Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΤΑΡΩ (Part 2)

Ο Ερημίτης
Άλλη μια κάρτα που ευνοεί τα ταξίδια. Θα πρέπει να πας μακριά. Το που ακριβώς θα σου το αποκαλύψει ο εγωκεντρικός ρηξικέλευθος χαρακτήρας σου. Ο προορισμός σου πρέπει να είναι κάποια καλύβα στην μέση της ερήμου ή κάποιο δεντρόσπιτο στη μέση μιας ζούγκλας. Εκεί θα συναντήσεις κάποιον ερημίτη. Θα μπεις μέσα στο φτωχικό του αφού σκουπίσεις τα πόδια σου στο χαλάκι της εισόδου. Αν δεν έχει βγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες και μπες. Μην μιλήσεις στον Ερημίτη. Θα σου μιλήσει αυτός. Θα τον ακούς πολύ προσεκτικά αν και δεν θα καταλαβαίνεις τι λέει καθώς θα μιλάει κάποια πολύ σπάνια διάλεκτο που πλέον έχει εκλείψει. Αφού τελειώσει το μπλα μπλα κάτσε φάε μαζί του και πλύνε τα πιάτα. Ζήτα του να σε φιλοξενήσει για ένα βράδυ. Στην αρχή θα αρνηθεί και θα σου πετάξει το δοχείο νυκτός. Να επιμείνεις. Αφού θα του σπάσεις τα αρχίδια θα σε δεχτεί με έναν όρο. Θα σου τον πει αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις τι λέει θα κουνήσεις το κεφάλι συγκαταβατικά. Όταν πέσεις για ύπνο φρόντισε να έχει κατεβασμένο το σώβρακο και πασαλειμμένη την τρύπα σου με γράσο. Τα υπόλοιπα άφησε τα στην μοίρα. Αν είσαι "καλός" θα σε αφήσει να μείνεις και άλλα βράδια μαζί του.

Ο Ήλιος
Η κάρτα αυτή είναι ακριβώς ότι απεικονίζει. Μια μέρα που ο ήλιος θα είναι εκεί ψηλά με ανθρώπινα χαρακτηριστικά θα συναντήσεις ένα γυμνό αγόρι καβάλα σε έναν μονόκερο σε ένα λιβάδι με ηλιοτρόπια. Το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα. Γάμα το αγόρι κάνε ηλιοθεραπεία ή φάε τα σπόρια από τους ήλιους. Μπορείς επίσης να βαρέσεις μαλακια και να χύσεις στα μούτρα του Ήλιου. Μην κοιτάξεις όμως τον Ήλιο στα μάτια γιατί θα πυρακτωθεί ο εγκέφαλος σου και θα καταραστεί μια γριά πουτάνα το αναπαραγωγικό σου σύστημα. Διάλεξε ο τάφος σου να γίνει εκεί κοντά και προσέλαβε έναν μπάτλερ να πιεί το αίμα 40 παρθένων αφού τις σφάξεις με κόλλα Α4. Ρούφα το αυγό σου και γύρνα πλευρό τώρα.





Ο Θάνατος
Εντάξει τώρα δεν νομίζω να θες να σου αναλύσω τι σημαίνει αυτή η κάρτα. Τα έφαγες τα ψωμάκια σου. Τα θυμαράκια έχουν αρχίσει και κάνουν χώρο για την πάρτι σου. Ο καλός νεκροθάφτης της γειτονιάς τρίβει τα χεράκια του από την απρόσμενη πελατεία. Ο παπάς της ενορίας έχει ετοιμάσει κατεβατό ολόκληρο για να δώσει κουράγιο στους δικούς σου. Τρεις γριές είχαν καιρό να κλαψουρίσουν μοιρολόγια και να που εμφανίστηκες εσύ. Μάλλον να που εξαφανίστηκες εσύ. Οι μόνοι που θα κλαίνε αληθινά για σένα είναι αυτοί που τους χρωστάς λεφτά. Το χειρότερο από όλα είναι πως ο ψόφος σου θα είναι κακός και μαύρος. Θα υποφέρεις με τον χειρότερο τρόπο προτού φτύσεις και την τελευταία ανάσα από τον κώλο.
Π.χ. Θα σε πατήσει νταλίκα στα πόδια και μετά θα κάνει όπισθεν και θα σου λιώσει το κεφάλι.
ή Θα σου ανοίξουν με νυστέρι την κοιλιά και αφού χυθούν τα σωθικά σου στο πάτωμα θα σε ραντίσουν με καθαρό οινόπνευμα. Με πιάνεις φαντάζομαι οπότε προσοχή στις παρέες που κάνεις. Το σίγουρο είναι πως δεν γλιτώνεις. Ζωή σε εμάς.

Ο Ιεροφάντης
Ο Ιεροφάντης είναι κάποιο αρχίδι που θα καταφέρει να σας μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις που χλωμό το κόβω να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε τα πράγματα. Είναι κάποιος μαέστρος της διαπλοκής και της διχόνοιας. Θα κάνει τόσο πουτάνα την ζωή σας που σαν λύση θα βλέπετε να κλειστείτε σε κάποιο μοναστήρι. Πιθανό να σας βγάλει πούστη στην γκόμενα σας ή καρακαριόλα στον γκόμενο σας. Άλλη πιθανότητα είναι να πει στους γονείς σας πως από μικρός σας άρεσε να χαϊδεύεται τριχωτές πούτσες και να φοράτε να ψηλοτάκουνα της θείας Λουκρητίας. Άντε να πείτε την αλήθεια μετά και να σας πιστέψουν. Το κακό με αυτό το αρχίδι είναι πως έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη στον κοινωνικό σας κύκλο πράγμα που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση να απεμπλακείτε από τον ιστό της ραδιουργίας και της πονηριάς που έχει πλέξει για σας. Ο λόγος που το κάνει είναι μάλλον γιατί του είχατε γαμήσει το ταμ τιριριμ σε κάποιο παρελθοντικό συντελεσμένο αόριστο. Δηλαδή παλιά.

Ο Κόσμος
Δυστυχώς οι μαλακίες που έχετε εκτελέσει με τεράστιο ζήλο κατά την διάρκεια της ζωής σας έγιναν αντιληπτές από τον κόσμο. Και όταν λέω κόσμο δεν εννοώ μόνο την κωλόπολη που κατοικείτε. Εννοώ όλη την γαμημένη υφήλιο. Το βιντεάκι που ανεβάσατε στο youporn με την μορφολογία της μαγαρισμένης ψωλής σας αυτήν την ώρα το βλέπουν Αφγανοί τρομοκράτες σε μια σπηλιά στην Καμπούλ. Το άλλο βιντεάκι που είστε στα τέσσερα και από πίσω σας τον φοράει ο ιατρικός επισκέπτης (και εσείς η γιατρίνα) αυτήν την ώρα το παρακολουθούν στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Επίσης γελάνε με την πάρτι σας στον Καναδά που θέλατε να το παίξετε παρκουρίστας και σπάσατε σαγόνι αυχένα και σπονδυλική στήλη. Δυστυχώς ο μαλάκας κολλητός σας το έγγραψε στο κινητό του και το ανέβασε στα καπάκια. Ρίξτε και μια ματιά στις Καριόλες του Fb. Σας έχουν και εκεί. Παρόλο που είστε άντρας. Τώρα λοιπόν που κατακτάται τον κόσμο με τα κατορθώματα σας ήρθε η ώρα να τον αφήσετε πίσω και να διαλέξετε το μονοπάτι της ησυχίας.

Ο Κρεμασμένος
"Αν νομίζετε πως κρεμόμαστε από τα αρχίδια σας κόψτε τα να πέσουμε κάτω" Μεγάλη φιλοσοφική κουβέντα από ανώνυμη ψωλού.
Φτύστα πρώτα μωρή να βρω την βάση να βάλω το μαχαίρι. Εν πάση περίπτωση δεν θα δώσω σημασία στην συγκεκριμένη φράση.
Δυστυχώς για εσάς έχετε φτάσει στο σημείο να κρέμεστε από τα αρχίδια του καθενός. Πρέπει επιτέλους να ζήσετε και να δημιουργήσετε μόνος σας. Έφτασε η ώρα να σκουπίσετε τον κώλο σας μόνος σας και όχι να φωνάξετε την μαμά σας να το κάνει για εσάς. Είστε 30 χρονών. Διαθέτετε την απαραίτητη ικανότητα. Πρέπει βγάλετε την σαλιάρα από το στέρνο σας μην τυχόν και λερωθεί το βαμβακερό πουλοβεράκι σας. Είναι μια πράξη δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει να σας συνοδεύει ο μπαμπάς σας στην ντισκοτέκ με την δικαιολογία ότι θα παρασυρθείτε από κακές παρέες. Γενικά ξεκρεμαστείτε από τα αρχίδια του μπαμπά και τα βυζιά της μαμάς σας. Καθυστερημένε βουτυρομπεμπέ.

Ο Πύργος
Ο Πύργος συμβολίζει το κτίριο της κατοικίας σας. Εκεί που είστε ο νοικοκύρης και ο αφέντης. Εκεί που δεν μπορεί να σας πειράξει κανείς και η αστυνομία θέλει ένταλμα για να το ερευνήσει. Εκεί που κρύβετε όλα τα ένοχα μυστικά σας και εκεί που κάνετε τις πράξεις ακολασίας χωρίς ενοχές. Δυστυχώς όμως ο Πύργος σας είναι έτοιμος να γκρεμιστεί συθέμελα. Και μαζί με αυτόν να βγουν στην φόρα τα ένοχα μυστικά σας. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Ελέγξτε για διαβρώσεις στο υπέδαφος που είναι δομημένο το κτίριο. Δείτε στο υπόγειο αν σας έχουν βάλει βόμβα. Τσεκάρετε αν οι κολόνες είναι ανθεκτικές σε περίπτωση σεισμού. Έχετε κατσαρίδες ; Raid. Υπάρχει προσφορά στον Βασιλόπουλο 1+1 δώρο. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά. Είναι προς όφελος σας. Αφού λοιπόν τσεκάρετε όλα τα παραπάνω και όσα άλλα σας έρθουν στο μυαλό ξενοίκιαστε ή πουλήστε το όπως είναι επιπλωμένο.



Ο Τροχός της Τύχης
Η κάρτα αυτή σημαίνει πως το παλιό και λατρευτό τηλεπαιχνίδι θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του στην ελληνική τηλεόραση. Ο αξιαγάπητος πορνόγερος Πολυχρονίου θα είναι και πάλι παρουσιαστής αλλά αντί για την Κρύστα θα έχουμε κάποιο άλλο τσιμπούκι να ανοίγει τα γράμματα. Τα δώρα λόγω κρίσης θα είναι για τον πούτσο αλλά αποδεκτά από το κάθε φτωχομπινέ που θα λαμβάνει μέρος. Οι κατηγορίες των παζλ θα είναι τραγούδια της Βανδή, τραγούδια του Πλιάτσικα, ποιήματα πούστηδων, σεξουαλικά βοηθήματα, συνταγές γιατρών, μαστουρωμένα διηγήματα, τάσεις της μόδας χώρες που δεν υπάρχουν πια και φυσικά φράσεις σε greeklish. Πρέπει να συμμετάσχετε διαφορετικά θα υπάρξει επώδυνος θάνατος.



Οι Ερωτευμένοι
Είσαι ένα ζιπουνάκι τρελό και αγαπησιάρικο και η κάρτα το βρήκε. Ατιμούτσικο ερωτευμενάκι είσαι τελικά πολύ ζουζουνιάρης. Οι αγαπούλες και οι αγκαλίτσούλες θα είναι πολλές από εδώ και πέρα και σύντομα το μικρό σου κροκοδειλάκι θα σε παντρευτεί. Το διάστημα αυτό ευνοεί της πατουσίτσες και τις μυτούλες. Επίσης το να γαργαλάς κοιλίτσες και πλευράκια είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Τα γαμήσια δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο σου από εδώ και στο εξής. Κάνεις μόνο έρωτα. Ο θεός έρωτας σας έχει ξεκωλιάσει στα απανωτά χτυπήματα με τα βέλη του. Η θεά Αφροδίτη σκύβει κάθε φορά στα προβλήματα σας και τα λύνει με ένα απλό φτύσιμο από σπερματικά φλόκια. Κανένας τρίτος δεν είναι ικανός να σας χωρίσει από το ταίρι σας. Παντρέψου τώρα.





Το Άρμα
Το Άρμα φυσικά συμβολίζει το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Ήρθε η ώρα να γίνεις κάγκουρας και να του κάνεις βελτιώσεις. Τι και αν είναι Seat Ibiza 1.200. Βάλτε μπεκάκια, φώτα νέον, φώτα πορείας φώτα πυρασφάλειας, ζαντολάστιχα γαμιστερά, φιμέ τζάμια, nitro. maxim, playboy, Το παιδί μου και εγώ, Η γυναίκα του φίλου μου και εγώ, σιδερώστρα αεροτομή, μπουγάδα, μανταλάκια, κινητήρα TSI, κινητήρα από ελικόπτερο, χορτοκοπτικό, καφετιέρα, σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, σύστημα Υγείας και Πρόνοιας, μπάρα αναπήρων, μπάρα με ποτά, μπαρόμετρο, κωλοβυθόμετρο, ηχοσύστημα με 200 ηχεία, μπανιέρα, ντουζιέρα, μπετονιέρα, bucket καθίσματα, καναπέ, ζαρντινιέρα, σιφινιέρα, σεμεδάκια, ποτήρια από κρύσταλλο βοημίας, τεμπέλη, μαγκούφη, γκρινιάρη, αλανιάρη, φιλτροχοάνες, χωνί, λάδι, ελιές, σπυριά ακμής, σπυριά από μόλυνση, έρπη, μουνόψειρες, κονδυλώματα, κιγκλιδώματα. Μετά από όλες αυτές τις μετατροπές είσαι ο απόλυτος κάγκουρας και το Αρμα σου γίνεται Άρμα Μάχης. Μπράβο μαλάκα για άλλη μια φορά.

Το Αστέρι
Θα δεις ένα αστέρι να πέφτει. Κοίτα συνεχώς τον ουρανό. Πρέπει να το δεις μόνο εσύ και κανένας άλλος. Πως θα γίνει αυτό ; Απλά κοίτα τα αστέρια την ημέρα και ας μην φαίνονται. Σε εσένα θα φανεί. Όταν πέσει λοιπόν το αστέρι κάνε στην άκρη μην σε χτυπήσει. Μετά βάλε αυτό το τραγούδι και τραγουδησέ το ψιθυριστά στην όχθη ενός ποταμού. Στο Κηφισό κατά προτίμηση. Μετά πάρε το αστέρι και κάρφωσε το στα μαλλιά της αγαπημένης σου. Αν είσαι γυναίκα κάρφωσε το στο δικό σου κεφάλι για αξεσουάρ παλιοψωνάρα. Αν πάλι δεν πέσει ποτέ το αστέρι μπορείς να το ακολουθήσεις και να σε οδηγήσει σε μέρη που ποτέ δεν είχες φανταστεί ότι υπάρχουν. Όπως για παράδειγμα σε έναν γκρεμό, σε μια πόλη, σε μια θάλασσα σε μια λίμνη σε έναν τοίχο σε ένα δέντρο. Κάπου εκεί θα βγάλεις ένα μεγάλο συμπέρασμα για την ως τώρα πορεία σου πάνω σε αυτήν την γη. Ο ψόφος είναι κοντά.

Τρελός
Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτήν την κάρτα που θέλεις και εξήγηση ρε άσχετε πιθηκάνθρωπε ; Είσαι για τα σίδερα. Είσαι για ζουρλομανδύα. Είσαι να κάνεις παρέα με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ στην καλύτερη ή στην χειρότερη αναλόγως πως το βλέπεις. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως οι βίδες στην κοκράνα σου έχουν λασκάρει για τα καλά και θες επιδιόρθωση. Πιστεύεις πως οι φωνές που ακούς είναι μήνυμα από τον Θεό, τον Χίτλερ ή δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον. Όχι ρε Μογγόλε δεν σου μιλάει κανείς. Το Δαφνί σου μιλάει. Σε παρακαλάει να πας να μείνεις μαζί του. Άντε τελείωνε. Ξεκίνα.

12 σχόλια:

  1. Στον Ερημίτη:είσαι γκέης

    Στον Ήλιο:είσαι παιδόφιλος γκέης

    Στον Κόσμο:θα ψάξω όντως να βρω βιντεάκια που να
    σε δείχνουν σε στιγμές άπειρης ξεφουτίλας

    Στους Ερωτευμένους:........

    Στο Άρμα:μόλις μας είπες πως καγκούρεψες το το κωλοίμπιζά σου....να το χαίρεσαι

    Στο Αστέρι:είσαι μουνόδουλος γκέης....μπερδεύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αρχίδα τίποτα καλό δεν μου βρήκες πάλι ;;;
      Τι στον πούτσο παιδί είσαι εσύ ; Αλλά κατάφερα και σε μπέρδεψα.
      Τσίμπα ένα αρχίδι από ταύρο να φτιάξεις Red Bull.

      Διαγραφή
    2. όταν κατουράω το μαζεύουν και φτιάχνουν gatorade, όταν σκέφτομαι φτιάχνουν μπέστ-σέλλερ

      Διαγραφή
  2. Πες μου όχι έχεις και τράπουλα ταρώ και υπόσχομαι ότι θα πιω νέφτι και θα κατουρήσω στη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω αλλά βρήκα στο ίντερνετ. Και πλέον ξέρω να ρίχνω και τα ΤΑΡΩ.
      Οπότε πιες καμία μπύρα Κάνθαρε. Άντε πάλι σε έσωσα...

      Διαγραφή
    2. Είσαι Σατανάς. Στην υγειά μας.

      Διαγραφή
  3. Εμένα μου άρεσαν ο Κρεμασμένος και ο Πύργος πάντως.
    Είμαι καλά γιατρέ μου; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις αρκετές ελπίδες να ζήσεις ευτυχισμένη εφόσον διαβάζεις Άστρα και Όραμα. Και φυσικά όταν σου ρίχνουν τα ΤΑ ΡΩ συχνά.

      Διαγραφή
  4. Ρεεεεεε με λιωσες. Ειδικά το άρμα πρέπει να είναι το αγαπημένο χαρτί στο Μπουρνάζ...

    Πάντως όποτε βλέπω το χαρτί lovers...σκέφτομαι τον μουνόσκιστη James Bond. Τότε ντε που για να ρίξει τη γκόμενα που έριχνε τα χαρτιά και πίστευε μόνο αυτά, έφτιαξε όλο το deck με χαρτιά lovers...Και τελικά της πήρε τη παρθενιά...Δεν άντεχε. (Ναι ήταν παρθένα και οσο δεν γαμιώταν θα εβλεπε το μέλλον με τα χαρτιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτουνου του Τζέιμς του έβγαιναν όλα ρε αδερφέ ! Τι πράμα και αυτό ! Μισή από την τύχη του να είχα δεν θα ήθελα τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  5. Περη αν και το πρώτο ποστ για τα Ταρό κατουράει από ψηλά αυτό..Το άρμα έκλεψε την παράσταση από όλα.. Ωραίος ρε μαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατουράει από ψηλα ;;; Γαμάτο. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Με πάω και σε ευχαριστώ φίλτατε Monsieur. Να σαι καλά και πολλές ψωλές στα αφτιά του Χωστήρα.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις