Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κλαμπς

Στα μπουζούκια ήθελα να γράψω και εισαγωγή αλλά ξεχάστηκα. Τι κρίμα και άδικο. Ήθελα να γράψω πως κάθε σκεπτόμενος και αξιόπιστος Έλληνας που αγαπάει τον εαυτό του και πάνω από όλα τα σκυλιά έχει επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του τα μπουζούκια. Οπότε αν έχει επισκεφτεί μία φορά τα μπουζούκια φανταστείτε πόσες φορές θα έχει επισκεφτεί τα κλάμπς. Πολλές φαντάζομαι. Και οι παρατηρήσεις που σκορπάνε γέλιο, σάστισμα, απόγνωση και δολοφονικά ένστικτά είναι ακόμα περισσότερες καθώς στα κλάμπς είναι ο ναός του τρύπα. Τι είναι τρύπας ; Το ανάλογο του ξέκολο στην αρσενική πλευρά. Αλλά ευτυχώς δεν είναι μόνο οι τρύπες που μας χαρίζουν ατελείωτες στιγμές κραξίματος. Είναι και άλλα πολλά. Για να δούμε τι θα δούμε :

Κλασικός άφραγκος τεμπέλης χαραμοφάης φλώρος με το μαλλί σε καβλωμένη κατάσταση και μπλουζάκι V μέχρι τον αφαλό μασώντας τσίχλα σαν τραγί. Από κάτω βερμούδα ή λαμέ παντελόνι σερβιρισμένο με σαγιονάρα. Μπλιαχ. Μόλις έχυσα στο πάτωμα τα σωθικά μου. Ο τύπος αυτός περνιέται για στυλάτος και ιν αλλά εμένα μου μοιάζει με Ταιλανδό τουρίστα. Μπαίνει στο κλαμπ με τουπέ "Γαμιάς της γειτονιάς" και σχεδόν πάντα γνωρίζει τον πορτιέρη γιατί ο πορτιέρης γαμούσε την αδερφή του κάποτε. Κάθετε πάντα στο μπαρ, ποτέ σε τραπεζοκαθίσματα γιατί προσβάλει το ιμαντζ του. Γελάει με ηλίθια αστεία καθώς το IQ δεν ξεπερνάει της αλογόμυγας. Αν ψάχνεις για την πιο ηλίθια γκόμενα της περιοχής μην απελπίζεσαι κοίτα δίπλα του. Ναι αυτή είναι. Είναι μουνάρα δεν λέω αλλά όπως λέει και η πάροιμία κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Γενικώς δεν παρευρίσκεται σε κλαμπς που δεν προσφέρουν κάποιο εξαιρετικό event. Πολλές φορές ο συγκεκριμένος τρύπας είναι ο μπαρμαν κάποιου άλλου κλαμπ που ήρθε στο συγκεκριμένο να κάνει πασαρέλα.

Για άλλη μια φορά το ξεκωλιάρικο πρόστυχο ντύσιμο είναι αυτό που κλέβει τις περισσότερες εντυπώσεις στα κλαμπς. Έχω βάλει στο μυαλό μου γκόμενα που παίζει σε τσόντα πρωτού αρχίσει το σφίνωμα και γκόμενα που πάει για κλάμπινγκ και οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Και ευτυχώς φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα στο πουλί μου. Τέντα. Αλλά δυστυχώς όταν προσπαθώ να της πω τις ίδιες ατάκες που έλεγαν οι πορνοσταρ στα κορίτσια κάτι τις πιάνει και κοκκινίζουν. Τέσπα. Οι μουνοξεκωλιάρικες παρέες με λίγα ρούχα είναι άφθονες στα κλαπμς και δυστυχώς οι άντρες που τις πλαισιώνουν από γύρω απλώς κοιτάνε αντί να πετάξουν το σουβλί έξω και να το κοπανάνε στο κούτελο τους. Τα κορίτσια κάνουν ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ να γαμηθούν. Δεν το βλέπετε ρε τυφλοπόντικές ; Έχουμε γεμίσει με Djs της πούτσας. Και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να πληρώνουμε και είσοδο κάθε φορά που ο αρχιτεμπέλαρος αποφασίζει να μας τιμήσει με την παρουσία του στο κωλομάγαζο που συχνάζουμε. Και τα ονόματα που επιλέγουν είναι από άθλια ως ανύπαρκτα. Παίζει λέει ο τάδε αρχίδης στο τάδε μαγαζί και γεμίζει η πόλη αφισοκολλήσεις. Στα αρχίδια μας !!! Λες και ξέρουν τι παίζουν. Μα τι λες είναι επαγγελματίες !!! Γεμίσαμε επαγγελματίες γρατζουνιστές των ντεκς. Και πάνε όλα τα ζώα και στήνοντε από κάτω από τον τεράστιο καλλιτέχνη και επεφημούν τις αλλαγές που κάνει.
Dj Karahristos
Cj Trampoulinos Security

Master Dj Marlapanos
Cocas
G- String CPU
Στα διάλα...


Ποιός σου είπε ρε κωλοτρυπίδι μπάρμαν πως κάνεις λειτούργημα ; Καφέδες φτιάχνεις και βάζεις ποτά. Προς τι αυτό το ύφος που σε καταλαμβάνει όταν παρατηρείς πως δεν έχω μουνί στην παρέα ή ανάμεσα από τα πόδια ; Σκάσε και βάλε μου ένα ποτήρι νερό με μισό παγωμένο και μισό κρύο νερό. Και φέρε μου μια χαρτοπετσέτα να σκουπίσω την μύτη μου. Ααα γέμισε και το μπολ με τα φυστίκια γιατί βράχηκαν. Και σταμάτα να γελάς σαν βλάκας και να χτυπάς παλαμάκια όταν ακούς αστεία.





Κοπελιά το φορεματάκι σου υπερθέαμα. Είναι ότι πιο φαντασμαγορικό έχω δει στην ζωή μου. Όταν πεθάνω σε βαθιά γεράματα είμαι σίγουρος πως θα το θυμάμαι ακόμα. Είναι τόσο μα τόσο χαρακτηριστικό. Της πουτάνας τα μάτια έχει πάνω. Και τα χρώματα τόσα πολλά όσα η ίριδα του ουράνιου τόξου. Οπότε αν το βάλεις μια φορά θα το παρατηρήσουν και οι νεκροί που είναι θαμμένοι κάτω από το πάτωμα που πατάς. Αν το ξαναβάλεις και δεύτερη φορά στο ίδιο μέρος θα είσαι πλέον μια γραφική γκόμενα και τίποτα περισσότερο. Γιατί πολύ απλά το φορεματάκι έχασε την μοναδικότητα του και έγινε γραφικό. Αν το βάλεις και τρίτη φορά τότε Peris-taseis...



Το ποστ δεν έχει υποστεί ορθογραφικό έλεγχο γιατί είναι καλοκαίρι ακόμα και ιδρώνει ο κώλος μου όσο κάθομαι.

16 σχόλια:

  1. Το είπα και έγινε. Είσαι απόλαυση.

    Θυμάμαι είχαμε έναν μπάσταρδο στο στρατό 1,50 ύψος με φάτσα νεροχύτη και μας έλεγε ότι είναι ντι τζέι. Σώπα ρε του λέμε. Ναι ναι. Παίζω μουσική στο τάδε μαγαζί στο δείνα κλαμπάκι, ξέρω εκείνον, ξέρω τον άλλον. Όπως καταλαβαίνεις η μόνη μουσική που έπαιζε είναι τα κλαρίνα που βάραγε όταν ερχόταν έφοδος και άκουγε καμπάνες.

    Υ.Γ. Τα μισώ τα μπουζούκια. Προτιμώ καλοκαιρίνα κλαμπάκια σε χαλαρή φάση. Να πίνω μπύρες, να την πέφτω σε γκόμενες και να με φυσάει η θαλασσινή αύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τους οινοχοους της αρχαιοτητας περη που ηταν συνηθως ευνουχοι υπηρετες που δε σε κοιταζαν καν στα ματια οταν σε σερβιριζαν καταληξαμε στους μπαρμαν του 2000 που σου κανουν την ''τιμη'' και σε σερβιρουν...δε φταινε ομως μονο αυτοι...(elrik)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχα μία δεκάρα για κάθε άχρηστο που το παίζει DJ...θα είχα ένα σωρό δεκάρες που θα ήταν άχρηστες γιατί η δραχμή δεν περνάει πια.
    Όσο για το αν κάνουν κρα να γαμηθούν, μην το λες...αυτές οι ίδιες που γδύνονται ιερόδουλες τα βράδια μπορεί να είναι ακόμα παρθένες (από μπροστά, κι από πίσω να αναλαμβάνει ο ΟΣΕ) και να πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία (γιατί έτσι τις είπε η μάνα τους). Γάμησέ τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια έχω να πάω σε κλαμπ, αλλά κάπως έτσι τα θυμάμαι... Πρόοδος και ανάπτυξη λέμε..!! Ζήτω η Ελλάς! Θα σε συγχωρήσω που πας σε αυτά τα ωραία μέρη ακόμα, γιατί θα το θεωρήσω δημοσιογραφική έρευνα!! Ωραίο το καλοκαιράκι, αλλά χαθήκαμε λίγο οι κουλ μπλόγκερζ! Κίσεζ ντίαρ Πέρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λόγια είναι λίγα για να σε περιγράψουν! Εσύ και ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ! Χωρίς πλάκα, τα clubs είναι μέρη όπου ο πιο γραφικός φαίνεται "in" και τιτανοτεράστιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι λές φίλε Πέρη, αλλά όταν στερεύω από καλές τσόντες και το youporn μου ρίχνει μούτζα με το που ανιχνεύει το ip μου και με πετάει έξω, πάω σε κάνα κλαμπάκι να κάνω χάζι κάνα κώλο. Πρόσφερουν έργο, δεν μπορείς να πεις. Ειδικά το καλοκαίρι. ¨οσο για τον μαλάκα τον μπαρμαν, αμα δεν τον έχεις φίλο (γιατί εδώ στις Βρυξέλλες είμαστε ένα χωριό, όλοι γνωστοί μεταξύ μας...) σε έχω ρε μπαγάσα. Εγώ δηλαδή ανακάλυψα τη λύση και βρήκα την υγειά μου...ΦΛΑΣΚΙ. Το γεμίζω με περδικούλα, το κρύβω στα αρχίδια μέχρι να μπω και μετά κύριος. Κι αμα βαρεθώ να το πίνω σκέτο, καβατζώνω και μια κοκακόλα κι είμαι άρχοντας.

    Κατα τ'άλλα τι νέα βρε ψυχή; Χαθήκαμε. Αντε να μπει ο χειμώνας να κάνουμε λίγο σοβαρό και επίμονο μπλόγκινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kanthare στο στρατό οι Djs πλένουν δίσκους και δεν τους χαλάει καθόλου.

    Thomas γάμησε τα και άφησε τα.

    Dimi μου πήγαινε και σε κανά κλαμπ να γελάσει το χειλάκι σου. Έχει πλάκα λέμε. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνω για δημοσιογραφική εμπειρία. Περισσότερο για μπανιστήρι και για κατανάλωση αλκολούχων αναψυκτικών το κάνω. Καλοκαίρι είναι και φυσικό να χαθούμε. Αλλά ο χειμώνας έρχετε !!!

    Ken για θύμησε μου ποιός είναι ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ γιατί μπερδεύτηκα όπως συνήθως...

    Τρυποκάρυδε όλα καλά αδερφέ. Ευτυχώς μου σηκώνετε ακόμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε φορά που ακούω την λέξη DJ πραγματικά η μικρή μου πίεση πιάνει κόκκινο και δεν θα αναφερθώ καν στη μεγάλη. Κάθε Παρασκευή μας φέρναν έναν παπάρα στο μαγαζί που σύχναζα το καλοκαίρι, που λέει είναι γνωστός και έχει παίξει και ibiza και κολοκύθια τούμπανα. Κάθε 30 sec άλλαζε κομμάτι ο αυτιστικός. Πάνω που πήγαινες να συνηθίσεις τη μια μαλακία έβαζε την επόμενη. και αυτός έπαιρνε ΛΕΦΤΑ για να μας υποβάλει σε αυτό το βασανιστήριο. Πωωωω και μόνο που το θυμάμαι βουρλίζομαι.

    Όπως και να'χει βλέπω όλα τα καλά παιδιά (good fellas) εδώ. Καλή επιστροφή παλικάρια και καλό φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλζα μάλλον για αυτιστικούς πρόκειτε. Δεν παίζει έχουν πρόβλημα τα περισσότερα αυτά παιδιά. Έχω ξεχάσει να αναφέρω τις καραπουτανάρες που παίζουν με τα βυζία φόρα παρτίδα. Ωραίο θέαμα δεν λέω αλλά καλό θα ήταν να μας έλεγαν Sexy Live Show σήμερα στο κωλομάγαζο και όχι στα decks η τάδε αρχίδο που μέχρι πριν 2 χρόνια έκανε φωτογραφήσεις στο " Η ψωλή σου και εγώ "
    Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλα τα ομορφόπαιδα. Καλό φθινώπορο τεκνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν μπάρμαν που δεν αγαπάει πλέον τη δουλειά αυτή αλλά αναγκάζομαι πλέον για τα φράγκα.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....όντως οι περισσότεροι είμαστε μουνόπανα,όσοι δε πιάνουνε μπάρα πιτσιρικάδες και δεν έχουν πλύνει ποτήρι ή σερβίρει ποτό στη ζωή τους,είναι οι χειρότεροι...χειρότεροι κι απ΄τα υποβρύχια που αγόρασε ο Τσοχατζοπουλος.Όσοι,από την άλλη,τα έχουν περάσει αυτά,μετά από χρόνια,έχουν απηυδήσει κι αυτό γιατί δυστυχώς εμείς οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι και οι πιο ψωνισμένοι πελάτες στο μπλανήτη Γης και όλα τα κομπλεξικά μας τα βγάζουμε πάνω στα μπαρμανόπαιδα;"όχι δε μου βαλες αρκετή βότκα","στείλε στη γκόμενα απέναντις 5 σφηνάκια","και που λες εγάμουνα εκείνη τη σερβιτόρα που βλέπεις μπρος στην εκκλησά και ο παπάς μου βλογούσε τ' αρχίδια" και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς το ακούμε.Και ειδικά άμα δουλεύεις σε ξενοδοχείο που είναι όλα τα ποτα ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΜΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕ,τότε βλέπει το Χριστό φαντάρο στο κέντρο και τη Μπαναγιά στο πρώτο επισκεπτήριο με τσιγάρα και κάρτα για το κινητό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Peri: Εκείνος που έγραψε το Sherlock Holmes.
    @Τρυποκάρυδος: Το φλασκί είναι πράγματι και γαμώ τις ιδέες... σκοπεύω να το λανσάρω σύντομα στο οπλοστάσιό μου.
    @Alza: Είχε συγγενείς/παππούδες που δούλευαν στο Ausschwitz? Ή το προσόν που πρέπει να έχει ένας DJ είναι σαδισμός μέχρι τρέλας?
    @ΧΩΣΤΗΡΑΣ: εκεί που είπες το εγάμουνα εκείνη τη σερβιτόρα έπεσα κάτω, χαχαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Peri θέλουμε φωτορεπορτάζ την επόμενη φορά!
    Οι είναι φίλοι μας, κρατάνε το μπουκάλι με το τζιν και γεμίζουν το ποτήρι από το βαρέλι της μπύρας!

    Υ.Γ. Έγραψα μπαρμεν και το εξαφάνισε! Είναι censored? Τύπου είσαι μεγάλος μπάρμαν; ή Κλάσε μου μια μάντρα μπάρμεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πλέον την έχω βρει τη λύση. Μπαράκι με ωραία μουσικούλα (ροκ κατα προτίμηση) και καμια μπύρα με κολλητούς. Ούτε φανφαριλίκια, ούτε ψωνάρες, ούτε face control και 'πορτα'.
    Και αν θέλουμε να ξεφαντώσουμε, ευτυχώς υπάρχει ακόμα το Βινύλιο στη παραλιακή. Και σκα-σκα-σκα-σουσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωστήρα φυσικά και υπάρχουν σωστά παληκάρια στις μπάρες που ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους δείχνοντας σεβασμό στον πελάτη και στην επιχείρηση που εργάζοντε. Οι μαλάκες συνήθως είναι κάτι χαμένα που πάνε να πιάσουν δουλειά για να κάνουν μόστρα στα δεκατριάχρονα και να έχουν να το λένε πως πως δουλεύουν μπάρα στο τάδε κωλομάγαζο. Και φυσικά εννοείτε πως οι κομπλεξικοί πελάτες είναι και αυτοί πάρα μα πάρα πολλοί. Όσο για το πόστο σου σε ξενοδοχείο, συνάδερφε ένα θα σου πω. "ΚΟΥΡΑΓΙΟ"

    Littlewind αν είχα και φωτογραφικά ντοκουμέντα θα είχα φροντίσει να τα δημοσιεύσω. Δυστυχώς όμως δεν θα τους κάνω την χάρη...

    GreekCthulhu έχεις επιλέξει τον σωστό δρόμο αδερφέ. Εγώ πάω ακόμα σε αυτά τα μέρη γιατί έχω ψιλομαζοχιστική διάθεση ορισμένες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να δωσω και εγω το δυναμικο παρων στο μποουαρντ με τα κοουμεεεντς. Αυτο βασικα. Και μακαφακα οντως ποσο σπαστικο παιζει να ναι να αλλαζει καθε μισο λεπτο τραγουδι; Εμενα μου ειχε τυχει σε μια ταβερνα που επιδιδομουν σε καταβροχθισμο κρεατικων και επαιζε καζαντζιδη και μολις επεφτε ενα τραγουδι και ξεκινουσα να τραγουδαω, ωπ το αλλαζε. Και να πεις δεν εχω καλη φωνη, παει στα κομματια, αλλα η φωνη μου ειναι σα κελαρισμα φρεσκοξυπνημενου κροταλια με καβλες σε μια ζεστη πρωτομαγιατικη μερα. Αατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τρελό αγόρι με πολύ αγάπη από το χωστηράκο σου!!!!
    http://ocelebritis.blogspot.com/2011/08/troll-me-baby.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις