Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αυτοί που φτύνουν την γη

Δεν μπορώ να με αποκαλέσω ρατσιστή. Και φαντάζομαι δεν μπορούν ούτε οι άλλοι να με αποκαλέσουν ρατσιστή. Μιλάμε πάντα για την απλή καθημερινή ζωή, την ανθρώπινη έξω από τα τείχη του ιντερνετοσυστήματος. Εδώ ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ και το κοντό του για την προσωπικότητα που έχω επιλέξει να εμφανίζομαι στα κείμενα μου. Ότι θες με λες και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Και πως θα μπορούσα δηλαδή από την στιγμή που ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να σχολιάσει, κρίνει - κατακρίνει τον οποιοδήποτε και το οτιδήποτε που συναντάει στο διαδίκτυο. Άλλες φορές για την πλάκα του, άλλες φορές γιατί θίγετε η υπόληψη του και άλλες φορές γιατί τον χάιδευε ο παπάς της ενορίας όταν πήγαινε για εξομολόγηση. Και εγώ άλλωστε τυχάρπαστος είμαι.

Αλλά...

Έχω συναντήσει Άγγλους - Αγγλίδες, Γάλλους - Γαλλίδες, Γερμανούς - Γερμανίδες, Πολωνούς - Πολωνέζες, Ρώσους - Ρωσίδες, Ιταλούς - Ιταλίδες, Βουλγάρους - Βουλγάρες, Ρουμάνους - Ρουμάνες, Κίνους - Κινέζες, Σλοβένους - Σλοβενίδες, Άραβες - Αραβίδες, Μολδαβούς - Μολδαβέζες, Αμερικάνους - Αμερικανίδες, Καναδούς - Καναδέζες, Φιλανδούς - Φιλανδέζες, Παλαιστίνιους - Παλαιστινέζες, Κροάτες - Κροάτισες, Σέρβους - Σέρβες, Αλβανούς - Αλβανέζες ακόμα και Πακιστανούς με Πακιστανίδες σε διακοπές. Ναι και όμως. Όλοι έχουν τα καλά και τα κακά τους όπως όλοι μας οι φυσιολογικοί ανά τον κόσμο άνθρωποι. Αυτοί όμως που πραγματικά με βγάζουν από τα επίπεδα της λογικής και με μεταφέρουν σε επίπεδα παραφροσύνης και δολοφονικής διάθεσης είναι οι γαμημένοι οι γύφτοι. Όχι οι τσιγγάνοι που έχουν μαγαζιά πλούτη και χρυσάφι στην Αγιά Βαρβάρα και σε άλλες πόλης της Ευρώπης που διαθέτουν πολιτισμό και πάνω από όλα ανθρωπιά. Μιλάω για τους βρομερούς τρισάθλιους και ελεεινούς (όπως είχε αποκαλέσει ο Συρίγος τον Καρέρα) βρομιάρικες γύφτους. Αυτούς που πλένονται με έμμηνο ρύση και είναι τόσο μουνόπανα και πονηροί που το Άλιεν μπροστά τους μοιάζει με γατάκι. Γιατί μου την σπάνε, γιατί μου γαμάνε την ψυχολογία όταν τους βλέπω, γιατί πιστεύω πως απλά δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος. Δεν είναι νομάδες είναι παρανομάδες και μόνο. Παραδείγματα :

Συναντάς την βρομιάρα μάγισσα - γύφτισσα και σου ζητάει να την κεράσεις ένα τσιγάρο. Αν πεις δεν καπνίζω την γράψεις στα αρχίδια σου και αποχωρήσεις είσαι σωστός. Αν πάλι κάνεις την μαλακία και την λυπηθείς και της δώσεις τότε καλά να πάθεις. Θα σου αρχίσει τις κλασικές μαλακίες πως είσαι τυχερό παιδί και πως μεγάλο καλό σου φυλάει η μοίρα. Αν συνεχίσεις να είσαι μαλάκας και της πεις "δεν πιστεύω εγώ σε αυτά" τότε θα σου ζητήσει και την παλάμη να δει την γραμμή της μαλακίας σου εεεεε σόρρι της ζωής σου. Κάπου εκεί θα πει πως μια πόρνη ενδιαφέρετε για σένα και πως σε αγαπάει πολύ. Εσύ συνεχίζεις την μαλακία χωρίς χέρια και την ρωτάς λεπτομέρειες. Αν δεν σου έχει απλώσει χέρι πάνω σου να σου σουφρώσει ότι κουβαλάς θα σου ζητήσει ένα χαρτονόμισμα να στο πολλαπλασιάσει. Θα το δώσεις και το μαγικό θα γίνει με μια μόνο διαφορά. Δεν θα πολλαπλασιαστεί θα εξαφανιστεί.
Στην περίπτωση που την γαμοσταυρίσεις από την πρώτη συνάντηση και το παίξεις άντρας με τριχωτά - βρόμικα και τεράστια αρχίδια η μαλακία που κάνεις είναι υπερτριπλάσια καθώς ή θα σου ρίξει κατάρα (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ) ή θα φωνάξει 5-6 καλομαυρισμένους (από την βρώμα) γύφτους να σε σαπίσουν στο ξύλο.
Τι κάνεις ; Όσο πιο ευγενικά μπορείς απομακρύνεσαι και αρνείσαι το οτιδήποτε λέγοντας πως βιάζεσαι γιατί έχεις δουλειά ή γιατί η ουρήθρα σου στάζει αίμα. Κάτι τέτοιο απλό πες.
Συμπέρασμα : Κλεψιά, πουστιά, πονηριά, κακία, απάτη.

Αν τρακάρεις ποτέ με γύφτο τότε απλά την γάμησες. Ξεκίνα ψάξε τον γύρω δρόμο για τίποτα πεντάλεπτα και δεκάλεπτα μπας και είσαι τυχερός. Μην μπεις στον κόπο να του πεις πως αυτός έφταιξε γιατί παραβίασε το ΣΤΟΠ και τέτοιες αρχιδιές. Το παιχνίδι είναι χαμένο. Τρως ήδη 5 γκολ από το ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου έχει αρπάξει άλλα δυο μπαλάκια. Πως να το γυρίσεις αυτό το παιχνίδι ; Να καλέσεις την αστυνομία ; Κάλεσε την. Στανταράκι πως ο γύφτος δεν έχει δίπλωμα, ασφάλεια, πινακίδες, ρόδες, τιμόνι, φρένα, ταχύτητες, μηχανή, καπό μπορεί να είναι και τυφλός αλλά παρόλα αυτά να οδηγάει. Θα τον μπουζουριάσουν οι μπάτσοι για κανά δίωρο και αυτό ήταν. Ελεύθερος. Το δικό σου αμάξι όμως θα είναι σμπαράλια. Άσε και τις απειλές που θα σου προσφέρουν σε περίπτωση που τους μπλέξεις με την αστυνομία. Αν είσαι τυχερός και πέσεις σε γύφτο καρπουζά μπορεί να σου δώσει 5-6 τεμάχια να ταΐσεις την οικογένεια. Αλλά μέχρι εκεί.
Συμπέρασμα : Κλεψιά, πουστιά, πονηριά, κακία, απάτη.

Αν είσαι μαγαζάτορας και κάποια στιγμή δεις να μπουκάρει ένα τσαντίρι γυφτόπουλα στο μαγαζάκι σου διώχτα με ευγένεια (λέμε τώρα). Αν τα αρχίσεις στις φάπες και στις κλοτσιές το επόμενο πρωί θα βρεις την βιτρίνα κατεβασμένη και όλο το εμπόρευμα εξαφανισμένο. Τα γυφτάκια επίσης που ζητιανεύουν αν τα παρατηρήσεις κινούνται πονηρά γύρω από τα τραπέζια. Τα έχουν εκπαιδεύσει καλά οι 2-3 πατεράδες που έχει το καθένα από αυτά. Μην τα λυπάσαι όσο βρόμικα και ταλαιπωρημένα φαίνονται. Είναι η φύση τους να δείχνουν έτσι για να τσιμπάνε κάτι μαλάκες και να τους δίνουν λιανά να αγοράσουν γάλα και ψωμί. Αρχίδια. Για κάνε πως τους αγοράζεις καμιά τυρόπιτα να φάνε θα δεις αντίδραση. Θα την φας στην δόξα πατρί και θα ακούσεις και σχόλια για το μουνί της μάνας σου.
Όχι αυτά τα παιδάκια δεν τα εκμεταλλεύεται κανείς. Εσένα σε εκμεταλλεύονται που πονάς τα ξυπόλυτα παιδάκια και σπαράζει η καρδιά σου κάθε φορά που τα βλέπεις. Είπαμε είναι πονηροί.

Αν πάλι δεις γύφτισσα να κάθετε σε γρασίδι με την φούστα απλωμένη γύρω γύρω δεν χαλαρώνει. Κατουράει. Μπορεί να ρίξει και ένα χεσιματάκι αν κάτσει αρκετή ώρα. Βασικά όλη η παρέα το κάνει ταυτόχρονα. Και τα γυφτόπουλα που παίζουν ανέμελα τριγύρω είναι στο κόλπο. Και σαν πολιτισμένοι άνθρωποι που είναι θα φάνε ακριβώς στο ίδιο μέρος. Που να τρέχουμε τώρα. Κάτσε να κάνω με το χέρι πιο δεξιά την κουράδα της νύφης μου να ακουμπήσω το ταπεράκι με τα κλεμμένα σάντουιτς. Όχι εκεί βρεεεεεεεεε εκεί κατούρησε η Λίτσα και έχει λιμνάσει. Περίμενε κανά δεκάλεπτο να το πιει το χώμα και ξάπλα μετά.
Μετά θα σηκωθούν όλοι μαζί και θα αφήσουν το μέρος σαν χωματερή. Όχι που οι υπόλοιποι είμαστε καλύτερη σε αυτό αλλά τουλάχιστον ξεχωρίζουμε τα μέρη που τρώμε και πίνουμε με τα μέρη του κατουράμε και χέζουμε.

Αν είσαι πρεζάκι και ψάχνεις για ναρκωτικά και σε αυτό οι γύφτοι έχουν την λύση. Θα σου πουλήσουν τα πάντα ώστε να πεθάνεις με ασφάλεια κάποια στιγμή.
Ελπίζω να μην ανακαλύψουν το μπλοκ μου γύφτοι και μου επιτεθούν. Αλλά τι στο διάβολο. Ούτε να διαβάζουν ξέρουν.

Αυτά βαρέθηκα πάλι....Και φωτογραφίες δεν αναρτώ. Βαριέμαι διπλά. Καλησπέρα σας.

25 σχόλια:

  1. Ειλικρινα βιαζομαι και γι αυτο δε κανω λογκιν. Αληθεια λεω. Σορρυ. Εμενα περυσι με ειχε τυχει το εξης. Ημουν στη θαλασσα και ειχε γεμισει η ουροδοχος κυστη. Ημουν ετοιμος να φυγω αλλα η ρημαδα η αναγκη με εστειλε στις τουαλετες. Τις ανδρικες. Στη μια να χουν χεσει διπλα απο τη λεκανη, και η αλλη πιασμενη. Δε το ξερα. Παω να μπω νιωθω αντισταση. Τραβιεμαι πισω. Ανοιγει η πορτα. Βγαινει μια γυφτισσα. Βλαστημαει απο μεσα της για ξεκαρφωμα. Παω να μπω στη τουαλετα. Και....??


    Εχει χεσει πανω στο καπακι....

    Οχι αυτο που κατεβαζουν οι γυναικες.
    Αυτο που κατεβαζουν στις τουαλετες που εχουν χαλασει.
    Βγαινω με τον εμετο να εχει φτασει στα δοντια, παω στο φιλαρακι που με περιμενε απ' εξω.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΛΑΡΙΑ, ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ.

    Δεν ξαναπηγα ποτε σε εκεινη τη παραλια...

    Ασβος ο Ψοφιος
    Και παλι σορρυ για το μη-λογκιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε Ασβέ, δεν τρέχει κάστανο. Μην ζητάς συγγνώμη γιατί αρχίζω και νιώθω άσχημα που στην είπα.
    Φίλε είναι μια κινητή αρρώστια το συνάφι τους.Πιστεύω τους αξίζει ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθώ να φανώ κι εγώ πολιτισμένη... αλλά δε γίνεται! Έχω κι εγώ πολλές ιστορίες με εκπροσώπους του είδους τους. Και η καλοσύνη όντως δεν πιάνει... τρως και μια κατάρα να σου βρίσκεται, καπάκι! Προχθές είχα και επαγγελματική πρόταση από γυφτάκια (κοριτσάκια 8 χρονών) - μου είπαν αφού είμαι άνεργη και όμορφη (δε θέλω σχόλιο μαλακία, ντάξει?), να με πάρουν στο team να ζητιανεύω! Είχαν βγάλει 15 ευρώ και δύο παγωτά στη μία ώρα... Ομολογώ ήταν η πιο συμφέρουσα πρόταση που έχω ακούσει από το 2005! Business dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενω δεν θελω να σκεφτομαι ρατσιστικα απεναντι τους, η αληθεια ειναι πως αμα εμεις πλαστηκαμε κατ'εικονα του θεου - λεμε τωρα - αυτοι πλαστηκαν κατ'εικονα της κουραδας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimi εγώ πιστεύω πως βγάζουν ΚΑΛΟ μεροκάματο που θα ζήλευαν πολλοί. Τώρα αν σκέφτεσαι σοβαρά να ακολουθήσεις το επάγγελμα (το έχω σκεφτεί και εγώ για δεύτερη δουλειά) αν σε πετύχω πουθενά θα σου δώσω ολόκληρο πεντάευρω αν είναι αρχές του μήνα.

    Πολύ αντιρατσιστική η σκέψη σου Αντιρρησία. Και πολύ θρησκευτική. Μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχασες να αναφερεις,μη σου πω να τονισεις,για να χουμε το νου μας,πως τα γυφτακια που τρυγιρνανε στα τραπεζια εχουν εκπαιδευτει και εχουν μαστερ στην ταχυδακτυλουργια.οτι ειναι πανω στο τραπεζι και εχει καποια αξια,συνηθως κινητα,οσο εσυ τα λυπασαι και πιανεις κουβεντουλα μ αυτα,ειναι καλα και στη κονσομασιον τα σκασμενα!αυτα απλωνουν χερουκλες και κανουν φρι σοπιν.την εχει παθει φιλος μου.εγω εχω παθει αλλο...το αλεξακι ειμαι πιπερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πριν λιγους μηνες ημουν για καφε αριστοτελους με φιλη.μας πλησιαζει γυφτακι που πουλουσε χαζουλια.στην ηλικια της κορης μου,μεσ τη βρωμα κλασικα και με ματια λυπημενου κουταβιου με πειθει ν αγορασω ενα απο τα χαζουλια.στο καπακι στρογγυλοκαθεται διπλα μου και αρχιζει την κονσομασιοοον.στην αρχη επιασα κουβεντα μαζι του,τι να κανω,εχω παιδι και νιωθω ασχημα οταν τα βλεπω αυτα να τρυγιρνουν σε αθλια κατασταση.ελα ομως που πηρε θαρρος το σκατο και σε λιγη ωρα μας εκανε χαλια απ τους καφεδες τα νερα και τα κουλουρακια που σερβιρουν με τον καφε!6 χρονων βλεπεις!τον ασυμαζευτο ειχε!!αστα!στανταρακι ακομη με θυμουνται σε κεινο το μαγαζι.αναγκαστηκαμε να την κανουμε σφυριζοντας με τη φιλη γτ αυτο δεν ελεγε να ξεκουμπιστει!το αλεξακι ειμαι παλι πιπερακι :P και μη σχολιασεις που δεν βαζω κεφαλαια στην αρχη της προτασης και τονους στις λεξεις...θα σε δαγκωσω!!xD xi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ναι,ξερω οτι το τριγυρνουν γραφεται ετσι!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι Αλεξάκι μου δεν την έχω πάθει. Γιατί απλά εγώ δεν τα λυπάμαι. Καλός ή κακός είμαι πολύ αρχίδι με κάτι τέτοια. Δεν θέλω να φανταστώ τι έπαθες εσύ γιατί εσένα σε λυπάμαι και είναι κρίμα να λυπάσαι εσύ αυτά τα βρωμερά μπασταρδάκια.Οπότε την επόμενη φορά να είσαι προσεκτική κοπελάρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωπ Αλεξάκι διάβασα και το περιστατικό. Ντάξη φθηνά την γλύτωσες.Σε νιώθω είσαι μάνα γιαυτό την πάτησες. Όχι δεν θα σχολιάσω τόνους και κεφαλαία. Εδώ επικρατεί αναρχία και καφρίλα οπότε όλα επιτρέποντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μενανε γιατι με λυπασαι ωρε??
    υ.γ.ζητω η καφριλα!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην αιθανεσαι ασχημα, γιατι καποιος αισθανεται καλυτερα. Τωρα απλα βαριεμαι να κανω λογιν και να αλλαξω απο ελληνικα σε ινγλιση και τουμπαλιν. Ενα αλλο περιστατιοκο βρισκει εμενα με ενα φιλαρακι στην Αριστοτελους να πινουμε καφεδακι, και ερχεται ενα κοριτσακι να μας πουλησει μπρελοκ. Εμεις αρχισαμε να το τρολλαρουμε και λεγαμε ξερω 'γω "Μπρελοκ σβαστικα εχεις;" "Μπρελοκ σφυροδρεπανο εχεις;" Γυρναει σε καποια φαση στον αλλον και του λεει "Παρε βατραχακι (μπρελοκ) που σου μοιαζει κιολας" Ο αλλος να εχει γαμηθει στο γελιο, να προσπαθει να πει "Προσπαθει να με πεισει τωρα;", και στο τελος το μικρο φευγει στελνοντας μας και στον εξ'απ'εδω. Οη, γουειτ.
    Φιλε αντιρισσια δεν εχει ρατσισμους και μαλακιες. Οπως παραδεχομαστε οτι εμεις οι νεοελληνες ειμαστε στη πλειοψηφια για τον πουτσο, αλλο τοσο εχουμε δικαιωμα να λεμε και για τους αλλους εφ'οσον τους εχουμε βιωσει στο πετσι μας. Ρατσισμος ειναι να λεμε εμεις ειμαστε σουπερ ντουπερ γουαου απογονει τον ελ και οι αλλοι απο το χωμα για να μας υπηρετουν. Γουι αρ τζαστ τραινγκ του μπι ομπτζεκτιβ.

    Ειμαι πτωμα και ειμαι πτωμα
    Ο Ψοφιος Ασβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλο δίκιο έχεις αδερφέ και εγώ προσωπικά αν γινόμουνα πρωθυπουργός για 1 μέρα, μια απο τις πρώτες συνταγματικές αλλαγές που θα έκανα, θα ήταν να εξορίσω στη Σιβηρία ΟΛΟΥΣ τους γύφτους! Ρατσιστικό; Χέστηκα! Θες να ζεις μέσα στη βρώμα, απέχοντας από κάθε είδους πολιτισμό και αδιαφορώντας για κάθε τύπο και νόμο της σύγχρονης κοινωνίας; Μαγκιά σου και μπράβο σου, αλλά τότε δεν ανήκεις σε αυτή! Άντε και γαμήσου και ζήσε στη ζούγκλα, στα βουνά ή στις πεδιάδες ή στην έρημο σαν νομάς. Αλλά δεν γίνεται να θες από τη μια να ανήκεις στην κοινωνία και από την άλλη να την χλευάζεις και να την εκμεταλλεύεσαι μόνο. Δεν γίνεται να 'χεις και τα 2. Βέβαια για να μην είμαστε και άδικοι, "γύφτοι" υπάρχουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, καμουφλαρισμένοι, που χρησιμοποιούν πιο ντελικάτες μεθόδους για να σε εξαπατήσουν, χωρίς να σέβονται τίποτα και κανέναν. Και αυτοί Σιβηρία! Αχ, κάντε με πρωθυπουργό για μια εβδομάδα μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλζα από εμένα έχεις την ψήφο μου. Και θα σε ήθελα όχι μόνο για μια εβδομάδα πρωθυπουργό αλλά για περισσότερο. Υπάρχουν αρκετοί ρατσιστικοί νόμοι που πρέπει να εφαρμοστούν και ας είναι απάνθρωπο και σκληρό. Στα αρχίδια μου. Απέλαση ή εις θάνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΑΡΑ;!;!ΓΑΜΩ!!!ΕΧΩ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Peri αγορίνα, θα τα πούμε σύντομα απο κοντά. 5-15 θα έρθω απο τα μέρη σου. Θα σε ενημερώσω.

    Live long and Prosper!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κοινό σου απαιτεί άρθρα (και κράξιμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θυμαμαι καπου στα μεσα του καλοκαιριου ημουν για καφε και επειδη κανενας μας δεν ηθελε να παρει κομπολοι απο το γυφτακι ,λιγες ωρες μετα που μας βρηκε στο δρομο περασε και ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!..Ενα αλλο γυφτακι ειχε πει μια φιλη μου ασχημομουρα γιατι δεν ηθελε να παρει βενταλια(χωρια που εκανε πως και καλα της εκανε αερα ενω την βαρουσε με την βενταλια)...Το ιδιο γυφτακι λιγες μερες μετα μας ειπε γριες γιατι ειμαστε 18 χρονων και ανυπαντρες ενω η αδερφη του ειναι 10 και παντρευτηκε..Νταξει ρε οπως το πανε στα 20 θα εχουν και εγγονια..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή Maggie αν πάρεις μετά ένα σκουριασμένο σωλήνα πασαλειμμένο με πίσσα και αμμοχάλικο και ασελγήσεις την πίσω πόρτα σε όλα αυτά τα μούλικα θα σε πουν τέρας και παιδεραστή ε ?
    Τι μαλάκας είναι ο κόσμος. Τι οπισθοδρομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. νταξει οταν ακουσα οτι ειναι δεκα χρονων και παντρευεται νομιζω πως ζω ακομη στον 19ο αιωνα..αυτο που μου τη δινει βεβαια ειναι το θρασος που εχουν...ενας αλλος γυφτος ελεγε πως οι δουλειες δε πανε καλα τελευταια γιατι βγαζει μονο 100 ευρω τη μερα ενω παλια εβγαζε 500,τη στιγμη που η μανα μου δουλευει σαν το σκυλι για 40 ευρω τη μερα...ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί το άλλο οι κάγκουρες οδηγοί συνήθως περνάνε και απλά σου φωνάζουν ένα ''καύλα είσαι μωρό'' και τέλος! Οι γυφτοι σε τρομοκρατούν αν δεν τους απαντήσεις θα το συνεχίσουν μεχρι να αρχίσεις να τρέχεις φωνάζοντας βοήθεια, αν απαντήσεις θα κατεβουν από το αυτοκίνητο και θα σε κάνουν πάλι να τρεχεις!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις