Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ψόφος

Σαν πολύς καιρός δεν πάει από τότε που έφτιαξα μια λίστα με τα πράγματα που μισώ και τους ανθρώπους που με βγάζουν εκτός εαυτού. Για να δω...

Στους μαλάκες με μηχανή που έχουν συνεχώς αναμμένη την μεγάλη σκάλα των φώτων. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν πως τα φώτα της μηχανής βρίσκονται σε ψηλότερο σημείο από αυτά του αυτοκινήτου και πέφτουν ακριβώς στα μάτια των απέναντι οδηγών. Προφανώς σκέφτονται πως ένα φως είναι μωρέ δεν ενοχλεί, το αυτοκίνητο έχει δύο. Με κάνεις να σκέφτομαι πως το μουνί της μάνας σου είναι ενοχλητικό όταν σε ξέρασε.

Σε αυτούς που κάνουνε χειρονομίες ενοχλητικές με τα χέρια. Τσιμπάνε, γαργαλάνε, σπρώχνουν, χτυπάνε, απωθούν. Άντρες γυναίκες. Τι σόι μαλακία είναι αυτή που την κάνουν οι ηλίθιοι επειδής νιώθουν άβολα οι ίδιοι η έρχονται σε δύσκολη θέση. Κάθεσαι ήρεμος και αραχτός και απολαμβάνεις την τεμπελιά σου και τσουπ ο μαλάκας από πίσω έρχεται και βυθίζει τα δάχτυλα του στα πλευρά σου για να σε τρομάξει. Τρομάζω με την μαλακία που είναι συσσωρευμένη στα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Το επόμενο είναι κομπλεξικό δικό μου αλλά θα το αναφέρω.
Περπατάς στο πεζοδρόμιο. Είναι στενό και χωράει το πολύ ενάμιση άτομο. ΠΕΡΠΑΤΑ. Μην σέρνεσαι ούτε πας λες και σου έχουν ασελγήσει στον πρωκτό. Δεν σου φταίνε οι πίσω σου να πηγαίνουν με τον ίδιο αργό και βασανιστικό ρυθμό με εσένα. Και άσε τα ζιγκ ζαγκ. Πιάσε την δεξιά τέρμα τοίχο πλευρά και πήγαινε σαν σαλιγκάρι αλλά άσε χώρο δίπλα σου να περνάνε οι υπόλοιποι που δεν έχουν θέμα με την σούφρα τους. Και εσύ παππού και γιαγιά αν δεν μπορείς κάτσε σπίτι σου και άσε τις βόλτες στην πόλη με 50 βαθμούς ή με -5. Θα σε κλοτσήσω στο ορκίζομαι στους 12 Θεούς του Ολύμπου (Α ρε πουτάνα Αφροδίτη). Σεβασμό στα νιάτα δεν έχετε καθόλου ρε θράψαλα ;

Σε όσους διαβάζουν Πρωταθλητή, Γαύρο, Πράσινη, Ντέρμπι. Είσαι μαλάκας και άρρωστος. Και άσε τις δικαιολογίες σχετικά με την καλύτερη κάλυψη του ρεπορτάζ της ομάδας σου. Οι εφημερίδες αυτές είναι εμετικές και το μόνο που κάνουν είναι να σας ποτίζουν πιο πολύ στην αρρώστια και το οπαδιλίκι. Διαβάζω λέει ο άλλος ο μαλάκας το άρθρο του Περικλή Στέλλα. Δεν είναι κάφρος τα λέει ωραία και αντικειμενικά. Ξαναδες βλήμα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας : ΓΑΥΡΟΣ !!!. Ωραία αν περιμένεις αντικειμενικότητα από αυτήν την κωλοφυλλάδα τότε περιμένει και από εμένα παιδί η Μέγκαν Φοξ ( Δε σε χάλασε Τόμας!!! ). Για τις οπαδικές του Βορρά δεν έχω άποψη. Το αφήνω στον Κανθαρο. Έχω κάτι στούρνους φίλους που περηφανεύονται πως δεν διαβάζουν αυτές τις εφημερίδες αλλά πως τυχαίνει κάθε φορά να τους πετυχαίνω με μια από αυτές στο χέρι και να γελάνε σαν χάχες με τα θέματα. Και το κακό είναι πως τα πιστεύουν κιόλας. ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ !!! Ναι μαλάκα περίμενε.

Στις απεριποίητες λεσβίες. Δεν γίνεται ρε κοπελιά να μου χαλάς την φαντασίωση που τόσα χρόνια παλινδρομούσα μεταξύ μυαλού και χούφτας. Δεν γίνεται να σε αρέσουν τα γυναικάκια και να είσαι πιο τριχωτή και από ουρακοτάγκο και τόσο χοντρή όσο ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος μαζί. Και το μαλλί γιατί κοντό ρε πούστη μου σαν φαντάρος. Καταλαβαίνω την τάση σου να πασπατεύεις μουνάκια. Και εμένα μου αρέσει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να....... δεν ξέρω. Το χασα πάλι. Θα κάνω αγωγή στη πορνοβιομηχανία όλου του κόσμου. Ψεύτες !!!

Σε όσους βλέπουν ΑΚΟΜΑ τούρκικα σήριαλ. Το θέμα δεν είναι εθνικιστικό. Είναι θέμα ποιότητας γαμώ την πουτάνα μου. Και περισσότερο θλίβομαι που τα βλέπουν σακατεμένοι εγκεφαλικά γέροι και γριές. Τώρα αν είσαι κάτω από 75 και τα βλέπεις σου αξίζει δέσιμο σε αναπηρικό καροτσάκι και σπρώξιμο μέσα σε καζάνι με καυτό λάδι. Θα μου πείτε ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΗ τα ελληνικά σήριαλ είναι καλύτερα ; Όχι δεν είναι οπότε δεν θα σας σπρώξω εγώ. Θα βάλω έναν Κούρδο λαθρομετανάστη.

Σε αυτήν την σκρόφα στο ίντερνετ που με έχει κοψοχολιάσει πολλές φορές.



Ξέρεις τι είναι να έχεις 12 παράθυρα με τσόντες ανοιχτά και ξαφνικά να ακούς την φωνή της Μαγδάλως να μιλάει για μοναδική ευκαιρία i- phone ; Αει γαμήσου μωρή δεν θέλω i- phone. Αν θες να σε παρακολουθήσω με ευλάβεια και αφοσίωση άρχισε σιγά σιγά να βγάζεις να βυζιά σου στην κάμερα και πάλι χλωμό να με συγκινήσεις εκτός και αν βάλεις ένα ultra mega vibreator στην κωλάρα σου. Δεν το καταλαβαίνεις με πιάνεις σε ακατάλληλη ώρα.

Ναι το είδα και αυτό. Ιούλιο μήνας 40 βαθμοί υπό σκιά και να σου η καουμπόισσα με τις μπότες. Που πας μωρή ενυδρίδα ;;; Έχω τεράστια απορία να δω την φάτσα σου όταν τις έβγαλες στο σπίτι. Λιποθύμησες από την βρώμα ή άντεξες την δυσωδία αυτή ; Θες να πρωτοπορήσεις ; Εγώ είμαι εδώ και πάλι. Ξεβράκωτη όπως βγαίνεις από το μπάνιο (σκουπίσου πρώτα γίδι ) φόρα την γούνα που σου έκανε δώρο ο Ρωσοπόντιος νταβάς σου και έλα να μας βρεις. Εννοείτε θα την βγάλεις όπου κάτσεις αλλά να ξέρεις πως η εκτίμηση και το σέβας που θα δεις στα μάτια όλων θα είναι ανάσα να ζήσεις άλλα 2,5 χρόνια.

Για άλλη μια φορά. ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. Γαμώ το σπίτι σας και το αμάξι σας. Να ξέρεις πως την ώρα που κατεβαίνεις από το αμάξι να βάλεις κανονικά το μηχανάκι και μετά να παρκάρεις εγώ και 12 μπλοκέρ τον δίνουμε από τα αφτιά στην γυναίκα σου. Αν μένεις με την μαμά σου ακόμα, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αν πάλι μένεις μόνος σου θα σε περιμένουμε. Ας πρόσεχες.

Σε όσους και όσες ενώ κάθονται σε καφετέρια και φοράνε παντόφλα - πέδιλο βάζουν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα και χαϊδεύουν - τρίβουν τα δάχτυλα τους και το μεσοδιάστημα αυτών. Ντάξη ξέρουμε είσαι καθαρούλης/α. Αλλά έχω την εντύπωση πως είναι λίγο αηδιαστικό. Θες και χειραψία μετά ε ; Θα σου δώσω ευχαρίστως αλλά θα έχω πιάσει πρώτα τα μπαλάκια μου. Σταμάτα, καθαρά είναι. Τα πλένω κάθε μέρα όπως εσύ τις βρωμοποδάρες σου. Βρωμίλοι !!!

Στους Σλαβόγυφτους που κάνουν πολιτική προπαγάνδα σε αυτό το Eurobasket. Μέχρι και μπλουζάκια με πολιτικά μηνύματα μοιράζουν δωρεάν στους δρόμους της Λιθουανίας. Πάρτε το χαμπάρι μούλοι. Δεν είστε ούτε Αλβανοί, ούτε Σέρβοι ούτε Έλληνες - Μακεδόνες ούτε καν γύφτοι. Είστε μια μίξη όλων αυτών. Είστε ένα ψωλόχυμα από τις αναφερόμενες ράτσες χτυπημένο σε μπάσταρδη μήτρα και ιδού FYROM. Ότι όνομα και να δώσετε στο κωλοκράτος σας ακόμα και το Μακεδονία, Μακεδονία δεν γίνεστε.




10 σχόλια:

  1. Τσίμπα ένα αρχίδι, Πέρι...το παιδί είναι δικό μου κι αν θες κάνουμε και τεστ DNA μόλις το πετάξει η μουνάρα της Μέγκαν...
    Για όλα τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα. Με κάλυψες απολύτως. Ή μάλλον έχω. Μην κάνεις αγωγή στην πορνοβιομηχανία. Στις πραγματικές λεσβίες να κάνεις αγωγή. Όχι σε όλες, αλλά στις κοντές χοντρές αξύριστες που κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το Ρεξόνα. Και την πουτάνα την Ellen De Generes. Που έχει και πηδάει την Portia κι εμείς ξεροσταλιάζουμε. Αν δεν ξέρεις, τσίμπα Ellen:
    http://thestarceleb.com/wp-content/uploads/2010/07/ellen-degeneres.jpg
    τσίμπα και Portia:
    http://topnews.in/light/files/Portia_de_Rossi.jpg
    Δεν είναι αδικία, γαμώ το κεφάλι μου; Καλύτερα να της τον κάρφωνε ο Μητσοτάκης.
    Τώρα πια δεν έχω να πω τίποτα. Ειδικά η Μαγδάλω (πώς τα λες έτσι) με το Iphone, οι οπαδικές κωλοφυλλάδες και οι σκατοκέφαλοι με τα παπάκια είναι να τους βουτήξεις και να κοπανάς τα κεφάλια τους στον τοίχο μέχρι να ανοίξουν στα δύο. Σταδιάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόμας θα μιλήσουμε στα δικαστήρια και θα έχω Πασχάλη για μάρτυρα.
    Τι κρίμα και άδικο αυτο με την De Generes...Λυπάμαι και ταυτόχρονα οργίζομαι με κάτι τέτοια. Αυτή δεν ήταν να πεθάνει ; Κάτι είχε αν θυμάμαι καλά. Ζει ακόμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζει η τρισκατάρατη...δεν είχε τίποτα αυτή, εξάλλου κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, η Portia είχε σε κάποια φάση ανορεξία. Λογικό, αφού αν έπρεπε κάθε βράδυ να βλέπεις την τρισκατάρατη γυμνή, σου κόβεται η όρεξη μαχαίρι.
    Τι μας λες ρε; Εγώ τραβούσα και βίντεο όταν τη γκάστρωνα. Θα φέρω μάρτυρα και την Αλίκη. Και δικηγόρο τον Κούγια. Θα φας καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φυλλάδες στη Σαλονίκη δεν είναι τόσο προκλητικές, όσο στην Αθήνα, αλλά σίγουρα αποπροσανατολίζουν και γράφουν λόγια του αέρα. Όταν σου λέω του αέρα το εννοώ. Άσε που υπάρχει μια υπέρτατη αβάντα υπέρ του ΠΑΟΚ. Σκανδαλώδες. Άρης ρε μουνιά. Εξάλλου, το πόσο προκλητική είναι μια εφημερίδα εξαρτάται και από το μυαλό που (δεν) διαθέτει ο καθένας. Γενικώς, οι φυλλάδες του κώλου δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο.

    Όσο για αυτούς που περπατάνε με αποπιλικολό στο πεζοδρόμιο εύχομαι να ανοίξει ένας υπόνομος και να πέσουν μέσα. Κι αν δεν ανοίξει μόνος του θα τον ανοίξω εγώ.

    Η σκρόφα στο ίντερνετ με τις άι-πούτσες must die. Τέλος.

    Σε όλα που έγραψες σου δίνω 100% δίκιο. Μπορώ να πω και λίγα έγραψες. Να προσθέσω απλά στο σούπερ μάρκετ όταν η ταμίας περνάει τα πράγματα από το ταμείο και κατόπιν δεν τα αφήνει, αλλά τα πετάει (!). Πατατάκια γίνονται σαν άσπρη σκόνη, σοκολάτες σπάνε και κουτάκια μπύρας αποκτούν βαθουλώματα. Και παράλληλα να πιάνει κουβέντα με άσχετους. Παίρνεις δέκα μολότοφ, είκοσι ναπάλμ και τα κάνεις όλα πουτάνα.

    Μου έφτιαξες την μέρα ρε μάγκα.

    Καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή τη γαμιόλα με το iPhone θέλω να τη σταυρώσω ανάποδα και να την περιλούσω με καυτό λάδι. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thor και λίγα λες.Της αξίζουν τα χειρότερα της σιχαμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μαλάκες με τη μηχανή και τα φώτα δε με έχουν ενοχλήσει, αν και περιστασιακά οδηγώ νύχτα σε εξόδους.
    Αυτοί που κάνουν χειρονομίες απλά δεν αντιμετώπισαν σωστά το πρόβλημα της υπερκινητικότητας όταν ήταν κωλόπαιδα.
    Και στο πεζοδρόμιο έχεις πάρα πολύ ΔΙΚΙΟ! Μου σπάνε τα νεύρα όταν ακούω το "Links 2, 3, 4" των Rammstein και περπατάω με γρήγορο ρυθμό (double time) λες και ακούω εμβατήριο να έχω μπροστά μου τον κάθε μαλάκα που με καθυστερεί.
    Οι μαλάκες που αγοράζουν αθλητικές εφημερίδες "βαμμένες" είναι GTPX (για τον πούτσο Ξάνθη). Αντί να ενημερώνονται για τον κόσμο ενημερώνονται για τις μαλακίες τους μπας και στο τέλος καταλάβουν ότι έχουν και αυτοί πέος από μερικούς ντοπαρισμένους ηλίθιους που κυνηγάνε μια μπάλα.
    Οι λεσβίες (πραγματικές) είναι καταστροφή, από αυτά που μπορώ να αντιληφθώ. Είναι κρίμα να έχεις συνηθίσει σε λεσβίες επιπέδου (x-art.com από btjunkie πχ) και να έχεις να κάνεις με άσχημες/αξύριστες/απεριποίητες που απλά επειδή δεν είναι αρκετά θηλυκές το γυρνάνε (γιατί μάλλον δεν μπορεί να βρεθεί κανείς θαρραλέος να τους κάνει γλειφομούνι, εδώ που τα λέμε).
    Έλα, ρε, εδώ συγγενικό μου πρόσωπο λέει ότι "τα τούρκικα σήριαλ έχουν ήθος ενώ τα δικά μας έχουν σαχλές μαλακίες και δήθεν σεξ". Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα: Τα τούρκικα έχουν τη βαρβατίλα που εμείς χάσαμε όταν τέλειωσε η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου (π.χ Κωνσταντάρας, ο οποίος έβαζε το αντριλίκι των τούρκικων σήριαλ στον κώλο τους). Εμείς σήμερα δεν μπορούμε να σταθούμε σε τηλεοπτικό πόλεμο με τα μεμέτια. Και καλά να πάθουμε, εδώ που τα λέμε.
    Η σκρόφα στο ίντερνετ είναι ανεκδιήγητη. Μια φορά την πέτυχα ως τώρα (τυχερός) και ήμουν στην ίδια φάση με εσένα. Μα, να περιμένεις να ακούσεις (fake) οργασμό και να ακούς τη μαλάκω να λέει για το σκατοτηλέφωνο?!? Γαμώ δηλαδή!
    Για την καουμπόισα ουδέν σχόλιον, εσύ ξέρεις καλύτερα.
    Η φάση με τα παπάκια συνέβη σήμερα!! Πάω να παρκάρω στη σχολή και βλέπω τον άλλο με μηχανάκι να έχει δεσμεύσει 2,5 θέσεις (σχεδόν). ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΠΑΡΑΜΗΤΡΟ?!?

    Το προτελευταίο το είχα σαν συνήθεια πριν πολλά χρόνια, μέχρι να αντιληφθώ ότι, όπως είπες, είναι ισοδύναμο του να κλάνεις στο χέρι σου, να ξύνεις τη μύτη σου, να ξύνεις τα αρχίδια σου και μετά να δίνεις το χέρι με τελείως casual ύφος.

    Τους Σκοπιανούς γάμα τους. Όταν οι Αλβανοί σηκώσουν κεφάλι, θα γίνουν γης μαδιάμ τα Σκόπια. Ένα τεχνητό "έθνος" που πήραν δικούς μας προγόνους για να εφαρμόσουν την τακτική του Ελληναρά "όταν εμείς εκπολιτίζαμε εσείς ζούσατε στα δέντρα". Σκατά, φίλε... σκατά παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω 1 ρεπό την εβδομάδα και τη μέρα αυτή κάθομαι και λιώνω με την πάρτη σας.Περίνιο γι' ακόμα μια φορά δικαιώνεις τ' όνομά σου (πολλά credits και στο προηγούμενο άρθρο που με έκανε και λύγισα στην καρέκλα!!!)Συνέχισε αγορίνα να οργίζεσαι....έχεις καλό λόγο εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ken διεκδικείς το βραβείο του μεγαλύτερου σχόλιου στο μπλοκ μου. Αναφέρθηκες σε όλα αν δεν κάνω λάθος.

    Thor και Maya έχω την εντύπωση πως λίγα της έσουρα της γαμιόλας.

    Kanthare για να το λες εσύ είναι σίγουρα έτσι.

    Χωστήρα χαίρομαι να σου φτιάχνω την διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Perinio και υπόλοιποι με καλύψατε απόλυτα.
    Όσον αφορά την..Μαγδάλω (μουαχαχαχά!) δεν φταίει αυτή, φταίει η βρωμοεταιρεία πίσω από αυτήν που θέλει να αλιεύσει συνδρομητές sms, η διαφημιστική πλατφόρμα του κώλου που ανέχεται αυτό το έκτρωμα και οι "διαφημιστές" που έγραψαν αυτό το "σενάριο".
    Αλλά αυτή είναι η φυσική αυτουργός οπότε ας τα χώσουμε σε αυτήν :P

    Το χειρότερο είναι πως η μαλάκω κάνει και "τακ τακ" στην οθόνη και...αγανακτεί κιόλας όταν δεν περνάμε από πάνω της το ποντίκι!!! Οι διαφημίσεις "mouse over" γενικώς οφείλουν να πάνε όλες στον Καιάδα.Τέλος. Θα τσεκάρω αν το adblock μπορεί να μπλοκάρει μόνο αυτές.
    Κοριός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις