Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν το πήρες ακόμα ;


Διαβάστε αυτόν τον μήνα στο Cosmopolitan :

Rate against the machine : Τα Cosmoboys (αθεράπευτα φλώροι) βαθμολογούν τις κινήσεις σου στο σεξ. Από την πρώτη επαφή του μορίου με τα φρεσκολουστραρισμένα νυχάκια σου έως την τάση να τα φτύσεις στα μούτρα του. Δες αν και εσύ τον παίρνεις καλά. Δες αν μπορείς να γίνεις επαγγελματίας. Συγκλονιστικές μαρτυρίες. 69 στάσεις για να σας αφήσει 50,00 ευρώ στο κομοδίνο όταν τελειώσει μαζί σας. Κάνε το τεστ και στείλε το στην Evil Angel. Μπορεί ΕΣΥ να είσαι η μεγάλη τυχερή.

Καληνύχτα και καλή τύχη : Όταν τα ραντεβού σας τελειώνουν πάντα στην εξώπορτα. Όταν τον ρώτησες τι αμάξι έχει και είχε το θράσος να σου πει Seat Ibiza. Όταν μετά από μιας ολόκληρης εβδομάδας σοβαρής σχέσης σου έκανε τον μαλάκα όταν του είπες πως σου αρέσουν οι πανάκριβες μπότες. Όταν διαπίστωσες πως η δουλειά του δεν είναι τόσο ιδανική ώστε να λες στις φίλες σου το μισθό του. Όταν δεν είχε τον χρόνο και την όρεξη και προπάντων το χρήμα να σε βγάλει έξω για 5η συνεχόμενη φορά. Όταν παρά ήταν κύριος για πρώτο ραντεβού και σε ξενέρωσε ή και το αντίθετο. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε και μπράβο μας.

Έξτρα τεύχος : Εδώ το Cosmo καίγεται. Οι πιο ζεματιστές - πονηρές - πρόστυχες - διεστραμμένες - ανώμαλες - διαστροφικές - κατεστραμμένες ιστορίες σεξ ξαναχτυπούν. Ιστορίες με ουσία και κοινωνικό αντίκτυπο και όχι παραμύθια της Χαλιμάς.

Bonus : 6 Αληθινές ιστορίες. Διάβασε και εσύ για τον πρίγκιπα το άλογο και την παρθένα. Η Καργιοφυλλιά Μπαρτούζου αναβιώνει μέσω της πένας της την συγκλονιστικότερη ιστορία μετά την αντιπολίτευση.
Απόσπασμα
- "Όλοι οι καλοί χωράνε είπε η Πένυ στην κολλητή της και της έκλεισε το μάτι. Οι κόρες των ματιών της Υβόννης μεγάλωσαν στην σκέψη και μόνο της ιδέας τι θα επακολουθούσε. Η Πένυ βλέποντας τις λάγνες σκέψεις της Υβόννης να μην κρύβονται της χάιδεψε απαλά το μάγουλο.
- Φρόντισε μόνο να λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά θα μείνει μαζί μας."

Rihanna : Bad girl gone good. Μετά τα μαπίδια που μάζεψα από τον αράπη νιώθω άλλος άνθρωπος. Την πρώτη μέρα δεν έβλεπα τίποτα. Το ίδιο 2η 3η και 4η ημέρα. Την 5η κάτι άρχισε να φέγγει από το αριστερό μάτι. Την 6η διέκρινα σκιές και χρώματα. Ξαναβρήκα το φως μου την 30η. Είχαν φύγει και οι μελανιές. Μου αρέσουν τα κακά αγόρια αρκεί να με χτυπάνε. Πλέον είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Δείτε καρέ καρέ τις φωτογραφίες του ξυλοδαρμού.

Το μπαγκαζάκι του τρόμου : Σωστές διακοπές λάθος παρέα. Ουπς. 1.000.000 προορισμοί. Tips για να πληρώνει πάντα ο μαλάκας. Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.

Οι μισές από εσάς έχετε απατήσει τον σύντροφο σας : Από την έρευνα του Cosmo για την απιστία. 12 παντρεμένες διηγούνται τον τρόπο που έκαναν τάρανδο τον άντρα τους. Μπορείς και εσύ. Το αξίζεις. 365+ 1 δικαιολογίες για να μην το μάθει ποτέ και να βγείτε και από πάνω. Φωτογραφικά ντοκουμέντα με τράγους, ελάφια, κριάρια και ταύρους. Κάντε του δώρο ένα Camel (βερνίκι) και θα το εκτιμήσει.

Αληθινή ιστορία : Η κοπέλα μου έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου. Και στα καπάκια έκανα και εγώ. Πλέον είμαστε ευτυχισμένοι που αλλάξαμε ρόλους. Τι λέει η μαμά της κοπέλας που έγινε αγόρι και τι λέει η μαμά του αγοριού που έγινε κοπέλα. Δείτε φωτογραφίες από τις επεμβάσεις που σοκάρουν.

Και δώρο αυτόν τον μήνα :

24 σχόλια:

  1. Α, σε παρακαλώ, να την αφήσεις ήσυχη τη Rihanna. Η κοπέλα το παραδέχτηκε σε πρόσφατο άσμα της ότι είναι του S&M. Και ο μόνος λόγος που σπάστηκε με τον αράπη και έβγαινε στα κανάλια και κλαψομούνιαζε είναι επειδή δεν την άφησε να ρίξει κι αυτή μερικές.
    Κατά τ'άλλα, η εν λόγω φυλλάδα δεν αξίζει ούτε για ιλουστρασιόν κωλόχαρτο. Και μόνο που ασχολήθηκες είσαι κατάπτυστος. Φτου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε, με αυτά που δεν αξίζουν ασχολούμαι τις περισσότερες φορές. Αλλά δέχομαι την χλέπα σου ως ένδειξη ταπεινής κριτικής που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "- Φρόντισε μόνο να λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά θα μείνει μαζί μας."
    χαχαχα. Εντάξει, είσαι γεννημένος για σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός τσόντας.

    Εγώ διαφωνώ με το thomas και θα ήθελα να προτείνω ένα πείραμα. Να φτιάξουμε όντως ένα περιοδικό, ή μια σελίδα τύπου cosmopolitan, αλλά τα άρθρα να έχουν το περιεχόμενο όπως παρουσιάζεται απο τον Peri. Η απήχησή που θα έχει θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να μελετήσουμε την σαπίλα και την σήψη στην οποία έχει καταντήσει ο κόσμος, και ίσως βρούμε και κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλζα το είχα παιδικό όνειρο να γίνω σκηνοθέτης (και που και που να παίζω κιόλας) αλλά τα κυκλώματα και η απραξία της ελληνικής πραγματικότητας μου καθήλωσαν τα όνειρα σε αναπηρικό καροτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα cv στη Sirina στείλε ρε Πέρι. Μην αφήνεις το όνειρό σου να πεθάνει άδοξα. Και όταν γίνεις τρανός και μεγάλος στο χώρο, να θυμηθείς τον φίλο σου τον Άλζα και να τον βάλεις πρωταγωνιστή στις ταινίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπουμαν θα σε κανω σε τσοντα του σειρηνακη!!!!(αν θες να μαθεις τι ειναι ο μπουμαν παρε τηλ να σου εξηγησω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περη δεν εγραψες για το σεξ με τον καλυτερο φιλο του αγοριου μου!με απογοητευσες.....(elrik)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι φωτογραφιες που ειναι...!!!!!!!!!!1καλο αλλα μπορεις και καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. elrik...δεν μπορω να φανταστω τι εννοεις...(Ελένη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kάτω τα χέρια απ' τη Ριάννα (Ριχάνα) ρε μουνιά μη γίνω Χούλκ και γαμήσω τα πάντα όλα...εγώ την έκανα γυναίκα....πριν ήταν μια ασπρουλιάρα απ΄ τον Κωλονό....μετά τα πρώτα μπουκέτα (και με τη βοήθεια μιας μικρής διάσεισης),έγινε το μαύρο διαμάντι από τη Καραβα'ι'κή που όλοι σας απολαμβάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελένη με θαυμαστικά έχεις άκρες ;
    Ελρικ αναφέρομαι σε αυτά που αναφέρει τα συγκεκριμένο τεύχος. Αν έφτιαχνα δικό μου τεύχος θα το έκανα σκέτη τσόντα.

    Χωστήρα φαντάζομαι μετά από όλα αυτά που έκανες για αυτήν είναι αχάριστη ε ? Πουτάνες γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωωωω... "Κόσμο"!!! Δεν ξέρεις τι σε ενοχλεί πιο πολύ: που υπάρχουν άχρηστοι αρθρογράφοι που ασχολούνται και γράφουν τέτοια ξεράσματα ή που υπάρχουν εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου που χαρακτηρίζουν τη φυλλάδα "Βίβλο"??? Οου μάι γκοντ! "Ουστ! Στα τρένααααα"... που λέει και μια άλλη τρυφερή ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχα γαμώ τις ιδέες Πέρι. Θα'ταν καλή φάση να είχες κάθε μήνα την "ανάλυση" του περιοδικού σε ποστ! Το δυστυχές είναι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που διαβάζει τέτοιες παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ! Κόσμο γκερλς, η χαρά του διακορευτή παρθένων! Αν ήμουν άντρας θα το μοίραζα στα λύκεια το πρωί και θα μάζευα την ψαριά στο σχόλασμα... δεν φταίνε όμως τα χαζά κορίτσια, φταίει που δεν κυκλοφορούν τσοντοπεριοδικά για κοπέλες! Από πού να μορφωθούν οι κορασίδες για να παίρνουν τους Βρασίδες; Ε?! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dimi στα τγένα λέμε...

    GreekCthulhu και όμως υπάρχει. Και μάλιστα είναι το Νο1 περιοδικό σε πωλήσεις το συγκεκριμένο. Φαντάζομαι στο γυναικείο κοινό...

    Littlewind ναι όντως πρέπει να μορφωθούν από κάπου. Αλλά πάλι όποια θέλει μόρφωση μπορεί να απευθυνθεί σε εμένα. Σωστό ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λατρευω κρα απο Περινιο. btw πως και δεν ανεφερες το 2σελιδο αδιερωμα στα ζωδια σε τομεις οπως ερωτας,υγεια,διακοπες,εξετασεις αιματος,σεξ λαιφ , σχεσεις, και λοιπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι έλεγε το πρωτοσέλιδο ανέφερα Μαρούλι. Αν σχολίαζα και τα εντός θα ήθελα 5-6 ποστ συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν δεν αρχίσεις να εκδίδεσαι Peri, τότε νομίζω ότι -δικαίως- θα απευθυνθούν στον Τζιμάκο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραίο άρθρο, συμφωνώ με το πρώτο ποστ του Alza. Ένα τέτχοιο περγιοδικό θα γινόταν ανάρπαστο... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Perinio, είσαι να βγάλουμε ένα αντίστοιχο περιδοικό για άντρακλες. Πώς να γαμήσετε στο πρώτο ραντεβού και τέτοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν αν αναλάβεις την ελληνική έκδοση του κοσμοψώλιταν ξηγιέμαι για πάρτη σου εγχειρησή αλλαγής φύλου μόνο και μόνο για να με ενδιαφέρουν αυτά που γράφει και να το αγοράζω μανιωδώς κάθε μήνα. Μπέσα, αντρίκια και σταράτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τρύπο έχεις μεγάλη ψυχή και καρδιά ρε φίλε. Θα αναλάβω με το που μου έρθει η πρόταση και δεν χρειάζετε ρε φίλε να κόψεις το παπάρι σου. Αν το αναλάβω εγώ είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσουν αυτά που θα γράφει

    Κάνθαρε ψήνομαι. Θα τηλεφωνήσω στον Πέτρο τον Κωστόπουλο να μας φτιάξει.

    Littlewind μάλλον τον Τζιμάκο βλέπω να κάνει την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Peri, (δεν σου κάνω πλάκα) σκέφτηκες ποτέ να γυσίσεις το blog σε site σεξοσυμβουλών; Μιλάω σοβαρότατα!

    Βγάζω το καπέλο μου μεσιέ! Οκ, μαλακίες λέω, δεν φοράω καπέλο. Αλλά αν φορούσα θα το έβγαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το έχω σκεφτεί ρε συ Vampi αλλά δεν θέλω να χάσω την ποιότητα μου !!!
    Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι ;;;
    Βγάζω και εγώ το δικό μου και ανταποδίδω μαντάμ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις