυξάνετε δραματικά. Η διόγκωση αρχιδιών στις ελληνικές παραλίες επίσης αυξάνετε δραματικά. Από τότε που ο μαλάκας ο Κανάκης έβγαλε και το σλόγκαν με το ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ οι προσδοκίες των τεμπέληδων και των επιδειξιομανών να γίνουν The Master Of The Raketes είναι πλέον ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ πάρα πολλές.
Και πόσο μάλλον όταν και αυτοί ανήκουν στην τάξη της παρέας σου. Βλέπε προηγούμενο άρθρο "Πρώην χοντρός" και "Παιδί του λαού". Τραβάτε βλαχαδερά να πηδήξετε καμιά ερμαφρόδιτη πασχαλίτσα και αφήστε τα σπορ στην άμμο. Αναγκαστικά θα δώσω συμβουλές και προς τους λουόμενους που δυστυχώς βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εμένα αλλά και προς τους επίδοξους Αγκάσιδες της παραλίας. Παλιότερα έριχνα και κανά ύπνο στην παραλία. Τώρα πια ο φόβος να φάω μπαλάκι στα αρχίδια με έχει κάνει ένα θυμωμένο αγόρι που πετάει φλέβες γύρω από τα μάτια στην θέα άμπαλων ρακετίστων.

Προς ΜΑΛΑΚΕΣ που παίζουν ρακέτες χωρίς να ξέρουν :
  • Μην παίζετε δυνατά ρε ξόανα (σχεδόν πάντα άντρες). Εδώ καλά καλά δεν ξέρετε να βαστάτε την ρακέτα και οι επιτυχίες σας με στόχο το μπαλάκι είναι στις δέκα φορές οι πέντε είναι αέρα και οι τέσσερις το σαγόνι σας. Θέλεις να το παίξετε και σκληροί στο μπαλάκι ε ; Παίξτο σκληρός στο πουλί σου και κοπάνα το σε πυρωμένο αμόνι.
  • Μην παίζετε μακριά ο ένας από τον άλλο. Παίξτε σε αρκετά κοντινές αποστάσεις ώστε να μην χρειάζεται πολύ δύναμη . Με τον καιρό και όσο βελτιώνεστε ανοίξτε την μεταξύ σας απόσταση.
  • Παίξτε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην θάλασσα. Γιατί πολύ απλά θα είστε πιο μακριά από αυτούς που ενοχλείτε.
  • Εφόσον χτυπήσετε κάποιον με το μπαλάκι μην ζητάτε συγγνώμη. Απομακρυνθείτε απλά από το σημείο ή μπείτε στην θάλασσα και καταπιείτε τόσο νερό όσο χρειάζεται ώστε να το χέσετε από την μύτη.
  • Αν σας φύγει η ρακέτα και προκαλέσετε ατύχημα έχουν κάθε δικαίωμα να σας κόψουν τα χέρια και σας τα χώσουν στον κώλο. Επίσης πηγαίνετε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κάντε αγωγή στον εαυτό σας. Βγάλτε εισιτήριο για Ακτή Ελεφαντοστού και στο ΔΙΑΟΛΟ.
  • Παραδεχτείτε επιτέλους πως παίζετε ρακέτες όχι για διασκέδαση αλλά για μόστρα επειδή είστε ψωνάρες από την βρώμα στα νύχια των ποδιών μέχρι την ψαλίδα στις τρίχες της κεφάλας.
Προς λουόμενους που προσπαθούν να απολαύσουν το μπάνιο τους:
  • Αποφύγετε τις παραλίες που συχνάζουν ξεκωλιάρες, σφίχτηδες, φουσκωτοί και ξυρισμένοι σε όλα τα σημεία του σώματος. Πράγμα δύσκολο ως ακατόρθωτο οπότε παίζουμε με αυτά που έχουμε και...
  • Επιλέξτε να αράξετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την ακτή.
  • Προμηθευτείτε αεροβόλο και σιδερογροθιές.
  • Πετάξτε αχινούς καρφιά και πινέζες εκεί που σκάει το κύμα.
  • Κάντε πρόστυχο καμάκι στην γκόμενα του ρακετίστα ενώ αυτός ξεδιπλώνει το ταλέντο του....... λάθος την μαλακία του. Φροντίστε να σας δει.
  • Φτιάξτε ένα τέρμα ανάμεσα από τις ξαπλώστρες του ρακετίστα και όταν κάτσει να πάρει ανάσα βάλτε έναν μπαλαδόρο να σας βαράει σουτάκια με μπάλα ποδοσφαίρου. Φροντίστε να τρώτε τα περισσότερα.
  • Να μπαινοβγαίνετε στην θάλασσα αρκετές φορές. Προσέξτε όμως να περνάτε συνεχώς ανάμεσα από τους ρακετίστες ώστε να τους χαλάτε το παιχνίδι.
  • Φτιάξτε καστράκια με κουβαδάκια και φτυαράκια ανάμεσα από το παιχνίδι των ρακετίστων.
  • Πάρτε τα μπαλάκια στην πρώτη ευκαιρία και αρχίστε να τρέχετε κατά μήκος της παραλίας. Μόλις φτάσετε αρκετά μακριά αφήστε τα μπαλάκια κάτω και επιστρέψτε εκεί που ήσασταν. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία αρκετές φορές.
  • Βάλτε την ξαπλώστρα σας ανάμεσα από το παιχνίδι των ρακετίστων και διαβάστε την εφημερίδα σας (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ κατά προτίμηση).
  • Κάντε ασκήσεις διατάσεων, μην ξαναλέμε τα ίδια, ξέρετε σε ποιο σημείο.
  • Προσπαθήστε να πιάσετε το μπαλάκι ενώ αυτό βρίσκετε στον αέρα και εφόσον το καταφέρετε πετάξτε το βαθιά στην θάλασσα. Δικαιολογηθείτε λέγοντας πως παίζατε χρόνια Baseball.
  • Αν είστε ζευγάρι αρκετά "κομμένο" κάντε αγαπούλες και αγκαλιαστό αμμοκύλισμα.
Αυτά τα ολίγα. Και επιτέλους σταματήστε να γκρινιάζετε για όλα.

9 σχόλια:

  1. xaxaaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxa!!! Oi sumvoules pros louomenous ola ta lefta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει τίποτα εκνευριστικότερο από τους μαλάκες που παίζουν ρακέτες στην ακροθαλασσιά.
    Αρχικώς οι μισοί δεν έχουν ιδέα από ρακέτες και οι άλλοι μισοί παίζουν απλά για να ρίξουν γκομενάκια και να τους θαυμάζει όλη η παραλία. Οι δε γκόμενες, χώνουν όλο το βρακί του μαγιώ μέσα στον κώλο για να φαίνεται η κωλάρα τους και αρχίζουν και καλά να παίζουν επαγγελματικά.
    ΟΞΩ ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΚΕΤΙΣΤΕΣ.
    -Μια φορά επιχείρησα να παίξω και χτύπησα μια ηλικιωμένη. Από τότε δεν το ξαναπροσπάθησα ποτέ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου φίλε Πέρι. Μερικές δικές μου ιδέες για την αντιμετώπιση των πιθηκανθρώπων με ρακέτες παραθέτω παρακάτω:
    -Βάφεις 2-3 χειροβομβίδες κρούσης με κίτρινο χρώμα και περιμένεις να τους πέσει το μπαλάκι. Όταν φύγει το κυνηγάς και καλά να τους το δώσεις, και βγάζεις την περόνη σε μια απο τις χειροβομβίδες. Έπειτα γυρνάς και τους την πετάς. Χαζεύεις καθώς οι στόκοι νομίζουν οτι είναι μπαλάκι και το χτυπάνε, μετατρέποντας έτσι τους εαυτούς τους σε κρεάτινο κομφετί.
    -Βάζεις έναν φίλο να κρατήσει ψεύτικο πτερύγιο καρχαρία και να πλησιάσει μια γκόμενα που κολυμπάει λίγο πιο μέσα από κει που παίζουν οι πούστηδες. Όταν αυτοί αρχίσει να τσιρίζει οι ψωνάρες πιθανότατα θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν αν έχουν στάλα αντρισμού μέσα τους. Εσύ είσαι κρυμμένος στο βυθό με μπουκάλες και κρατάς 2 ψαροτούφεκα. Όταν μπούνε μέχρι τη μέση στο νερό, τους καρφώνεις από ένα τριαινάκι στο κώλο και είσαι έτοιμος.
    -Αν δε θες να δεις αίμα γενικά υπάρχει πιο αργός αλλα σίγουρος τρόπος. Προμηθεύεις την παρέα σου με ηλιακούς ανακλαστήρες και όσο είσια στη παραλία ανακατευθύνεις την ακτινοβολία στους ρακετομαλάκες. Με εκταταμένη έκθεση (καθημερινή για κάνα μήνα κατα προτίμηση) είναι σίγουρο οτι θα τους προκαλέσεις απο απλά εγκαύματα, ως και καρκίνο του δέρματος που είναι και το θεμιτό για να πεθάνουν οδυνηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα...γάμησες πάλι! Αν και έχω να ομολογήσω πως αν πηγαίναμε μαζί διακοπές θα έκανα παρέα με τον "πρώην χοντρό" και "το παιδί του λαού" κι εσύ θα μας έκραζες και τους 3 μαζί από το πρωί ως το βράδυ. Ε ναι λοιπόν, είμαι κι εγώ ένας σπασαρχίδας που την είδε Ναδάλ και βγάζει το άχτι του στο κίτρινο μπαλάκι...Συμφωνώ σε όλα μαζί σου έχω να κάνω όμως την εξής σημαντική παρατήρηση που θα τα ανατρέψει όλα και θα σε κάνει να δεις τις ρακέτες με άλλο μάτι...

    Σκέψου πως η ρακέτα είναι το τόξο του φτερωτού θεού έρωτα και το μπαλάκι το μαγεμένο βέλος. Στοχεύεις την κοντινότερη αιθέρια ύπαρξη που χει πετάξει ενάμιση βυζί και 3/4 κωλομέρι έξω και κάνει ηλιοθεραπεία...Και τσουπ της το πετάς προσέχοντας να μην την πονέσεις (πολύ) αμα τη πετύχεις. Πας από πάνω της στάζωντας αρμύρα δάκρια κι ιδρώτα και αφου πάρεις το πιο γαμάω-τάο-μπατζανάκης-του-τσακ-νόρις ύφος που διαθέτεις στο ρεπερτόριο σου της λές: "Κοπελιά...μου το πιάνεις λίγο;" και της κλείνεις πρόστυχα το μάτι...Πιάνει 2 στις 3 φορές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός και δίκαιος! Αλλά μη σκας χρυσό μου! Σε λίγα χρονάκια θα έχουν πουληθεί όλες οι παραλίες, θα έχουν μπαζωθεί ή γίνει ξενοδοχεία ιδιωτικά και εργοστάσια και έτσι θα κάθεται ο καθένας στη μπανιέρα/γούρνα/πισίνα/κουβά του και θα γλεντοκοπάει με τα 123 ευρώ βασικό μισθό του. Για να δούμε τότε πόσοι από αυτούς θα πετάνε ΗΛΙΘΙΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΦΟΡΑ! Νο πρόμπλεμ δεν...
    Τρυποκάρυδε τι να σου πω... Ήμουν έτοιμη να πω ότι αποκλείεται να έχεις αυτώσει έτσι ούτε μία φορά... και με αποστόμωσες με το 2 στα 3!! Έχω μείνει άφωνη και θα αρκεστώ στο να εκπροσωπήσω τη 1 κακομοίρα απ' τις 3 που θα σε έβαζε να φας το μπαλάκι.. (πάντα φιλικά!).
    Μπάι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα έχεις έξυπνο μικρό παιδάκι, του λες να πάει να τους ενοχλήσει και να μην σε αποκαλύψει και θα τους πάρεις παγωτό με πέντε μπάλες. Και άμα το δείρουνε, σηκώνεσαι και τους σπας και τα μούτρα, γιατί, τι διάολο παιδί σου είναι, αμα δεν το υπερασπιστείς εσύ, ποιος θα το κάνει. Ωραία και η ιδέα με τις χειροβομβίδες κρούσης. Ή άμα το παίζουνε γκόμενοι και καλά μπροστά σε πιπινάκια, πας τους λες, παιδιά παίζεται πολύ καλά, είστε για μια πρόκληση; Και τους δίνεις ρόπαλο του μπέιζμπολ. Αυτά/.

    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. K. Είπες με λίγα και σκληρά λόγια αυτά που έγραψα εγώ σε ολόκληρο κατεβατό. Και εννοείτε συμφωνώ μαζί σου.

    Πολυμήχανε Άλζα οι ιδέες σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ αλλά δαπανηρές. Παρόλα αυτά θα έδινα τα μηνιάτικα του καλοκαιριού ευχαρίστως για να δώσω ένα οδυνηρό μάθημα στους ρακετίστες. Είσαι σκληρός και αιμοβόρος. Χαίρομαι που είσαι φίλος μου.
    Κρεάτινο κομφετί ??? Χαχαχα που το σκέφτηκες αυτό ρε τρελέ !

    Τρυποκάρυδε - Ναδάλ ελπίζω πάντως να μην πετύχεις στην παραλία τύπους σαν εμένα και τον Άλζα γιατί θα έχεις πρόβλημα. Χαχαχαχα

    Dimi πάντα δίκαιος ο Πέρης. Θα μπορούσα να ήμουν πιο σκληρός αλλά ευτυχώς με κάλυψαν οι υπόλοιποι.

    Μάντεψε ποιός ?
    Ο Ψόφιος Ασβός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φέτος βίωσα κι εγω από κοντά τους δήθεν που παίζουν ρακέτες στις παραλίες. Είναι τόσο κόπανοι που δεν καταλαβαίνουν ότι καρακάνει μπαμ από μακριά ότι παίζουν ρακέτα καθαρά για επίδειξή. Τυχαίο ότι οι 9 στους 10 είναι σφίχτες; Και ναι μπετόβλακες φαίνεται αυτό ξεκάθαρα, κάθε φορά που σφίγγεστε ως τ'αρχίδια προκειμένου να πιάσετε την φάλτσα μπαλιά!
    Συμφωνώ με τον Άλζα. Άμεση εξολόθρευση (ή 'ξεκολόθρευση' αν πρόκειται για γκομενάκια) τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάλι έχω και μια άλλη ιδέα: εξάσκηση στο ευγενές σπορ της τοξοβολίας με στόχο το κεφάλι των σφίχτερ. Σύμφωνοι, στην αρχή είναι δύσκολο και μπορεί να πάρει κι αθώους ανθρώπους ο χάρος, από την άλλη σαν πολλοί μαζευτήκαμε. Καιρός να λιγοστεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις