Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Έρως ανίκατε μάχαν

Σύνδρομο της στέρησης : Πρόκειται για το σύνολο των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων και συνεπειών που εμφανίζονται, όταν διακόπτονται απότομα ή μειώνεται σημαντικά η δοσολογία και η συχνότητα της χρήσης μιας ουσίας στην οποία έχει εθιστεί το άτομο.
Αυτό περνάω τις τελευταίες ημέρες και ο νοών νοείτω. Όχι για πολύ ακόμα. Ως καλό "πρεζάκι" της συνήθειας που είμαι θα επιστρέψω στους κανονικούς ρυθμούς της ουσίας που λέγετε _______ Αυτής τέλος πάντων της ουσίας που το 90% των ατόμων νομίζουν πως την ελέγχουν. Δεν ελέγχετε, δεν κοντρολάρεται, δεν ρυθμίζεται, δεν προσαρμόζεται, δεν μεταβάλλεται, δεν αλλάζει.

Το τι και κοινωνική κατακραυγή έχω να ακούσω μετά από αυτό το άρθρο δεν θέλω να φανταστώ. Στον πούτσο μου από την μία, στα αρχίδια μου από την άλλη. Ορισμένοι από στενούς φιλικούς μου κύκλους ψάχνουν εδώ και καιρό την αφορμή να με στολίσουν με διάφορα επίθετα όχι και τόσο θεμιτά από μέρους μου. Φυσιολογικό αν σκεφτείς πως και εγώ έχω αναφερθεί με διάφορους "κομπλεξικούς χαρακτηρισμούς" προς το μέρος τους. Έτσι είναι η ζωή, ότι δίνεις τον παίρνεις επί δύο.
Βασικά γουστάρω την όλη φάση. Θα έχει πλάκα και θα ασχοληθούν μαζί μου. Οπότε ο πρώτος στόχος θα στεφθεί με επιτυχία. Το κουτσομπολιό και η κατακραυγή βρίσκετε στο DNA όλων μας άσχετα αν δεν το παραδεχόμαστε.
Ο δεύτερος στόχος μου είναι να αποδείξω επίσης πως τα αρχίδια τα κουβαλάμε όχι μόνο για να παρασκευάζουν χύσι αλλά για να παραδεχόμαστε λάθη πάθη και στοιχεία ανδρισμού. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο άνδρας ο τέλειος ο πρόστυχος ο έξυπνος ο γοητευτικός πρέπει να έχει αυτογνωσία των πράξεων του. Είτε καλών είτε κακών. Οι γυναίκες κρύβονται όπως και να το κάνουμε πίσω από διάφορες δικαιολογίες. Για αυτό λέγεται και αδύναμο φύλο. Δεν παν να λέει η κάθε μια αρχίδο φεμινίστρια πως μπορούν και μόνες τους και πως είναι το ίδιο "δυνατές" με τους άντρες. ΑΡΧΙΔΙΑ και το ξέρετε και οι ίδιες στο από μέσα σας. Θέλετε κάποιον να σας προστατεύει να σας βοηθάει να σας συντηρεί να σας περιποιείται. Και κάπου εδώ ξέφυγα. Χωρίς επιπλέον απολογισμούς ξεκινάω :

[(Ναι μπορείς και εσύ να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο πρόλογος. Αν είσαι ένας από αυτούς τηλεφώνησε τώρα στο τηλέφωνο μου και δεν θα το σηκώσω). Μιλάμε είσαι πολύ genius.]


Όταν είσαι ερωτευμένος/η :

Ακούς συνέχεια ερωτικά τραγούδια. Και μιλάμε για κλαψομούνικα όσο δεν πάει. ΝΑΙ μαλάκα μεταλά και για σένα ισχύει. Μην το αρνείσαι γιατί θα σε στείλω στην παραπάνω παράγραφο που μιλάω για αρχίδια και ανδρισμό. Έχω δει μεταλάδες και φανατικούς ράπερ να λιώνουν στο πάτωμα με τραγούδια το "Αχ Κορίτσι μου" και το "Θέλω να σε ξαναδώ". Αν πάλι δεν το έχεις κάνει απλά είσαι ανέραστος ή συνεχίζεις να το παίζεις υπεράνω. Επίσης οι στίχοι των κλαψομούνικων αυτών τραγουδιών μοιάζουν να έχουν γραφτεί αποκλειστικά για σένα. Και ακούγοντας τα λες δεν μπορεί ρε πούστη μου εμένα σκεφτόταν όταν το έγγραφε ; με ξέρει ; του τα έχει πει κανένας κοινός γνωστός ; Και φυσικά οι Djs στα ελληνάδικα είναι βαλτοί να σου τεντώσουν τον πόνο στο μέγιστο.

Δεν υπάρχει συνοχή και λογική στην σκέψη σου. Τα σκατένια σενάρια που φτιάχνει ο μη αξιόπιστος εγκέφαλος σου μπορούν να γίνουν επεισόδιο της Λάμψης του Καλημέρα Ζωή Μυστικών της Εδέμ και της Ζωής της Άλλης της οποίας δεν έζησε αφού πέθανε.

Η διάθεση σου, από το ύψος στο βάθος και από το βάθος στο ύψος. Από την γη της επαγγελίας στα σκατά της κόλασης και από εκεί ξανά στον Παράδεισο. Και όλη αυτή η διαδρομή εντός δευτερολέπτων. Θυμάμαι σκηνικό φίλου που ήταν φουλ ερωτευμένος με τα μάτια της να χορεύει σαν ξεφτιλισμένος τσιφτετέλι με εμάς τους υπόλοιπους καραγκιόζηδες σε κωλομάγαζο τρύπα και σε κάποια φάση τον χάνουμε από το πεδίο χορού. Τον βρήκαμε να κλαίει με λυγμούς δίπλα από την χέστρα και να μας λέει "την αγαπώ ρε μαλάκες".

Το βλέμμα σου χάνεται σε σκέψεις. Εκεί στα καλά καθούμενα κολλάς και κοιτάς την λάμπα του πορτατίφ λες και είναι το 8ο θαύμα του κόσμου. Αν υπάρχει κόσμος γύρω σου, λάθος, και να υπάρχει κόσμος γύρω σου δεν υπάρχει. Μετά από 3-4 αναφορές στο όνομα σου γυρνάς με βλέμμα βοιδιού.
Έλα ρε ;
Τι έχεις ρε μαλάκα ;
Τίποτα κάτι σκεφτόμουν. (Έλα ρε σοβαρά μιλάς σκεφτόσουν τόση ώρα ;;;;;)
Πραγματικά αυτή η απάντηση αν και δεν έπρεπε βουλώνει στόματα. Γιατί πολύ απλά σε πήρανε χαμπάρι.
Την επόμενη φορά που κολλάς στο δημιούργημα του Ικτίνου και του Καλλικράτη τρέχει και λίγο σαλάκι από την άκρη του χειλιού σου. Οι υπόλοιποι σε αφήνουν μέχρι να κάνει λιμνούλα εκεί που στάζει. Για άλλη μια φορά ξεφτιλίζεσαι.

Σκέφτεσαι το άτομο αυτό 27 ώρες το 24ωρο. Ακόμα και στο χέσιμο σου έρχεται η σκέψη και ντρέπεσαι όταν το συνειδητοποιείς λες πετάχτηκε από το σιφόνι, σε είδε σε αυτήν την άθλια κατάσταση με το κωλόχαρτο στο χέρι και σου είπε : "Καλά ρε βρωμιάρη δεν ντρέπεσαι να με σκέφτεσαι όταν σκουπίζεις τον κώλο σου ;"
Όταν πραγματικά καταφέρεις και δεν τον/την σκέφτεσαι για κλάσματα του δευτερολέπτου αναρωτιέσαι γιατί δεν τον/την σκέφτηκα. Μήπως μου πέρασε ; Σκέφτεσαι ακόμη λίγο το άτομο.....Μπαααααααααα.
Καλά για μαλακία δεν το συζητώ. Οι ενοχές είναι τόσες πολλές αν τα καταφέρεις και την φέρεις εις πέρας που η μόνη λογική λύση μετά από αυτό είναι η αυτοκτονία.

Όταν είναι μακριά σου δεν νιώθεις καλά. Ελέγχεις το κούτελο αν έχεις πυρετό, ένα ανακάτεμα στο στομάχι, ένα χέσιμο που δεν έρχεται ποτέ, ένας πόνος στο στήθος (μάλλον η καρδιά είναι), ένα δάκρυ είναι έτοιμο να κυλήσει, μια διάθεση που δεν φτιάχνει με τίποτα, μια τάση για εμετό, μια δυσφορία στην ανάσα, ένα κόμπιασμα στην λαλιά, ένα μούδιασμα στην γλώσσα, ένα παιδί που μετράει τα άστρα, ένας μονόκερος που τρέχει στα λιβάδια της Μέσης Γης, ένα όμορφο αμάξι με δύο άλογα, ένα και ένα κάνουν δύο μην μου πεις πότε αντίο.

Όταν τον/την κοιτάς συμβαίνει αυτό το περίεργο που όλα γύρω θολώνουν και φεύγουν προς τα πίσω και μόνο αυτός/η ξεχωρίζει και έρχεται προς το μέρος σου. Αν σου μιλάει κανείς εκείνη την ώρα εννοείτε πως ήδη έχει καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων των αρχιδιών σου.

Το πιο ηλίθιο σου χαμόγελο το φοράς τόσο συχνά όταν σου μιλάει που μοιάζεις με Τζόκερ. Και όταν το διαπιστώνει κάποιος και στο λέει δεν το παραδέχεσαι ότι γέλαγες σαν ηλίθιος. Επιμένει επιμένεις και στο τέλος τσακώνεστε. Και η μαλακία είναι πως δεν θυμάσαι να γέλαγες όταν σου μίλαγε. Η ηλίθια αυτή φυσιογνωμία που έχει επικολληθεί στην σκατόφατσα σου τις ημέρες του έρωτα κάνει τόσο καραμπαμ στους άλλους που σε κράζουν προτού καν μιλήσεις. Χαρακτηριστικές φράσεις :
Πως είσαι έτσι ρε μαλάκα ;
Τι μούτρα είναι αυτά ρε ;
Τι έπαθες ρε και είσαι σαν γελαστό μουνί ;
Πάρτε ένα μαλάκα που θέλει και έρωτες. Με τέτοια φάτσα δεν πας πουθενά.

Κάνεις οτιδήποτε σου ζητήσει και σου φαίνεται φυσιολογικό. Ξαφνικά γίνεσαι Χριστιανός Αγάπα Το Πλησίον σου και Ο Έχων Τους 2 Χιτων.... Υπό άλλες συνθήκες αν σου ζήταγε κάποιος κάτι θα του έδειχνες με φόρα πούτσο αρχίδια και θα σήκωνες τα πόδια ψηλά για να γίνει πιο κατανοητό. Οι καλές πράξεις πάνε και έρχοντε στην καθημερινότητα σου λες και αυτό θα αλλάξει κάτι.

Μιλάς μαζί του/της και γλωσεύεις την μπέρδα σου ή λόγεις τα χάνα σου. Σου κόβονται τα πόδια και κάνεις συνεχώς κινήσεις νευρικότητας ή σπαστικές. Κοινώς γίνεσαι καραγκιόζης και δεν μπορείς να το ελένξεις. Όταν βέβαια προσπαθήσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με λέξεις το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι κάτι τέτοιο :






Αλλά φαντάζομαι πως όλα αυτά τα ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς. Τι κάθομαι και γράφω πρωί πρωί σα μαλάκας δεν μπορώ να καταλάβω. Μα τι με έπισε ; Τέσπα σας συγχωρώ και θα αφιερώσω ένα τραγούδι που ορισμένους θα τους καταγαμήσει την ψυχολογία και τη ανθρώπινη ύπαρξη και άλλους απλά θα τους αρέσει :

Χατζηγιάννης - Κάτω απ τον ίδιο ουρανό
(δεν τρολάρω μου αρέσει)

18 σχόλια:

  1. τρολλαρεις..παραδεξου το!κ γουσταρεις κιολας..αλλα δν πειραζει..δικαιολογεισαι!!!!!θα σου θυμησω κατι"Λουκυ τι κανεις ρε;;;λουκι φιλε..λουκι! εσυ ζορο τι κανεις;;; ζορι φιλε...ζορι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκα, εγώ μεταλλάς και ροκάς είμαι κι όταν θέλω να κλαψομουνιάσω (μια φορά έχει γίνει, αλλά πολύ δυνατή) βάζω, μεταξύ άλλων, Chariot, Υ&Τ, Whitesnake και γουστάρω. Στο τσακίρ κέφι πετάω και τον Βασιλιά Έλβις. Ποιος Πλούταρχος και μλκς;

    Υ.Γ. Όσες φορές βλέπω τον Εδεσσάρχη, νοιώθω ότι είναι η πρώτη φορά. Σε αφήνω, πάνω να δω στο καπάκι Ογκουνσότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλάκα ο μεταλάς ακούει μπαλάντες.Ο μουνοπαρακαλιάρης,ο κλάους μάιν των φτωχών έχει τεράστια εμπειρία στην δισκογραφία κλαψομουνιά...

    αυτό είναι έρωτας μαλάκα...

    http://www.youtube.com/watch?v=Skm-mb42g5k&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περη υπαρχει λυση κ ειμαι προθυμος να στη δωσω το βραδακι!(κερνοντας βεβαια κανα ποτακι...)εμεις(ξερεις ποιοι)ξερουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μεταλάς ακούει ΑΥΤΟ: http://www.youtube.com/watch?v=32GsPfUnsRk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. les kai perigrafeis emena,tetoia fash pernaw.mexei grammenh kanonika,egw to xava mou.emfanisiaka o typos psiloxalia.de kserw pws na to kontrolarw,rikse kammia idea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σωστός ο μεταλλάς, ο πρόστυχος, ο ερωτοχτυπημένος ακούει αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=OE-M4QRHgaA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα να μαζευτούμε λίγο οι μεταλλάδες που την ακούσαμε εθνοσωτήρες και Τουταγαμών και Τουταδέρνων...το αγόρι μας χρειάζεται ανάκαμψη κι εγώ πρώτος, σαν συνπέφτουλας και ΟΥΧΙ μουνοπαρακαλιάρης (όπως ο αρχίδας φίλος μας και οι συν αυτώ μουνόπανοι με αποκαλούν) δίνω το σύνθημα για φουλ επίθεση....Ψηλέ (λέεεεμε τώρα), άκου.Έπεξες σε μεγάλη κατηγορία και πήγες και τζάμπγιον λίκ, αλλά δεν έχασες από καμιά γαλατά σαράι ή καμιά ρουμπίν καζάν, αλλά από την ίδια τη μπάρτσα και οι εφημερίδες θα γράψουν ότι έχασες, αλλά αξιοπρεπώς (μπορείς με αυτά που σου έγραψα να μου στήσεις άγαλμα αν και θα χρειαστείς πολύ μάρμαρο λόγω του τιτανιαπολλώνιου κορμιού μου)...Μεταλλάς-ξεμεταλλάς ο πόνος είναι ο ίδιος,όταν θα έρθει το καλοκαιράκι και έρθουν τα τουριστριόπουλα θα ξελαμπικάρεις.Καλά κάνεις και ψάχνεις να βρεις μια κοπέλα που να τα έχει όλα και να διεκδικείς...μέχρι τότε όμως κυνήγα και δε γαμιέται θα τη βρεις την άκρη....αααα και το καντηλάκι της ημέρας----->SALTA KAI GAMISOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mwre to kserw gia adiaforia,ela omws pou eimai kota.twra tha mou peis afto pougrapse o xwsthras,salta kai gamhsou[gia mena paei afto].pantws fxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. loipon exoume kai leme,elenh salta gamhsou lah lah lahla.peri salta gamhsou,salta gamhsou kai phgaine stoixhsou[dis].ainte na kaoun ta karvouna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με Kantharo στα μουσικά. Εκτός και αν προκειται για ειδική περιπτωση οπως το να πεσεις σε τελειωμενο σκυλα ταριφα και να μην λεει να το κλεισει το γαμηδι. Πονοκεφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω μια φορά περπατούσα στο δρόμο και νόμιζα ότι μύριζα το άρωμα του. Το ονόμασα ρινική παραίσθηση. Έκτοτε δεν το ξανάπαθα.

    Τρολλάρεις, τρολλάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι ρε φίλε, όσο ερωτευμένος και να είμαι δεν πέφτω στο επίπεδο πλούταρχου και του άλλου του ξανθόψειρα! Βέβαια μπορεί να κάνω τις περισσότερες από τις άλλες μαλακίες που ανέφερες στο άκρως κατατοπιστικό σου άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις