Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία

Μια φορά που καθόμουν έξω από τον χώρο εργασίας μου απολαμβάνοντας ένα υγιεινό τσιγάρο, πέρασε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι. Δεν άντεξα και το κοίταξα στα μάτια και μου χαμογέλασε. Χάρηκα πολύ και ένιωσα πολύ όμορφα. Ήταν απίστευτα όμορφη. Φορούσε ένα φουστάκι άσπρο τόσο κοντό που αν έσκυβες λίγο το κεφάλι σου μπορούσες να δεις το γατάκι της. Βρακάκι θαρρώ πως δεν φόραγε καθώς ο καιρός ήταν πολύ ζεστός. Από πάνω φόραγε ένα ραντέ άσπρο φανελάκι που ίσα ίσα κρατούσε τα νεανικά της στήθη να μην χυθούν στο πάτωμα. Αν και όπως είπα πριν έκανε ζέστη το κοριτσάκι στο πάνω μέρος του κορμιού της φαινόταν να κρυώνει καθώς τα ρωγάκια της ήταν τεντωμένα και σκληρά. Έτσι όπως γίνονται και τα δικά μου όταν μπαίνω στην θάλασσα και είναι κρύο το νερό. Είχε πλάκα. Πραγματικά αυτό που με εντυπωσίασε πολύ ήταν τα περίεργα παπούτσια που φορούσε. Ήταν πολύ ψηλά σαν ξυλοπόδαρα που φοράνε οι ακροβάτες στα τσίρκο και απορώ πως κατάφερνε και ισορροπούσε πάνω σε αυτά. Ο μπαρμπα Γιώργος που περνούσε εκείνη την ώρα για να πάει στο καφενείο στην πλατεία κρατούσε το πουλάκι του όταν την είδε και αυτός. Δεν ξέρω γιατί αλλά φάνηκε ωραίο και στην κοπελίτσα οταν το παρατήρησε καθώς χαμογέλασε. Μετά τους έχασα γιατί μπήκαν σε ένα ξενοδοχείο. Ο μπάρμπα Γιώργος έχει ξαναμπεί εκεί πιο παλιά με μια άλλη κοπελίτσα που του έλεγε συνεχώς "μιρ μιρ".

Πήρα το θάρρος μια φορά και έναν καιρό και πήγα με τόλμη και γοητεία να μιλήσω σε αυτό το κοριτσάκι. Χαμογέλασε όταν της είπα καλημέρα και μου ευχήθηκε το ίδιο. Η καρδιά μου σκίρτησε από έρωτα. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Για το σχολείο για διασκέδαση για τον στρατό. Είχε λέει μια εμπειρία πολύ ιδιαίτερη μέσα σε ένα στρατόπεδο μια φορά. Είχε μπει κρυφά να δει έναν κολλητό της και κατέληξε να πίνει κρασιά και βότκες με έναν λόχο. Την συμπάθησαν πολύ μου λέει. Λογικό αφού και εγώ την είχα συμπαθήσει με την πρώτη ματιά. Αφού τα είπαμε για αρκετή ώρα με προσκάλεσε στο μαγαζί που δουλεύει τα βράδια. Ξαναχάρηκα. Ήταν η τυχερή μου μέρα.

Προετοιμάστηκα κατάλληλα εκείνο το βράδυ. Έβγαλα λεφτά μπόλικα από τον λογαριασμό της τραπέζης μου (να έχω ποτέ δεν ξέρεις) και αφού πλύθηκα καλά και αρωματίστηκα ξεκίνησα για εκείνο το μαγαζί. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα ξανακούσει. Δυσκολεύτηκα να το βρω. Ήταν χωμένο μέσα σε ένα στενό σοκάκι και ευτυχώς που έπαιζε δυνατά Καρρά νύχτα ξελογιάστρα και κατευθύνθηκα βάση ήχου. Από έξω φαινόταν πολύ σκοτεινό και τα λίγα φώτα που είχε ήταν κοκκινωπά. Δεν είχε πολύ κόσμο. Βασικά είχε 3 άτομα που κάθονταν στο μπαρ και γελούσανε με κάτι που τους έλεγε μια ξανθιά κοπελίτσα. Η καημένη μίλαγε σπαστά ελληνικά και δυσκολευόταν να καταλάβει τι της έλεγαν. Δύσκολη δουλειά.

Το ραντεβού μου με περίμενε καθισμένη σε ένα ψηλό σκαμπό. Ντράπηκα γιατί έτσι όπως καθόταν φαινόταν το βρακάκι της κάτω από το λεπτό μαύρο δαντελένιο φορεματάκι της. Ήταν τόσο μα τόσο αγνή που βλέποντας με να το παρατηρώ δεν κουνήθηκε καθόλου για να κρυφτεί. Προφανώς δεν το είχε καταλάβει ή κατάλαβε πως οι προθέσεις μου ήταν και αυτές αγνές όπως η ίδια. Έκατσα και με ρώτησε τι θα πιω Πορτοκαλάδα της είπα μπλε. Ξελιγώθηκε στα γέλια. Ντράπηκα και ζήτησα κόκα κόλα. Γέλασε πάλι αλλά έδωσε την παραγγελία σε μια άλλη κυρία που έμοιαζε με την θεία μου την Όλγα αλλά ήταν υπερβολικά βαμμένη στο πρόσωπο. Με ρώτησε τι θα την κερνούσα. Σαν γνήσιος τζέντλεμαν που είμαι της είπα να πάρει ότι θέλει.

Μου χάιδεψε το γόνατο και ήρθε πιο κοντά μου. Η αφέλεια και η πραότητα αυτής της κοπέλας ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου. Το γόνατο μου ακούμπησε στο γατάκι της όταν ήρθε κοντά μου. Δεν κουνήθηκα ρούπι γιατί δεν ήθελα να νομίζει πως συνέβη κάτι. Μα καλά δεν καταλαβαίνει πως είμαι άντρας και πως αυτό θα μπορούσε να με διεγείρει. Μα τι λέω η κοπελίτσα αυτή ήταν ένας αμνός του θεού.

Ενώ εγώ έπινα την τρίτη γουλιά μου από την κόκα κόλα αυτή με ρώτησε αν μπορούσε να πάρει άλλο ένα ποτό. Και βέβαια της είπα και της έσκασα το πιο ερωτικό μου χαμόγελο. Τσίμπησε. Χαμογέλασε και αυτή και μου έκλεισε το μάτι.

Σε κάποια στιγμή είχαμε ξεμείνει από κουβέντες και λόγια. Κοίταζα σαν χαζός το ποτήρι που κρατούσα. Αυτή κοίταγε έναν κύριο στο βάθος. Προφανώς ήταν ο παππούς της. Του είπε πως δεν θα ασχολιόταν μαζί του σήμερα γιατί είχε εμένα. Μα τι τιμή. Να αγνοείς ένα μέλος της οικογένειας σου για κάποιο άλλο πρόσωπο σήμαινε πολλά για εμένα. Ήπιε άλλο ένα ποτό. Τα κατέβαζε σαν νερό. Της άρεσαν προφανώς πολύ.

Και ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς. Πλησίασε το πρόσωπο της κοντά στο δικό μου. Κάνοντας αυτήν την κίνηση για να κρατηθεί ώστε να μην πέσει στηρίχτηκε στο πράμα μου. ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ !!! Ήταν πολύ άγαρμπη καθώς χρησιμοποιούσε μόνο την γλώσσα της σε όλο το μήκος των χειλιών μου και του σαγονιού μου. Φαντάζομαι πως θα ήταν η πρώτη της φορά. Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τον έρωτα της προς εμένα και την τράβηξα μακριά. Συνέχισε να στηρίζετε στο πράμα μου και μάλιστα άρχισε να το τρίβει με την παλάμη της. Την ρώτησα αν ήξερε τι κάνει και που είπε ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ;;; Τρελάθηκα.
Πήγα στην τουαλέτα και τον έπαιξα τρεις φορές. Δεν ήθελα να παρασυρθώ από την έλξη που ένιωθα για αυτή και να εκμεταλλευτώ την παιδική της ψυχή. Ήταν δεν ήταν 20 χρονών. Θα ήταν άδικο.

Γύρισα ιδρωμένος και αναψοκοκκινισμένος. Με ρώτησε γιατί είμαι έτσι και της είπα πως ζεσταίνομαι Μου είπε αν ήθελε να πάμε κάπου να βγάλουμε τα ρούχα μας να είμαστε πιο άνετα. Τελικά ήταν αναπόφευκτο. Δεν μπορούσα να αρνηθώ έτσι όπως μου το ζήτησε. Της είπα οκ και με τράβηξε από το χέρι. Στα μισά της διαδρομής σταμάτησε και μου ζήτησε 100 ευρώ. Της είπα τι τα θέλει τέτοια ώρα ; Μου είπε πως τα θέλει να αγοράσει μπικουτίνια και γέλασε. Της τα έδωσα. Δεν μου είπε πότε θα μου τα επέστρεφε αλλά είμαι σίγουρος πως θα το έκανε σύντομα. Ήταν ξηγημένο κορίτσι. Βρεθήκαμε σε ένα πολύ στενό δωμάτιο. Έβγαλε τα ρούχα της. Έβγαλα και εγώ τα δικά μου. Δεν μπόρεσα, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα. Τα υπόλοιπα δεν θα τα αναφέρω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη της.

13 σχόλια:

  1. την ειδα εχθες το βραδυ και σε ψαχνει...μου ειπε κατι θελει να της δωσεις νιμιζω...δεν ξερω τι δεν μου ειπε...περνα το βραδυ απο το μαγαζι που δουλευει...!!!!!!!!!!!!!!σε περιμενει...ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Μα τι τιμή. Να αγνοείς ένα μέλος της οικογένειας σου για κάποιο άλλο πρόσωπο σήμαινε πολλά για εμένα.''

    Ακόμα κλαίω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peri είναι για ταινία το σενάριο....είναι πολλή η συγκίνηση...

    ευχάριστο, χιουμοριστικό και με 'βαθύ' νόημα. πολύ καλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκρως συγκινητικό και βγαλμένο μέσα από την "πουτάνα" τη ζωή. Εύγε που σκύβεις με ευθιξία πάνω από ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που ταλανίζει την ελληνική νεολαία (και όχι μόνο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρη, δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να διηγείται αυτή την ιστορία με ήρεμο πρόσωπο, χαχα... έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. HolyMartyr το καταλαβαίνεις αυτό ??? Τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ !!! Είναι να μην το παίρνεις πάνω σου.

    Αλζα το νόημα είναι από τα πιο βαθιά που μου έχουν τύχει. Σε ευχαριστώ.

    Τρύπο εκτός από την μπάλα είναι και η ζωή πουτάνα. Και μετά μου λέτε πως τα θηλυκά δεν είναι πουτάνες.

    Ken όντως δύσκολο. Θα έκανα μια προσπάθεια πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ξεφτύλισες ρε φίλε....3 φορές τον έπαιξες μες την ντουαλέτα;!;!;!Εγώ μετά την μπρώτηνα,είμαι νεκρός και δε μου σηκώνεται ούτε με γερανό....τι λες,το γυρνάμε αυτό σε "ταινιά",με πρωταγωνιστή εμένανε;!;!....απλά βρες κάποιονα να με ντουμπλάρει στη ντουαλέττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Χωστήρα μου ζήτησε τον ρόλο ο Ryan Raynolds. Κάτσε να δω τι μπορώ να κάνω....Μισό να στείλω ένα μήνυμα.......


    ...


    ...


    Εντάξει θα τον βάλω να σε ντουμπλάρει στην μαλακία. Δέχεται λεει αφού είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Της είπα τι τα θέλει τέτοια ώρα ; Μου είπε πως τα θέλει να αγοράσει μπικουτίνια και γέλασε."
    μπικουτίνια??
    μπικουτίνια!!!!

    mwahahaha
    egrapses pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχα εντάξει δεν υπάρχουν αυτά που γράφεις!!! Αυτό δηλώνω είναι το αγαπημένο μου ως στιγμή (ακόμα διαβάζω μέχρι εδώ έφτασα)! Περιττό να σου πω ότι δεν μπορούσα να μπω στο μπλόγκ σου γιατί είναι για ανω των 18 ( 20 είμαι αλλά και πάλι δεν έμπαινε)!!!!

    http://gianna-bilan.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαίρομαι που τελικά μπήκες, διάβασες και φυσικά άντεξες...
    Γιου γουελκαμ Gianna Bilan (To Bilan τον Ντιμα από την γιουροβίζιον, τον Ρώσο τον έχεις κάτι ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλια σε μια ομάδα στο fb είχα πει ψέμματα πως το έχω ξάδερφο και μου έβρισκαν τραγούδια, ταινίες κ.α έτσι χαχαχα (ελπίζω να μην διαβάζουν το μπλόγκ) αλλά όχι τίποτα... Μα λες αν το είχα κάτι να ήμουν εδώ???? Θα ζούσα στην βίλα του τώρα χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις