Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγα πράγματα για το Facebook (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)

Ανεβάζεις ένα τραγουδάκι της επιλογής σου. Ωραία. Συνεχίζεις με ένα επίσης ωραίο που θυμήθηκες σχεδόν ταυτόχρονα με το πρώτο αλλά δεν ήξερες πιο να βάλεις. Κατανοητό. Βάζεις και ένα τρίτο γιατί μεράκλωσες και θέλεις να το καταλάβουν τα απολειφάδια οι φίλοι σου. Και ένα τέταρτο τραγουδάκι γιατί θέλεις να κλείσεις θριαμβευτικά τις εξαιρετικές επιλογές που έκανες νιώθοντας ο Πολ Αρζίζια Βαν Νταικ ή Μάγκυ Χαραλαμπιδοκωλίδου. Σε νιώθω χρήστη του Facebook. Όλα καλά ως εδώ. Όταν αρχίζεις και ανεβάζεις ένα πίσω από το άλλο τα τραγούδια λες και φτιάχνεις playlist για το MP3 σου καταντάει από σιχαμερό έως το καλαθάκι με το βουρτσάκι της τουαλέτας. Και άκου : Κανένας δεν δίνει σημασία στα τραγούδια σου όταν ξεπερνάνε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Κοινώς στα αρχίδια μας αν εσύ έχεις καψούρα και ανεβάζεις όλη την δισκογραφική δουλειά του Πλούταρχου και του Χατζηγιάννη.

Καργιολίδια του facebook μην φοβάστε. Εγώ είμαι μαζί σας σε κάθε προσπάθεια που κάνετε να βγάλετε τα προσόντα σας στην φόρα. Μην κολλάτε από τους δήθεν κομπλεξικούς που σχολιάζουν αρνητικά την κάθε αυθόρμητη πόζα και στάση που αποθανατίζετε μπροστά στην χέστρα. Μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Στην Ινδία και στην Ρουμανία δείχνουν και το μουνί τους φόρα παρτίδα. Εσείς όχι ακόμα και θλίβομαι. Σταματήστε να έχετε αναστολές και κόμπλεξ. Η ζωή είναι facebook και το facebook η ζωή σας. Ξεκολλάτε και ξεκωλιαστείτε ποζάροντας όπως σας γέννησε η μάνα σας. Το κοινό θα σας αποθεώσει και οι ζηλιάρες μπόχλες - χοντρές θα κλαίνε για την ομορφιά που σας χάρισε ο καλός Θεούλης.

Μας διατυμπανίζεις την σχέση σου με φωτογραφίες, ερωτικά στάτους και ένα σωρό άλλες μαλακίες.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ !!!
Μα πως γίνεται αυτό Ω ΘΕΟΙ !!!

Και πάνω που αρχίζει να ξεπρήζεται ο πούτσος μας από την ζαλάδα τόσων μηνών της τέλειας σχέσης που έχεις με τον Μοζαμβικανό τριπούτση να σου τώρα τα αντίστροφα. "Ποτέ ξανά" ή "Αρκετά πια" ή "Γιατί σε εμένα ;" και να τα καψουροτράγουδα πολυτελείας και να σου οι ξεκολιάρες φίλες να συμπαραστέκονται με λόγια αγάπης κατανόησης και συμπόνιας. Ρε άει στο διάολο μωρή μπουγάτσα. Δεν περίμενες λίγο πριν μας πρήξεις τον τσούτσουνο. Πάρε τα καρύδια μου τώρα που βιάστηκες να σε πηδήξει και σε παράτησε. Όλα είναι γλυκά και όμορφα στην αρχή στην πορεία χαλάνε. Κάνε λιγάκι υπομονή βρε κουρίτσι μου.

Γαμηθήκατε σκατίβλαχοι όλοι με τα Αι Φοουν. Δεν σας φτάνει ο χρόνος που βιάζεται καθημερινώς σπίτι ή στην δουλειά με το Facebook θέλετε να τον βιάζεται και όταν βρίσκεστε εκτός και να σας βλέπει ο κακόμοιρος κοσμάκις.Τσεκ ιν εδώ τσεκ ιν εκεί τσεκ ιν παραπέρα. Είμαι με τον Κλεάνθη Βουρβούλακα και πίνουμε ποτό στο κωλόμπαρο της Μαρίκας. Είμαι με την Τούλα Χατζηξεκωλίδου και ρουφάμε σφηνάκια από το πάτο της Τζούλιας της Παρθένας. Γιατί να με ενδιαφέρει μωρή σταφίδο που είσαι τώρα και με ποιους ανταλάζεις σηφιλιάρικα βλέμματα λαγνείας ; Γιατί να με ενδιαφέρει ρε μασχαλοβρωμιάρη που ιδρώνει αυτήν την στιγμή η καφεκόκκινη κωλότρυπά σου ; Επόμενο βήμα όπως σωστά έχω προβλέψει το τσεκ ιν στην τουαλέτα. Και για να βοηθήσω σε όσους φαίνεται καλή ιδέα.

- Ο Τίτος Ντορίτος βρίσκετε στις γυναικείες τουαλέτες του Vroma Club παρέα με την Jenna Roufpinei και από έξω παίρνουν μάτι ο πατέρας της και ο αδελφός της.
- Η Ραφαέλλα Αδειομυάλου μόλις έχεσε και τις τελείωσε το χαρτί προτού προλάβει να σκουπίσει τα χοντρά χοντρά. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της για βοήθεια. SOS SOS SOS SOS. RED ALERT ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ !!!

Μα τι στον Άγιο Πούτσο τον Θεραπευτή της Αγαμίας !!! Τόσο πολύ σας στοιχίζει αν πιείτε ένα γαμοκαφέ χωρίς να ασχοληθείτε λίγο με ένα πληκτρολόγιο και τις φανατικές επαφές σας ; Τόση εξάρτηση ρε τσόφλια ;
Και σας πειράζει μετά που εγώ διαβάζω εφημερίδα !!! Τι θες να κάνω ρε φιλαράκι όταν σε ρωτάω κάτι και απαντάς με ένα μακρόσυρτο στεναγμό " εεεεεεεεεεεεεε" με τα μάτια κολλημένα στην οθόνη της αχώριστης συσκευής σου ;


Καινούργια μαλακία στο fb. Δείτε πως είναι η Βάλια από το Καφέ της Χαράς τώρα και σε παρένθεση απίστευτο. Ώπα λέω. Κάτι θα έχει πάθει το κοριτσάκι. Θα είχε κανά τροχαίο και θα της έμειναν μόνο τα δόντια. Η μπορεί να μεγάλωσε αρκετά να είδε πως το μουνί φέρνει ψωμί στο σπίτι και να έγινε πορνοστάρ ή χορεύτρια στύλου. Κάνεις λοιπόν κλικ και είσαι μεταξύ του να βάλεις το χέρι στο στόμα ώστε να προλάβεις το ξέρασμα ή του να βάλεις το χέρι μέσα από το παντελόνι και να ξεκινήσεις την εξαναγκαστική πεοταλάντωση. Φτου σου ρε πούστη. Ένα φυσιολογικό κοριτσάκι στην ηλικία που φυσιολογικά βρίσκετε τώρα Ούτε εμετοί ούτε μαλακίες Δεν πειράζει άξιζε τον κόπο η προσπάθεια. Μετά από λίγο ξαναβλέπεις πάλι το ίδιο ζώο που είχε κάνει την προηγούμενη ανάρτηση με την Βάλια να έχει στον τοίχο της μια καινούργια.
Δείτε τον Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς πως είναι τώρα και σε παρένθεση συγκλονιστικό. Εντάξει αν και εκεί κάνεις κλικ χωρίς να ψάξεις πρώτα στο google αν καίγεσαι τόσο σου αξίζει αργός και βασανιστικός θάνατος.

10 σχόλια:

  1. Πόσο σε νιώθω Perinio. Μία οι "τι ανέβασα ο πούστης" dj wannabes. Δύο τα μαλακιστήρια που θέλουν να ξέρουμε όλοι που βρίσκονται και τι φαντασμαγορικά πράγματα κάνουν - όπως το να... πίνουν καφέ - κάθε νανοδευτερόλεπτο. Ήρθε τώρα και η καινούρια αρχιδιά με το πως έγιναν οι διάσημοι μετά από 5 χρόνια. Και γω με τη "Βάλια" την πρωτοέπαθα. Λέω "κοίτα να δεις που θα 'γινε κανά μανάρι με μισό στρέμμα βυζί". Πατάω και 'γω like σαν καλός μαλάκας και βλέπω τη "Βάλια"... όπως ήταν. ΙΔΙΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ). Μόνο λίγο πιο ψηλή. Που να ψοφήσετε, γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φύγαμε για Ρουμανία... ΤΩΡΑ!
    Αυτό με τα "Δείτε το τάδε ή δείνα συγκλονιστικό" που μετά πρέπει να κάνεις like, να καλέσεις όλους τους φίλους σου και μετά να καταλήξεις να βλέπεις μια παπαριά καμαρωτή, πρέπει να είναι η χειρότερη απάτη στην ιστορία των απατών. Την είχα πατήσει κι εγώ μια φορά-αλλά όχι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω... To Facebook είναι πολύ μεγαλύτερο τσίρκο απ' ό,τι και αν φανταζόμουν!!! Κάτι τέτοιες ώρες χαίρομαι που είμαι "εναλλακτικιά" και δεν ασχολούμαι με τις ηλίθιες μόδες!! Και χαίρομαι διπλά που οι "Αnonymous" έχουν προαναγγείλει επίθεση σε κανά δυο μηνάκια!!! Χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαίνω να δω αθλητικά και το πρώτο πράγμα που βλέπω:

    http://www.sportdog.gr/article/52988/mpeite-sto-facebook-apo-ten-toualeta

    WTF? Παίζει τίποτα νταραβέρι με τη Λίτσα Πατέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα είχε κανά τροχαίο και θα της έμειναν μόνο τα δόντια." Απλα ξεκωλιάστηκα στα γέλια. Νομίζω άφησα λίγο ζουμάκι στο σωβρακο από το σφίξιμο. Να'σαι καλά ρε Πέρη! Ο θεός να τους κόβει χρόνια (αυτονόνε που αναφέρεις παραπάνω, των φρίκουλων του FB δηλαδής) και να σου δίνει δεκαετίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιρρησία τελικά το πίστεψες πως ήταν η Βάλια ; Γιατί εγώ έκανα μεγάλες προσπάθειες

    Τόμας το καταλαβαίνω να την πατήσεις μια φορά. Άντε και δύο λέμε αν ξεχαστείς. Αλλά ρε φίλε αυτό που μου καβλώνει την τρίχα κάγκελο είναι πως τα ίδια στουρνάρια κάθε φορά κάνουνε πολλαπλά like. Και το ποσοστό αυτών κοντά 90% γυναίκες.

    Dimi κάνε facebook και δεν θα χάσεις. Πολύ γέλιο.

    Αντιρρησία είχα έμπνευση προφανώς από τα άστρα. Είχε μπει ο Κρόνος στο μνι της Αφροδίτης και επηρεάστηκα.

    Αντε ρε Κάνθαρε ακόμα ???

    Τρύπο σόρρι ρε φίλε για την ζωγραφιά στο σώβρακο. Για αυτο από εδώ και μπρος μην φορέσεις πάλι ώστε να μην το λερώσεις...Καλό ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχχαχα οκ υποκλείνομε... ξέχασες να αναφέρεις και τα παιδάκια που ΔΕΝ ξέρουν να γράφουν... το ''αζαπακι μου σε παπαω μωε'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι παιδάκια οκ δεν με ενοχλούν. Αν είναι όμως "υδροκέφαλα" δεκαεφτάχρονα ή και μεγαλύτερα κακώς ξέχασα να τα αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις