Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δείξε μου τους φίλους σου (Additional Material)

Μια προσθήκη κάποιων αγαπημένων ατόμων που θα τους αλλάξω τον αδόξαστο όπως και στους προηγούμενους. Η προτροπή ήταν δικιά τους και δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν αποκαλύψεις και προσβολές. Γυναίκες δεν θα ήθελα να αναφέρω μιας και αυτό το χιούμορ μεταξύ των ανδρών είναι κάτι που δεν θα αποκτήσουν ποτέ τα αγαπημένα μας κορίτσια. Τουλάχιστον αυτές που ξέρω. Μάλλον δεν τις συμφέρει και δεν συμφέρει και εμένα. Κωλώνω όντως...


Ο Άγγλος Μαλάκας
Αφού δεν τον άντεξαν οι φλώροι εκεί στην πόλη που κάνουν τους πούστηδες Sir μας τον έστειλαν πακέτο πίσω. Στον ελεύθερο του χρόνο παίζει τένις με την Κουρνίκοβα (όχι την γνωστή, μια συνονόματη που δουλεύει σε μπαρ) και κάνει ανοίγματα επάνω σε γυμναστικά όργανα. Παρόλο που είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης φοράει άθλια κάλτσα στα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Αγγλικό στυλ και αρχίδια σου λέει αλλά εμείς τον συνδέουμε με κέντρο. Διαβάζει αυτά τα παπαροπεριοδικά που έχουν στο εξώφυλλο κάτι λαδωμένους τύπους με φέτες κοιλιακούς. Όχι όχι δεν εννοώ τα περιοδικά για πούστηδες, εννοώ αυτά τα fitness, σώμα υγεία και ευεξία. Βλέποντας με σε καθημερινή βάση προσπαθεί να με μειώσει λόγω ζήλιας αλλά τον γειώνω προτού καν ξεστομίσει την πρώτη μαλακία. Ψάχνει για νύφη αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί. Κοντεύει τα σαράντα και δεν λέει να σοβαρευτεί. Για τα γκομενάκια που κουτουπώνει το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς δεν ξέρω που τον χώνει ο μαλάκας. Δεν μου λέει γιατί ή ντρέπεται (σαύρες) ή γιατί φοβάται τον ανταγωνισμό (ότι θα τους τις πηδήξω και εγώ) και τον κατανοώ. Έχει ένα καλό είναι Παναθηναϊκός και σε αυτό τα βρίσκουμε. Έχει άλλο ένα επίσης τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα. Όμορφη γαλλική τσαχπίνικη μύτη. Σαν του Χιμένεθ ένα πράμα.


Kouk-e-ooo ή Καραγκιόζης





ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ






Ο Δημητράκης






ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ


9 σχόλια:

  1. Χαχαχα, μου άρεσε ο δεύτερος! Όσο για τον τρίτο και εγώ έχω ένα ψιλοθεματάκι με το άγχος, φάνηκε πολύ στο δίπλωμα αυτοκινήτου... τώρα όλα καλά.

    Πέρη είσαι και βάζελος να 'ούμε? Ωραίος, δικός μας.

    Αυτά τα review με τις παρέες πρέπει να λένε πολύ... ίσως σε κάποια φάση τα λανσάρω και εγώ στο μπλογκ μου... Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ολοι ενας και ενας ρε συ που τους εχεις κρυμμενους??Παντως ειναι γεγονος ολοι οι αντρες οταν ερωτευονται μπορει να πεφτουν στα πατωματα να λιωνουν να μην μπορουν μακρια της αλλα μπροστα στους φιλους θα ειναι ΑΑΑΑΝΤΡΕΣ! Αδιαφοροι ''ε μωρε ενταξει κααααλη ειναι'' αλλα κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι βγηκανε για καφε μαζι σου με πονο ψυχης καθως αναγκαστηκαν να αποχωριστουν την μεγαλη τους αγαπη για 2 ολοκληρες ωρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κεν φυσικά και είμαι βάζελος. Δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο. Για ξεκίνα γράφε και εσύ να δούμε με τι κουμάσια κάνεις παρέα. Συμβουλή όμως. Μην γράψεις για γυναίκα...

    Vickyyy αν δεν διαθέτει κάποιος τα ανάλογα στοιχεία δεν γίνεται μέλος στην παρέα. Αν είναι φυσιολογικό παιδί κόβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Περικλη,βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση εξαιτιας σου να γραψω(μεσα απο την καρδια μου παντα) τα ακολουθα πικρα σχολια.Εχουμε και λεμε.Πρωτον,περιμενα απο σενα να εχεις εστω και ενα ιχνος τσιπας και να γραφεις για ΟΛΟΥΣ τους φιλους σου και οχι επειδη εισαι ΚΟΤΑ να αφησεις απ εξω τον κολλητο του αδερφου ΣΟΥ.Το ονομα του δεν θα το πω γιατι δεν χρειαζεται,οποιος εχει κατσει μαζι του πανω απο 5 λεπτα θα καταλαβει αμεσως ποιος ειναι!LET THE GAME BEGIN.Για ευκολια ας ονομασουμε το παλικαρι που θα ασχοληθουμε χμ...ΠΑΡΗ.Ο Παρης ειναι ενα παιδι Περιπτωσαρα και αμεσως παραθετω την ιστορια του(τα σχολια ερχονται μετα)!!Η ηλικια του αγγιζει τα 32-33 και τον περισσοτερο καιρο τον περναει στα ξενα.Ο λογος?Ειναι ακομα Φοιτητης στα Οικονομικα και δεν τον βλεπω να ερχεται συντομα ελλαδα (για μονιμα) γιατι ο Ε.Σ(Ελληνικος Στρατος) θα τον βουτηξει να τον κανει ΑΝΤΡΑ, οποτε καλα ειναι εκει στα ξενα.Επισης ο Παρης ειναι Ολυμπιακος μεχρι κοκκαλο!Θα μου πειτε τωρα που το βλεπεις το κακο μεχρι εδω?ΤΩΡΑ ερχονται οι ομορφιες!Ο Παρης δεν ειναι εννοει να καταλαβει οτι οταν καποιος κανει 10χρονια(και βαλε) να παρει ενα πτυχιο στα οικονομικα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για την οικονομια γιατι προφανως ειναι ασχετος και οι 1000 λυσεις που προτινει και μας ζαλιζει τα παπαρακια για την σωτηρια της ελλαδος καθε μερα ειναι απλως για ανεκδοτα!!!Αν μας ζαλιζε ομως μονο για την οικονομια δεν θα εμπαινα στον κοπο να γραψω για αυτον!Οποτε συνεχιζω!Το δευτερο πραγμα για το οποιο μας ζαλισει τα παπαρακια ειναι ο στρατος!Ο Παρης πιστευει οτι ο ελληνικος στρατος ειναι ο καλυτερος στρατος του συμπαντος και χωρις αυτον θα μιλαγαμε ολοι τουρκικα τωρα.Ασχολειται ολη μερα με το ποσα ελικοπτερα πηρε ο στρατος,ποσες φρεγατες κοβουν βολτες στο αιγαιο μεχρι και ποσες φορες εκλασε ο αρχηγος του ΓΕΣ μετα απο φασολαδα!ΜΑΛΑΚΑ, αντε πηγαινε στρατο και μετα παιχτο ευπατριδης!THE SHOW MUST GO ON!Επισης εκτος απο οικονομικα και στρατο εχουμε την ατυχια να μιλαει και για τον Ολυμπιακο!Καθε πρωι η πρωτη του κινηση ειναι να διαβασει τον Πρωταθλητη, αφου πρωτα τον εχει προσκυνησει τουλαχιστον ενα τεταρτο, και αφου τον αποστηθησει ερχεται στην καφετερια(την γνωστη σε ολους) και αρχιζει την απαγγελια διανθιζοντας την με στοιχεια απο αγωνες του 1960-εως σημερα.ΜΑΛΑΚΑ αν ασχολιοσουν με την σχολη σου οπως ασχολεισαι με τον Ολυμπιaκο θα ειχες 4 πτυχια και 2 μεταπτυχιακα και θα ειχες βγαλει εστω και ενα ευρω για να δεις πως ειναι αυτο που υποτιθεται οτι σπουδαζεις!Tελειωνοντας(γιατι βαρεθηκα)αλλα πρεπει να αναφερθει, ειναι οτι ο Παρης ειναι μεγαλος Συνομοσιολογος!Πισω απο τα παντα κρυβεται μια θεωρια συνομοσιας και μπορει παντα να στο αποδειξει μεσα απο ενα βιντεακι στο youtube και να σου τεκμηριωσει γιατι η ελλαδα εφτασε μεχρι εδω χωρις να φταιμε!Ξυπνα!!!!Τα πραγματα ειναι απλα!10.000.000 μαλακες ψηφιζαν 300υς πιο μαλακες για 30 χρονια και τα καναμε πουτανα!Ασε τις θεωριες!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!
    ΥΣ1:ΠΕΡΙΚΛΗ,αν το σβησεις θα σου φαω το λαρυγγι
    ΥΣ2 Οποιαδηποτε σχεση με την πραγματικοτηα ΔΕΝ ειναι τυχαια
    ΥΣ3 Ο Παρης αν και ειναι στρατοκαβλος(στα λογια) και γενικα πατριδα,θρησκεια οικογενεια ολη μερα λεει στον κολλητο του(που ειναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) οτι καλα του εκαναν που του εκοψαν ενα σκασμο λεφτα.ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΗ αντε εσυ για 900 ευρω να κανεις αυτην την δουλεια(μπας και βγαλεις κανα ευρω) και ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΗ να χαιρεσαι τον κολλητο σου.Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω πως ειναι ακομα κολλητοι αυτοι οι 2?
    ΥΣ3 Επειδη ειναι η πρωτη φορα που γραφω,ζητω την επιεικια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε (μάλλον ξέρω ποιός είσαι).
    Και να ήθελα να γράψω για αυτόν δεν νομίζω να τα έγραφα καλύτερα από εσένα. Προφανώς του έχεις άχτι και δεν σε αδικώ. Είσαι και εσύ ένας κινούμενος στόχος για αυτόν. Δεν ξέρω γιατί μάλλον σε ζηλεύει για τα νιάτα σου την ομορφία σου και φυσικά τα λεφτά σου. Να το κάνεις πιο συχνά αυτό που έκανες. To peris-taseis σε χρειάζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε περινιο, καιρο τωρα προσπαθω να αποφασισω ποιον απο ολους τους κολλητους σου θελω κολαζμενα. αποφασισα.
    Ειναι ο παραπανω ανωνυμος που ξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xairomai pou mas gnwrises k ta kainouria melh ths pareas..!!!! ta xronia polla mou k tis kaluteres euxes gia to neo xrono!!!! ante pote 8a aneveis a8hna?????? (marianthi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρούλι ψώνησες από σβέρκο. Δεν θα πω κάτι άλλο.

    Μαριάνθη ξέρεις πως ευκολότερο είναι να έρθεις εσύ στα μέρη μου παρά εγώ στην Αθήνα. Θα σου έχει μιλήσει φαντάζομαι ο φίλος μου για τα σύνορα μου ε ? Καλή χρονιά με υγεία και χρόνια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai mou to eipe...alla mou eipe epeishs oti 8a se xrhsimopoihsei k gia dolwma!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις