Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα

Πέρσι ζήτησα κάποια δώρα από τον Άγιο Βασίλη και πήρα τα αρχίδια του. Φέτος δεν του ζητάω τίποτα καθώς το βλέπω πολύ πιθανό να πάρω και άλλο ένα ζευγάρι. Αλλά επειδή είμαι μεγαλόψυχος και έχω πολλά κιλά γούστο και αισθητική θα σας προτείνω ορισμένα δώρα για να κάνετε εσείς στους αγαπημένους σας και να μην έχετε την ανάγκη κανενός ψεύτικου άγιου. Ελπίζω πάντως να μην μας επισκεφτεί αυτός.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον GreekCthulhu για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο Σινεμαδάκι. Σχεδόν καθημερινά πόστ με ταινίες που ξεχωρίζουν και κριτική απλή και ανθρώπινη και όχι σαν τις εξωγήινες που διαβάζω σε ορισμένα site και ξεχνάω ποια είναι η μάνα μου και γιατί ζω ακόμα και δεν έχω αυτοκτονήσει.

Ζευγαρόβρακο
Αυτό το καταπληκτικό βρακί για 2 μπορείτε να το προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας ζευγάρι. Αντί να ξοδευτείτε και να αγοράσετε από ένα δώρο στον καθένα μπορείτε απλά να τους χώσετε και τους 2 στο ίδιο τσουβάλι, ή μάλλον στο ίδιο βρακί. Οι συγκινήσεις που προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν είναι μοναδικές. Η γυναίκα μπορεί να τον έχει συνεχώς μέσα της και ο άντρας μια μόνιμη τρύπα να τον βάζει. Το όνειρο του καθενός γίνεται πραγματικότητα. Απόλυτα διακριτικό και ασφαλές. Οι πρώτοι 800 που θα κάνουν την παραγγελία από τον εισαγωγέα θα πάρουν δώρο και καθετήρες για ελεύθερο και άμεσο ξαλάφρωμα της κύστης. Θα το βρείτε στο ίντερνετ αν ψάξετε όπως και εγώ. Η τιμή του είναι λογική. Ένας για δύο και δύο για έναν. Κυκλοφορεί και σε σκούρα χρώματα για τους μπίχλες. Δεν προτείνετε για πούστηδες εκτός και αν ο ένας τιούτος κάτσει με πλάτη στο ταίρι του (πισωκολλητό).

Καπέλο έλατο
Εντάξει γνωρίζετε πως οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν τα πάντα. Στα καπέλα ειδικά το γούστο τους είναι τόσο για τον πούτσο που και ο πούτσος απορεί πως κατάντησε έτσι. Οπότε τώρα που είναι μέρες αγάπης, αγαλλίασης και ψυχικής ισορροπίας χαρίστε τους αυτό το πανέμορφο στολίδι του κεφαλιού. Δεν θα το αγαπήσουν απλώς, θα το λατρέψουν. Προσοχή στις απομιμήσεις με άλλα δέντρα. Το αυθεντικό καπέλο έλατο βγαίνει μόνο σε έλατο. Θα το βρείτε και αυτό στο ίντερνετ όπως και τα υπόλοιπα. Δεν σας βάζω σύνδεσμο. Μην τα θέλετε όλα στο χέρι. Κάντε κάτι μέρες χαράς είναι! Για τις ηλίθιες που το θέλουν σε άλλα χρώματα δυστυχώς υπάρχει. Κόκκινο της περιόδου, καφέ της κουράδας και μπεζ του τσιρλιού. Κυκλοφορούν επίσης και 10 μοναδικά κομμάτια στο χρώμα του κεριού του αφτιού. Λαμπάκια βέβαια δεν διαθέτει και μην διανοηθείτε να βάλετε γιατί αν βρέξει και είσαι έξω την γάμησες. Τέλος το καπέλο έλατο διαθέτει επανατοποθετούμενα στολίδια που γίνονται σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ, μαρσπιέ και παγοκόφτες. Η τιμή του είναι εξωφρενικά δίκαια.

Κούπα χέστρα
Φαντάζομαι θα έχετε πιει πολλές φορές σκατά καφέ. Θα έχετε απορήσει αν αυτό που πίνετε είναι καβουρδισμένο και αλεσμένο σπέρμα καφέας ή σπόρος του παχέος εντέρου. Εάν λοιπόν τύχετε σε τέτοια περίπτωση μπορείτε να χύσετε το σκατοζούμι στο δοχείο που του αξίζει. Ταυτόχρονα κάνετε σαφές στον μαλάκα που σας σέρβιρε τον καφέ πως κάτι πρέπει να κάνει για την ποιότητα των ροφημάτων που πουλάει. Μπορείτε επίσης να χαρίσετε την κούπα χέστρα και σε κάποιον φίλο σας που έχει καφετέρια και ο καφές που σας μοσχοπουλάει σας κάνει να τρέχετε κλάνοντας στην αληθινή χέστρα. Βγαίνει ΜΟΝΟ σε άσπρο χρώμα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ γιατί έτσι γούσταρε ο κατασκευαστής. Πέρα από επαγγελματικό δώρο σε συνεργάτες- απατεώνες μπορείτε να το κάνετε δώρο και σε έναν φίλο σας που αρέσκεται σε πολύωρες διαμονές στην τουαλέτα. Το απόλυτο αξεσουάρ που κολλάει στο ντεκόρ του WC μαζί με εφημερίδα, σταυρόλεξο και ταμπέλες απορρυπαντικών.


Γουρουνίτσα
Το επόμενο προϊόν σας είναι αρκετά γνωστό. Πολλοί/ες από εσάς μπορεί και να το έχετε ήδη στο ψυγείο σας. Αν πάλι κάποιοι δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται θα σας βοηθήσω να καταλάβατε πόσο σημαντικό δώρο είναι η χαριτωμένη ροζ γουρουνίτσα.
Δυστυχώς τα κιλά έρχονται σε πολλούς χωρίς να τρώνε. Περνάνε ψιλά από τον ουρανό και όταν βαρεθούν να πετάνε πάνε και καρφώνονται πάνω σε ένα άτομο.
ΩΩΩ ΔΙΑ ΚΛΑΣΟΚΕΡΑΥΝΟΚΩΛΗ !!!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ;
Μα δεν τρώω πολύ πως έγινε αυτό ;
Σκάσε κλασομπανιέρα/η
Το παραπάνω ήταν χλευαστικό αν δεν το καταλάβατε.
Η γουρουνίτσα τοποθετείτε στο ψυγείο του "δήθεν νηστικού όλη μέρα αλλά παίρνω κιλά εκ θαύματος"και κάθε φορά που ανοίγει την πόρτα βγάζει διάφορους ήχους που τον/την αποτρέπει από την μάσα. Το τι θα ακούγεται μπορείτε να το ρυθμίσετε εσείς προτού προσφέρετε το δώρο. Π.χ. " Σκουιγκ σκουιγκ τα έφαγες όλα μωρή μπετονιέρα μόνο οι σχάρες έμειναν", "Φάε μαλάκα χοντρέ/η να γίνεις σαν σαμπρέλα αγροτικού", "Ουπς φαίνεται η γη από εδώ, ωχ λάθος εσύ είσαι ρε μαλάκο/ο", "Χρόνια πολλά χρόνια πολλά 200 κιλά 200 κιλά" και άλλα πολλά γλυκά σχόλια.

8 σχόλια:

  1. Θέλω να παραγγείλω ένα από όλα (όχι γύρο). Πόσο πάει το μαλλί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παίρνεις όλα στην προνομιακή τιμή των 184.998 ευρών. Ειδική τιμή για τον Τόμα το Βάρβαρο. Αν τα παραγγείλεις σήμερα θα σου στείλω ΔΩΡΕΑΝ και ένα πλατινένιο δίσκο από πλατίνα με τις επιτυχίες της Αννας της Βίσσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχω γονατισει με το ζευγαροβρακο!thank god i'm single!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άργησες αλλά με αποζημίωσες με το παραπάνω...χαχαχαχαχαχαααα!!!Θέλω κούπα-χέστρα τώρα και σουβεράκι κωλόχαρτο!!!Και κάνε μου καλύτερη τιμή απ' του Thomas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Vickyyy θα ζευγαρώσεις και εσύ και θα με χρειαστείς που θα παέι...
    Χωστήρα θα σου κάνω αλλα μην του πεις τίποτα του Τόμας και με ζαλίζει μετά οκ ; Τιμή για σένα 184.997 και για πάρτι σου 2 πλατινένιοι δίσκοι από πλατίνα της Βίσσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω το σώβρακο με δώρο 2 τζιβιτζιλούδες αν γίνεται.Θα πληρώσω με κλεμμένα λεφτά από κάλαντα. Όποτε κανε καλύτερη τιμή για να μην κάνω σε πολλά παιδάκια άσχημα τα Χριστούγεννα.

    Νίκος Κάλαντας του Καβουρδίρη του Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός τα γαμάει τα παιδάκια που λένε τα κάλαντα ; Εμείς που δεν μπορούμε να τα πούμε λόγω ηλικίας δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός ;

    Νίκος Ματζαμπλόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα! Θα πάρω ένα καπέλο-έλατο (κι ένα για τον καλό μου) και ένα ζευγαρόβρακο!! Τα έλατα θα τα πάρω ένα κόκκινο ένα καφέ, γιατί δεν είμαστε από τα ηλίθια ζευγάρια που είναι ασορτί όπως καταλαβαίνεις! Και μια εξάδα χεστροκούπες παρακαλώ!! Πλάκα-πλάκα δεν τα πουλάς λέω 'γω? Γιατί από κάλαντα κοβόμαστε! Κίσεζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις