Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μετά φταίει ο βιαστής...

Μπαίνει μέσα στον εργασιακό μου χώρο. Λέει καλημέρα και ζητάει να μιλήσει με τον υπεύθυνο. Της λέω πως δεν είναι εδώ και βολεύεται με εμένα καθώς εγώ είμαι υπεύθυνος αφού λείπει ο υπεύθυνος. Μαλακία αλλά ντάξη. Συστήνεται και η χαρά είναι μεγάλη όταν ακούει και το όνομα το δικό μου. Τόσο μεγάλη που νομίζω πως από κάτω στάζει μουνέλαια.
Ξέρω εξ αρχής πως πουλάει εκείνες τις γαμημένες εγκυκλοπαίδειες ιατρικής. Αλλά τι να κάνω. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός, μιάς και το παιδί είναι ωραίο παιδί και δεν θα μπορούσε να μην ήταν ωραίο γιατί δεν θα ήμουν ευγενικός. Οπότε...

'Οπου ( Π ) Εγώ
Όπου ( Κ ) Καριόλα

Διάλογος
( Κ ) - Γεια σου Περικλή χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα.
( Π ) - Και εγώ χάρηκα τάδε (καριόλα) !
( Κ ) - Έχεις πολύ ωραίο όνομα το ξέρεις. Είναι και αρχαίο !
( Π ) - Ναι ναι το ξέρω ευχαριστώ. (Μόνη σου το σκέφτηκες το κοπλιμέντο για το όνομα)
( Κ ) - Ενημερώνεσαι καθόλου στα θέματα που αφορούν την υγεία ;
( Π ) - Ναι πως. Έχουν περάσει άλλες 12 φορές κοπέλες σαν και εσένα που κάνουν την ίδια δουλειά και με ενημερώνουν. Οπότε είμαι καλυμμένος. Μην κουράζεσαι.
( Κ ) - Αλήθεια ; Πότε πέρασαν τελευταία φορά ;
( Π ) - Την προηγούμενη εβδομάδα.
( Κ ) - Αποκλείεται.
( Π ) - Μα αφού σου λέω ότι πέρασαν. (Και ήταν πιο ωραίο μουνί από εσένα το προηγούμενο).
( Κ ) - Δεν νομίζω αλλά δεν πειράζει. Θα στα πω και εγώ. Όσες περισσότερες φορές τα ακούς ακόμα καλύτερα.
( Π ) - Δεν πειράζει μωρέ μην σε ταλαιπωρώ. (Εμένα βασικά ταλαιπωρείς γαμιόλα αλλά είμαι ευγενικός)
( Κ ) - 10 λεπτάκια θα κάνω.
( Π ) - Δεν την θέλω την εγκυκλοπαίδεια (ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡ#$% ΜΟΥ)
( Κ ) - Μα δεν είναι εγκυκλοπαίδεια. Είναι οδηγός που μπορείς μπλα μπλα μπλα......

Και κάπου εκεί ξεκινάει το λογύδριο που αφορά τρόπους αντισύλληψης, πως να πεθάνεις πιο γρήγορα κάποιον που παθαίνει εγκεφαλικό, να μην γαμάς από κώλο χωρίς διπλή καπότα γιατί οι κολάθρες έχουν κολοβακτηρίδια, τον σωστό τρόπο του κατουρήματος που είναι καθιστός, τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, το πόσο μη ασφαλή είναι η ενημέρωση από το ίντερνετ για θέματα υγείας, να μην τραβιέσαι όταν χύνεις, αν έχεις πιει τον Βόσπορο και μετά πρέπει να οδηγήσεις πρέπει να πιεις αλατόνερο ώστε να ξεράσεις τα σωθικά σου και ένα σωρο άλλες παπαριές.

Αφού λοιπόν τα αρχίδια σου έχουν γίνει αερόστατο από την χωρίς παύση φλυαρία της γκόμενας ΤΣΑΠ σου πετάει πάνω μια μπροσούρα με την καταπληκτική εξάτομη εγκυκλοπαίδεια που λέει όλα τα παραπάνω αναλυτικά. Και είσαι τυχερός γιατί είναι άμεσα διαθέσιμη και σε τιμή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Φυσικά έχεις την δυνατότητα να την προμηθευτείς με δόσεις. Ξέρετε πως το κάνουν τα μουνιά. Σε βρίσκουν στο χώρο εργασίας σου σε βάζουν σαν μαλάκα να αγοράσεις την μούφα εγκυκλοπαίδεια και κάθε μήνα περνάει ένας αρχίδης (ούτε καν το ίδιο το γκομενάκι να πεις πως θα του τον σφυρίξεις κάποια στιγμή) να εισπράττει τα λεφτά. Συγχαρητήρια μαλάκα τα κατάφερες να προσθέσεις μια επιπλέον δόση στα μηνιαία σου έξοδα. Και μάλιστα για κάτι τόσο άχρηστο.

Αλλά ας πούμε πως δεν βάρεσες τριπλή μαλακία το προηγούμενο βράδυ και αρνηθείς την χρυσή αυτή ευκαιρία που θα σου σώσει την ζωή. Τα γκομενίδια αυτά είναι εκπαιδευμένα να σε ρωτήσουν και τον λόγο που δεν το κάνεις.

Π.χ.

( Π ) - Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ενδιαφέρομαι .
( Κ ) - Μα γιατί Περικλή ; Είναι κάτι τόσο μα τόσο χρήσιμο.
( Π ) - Εεεεε δεν θέλω βρε καλή μου. Έχω και έξοδα πολλά τελευταία.
( Κ ) - Δεν σου περισσεύουν 20 ευρώ το μήνα; ( με υφάκι )
( Π ) - Όχι. ( και εγώ με υφάκι )
( Κ ) - Έλα τώρα σε παρακαλώ. Μπορείς να κόψεις κάποια άλλα περιττά έξοδα και να την αγοράσεις. ( το απλό υφάκι μεταμορφώνεται σε υφάκι κακογαμημένης )
( Π ) - Δεν νομίζω να θέλω να το κάνω αυτό. Ίσως κάποια άλλη φόρα.

Και κάπου εκεί όλη αυτή η ευγένεια που ως τώρα ξεχείλιζε από όλες τις τρύπες αυτής της κοπελιάς, που απλά κάνει την δουλειά της, χάνετε όπως οι ευκαιρίες του Μήτρογλου όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό. Εξαφανιζόλ και ούτε γεια.
Και μετά θα φταίω εγώ στην επόμενη που θα έρθει γιατί σίγουρα θα έρθει να την πάρω στο δούλεμα ή στα γαμοσταυρίδια. 'Έχω σκεφτεί δεκάδες τρόπους για να της διαμελίσω την ψυχική και σωματική της υγεία. Να της κάνω πράγματα που δεν θα βρουν ίαση από όλες τις εγκυκλοπαίδειες υγείας του κόσμου.

Καλό σας βράδυ.

24 σχόλια:

  1. Τι τραβάτε κι εσείς που μένετε κέντρο.....ευτυχώς εμάς στα προάστια δεν μας ενοχλούν ούτε ιεχωβάδες,που όλοι ξέρουν τι επίμονοι κωλόπονοι είναι.Ρε Περή καταλαβαίνω ότι...ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΝΊ and that's a fact...ο μπάσταρδος εαυτός μου,μου λέει να την τρολλάρεις μέχρι να αναγκαστεί να την αγοράσει αυτή για σένα,αλλά ο άλλος μου,ο γλυκός και ξεδιάντροπα ανθρωπιστής εαυτός μου,μου λέει ότι κι αυτό εργαζόμενο κορίτσι είναι,ας ξεφύλλιζες μερικές σελίδες,έβρισκες ότι σου άρεσε και την ρωτούσες πόσο κάνουν μόνο αυτές.......ααααααααα.....FIRST ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω ότι θέλει να κάνει τη δουλειά της και να βγάλει ψωμάκι να φάει, αλλά κι εμένα μου σπάνε τα παπάρια κάτι τέτοιες παπαριές. Αφού δεν θέλω να αγοράσω γαμώ τον Καστίγιο μου, γαμώ.

    Κι εσύ ήσουν τυχερός. Την είχες μπροστά σου. Έκανες και λίγο οφθαλμοπορνία. Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο που δεν έχεις ιδέα πώς είναι η τύπισσα στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου; Όχι τίποτα άλλο, αλλά είμαι και ευγενικό παιδί και δεν πετάω αμέσως μπινελίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει μια κοινονική ταινία που εχει βραβευθεί απο κάθε πασής φυσεως τσόγλανο...Ψυχή στο στόμα..και πια ατάκα κρατάμε εμείς τα αγοράκια οταν μας ζαλίζουν τα αρχίδια καυλερές υπάρξεις;

    "Πούτσο και ξύλο,στις καριόλες φρένο!"

    "Πούτσα και σούβλα"

    "Παλουκωσέτες μάστορα,δώσε και χώσε"

    ελπίζω να βοήθησα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωστήρα επαρχία μένω. Και η κατάσταση εδώ είναι πολύ χειρότερη από ότι φαντάζεσαι. Ορισμένες θέλουν τρολάρισμα για να την πάρουν γραμμή αλλά είμαι καλός Χριστιανός γαμώ το σπίτι μου.Βασικά το πρόβλημα μου είναι όχι η δουλειά που κάνει. Σεβαστή όπως και η κάθε δουλειά ( εντάξη όχι και όλες) αλλά εκνευρίζομαι που η γκόμενα ντε και καλά να με κάνει να ελλατώσω το τσιγάρο (που κάνει και κακό στην υγεία) για να αγοράσω την αρχιδιά που πουλάει. Άντε γαμήσου μωρή. Μαμά μου είσαι ή η τράπεζα μου ;

    Κάνθαρε αν δεν υπήρχε και η οφθαλμοπορνία τότε τα πράγματα θα ήταν απλά από την αρχή. Τον πούλο και σε άλλη παραλία....

    Monsieur σοβαρές συμβουλές που θα λάβω στα υπ οψην μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μισο λεπτό... Μισό...

    Πρεπει να κατουράμε καθιστοί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ναι για να αδειάζει η κύστη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς.

    Εμένα με πρήξανε στα τηλέφωνα για ασφάλεια αυτοκινήτου. Τις πρώτες τις αντιμετώπισα ευγενικά, αλλά όταν φτάσαμε διψήφιο τις άφηνα να τελειώσουν τις μαλακίες που λέγανε και μετά τις έλεγα "Το στούκαρα τ'αμάξι". Μια φορά μόνο έβρισα, όταν το στούκαρα όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περή,το ξέρω ότι μένεις επαρχία,μου το έχεις πει άλλωστε (Κρήτη,Las-Sith-i αν δεν κάνω λάθος,όπως κι εγώ άλλωστε Irak-Lyon),αυτό που εννοώ είναι ότι μένω πολύ έξω και πολύ ψηλά και τα πλεμόνια αυτών των Νεφιλίμ δεν αντέχουν τέθοια υψόμετρα και γι' αυτό δεν ενοχλούν...Ο Kantharos είναι όντως "κααααααλό παιδί" αν και θα έπρεπε να γίνει χουλιγκάνος με την πάρτη τους,ενώ ο Kannibal είναι υπερβολικά χουλιγκάνος,ακόμα και για τα γούστα των χουλιγκάνων.Αμερικλάνε είσαι γκαντέμης ρε πούστη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει τύπος που έχει βρει το αντίδοτο της τσούλας-πλασιέ/τσούλας-πελάτισσας/τσούλας-μπάζο. Παραθέτω τη λύση:
    Πάει η τσούλα-ό,τι να του πουλήσει τη μαλακια της. Ο τύπος, χαϊδεύοντας το στομάχι και το στήθος του, λέει "Άστο μωρέ, είμαι και άρρωστος". Η τσούλα-ό,τι μαζεύεται και ρωτάει για το θέμα της υγείας του ως γνήσια περίεργη τσούλα-ό,τι.
    "Τι έχεις; Ίωση; Κρύωμα; Αιμορροϊδες;" Ο φίλος με εξομολογητικό ύφος "όχι μωρέ, απλά να... πάω με ζώα, με μωρά και τέτοια. Ξέρεις τώρα..."

    Η τσούλα-ό,τι αποκαλύπτει τη σταφυλή στον οισοφάγο της, όταν θυμηθεί να κλείσει το στόμα, τον ευχαριστεί για το χρόνο του και γίνεται "μπουχός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά λέτε εμένανε κάφρο.. Ορίστε, η Littlewind απέδειξε περίτρανα τον δρόμο..μας έκανε λίγο "Τιτίκες" βέβαια, αλλά έκλασα στο γέλιο λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως συνηθίζω, το παράδειγμα είναι από true story! Έχει ειπωθεί σε εργασιακό χώρο με πολύ κόσμο. Καφρίλα is all around us ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα είχε έρθει μια Ιεχωβου, νεαρή και πολύ όμορφη. Είχε ερθει μαζί με ενα τυπάκο, ευπαρουσίαστο κι αυτο και προσπαθούσαν να με πείσουν να πάω σε μια συναντηση για Ιεχωβάδες. Η πλάκα είναι ότι μου δώσανε ένα φυλλαδιο που είχε το Χριστό σαν σούπερήρωα: γαμάτο λαδωμένο σώμα, μαλλί χτενισμένο, μούσι άψογο και φως από πίσω του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Ιεχωβάδες είναι τόσο φιλικοί σε σημείο βλακείας. Αν τους δώσεις θάρρος θα έρχοντε και θα σου πρίζουν τον πούτσο συνεχώς. Τα φυλλάδια τους είναι γραφικά όσο δεν πάει και δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω και τα γκομενάκια δεν πρέπει να τον παίρνουν αν δεν βάλουν στεφάνι ιεχωβίτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε καν οθωμανικό σαν τις τουρκάλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα να σε πω την αλήθεια. Θα το ερευνήσω εις βάθος από Δευτέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://ocelebritis.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html

    Perinio,περιμένω μια γνώμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ που θέλω να έρθει ρε πούστη μου μια φορά ένας Ιεχωβάς, μια εγκυκλοπεδιού ένα κάτι τέλος πάντων να τρολλάρω κι εγώ σαν άνθρωπος αλλά τίποτα. Αρχίδια. Άσε που εγώ μένω πολύ επαρχία - και εξωτερικό το λες - και δεν έχουμε εδω πέρα τέτοια πράματα. Μια φορό μόνο μου χτυπήσε κουδούνι ένας της πυροσβεστικής. Λέω θα ήρθε να κάνει κάναν έλεγχο πυρασφάλειας. Μου λέει να ανέβω; ανέβα του λέω. Ανεβαίνει τα 666 γαμώσκαλα μου και μου λέει κάνω έρανο για την πυροσβεστική. Μεταβολή όπως είσαι του λέω δε κρατάω χοντρά πάνω μου. Έπρεπε να δεις τη φάτσα του. Ανεκτίμητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρύπο εκεί που μένεις εσύ δύσκολο το βλέπω να σε πλησιάσει τέτοιο πλάσμα. Και επειδή σίγουρα θα το τρολλάρεις σε σημείο ακραίο ο καλός θεούλης επέλεξε να σε στείλει σε εκείνα τα μέρη.
    Δυστυχώς για εμένα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οχι δεν θα φταις να τις κανεις αυτα και αλλα χειροτερα αν θες ιδεες πουλαω μια απιστευτη σειρα βιβλιων με μεθοδους βασανισμου μονο 20 ευρω καθε μηνα για 60 χρονια!
    Δεν ειναι καθολου τυχαιο που αυτες οι κοπελιτσες γενικα σε αντρες εχουνε επιτυχια γιατι πολυ απλα βλεπουν τι παιζεται και το εκμεταλευονται!
    Εγω με ενα οχι και εναν γρηγορο ελιγμο εχω μαθει να ξεφευγω πραγμα βασικο για την διατηρηση της ηρεμιας μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Vickyyy ( γιατί τα 3 "y" ? )σε παρακαλώ στείλε μου την σειρά να την μελετήσω για λίγο ώστε να βγάλω συμπέρασμα αν αξίζει να πουλήσω το αυτοκίνητο να την αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον αγαπητό Monsieur Cannibal αναφορικά με την ταινία "Με την ψυχή στο στόμα" και τις ατάκες για σούβλισμα κλπ. Η ευγένεια είναι σαφώς απαραίτητη, αλλά έχει και αυτή τα όρια της. Αν το τσόλι δεν καταλαβαίνει, Παλουκωσέτες μάστορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε γαμώ το κεφάλι μου δεν την έχω δει αυτήν την ταινία. Πάω σφαίρα να παρανομήσω κατεβάζοντας την.
    Αλζα μου έλειψες ρε ψυχή. Ελπίζω να ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Perinio έχω έναν Πέρη στα μέλη αλλά νόμιζα ότι ήσουν εσύ..Τι να σου πω μαν δεν ξέρω..και γω έχω γίνει μέλος στην Namnaira αλλά δεν βλέπω ενημερώσεις..Στον πούτσο μας λουλούδια..

    Όσο για την ψυχή στο στόμα, θέλει υπομονή και να την πάρεις στον χαβαλέ..Η ατάκες είναι ΘΕΙΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις