Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δεν θα έδινα ΠΟΤΕ λεφτά για...

Πολεμική τέχνη
Στις περισσότερες από αυτές απλά σου λιώνουν το κορμί για το τίποτα. Η κλασική ατάκα πως μαθαίνουμε την τέχνη μόνο για αυτοάμυνα μου γυρίζει τα άντερα. Μα είναι δυνατόν ; Ξέρεις ρε αρχίδα δάσκαλε πόσους γαμημένους θέλω να σπάσω στο ξύλο σε καθημερινή βάση ; Και μου λες να μην την χρησιμοποιήσω ; Όταν έρθει η στιγμή να απειληθώ σοβαρά και να κινδυνεύει η ζωή μου είμαι 100% σίγουρος πως δεν θα την χρησιμοποιήσω γιατί ο αλλοδαπός θα έχει πιστόλι και δεν θα ρισκάρω να φάω βλήμα στον εγκέφαλο. Κατά τα άλλα πληρώνεις 50-60 ευρώ το μήνα για να έρχεσαι σε αρμονία με το πνεύμα σου την φύση και την έκτη αίσθηση !!! Για τον πούτσο τρικάβαλο σε cc50. Άσε που ο κάθε παπάρας έχει βγάλει και ένα δικό του είδος πολεμικής τέχνης. Γιαο-Μινγκ, Σαολίν, Νίντζα, Καράτε, Γκα Μα Γκα, Τσαι Τι, ΤσαιΛιπτον, ΖαοΠίντο, ΚουνκΦου, Φου Μαν Τσου. Το μόνο θετικό στην όλη φάση που βρίσκω ψάχνοντας είναι η φυσική κατάσταση που μπορεί να φτιάξεις. Αλλά και αυτήν την φτιάχνεις και μόνος σου χωρίς να πληρώνεις. Απλά τρως υγιεινά, κόβεις τις καταχρήσεις και αθλείσαι λίγο. Ορίστε έτοιμος ο Μπρους Λι.
Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά βλέποντας βίντεο με μοναχούς από το Θιβέτ να τους βαράνε κλωτσιές στα αρχίδια και να τους σπάνε σκουπόξυλα στο σβέρκο να ξέρεις πως σε αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ. Αν επιμένεις πάντως πως ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, τότε νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω στην εκπαίδευση. Και τσαμπέ κιόλας...

Αι Φοουν
Δεν αντέχω άλλο θα το πω. Παρατηρώ εδώ και 2 χρόνια περίπου πως όλο και περισσότερα ζωντόβολα εεεε συγγνώμη άνθρωποι από τον κύκλο μου διαθέτουν στα υπάρχοντα τους μια συσκευή ΑιΦοουν. Κανένας όμως κανένας από δαύτους δεν πλήρωσε το κωλοτηλέφωνο αυτό στην πραγματική του αξία. Όλοι κατά ένα ανεξήγητο (X-Files) λόγο το βρήκαν σε χρυσή ευκαιρία και δεν έσκασαν 600-700 ευρώ που στοιχίζει. Όλοι μα όλοι έδωσαν το πολύ 100 ευρώ ή το πήραν τσάμπα επειδή οι κλέφτες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας είχαν οργασμό όταν διάβαζαν το όνομα τους στα καταστατικά τους. Εμένα πάντως κανείς δεν έχυσε διαβάζοντας τον λογαριασμό μου. Καμία κωλοεταιρεία δεν με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει το ΑιΦοουν σε τιμή ΤΣΑΜΠΑ. Μάλλον κατούρησα στο πηγάδι ή όταν ο Θεός έβρεχε αιφόνια εγώ κρατούσα ομπρέλα. Και επουδενή ρε πούστη πεθαμένεΤζομπς δεν θέλω να καταντήσω να κάθομαι σε μια παρέα (που υποτίθεται πως έχουμε βγει βόλτα να μιλήσουμε) και να κάθομαι με το κεφάλι κάτω να σκαλίζω την κωλοσυσκευή. Έχω φτάσει σε απόγνωση σε σημείο να θέλω να τους πιάσω τα κεφάλια και να τα κοπανίσω με βία και χαρά επάνω σε συμπαγές εφαρμογή (μπάρα, τραπέζι, τοίχος, σκαμπό). Και γαμώ τα application ε ; Ξέρετε ρε πόσο μαλάκας νιώθει ο άλλος όταν σας μιλάει και τον συνδέετε με κέντρο επειδή και μόνο κάνετε ανανέωση κατάστασης στο status σας ;
-Μισώ λεπτό να τελειώσω κάτι που κάνω, δεν σε άκουσα...
-Γαμώ την γαμημένη γαμιόλα αγένεια σου ρε κλαπαρχίδι !
Τι νομίζεις ότι κάνεις ρε μαλάκα που θα μου την πεις κιόλας με ύφος θιγμένο.
Λοιπόν απολίτιστα γελάδια, εντάξει πάρτε τα αιφοουν σας εφόσον το επιθυμείτε. Δεν θα γίνω εγώ τοίχος στα όνειρα σας. Χρησιμοποίησε το όμως όταν πρέπει και όπου πρέπει. Και με μέτρο.
Αι σιχτίρ σας βαρέθηκα

Να μάθω πως θα πεθάνω
Και να πεις πως θα ήταν όντως αυτός ο τρόπος να πάει στο διάολο. Αλλά υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ που στέλνουν μήνυμα σε εταιρίες sms που τους λένε πως ακριβώς θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Και σε τι ηλικία ! Πόσο μυαλό ρε πούστη μου κουβαλάνε ; Ούτε καν πλάκα δεν έχει. Πάντως αν ανάμεσα στους αναγνώστες μου υπάρχει κάποιος που θα έδινε λεφτά να μάθει και με αυτόν τον τρόπο μπορώ να τον βοηθήσω σαν Περίνιο. Με το αζημίωτο φυσικά. Στείλε μου τώρα τα στοιχεία σου. Θα σε πεθάνω με τέτοιο τρόπο που θα σε αναγνωρίζουν παντού.



Extreme Sports
Άλλη μαλακία και αυτή. Πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να σου ανέβει η αδρεναλίνη. Ποιος ο λόγος να πηδήξω με ένα σχοινί δεμένο από την βάση των αρχιδιών μου στο κενό της Διώρυγας του Ισθμού ; Ποιος ο λόγος να καβαλήσω ποδήλατο μετά απο 15 χρόνια και να αναρριχηθώ σε βραχώδες και δύσβατες περιοχές ; Ποιος ο λόγος να μπω σε μια φουσκωτή βάρκα σε αφρισμένο ποταμό και να παλεύω σαν μαλάκας με το αντίθετο ρεύμα ; Ποιος ο λόγος να δεθώ επάνω σε μια σανίδα και να γλιστρήσω στην πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού ; Αν σπάσω κανά πόδι ποιος μαλάκας θα πάει στην δουλειά για μένα ; Αν βέβαια είσαι δημόσιος υπάλληλος στην καραπουτσακλάρα σου. Αν δεν είσαι όμως ο καλός αφεντικούλης θα σου πει άντε γεια στούρνε, ποιος σου είπε να το παίξεις Τζειμς Μποντ. Οπότε διπλή η χασούρα. Έχω ακούσει διάφορους να λένε πως η εμπειρία που αποκομίζεις είναι μοναδική. Το συναίσθημα την ώρα του κινδύνου είναι ανεπανάληπτο. Πρέπει να το νιώσεις και εσύ Πέρη !
Δεν με ενδιαφέρει να νιώσω κίνδυνο γαμώ την μαλακία που με δέρνει. Ο μοναδικός κίνδυνος που είχα ποτέ στην ζωή μου ήταν όταν τον έπαιζα και φοβόμουνα μην τυχόν και με πιάσει η μάνα μου επάνω στο χύσιμο. Ααα και όταν χέζω και βγάζω κάτι σκατίδια σαν τσιμεντόλιθους. Τρέμω στην ιδέα πως καταστράφηκε η πρωκτική μου περιοχή. Εκεί να δείτε αδρεναλίνη μαλάκες.

Αυτά τα ολίγα. Θα κάνω και ένα σεκοντ παρτ φαντάζομαι αν σας άρεσε. Μπορεί και όχι όμως αν βαριέμαι. Επόμενο άρθρο τα ΤΑΡΩ part 2 αφιερωμένο στον Χωστήρα.


34 σχόλια:

  1. Τρελό αγόρι!!Καλά είμαι κωλόφαρδος σήμερα και θα γράψεις δεύτερο μέρος Ταρώ και έγραψες και νέο άρθρο!!!Επιτέλους είχα βαρεθεί να βλέπω τη μάπα του Χατζη-dude.
    Συμφωνώ σε όοοοολα μαζί σου και ειδικά στα αη-φόουν και στο πως θα ψοφήσεις.Στα άλλα 2 που τα κάνω, έχω πληρώσει φράγκα μόνο για πανκράτιο και μποξ, αλλά με σκοπό φυσικά να σπάσω ένα συγκεκριμένο αρχίδι στο ξύλο (θα τα μάθεις αργότερα όταν τα γράψω).Στα εξτριμοσπόρ που κάνω αρκετά από αυτά, προτίνω ψόφο με συνοπτικές διαδικασίες σε όσους προσπαθούν να σε πείσουν με λύσσα" ότι γαμάνε...είναι θέμα θέλησης αν θα τα κάνεις, οπότε αγαμήσου (μερικά από αυτά είναι γελοιωδώς ηλίθια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φοβήθηκα κάποια στιγμή πως δεν θα με έβριζες...

      Διαγραφή
    2. Όχι βρε μαλάκα, δεν έβρισα εσένα, ίσα-ίσα που συμφωνώ, το "αγαμήσου" πάει στους "προσηλυτιστές"

      Διαγραφή
  2. Ωραίος ο Περίνιο! Δεν θα έδινα λεφτά για τίποτα απ' αυτά που έγραψες. Το πιο εξτρίμ που έχω κάνει ήταν να μπω σ' ένα τρενάκι που σε γυρνάει ανάποδα στη Disneyland. Αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι είναι και καλύτερο! (το τρενάκι)
      Στο λέω εγώ που έκανα και Disneyland, έκανα και snowboard.

      elPre

      Διαγραφή
    2. Μαρία σε βρίσκω αρκετά extreme για τα δεδομένα μου. Αλλά δεν σε κράζω.

      Διαγραφή
  3. γραψε ρε μαλακα που θα τα εδινες!!!!!σε ουισκι?????ωραια τοτε να ψοφησεις πινοντας το κ να κανεις και extreme sports πινοντας μονο αυτο!!!!!σε πειραξε το κουνγκ φου γατακι με 5000 χρονια ιστορια,αλκοολικε!!!!(elrik)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο μέρος που πιάνουν οι καρατιές είναι οι ταινίες του Μπρους Λι. Fuck I-phone, I've got Nokia. Το πώς θα πεθάνεις είναι γνωστό: στριφογυριστή κλωτσιά στη μάπα από τον Τσακ Νόρις για μόλυνση του περιβάλλοντος με τη βλακεία σου. Κι όσο για τα εξτρίμ σπορτς, και μόνο που επιβιώνεις στους ελληνικούς δρόμους είναι εξτρίμ σπορτ. Αναμένουμε ταρό και λοιπές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. maresei pou to xis sigouro oti tha einai allodapos me to pistoli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ρε Μίασμα σόρρυ που θα σ' το πω, αλλά κάθε φορά που διαβάζω σχόλιό σου τυφλώνομαι από τα γκρίκλις σου....καταφέρνεις και κάνεις το Σινόμπι να φαίνεται Μπαμπινιώτης

      Διαγραφή
    3. To thema den einai to pos to grafeis alla to ti grafeis.

      Διαγραφή
    4. Ναι μίασμα δεν έχεις και άδικο. Έτσι που γίναμε παίζει να είναι και Ελληνόπουλο. Τουλάχιστον θα συννενοηθούμε...

      Διαγραφή
    5. Etsi pou giname? Oi ellines tora anakalipsane to egklima? Pio prin forousan orthodoxo fotostefano?

      Διαγραφή
    6. Εντάξη τώρα υπερβάλεις. Στον βαθμό που έκαναν οι αλλοδαποί εγκλήματα δεν κάνενε ποτέ οι Έλληνες. Ότι κάνανε κάνανε δεν λέω. Η εγκληματικότητα αυξήθηκε κατά πολυ όταν γίναμε πολλοί στο Ελλάντα.

      Διαγραφή
  6. H μόνη σωστή πολεμική τέχνη είναι το καράτε του Μάρκου Λεζέ στο The Kopanoi. Τέλος. Αλλά στα extreme sports θα διαφωνήσω...το καλύτερο είναι να πεις πως δεν σου αρέσει το μαγείρεμα της πεθεράς...Εκεί να δεις αδρεναλίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω χειρότερο: να πεις στην γυναίκα να κλείσει την πεθερά σε καπί.....θα περάσεις τέτοιο στίβο μάχης που οι ΟΥΚάδες θα ξηλώσουνε πουλάδες και θα κάνουν πιάτσα στην Πατησίων με στράπλες και τακούνι 12ποντο

      Διαγραφή
    2. Μάρκος Λεζές. Respect. Την πεθερά ότι και να της κάνουμε απλά δεν το μαθαίνει η κόρη. Διαφορετικά.....τα είπατε εσείς...

      Διαγραφή
  7. ΤσάιΛίπτον; Μλκ, όχι άλλο! Λυπήσου με!

    ''...δεν θέλω να καταντήσω να κάθομαι σε μια παρέα (που υποτίθεται πως έχουμε βγει βόλτα να μιλήσουμε) και να κάθομαι με το κεφάλι κάτω να σκαλίζω την κωλοσυσκευή''. Σε νοιώθω. Νοητικά εννοώ. Μην το πάρεις στραβά.

    Υ.Γ. Προσκυνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό με το ΑιΦόνι το έχω κι εγώ απορία!!! Πίστευα ότι υπάρχει παγκόσμια συνομωσία εναντίον μου, αλλα ευτυχώς υπάρχεις κι εσυ!!!
    --πλυντηριοΤρολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι μόνη. Θα σταθώ δίπλα σου να τους αντιμετωπίσουμε παρέα.

      Διαγραφή
  9. ο ορκισμενος κατα του αιφον κ γενικοτερα των σμαρτφοουν ελρικνεο ειδες που κατεληξε....λοιπον κοιτα μην καταντησεις κ εσυ ετσι...μονο αυτο σου λεω!!!!κ τζαμπα να στο δινουν μην το παρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να το αποκτήσω κάποτε (αν μου το δώσουν τσαμπέ) θα φροντίσω να διατηρήσω την κοινωνικότητα και την επαφή με το ανθρώπινο είδος.
      Τώρα για τον Ελρικ τι να σχολιάσω ; Χαντούκεν ? Οντουγιουτσούν ?

      Διαγραφή
  10. ti thes na matheis akrivws;diastaseis;hlikia;xrwma matiwn;malliwn;ela dialexte leme..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάω πάντα για εσωτερική καλλιέργια. Πες μου ποιός είναι ο αγαπημένος σου Έλληνας ποιητής ;

      Διαγραφή
  11. nice post Περι. Συνέχισε και με part 2 γιατί είναι πολλά τα πράματα που δεν θα δίναμε λεφτά και παραδόξως πολύ κόσμος τα κάνει. Ή στραβός είν' ο γιαλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγμάτικα όλοι με Iphone ρε πούστη μου, μόνο προκαλούνε. Που τα βρήκες τα 700 ευρώ ρε μόμολό 18χρονο και μου μιλάς με την Siri στην καφετέρια για να κάνεις ποζεριά στους κάγκουρες φίλους σου?

      Οικονομική κρίση σου λέει μετά.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις