Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κατηγορίες πορνό (part 2)

Και συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε με τον ίδιο ζήλο την ίδια διάθεση και όπως πάντα την ίδια ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα όπως η τσόντα.

Race (Asian, Ebony or Black, European, Indian, Interracial, Latina, Middle Eastern, Bi-racial)
Σε ένα σακί όλες οι φυλές μαζί. Για να μην κάθομαι και γράφω εθνικότητες και χρώματα ξεχωριστά τα τσουβαλιάζω όλα σε μια κατηγορία. Γουστάρεις Ασιάτισες κάνε κλικ στο Asian, καβλαντώνεις στο κάβλα με Ευρωπαίες τσέκαρε το European, σκανδαλίζεσαι με Ινδές τότε απλά ψάξε για Indian. Οι μαύρες είναι οι καλύτερες πιστεύεις ; Πάρε μια γεύση στο Ebony or Black. Οπότε για Λατίνες δες στο Latina και για Ανατολίτισες στο Middle Eastern (Αραβίδες και τέτοια). Το Interracial είναι οι σεξουαλικές επαφές μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων. Μαύροι με άσπρες, άσπρες με κίτρινους, κίτρινες με σοκολατένιους, κοκκινωποί με ασπρόμαυρες. Αν δεν μπορείς να βρεις ακόμα αυτό που σου ταιριάζει τότε ψάξε στο Bi-racial και θα βρεις γαμήσα με Αλμπίνους, Νοτιοανατολικοασιατισες, Αβοριγίνες ακόμα και κοκκινοκέφαλους. Του πούστη αν δεν καλύφθηκες.





Alt Porn
Εδώ έχουμε πιο περίεργα γούστα. Τύποι και τύπισες με τατουάζ, piercings, ασυνήθιστα μαλλιά, μοναδικά κουρέματα, goth, pank, rock, skinhead κτλ. Είσαι μοναδικός και ψάχνεις να βρεις το αποκούμπι στου ακόμα και στην τσόντα. Η κατηγορία αυτή πιστεύω θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος.

Bondage
Τα πηδήματα που θα παρακολουθήσεις εδώ είναι κάπως περιορισμένα. Συνήθως κάποιος από τους πρωταγωνιστές είναι δεμένος φιμωμένος ή ακινητοποιημένος. Γενικά περιορίζεται με διάφορους τρόπους. Περισσότερα δεν ξέρω. Ρωτήστε κάποιον μορφωμένο.


BDSM
Εδώ θέλω την πειθαρχία σας και την υπακοή σας. Όποιος τολμήσει να αντιμιλήσει και αυθαδιάσει θα τον χτυπήσω ανελέητα. Ψήνεται κανείς ; Αν το ναι σας βγήκε χωρίς σκέψη τότε κάντε ένα search σε αυτήν την κατηγορία. Πρόκειται για μαζοχισμό και σαδισμό. Κυριαρχία και υποβολή. Γλείψε τις μπότες της κυρίας σου βάλε στο στόμα σου το μαστίγιο της, περπάτα στα τέσσερα σαν σκυλάκι ενώ αυτή στου ρίχνει σφαλιάρες στα κωλομέρια. Με ένα μήλο την ημέρα με την διαφορά ότι το έχεις στο στόμα δαγκώνοντας το η αφέντρα σου τραβάει τις ρώγες και εσύ ουρλιάζεις από πόνο αλλά σ αρέσει. Αν οι φαντασιώσεις είναι στο περίπου με τα παραπάνω τότε μόλις βρήκες την κατηγορία που σου ταιριάζει. Με έναν πόνο σου εύχομαι. 




Rough Sex
Είναι παραπλήσια κατηγορία με την από πάνω. Εδώ υπάρχει περισσότερο σεξ με βία ταπείνωση και εξευτελισμό. Πολλά σκαμπίλια σε όλο το κορμί, πνιγμός, τράβηγμα μαλλιών, φτυσίματα στα ίσα, πάτημα στον λαιμό ή στην μούρη, δυνατά πουτσοσκάμπιλα και φυσικά βρίσιμο. Με λίγα λόγια σκληρό και πολύ άγριο σεξ. Άουτς ! 




Rape
Σκηνοθετημένοι βιασμοί που υποτίθεται είναι αληθινοί βιντεοσκοπημένοι με κάμερα. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ. Ούτε που να ασχοληθείτε.

Spanking ή Whipping
Ξύλο συνήθως στα κωλομέρια με μαστίγια, χέρια, ζώνες, διακόπτες, κουπιά, βούρτσες. Μέχρι το κωλομέρι να γίνει κόκκινο από το πολύ στειλιάρι γαμήσι δεν βλέπεις. Η φαντασία πάντως των σεναριογράφων ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ σεναριογράφοι) είναι απίστευτη καθώς θα δεις αντικείμενα που ποτέ δεν φανταζόσουν πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με αυτόν τον τρόπο.


Facesitting
Εδώ οι γκόμενες είναι κάπως κουρασμένες και ψάχνουν ένα μέρος να καθίσουν. Και όχι οτιδήποτε μέρος αλλά την φάτσα ενός άντρα. Η πράξη είναι απλή. Ο άντρας κάθετε ανάσκελα και το θηλυκό είτε με τα εσώρουχα είτε χωρίς βολεύεται στην σκατόφατσα του τύπου. Αντί δηλαδή να κάτσει απευθείας στον τσούτσουνο πάει και κάθεται στην μούρη του. Κατανοητό ; Πολλές φορές προσπαθεί κιόλας να του προκαλέσει ασφυξία. Εν γνώση του εννοείτε.


Wired
Ο τύπος της πορνογραφίας αυτής περιλαμβάνει ηλεκτροσόκ και άλλα ενσύρματα ερεθίσματα. Βάλτηνε στην πρίζα που λένε ; Προσοχή στον λογαριασμό της ΔΕΗ.


Snuff
Μύθος ή πραγματικότητα η κατηγορία αυτή εμφανίζει άτομα που έχουν συναινέσει ώστε να θανατωθούν. Ναι καλά διαβάσατε να θανατωθούν μπροστά σε κάμερα. Οι περισσότερες από τις ταινίες που κυκλοφορούν είναι fake 100%. Επίσης είναι και αμφιβόλου νομιμότητας καθώς δεν είναι δυνατόν να συναινέσει κάποιος ώστε να θανατωθεί. Άντε βρες άκρη τώρα. Αν πάντως την βρίσκεις με κάτι τέτοια είναι καιρός να τα βρεις και με ένα ψυχίατρο.

Menstrual
Κόκκινη ραψωδία. Κατέβηκαν οι Ρώσοι. Έχω νεύρα και φταις εσύ. Κατάλαβε κανείς ; Αν όχι σας εξηγώ τι ακριβώς είναι το Menstrual.  Σεξουαλικές δραστηριότητες που αφορούν γυναίκες που έχουν εμμηνόρροια με επίκεντρο το αίμα της περιόδου. Πόσο σιχανένο και ελεεινό ! Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα γούστα. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος άμπαλος που δεν κατάλαβε το εξηγώ ακόμα πιο λιανά. Γυναίκες που γαμιούνται ενώ έχουν περίοδο. Επίσης παίζει (χωρίς να είμαι σίγουρος) να συναντήσετε και άτομα που πίνουν καταπίνουν και γενικά γεύονται το ηδύποτο αυτό. Στην υγεία μας !

(Καλά μην περιμένεις και φωτογραφία με αυτό το θέμα, είπαμε η ανωμαλία έχει και όρια)     

Scat
Η λεγόμενη "καφέ" πορνογραφία. Αφόδευση χειραγώγηση και κατανάλωση των περιττωμάτων. Παλιά δεν το πίστευα μέχρι που το είδα. Αν δεν το πιστεύεις και εσύ μπορείς να δεις το κλασικό βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο 2 girls 1 cup. Αν πάλι δεν θέλεις να το δεις σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν έχεις δυνατό στομάχι δες το. Αν δεν έχεις ούτε που να το σκεφτείς. Εγώ πάντως αναφέρω αυτήν την κατηγορία για λόγους καθαρά εγκυκλοπαιδικούς. Καλή όρεξη.

 (Ξαναδιάβασε τα παραπάνω κόκκινα γράμματα)

Milking
Κορίτσια που αρμέγονται για το γάλα τους. Υπάρχει το γάλα της Δέλτα, το γάλα της Φάγε, το γάλα της Νουνού ακόμα και το Adoro. Φυσικά όλα αυτά είναι από αγνό γάλα αγελάδας. Βέβαια υπάρχει και το βυζόγαλα και με σχεδόν το ίδιο τρόπο αρμέγεται. Δεν συσκευάζεται όμως. Και πολλοί το λατρεύουν. Καμία σχέση η συγκεκριμένη κατηγορία με το Milking Enema

 



12 σχόλια:

  1. Black power και η ψωλή στα κάγκελα. Όσο για τα ξυλίκια, τα σκοινιά, τα παλούκια και τη χαρά του Πίκατσου, they're not really my cup of shit (λογοπαίγνιο του κώλου)(δεύτερο στη σειρά, I'm on fire λέμε). Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα όταν ήμανε μωρό δε με βύζαινε η μαμά μου γιατί είχε (έχει) προβλήματα, λες να αρχίσω να την ψάχνω για milking?
    Snuff. Znuff δεν το έλεγε ο άλλος; Ό,τι κι αν ήταν, το έψαξα από περιέργεια, δε βρήκα καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και για scat δεν θέλω καν να ψάξω. Το ίδιο ισχύει για το pissing, αν και τέτοιο ομολογώ ότι έχω δει, μια φορά, για 1 περίπου λεπτό. την υπόλοιπη την έχασα γιατί προσπαθούσα να βγάλω έξω το Master που από την ξενέρα είχε μπει τόσο μέσα που έπαιρνε και δεύτερο η τρύπα.

      Διαγραφή
    2. Το βρίσκεις και σαν Snuff και σαν Znuff. Δες την ταινία αυτή για να καταλάβεις τι παίζει :

      http://www.imdb.com/title/tt0134273/

      Διαγραφή
    3. Χα με το 8mm κάποιοι ξαφνικά την είχαν δει "γκουρού" και έβγαζαν λόγους σε συζητήσεις περί snuff χρησιμοποιώντας πάντα το 8mm σαν παράδειγμα του στυλ όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά και λοιπές μαλακίες. Ρε τι μου θύμησες τώρα. Ειδικά όταν από σπόντα ανακάλυπταν μετά και το Guinea Pig έκαναν λες και ανακάλυψαν την θεραπεία του καρκίνου του έιντς και της ποδάγρας μαζί.

      Διαγραφή
    4. To snuff και εγώ σε αυτήν την ταίνια το ανακάλυψα για πρωτη φορά. Το Guinea Pig δεν το ξέρω... Για πες

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε εντάξει για 1998 μιλάμε εποχές μιλάμε που το dial up ιντερνετ κόστιζε περισσότερο και από τηλεφώνημα 3 ωρών στην Αυστραλία. Πάνω κάτω τον συγκεκριμένο όρο "αστικό μύθο" τον έφερε στην επιφάνεια και στο προσκήνιο το συγκεκριμένο εργάκι, στο οποίο μου τη σπάνε άλλα πράματα από το βασικό κλου της υπόθεσης αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

      Το Guinea Pig είναι το εργάκι που αγοράζει ο Κειτζ απο την μαυρη αγορά και τελικά διαπιστώνει πως δεν ειναι σνουφ,σνιφ κτλ καθώς η ίδια ηθοποίος πετσοκόβεται και στο νο2. Βασικά είναι μια κακογυρισμένη μαλακία σφαξιδιού με άρωμα σνουφ, σνιφ, αψοοου! Μερικά χρόνια αργότερα το Guinea Pig βρήκε μια περιορισμένη διανομή στην Ελλάδα και τότε πλήθυναν οι μαλάκες που έκαναν λες και ανακάλυψαν τη θεραπεια του καρκίνου του ειτς και τις ποδάγρας με γάγραινα.

      Είχε και δυο σίκουελ το Guinea Pig, είχα προμηθευτεί κάποτε την τριλογία αλλά δεν είδα ποτέ τα άλλα δύο. Ενώ μέχρι σήμερα έχουν βγει συνολικά εφτά!

      Ιαπωνέζικες παπαριές με λίγα λόγια κάτι σαν το Ichi The Killer σε φάση Ζνουφ για να ψαρώσει κανας βλάκας. Όπως ψάρωσε και ο τίγκα στη κόκα και δεν ξέρω τι μου γίνεται Τσάρλι Σιν που το είδε και νόμιζε πως έγινε μάρτυρας σε φόνο...Άτιμη κόκα...

      Διαγραφή
  3. ΠΕΡΙΝΙΟ ε οχι αγαπητε δεν το δεχομαι εχεις βαλει μεχρι και κοπρολαγνοιες και δεν εβαλες ουτε μιση σειρα για τα αγαπημενα μας HENTAI να φτιαχουμε και μεις οι ανωμαλαρες.

    Ντροπη και αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός σου είπε πως τελείωσα αγαπητό Μαρούλι ;
      Έρχοντε part 3 και ίσως και part 4 !

      Διαγραφή
  4. Μας μόρφωσες πάλι!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις