Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ένεση περιστασιανίνης

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε αν και μας έκανε τα αρχίδια μπάλες μπάσκετ μέχρι να το αποφασίσει. Η θερμοκρασίες πλέον πλησιάζουν τους 30 βαθμούς και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορούμε να βγούμε το βράδυ χωρίς ζακετάκι. Η ανάρτηση η συγκεκριμένη είναι μια εισαγωγή για τα επόμενα.

Ο Κασιδιάρης λοιπόν πλάκωσε στα χαστούκια την Κανέλλη και έριξε ένα ποτήρι νερό στην άλλη την πως την λένε δεν θυμάμαι. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ. Πέραν από τα ανέκδοτα που βγήκαν και είχαν γέλιο ορισμένα από αυτά, εμένα προσωπικά δεν με άγγιξε καθόλου το θέμα.Οι συγκεκριμένοι της Χρυσής Ανατολής ότι έχουν δηλώσει αυτό ακριβώς είναι. Δεν μου κάνουν εντύπωση ούτε τα χαστούκια ούτε τα μπουγελώματα ούτε αν σε κάποια άλλη εκπομπή βγούνε και κάνουν παρέλαση με εμβατήρια χιτλερικά. Τώρα έχει βγει κάθε καρυδιάς καρύδι και μας πρίζει τον πούτσο για το αληθινό τους πρόσωπο και πως η δημοκρατία νιεχ νιεχ νιεχ νιεχ. Ρε άμετε στο διάλο. Τώρα σας βγήκε το παράπονο πως κινδυνεύει η δημοκρατία και άλλες τέτοιες παπαρίες. Τον Τσόχα τον ακούσατε που λέει πως θα μας γαμήσει όλους αν πάθει κάτι το γυναικάκι του ; Όχι αυτό δεν είναι φασιστικό. Ούτε τα χαράτσια είναι φασιστικά ούτε οι μειώσεις μισθών είναι. Φασιστικό είναι μόνο το φάσκελο που έριξε ο ακροδεξιός στην ακροαριστερά επειδή λογοφέρανε. Μακάρι να τους πλακώσει ο Κασίδας όλους στις μπουνιές και στις κλωτσιές αν είναι να δούμε προκοπή. Χλωμό βέβαια. Οπότε καταλήγω : Όταν είδα τις σφαλιάρες δεν ένιωσα απολύτως τίποτα. Ούτε οργή για τον Κασιδιάρη ούτε λύπηση για την Λιάνα. Μου φάνηκε απολύτως φυσιολογικό.
Και μην μου πει κανένας μαλάκας ρε Περίνιο θα μπορούσε να ήταν η μάνα σου. Όχι ρε παπάρα δεν θα μπορούσε να ήταν η μάνα μου. Η μάνα μου είναι σπίτι και μου πλένει τα σώβρακα και προσπαθεί να καθαρίσει τις κοτσιλιές των κωλόπουλων που έχουν καταχέσει όλο το μπαλκόνι.

Τι θα γίνει με τους ετοιμοθάνατους παπουδογιαγιαδες με τα ποδήλατα. Θα τους μαζέψει κανείς η θα σκοτώσω κανέναν ;

Γαμώ την κρίση μου γαμώ, Κάθε σαββατόβραδο στα κλαμπάδικα της πόλης μου γίνεται του μουνιού το πανηγύρι. Που τα βρίσκουν ρε πούστη μου. Εγώ ευτυχώς δουλεύω ακόμα και κάπως τα φέρνω βόλτα. Όλοι οι άλλοι που υποτίθεται πως είναι άνεργοι η πεινάνε που τα βρίσκουν ; Αν είναι να μην δουλεύω και να έχω να βγαίνω να μπεκροπίνω θα το ήθελα πολύ. Και ναι φωτογραφίζομαι παρεά με γκόμενες. Μαλακία αλλά ποιος είναι τέλειος.

Α ρε μαλάκα Καραγκούν μας γάμησες εψές το βράδυ.

Τα δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια καλοκαίρι με καλοκαίρι όλο και πιο γδύνονται περισσότερο. Το να μου σηκώνετε όταν τις βλέπω με κάνει παιδεραστή ε ;

Ο Χωστήρας είναι ο Χωστήρας.

Θα φτιάξω νέο άρθρο με τους αγαπημένους μου φίλους. Ριμέικ, Μου τον έχουν πρήξει και θα τους κάνω την χάρη να τους ξεφτιλίσω και πάλι. Αφού τα θέλει ο κώλος τους γιατί όχι. Τώρα τα αγαπημένα κορίτσια που λένε να γράψω και για αυτές ας αφήσουν τα σάπια. Δεν γίνεται αυτό που λέτε. Δεν έχετε το ίδιο χιούμορ με εμάς τους κάφρους. Και θα δώσω και ένα παράδειγμα

Γράφω για τον "ταδε" φίλο μου.
Λοιπόν μαλάκα τάδε. Κοίτα να γαμήσεις το επόμενο τριήμερο γιατί δεν σε βλέπω καλά. Μέρα με την μέρα οι μαλακίες που λες και κάνεις κάνουν την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα. Σταμάτα να δυσανασχετείς όταν σου λέω πως είσαι μουνόδουλος και γίνε επιτέλους άντρας και φέρσου αναλόγως.

Γράφω για την "τάδε"
Σ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά αυτό που κάνεις στον Μανωλιό είναι μεγάλη πουτανιά. Μήπως τελικά είσαι πουτάνα και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό ; Δεν θα είχα πρόβλημα ούτε εγώ ούτε οι άλλοι μαλάκες που σε κάνουμε παρέα. Μην περιμένεις να μην κοιτάω την κωλάρα σου η τις μπουτάρες σου όταν τις έχω φάτσα κάρτα μπροστά μου. Και έχεις παχύνει. Κόψε το φαΐ.

Τώρα τα σχόλια: (είτε στο μπλογκ είτε επί προσωπικού τετ α τετ που λέμε)
Ο Τάδε σχολιάζει :
Άντε γαμήσου ρε μαλάκα κοντέ.

Η τάδε σχολιάζει : (είτε στο μπλογκ είτε επί προσωπικού τετ α τετ που λέμε)
Δεν είναι καθόλου πουτανιά αυτό που έκανα Περικλή. Δεν είναι ακριβώς τα πράγματα όπως στα έχουν πει ή όπως τα έχεις καταλάβει εσύ. Δεν σε είδα να γράφεις για την "ταδε" πως είναι πουτάνα την στιγμή που κάνει πολύ χειρότερα από εμένα. Έχεις σχηματίσει λάθος άποψη για μένα και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε αμέσως αυτό. Τι εννοείς όταν λες πως έκανα μεγάλη πουτανιά στον Μανωλιό τον μπήχτη ; Το έχετε συζητήσει με τα υπόλοιπα παιδιά δηλαδή ; Και συμφωνούν και αυτοί πως είμαι πουτάνα ; Αλήθεια Περικλή κοιτάς το στήθος μου ; Δεν το κάνω επίτηδες αλλά κακώς κοιτάς είμαστε φίλοι (ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ σχόλιο του συγγραφέα).Ναι έχω παχύνει άσε το ξέρω αλλά δεν τρώω τίποτα στο ορκίζομαι. Τα κιλά προσθέτονται κάθε πρωί που ξυπνάω με μια αλχημεία που δεν ξέρω και εγώ πως συμβαίνει. Μου έχουν κάνει μάγια και έχω μαλακομαγνήτη πριξοπουτς πριξοπουτς πριξοπουτς. Και όταν λες κωλάρα ; Με λες χοντρή δηλαδή ε ; Και δεν αναφέρεις αν σου αρέσει η κωλάρα μου η απλώς την κοιτάς επειδή είναι μεγάλη ; Θα σε χάλαγα ε ;Είσαι κομπλεξικός ανέραστος και αγάμητος. Μαλάκα, άντε γαμήσου κοντέ.

Καταλάβατε τώρα ????????? Και οι δύο να πάω να γαμηθώ μου είπαν.

Μετά ακολουθεί ψυχρότητα για κανά μήνα, θα το κουβεντιάζεται κανά δίμηνο με τις υπόλοιπες και θα λέτε δεν κοιτάει τα χάλια του ο μαλάκας και αλλά τέτοια όμορφα πράματα. 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ.

Αυτά προς το παρών αγαπητοί αναγνώστες και θα τα πούμε πάλι σε λίγες ημέρες. Επίσης να αναφέρω πως το πορνοαφιέρωμα δεν τελείωσε. Έχει ψωμί ακόμα.

Ψηφίστε ότι σας κατέβει.

Με τα τιμής
Περίνιο 



36 σχόλια:

  1. XAXAxAxAxAXaXAaXaXaAA!!!

    re malaka!!!!!

    toso aprosdioristo bourdello den eixes ksanaftiaksei

    htan toso xaotiko pou paraligo na xysw thn o8onh....me mykses (isws apo ta gelia)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινήσα να γράφω για πρώτη φορά χωρίς να ξέρω που θα βασιστώ. Ναρκωτικά δεν έχω πάρει πάντως. Πάντως μου άρεσε. Θα το ξανακάνω.

      Διαγραφή
  2. Οφείλω να ομολογήσω ότι αν ο (όχι ιδιαίτερα) συμπαθής Κασιδιάρης έδερνε τον Αντώνη ή τον Αλέξη θα το ευχαριστιόμουν πολύ περισσότερο. Αλλά οι κραυγές του Παπαδάκη ήταν νομίζω το κερασάκι στην τούρτα. Βλέπεις τους άλλους να ρίχνουν ψιλές κι εσύ φωνάζεις σαν το καθυστερημένο παιδάκι "ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!" Αυτό είμαστε. Μια κατάσταση για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως όλη η φάση ήταν για γέλια. Ο Παυλόπουλος που έκανε και δηλώσεις μετά ; Θα τον σκότωνα στο ξύλο λεεί, έχει πολύ νεύρο. ΧΑΧΑΧΑ !
      Έυχομαι να γίνουν και άλλα τέτοια στα τηλεοπτικά πλατό. Και ας είναι ανήκουστο αυτό για την Δημοκρατία.

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ! -για τον Παπαδάκη συμφωνώ, ήταν το μόνο άξιο γέλιου.
      Του Παυλόπουλου, αγαπητέ Perinio, απ' ό,τι ξέρω ήταν κατασκεύασμα του 'Pitsirikos' που την επανέλαβε το tsantiri..

      Διαγραφή
  3. "Και οι δύο να πάω να γαμηθώ μου είπαν."

    AXAXAXAXAXXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!

    Ώρες ώρες δεν παίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου πάει αυτό το στυλ πάντως, συνέχισέ το. Και δεν κάνω πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περη συμφωνω απολυτα!γραψε μονο για τους μαλακες τους κολλητους σου!οι γκομενες δεν εχουν αυτοσαρκασμο κ θα βγαλουν χολη...ασε που νομιζουν οτι ειναι κ ωραιες ολες!!!(elrik)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γράψω ακόμα και για τον αδερφό μου αλήθεια σου λέω φίλε Elrik

      Διαγραφή
  6. Περι συμφωνώ σε όλα εκτός από το σκηνικό με τον Κασιδιάρη τικ φασιστάκο. Ότι η Καννέλη έδειξε τα αρχίδια της όταν όλοι στα πανελ μετράνε τα λόγια τους για τους πουτάνας γιούς εμένα έχει να μου πει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Καννέλη ή Κανέλλη ποτέ δεν μέτραγε το λόγια της και ήταν φυσικό επακόλουθο. Απλά σε κάποια φάση το πήγε και αυτή στην καφρίλα. Φασισταρίο πουσταριό και τέτοια και εκεί για εμένα το έχασε το παιχνίδι. Και για μένα καραφασίστες είναι μην σου πω ναζιστές αλλά λένε και πέντε πράγματα σωστά. Πράγματα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ πρέπει να γίνουν για να προκόψουμε. Και δεν μιλαώ για τους αλλοδαπούς. Εκεί υπερβάλουν αλλά για τους πολιτικούς που πρέπει να λοδοτήσουν και να μπουν φυλακή συμφωνώ 100%. Και είναι το μόνο κόμμα που πιστεύω πως θα το έκανε αν είχε την δύναμη. Επίσης είναι και το μόνο κόμμα στην βουλή που κατέθεσε πρόταση να μην πάρουν τα κόμματα λεφτά για προεκλογική εκστρατεία-διαφήμιση πως τα λένε αυτά. Και επίσης δεν θέλουν μισθό βουλευτή. Και για να μην με παρεξηγήσεις δεν ψήφισα και ούτε θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή αλλα αν μου υποσχεθούν και άλλα μπουκέτα σε συγκεκριμένα λαμόγια θα το κάνω...

      Διαγραφή
    2. Περι επειδή εγώ ξέρω τι έχουν κάνει τόσα χρόνια στο κέντρο της Αθήνας αυτά περί φυλακής με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Όταν δεν έχουν καταδικαστεί για τους τραμπουκισμούς που έχουν κάνει σε γυναίκες, ομοφυλόφιλους και σε ανθρώπους με "μακριά μαλλιά" δεν νομίζω ότι θα το κάνουν σε πολιτικούς..

      Να σου θυμίσω σκηνικό που ακούστηκε πολύ λίγο στις είδησης το 2009. Καθηγήτρια αρνήθηκε να πάρει το χαρτί προπαγάνδας τους λέγοντας "ευχαριστώ δεν θέλω" και της έριξαν βιτριόλι στα μούτρα..

      Και κάτι άλλο..Μια που είπες για βουλευτικό μισθό,ποιος τους πληρώνει για να κάνουν περιπολίες στην Αθήνα και οι μπάτσοι να δίνουν καρτελάκια με τα τηλέφωνα τους; γιατί πριν μπουν στην βουλή έκαναν καθημερινά... δουλειές δεν έχουν;

      Διαγραφή
  7. Φορούσες ζεκετάκι; Σε είχα για τιτάνα.

    Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, το πρόβλημα ποιο είναι; Ότι βάρεσε γυναίκα και/ή βουλευτή του ΚΚΕ; Ή ότι στη θέση της Λιάνας δεν ήταν κάποιος M.A.L.AKAS; Δηλαδή αν ήταν ο Πάγκαλος στη θέση της Λιάνας, θα μας άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι η Καννέλη. Όταν ο εκπρόσωπος τύπου φέρεται έτσι,σκέψου τι κάνουν τα άλλα τα καλόπαιδα..Και μου κάθεται στο λαιμό οτι αυτά τα μουνόπανα το παίζουν εθνοσωτήρες και θεωρούν προδότες ότι υπάρχει απο αριστερά..

      Διαγραφή
  8. Απαντώ εν συντομία στον ΚΑΝΤΗΑΡ0S πως δεν είναι τυχαίο που από όλο το πάνελ τα έβαλε με τις 2 γυναίκες & που χτύπησε μεγαλύτερή του. Στην επαρχία ζω κι έχω δει πολλούς τσαμπουκάδες. Πάντα γυναίκες χτυπά αυτό το είδος & πάντα μεταξύ αστείου & σοβαρού ύστερα συζητιέται πως σε όλους 'τα σπάει η φωνή τους'...

    Και τώρα αγαπητέ Πέρη οι δυό μας διότι πολύ με λυπείς.
    Κατ' αρχήν δε βλέπω πώς δεν το βλέπεις πως αν είχαν οι ΧΑ εξουσία θα ακούγαμε πολύ το « Η μάνα μου είναι σπίτι και μου πλένει τα σώβρακα» διότι αυτό είναι το μόνο πλάνο της ΧΑ για καταπολέμηση της ανεργίας & λύση του μεταναστευτικού όπως ήταν και των Ναζιστών που προπαγάνδιζαν την πολύτεκνη Γερμανίδα μάνα τη σκυμμένη πάνω στα σώβρακά τους.

    Το άλλο τώρα. 'Εγραψες ανόμοια σχόλια προς τα 2 φύλα. Για να βοηθήσω να ανακαλύψεις τα (κασιδιάρια) βάθη της ανδρικής έλλειψης χιούμορ σου προτείνω να απευθυνθείς σε άνδρα όπως απευθύνεσαι στην κοπέλα:
    Perinio: «Σ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά αυτό που κάνεις στη Μαριώ είναι μεγάλη πουτανιά. Μήπως τελικά είσαι πούστης και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό ; Δεν θα είχα πρόβλημα ούτε εγώ ούτε οι άλλοι μαλάκες που σε κάνουμε παρέα. Μην περιμένεις να μην κοιτάω την κωλάρα σου ή τους κοιλιακούς σου όταν τα έχω φάτσα κάρτα μπροστά μου. Και έχεις παχύνει. Κόψε το φαΐ.»
    _____ Τι λες αγαπητέ Πέρη, μου επιτρέπεις να το στείλω εκ μέρους σου να δούμε τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Δάφνη και εμένα με λυπείς γιατί δεν έχεις πιάσει το χιούμορ μου. Θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ αν και δεν θέλω να το σοβαρέψω τόσο πολύ το θέμα καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός του μπλογκ μου. Πιθανότατα να φταίω και εγώ καθώς πρώτη φορά γράφω εντελώς απροσδιόριστα όπως λέει και ο Χωστήρας.

    Στο πρώτο σκέλος αν είχαν την εξουσία οι της Χ.Α. πιθανότατα να συνέβαινε. Δυστυχώς χρόνια τώρα δεν την έχουν και η μάνα μου καθαρίζει τα σώβρακα μου ΑΚΟΜΑ γιατί την στιγμή που ήθελα να πετάξω σαν πουλάκι από το σπιτικό μου δεν μπόρεσα γιατί κυβερνάει η Δημοκρατία και όσα πάνε τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Δεν διαφωνώ με την άποψη σου. Και δεν είναι απλά άποψη σου αλλά γεγονός. Και αν ή μάνα μου ήταν στην θέση της Λιάνας και τα έβαζε σε προσωπικό επίπεδο με έναν φασίστα- ναζιστή και την πλάκωνε θα της έλεγα :Καλά ρε μάνα τι περίμενες από αυτόνανε ;

    Στην κασιδιάρικη άποψη μου σχετικά με τις φίλες μου που θέλω να κράξω γιατί μου το ζήτησαν αν απευθυνόμουνα στον άνδρα όπως στην γυναίκα η απάντηση του άνδρα θα ήταν :
    Άντε γαμήσου μαλάκα κοντέ. Εσύ είσαι πούστης και μικροτσούτσουνος.

    Και αν απευθυνόμουνα στην γυναίκα όπως στον άνδρα, δηλαδή :

    Λοιπόν μαλάκω τάδε. Κοίτα να γαμηθείς το επόμενο τριήμερο γιατί δεν σε βλέπω καλά. Μέρα με την μέρα οι μαλακίες που λες και κάνεις κάνουν την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα. Σταμάτα να δυσανασχετείς όταν σου λέω πως είσαι πουτσόδουλη και γίνε επιτέλους γυναίκα και φέρσου αναλόγως.

    η απάντηση θα ήταν κάπως έτσι
    Και που το ξέρεις εσύ πως εγώ δεν κάνω τίποτα ; Τι εννοείς πως δεν με βλέπεις καλά ; Και ναι μου αρέσει και γαμιέμαι εσύ τι πρόβλημα έχεις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....Με μισείς έχεις κάτι με εμένα ; Γιατί λες αυτά τα σκληρά λόγια ;

    Οπότε μην το παίρνεις φεμινιστικά. Δεν είναι το τι γράφω για τον καθένα. Είναι απλά πως ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Ο άνδρας με την καφρίλα που κυκλοφορεί στο αίμα του αντιδράει με βρίσιμο και μόνο ενώ η γυναίκα ψάχνει να βρει θεούς και δαίμονες σε μια φράση ή μια λέξη που στην ουσία κρύβει μόνο κράξιμο και ας είναι καλοπροαίρετο με το δικό μου στιλ πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αχ αχ... να που κι εσύ δεν έπιασες το δικό μου χιούμορ! Τώρα αναλύοντας ελπίζω να τα πιάσουμε αμφότεροι.
      Το προς Μαλάκω τάδε με διασκέδασε πάρα πολύ. Να σου πω ένα μυστικό; Σπάσε καρπό & πες τα κι απάντηση θα είναι γέλια & πειράγματα.
      Ο Γκέι φίλος έτσι μιλά στη φίλη του & πειράζονται όπως οι στρέιτ άνδρες μεταξύ τους.. Οπότε μη μου πεις πως το κάνω φεμινιστικό αν πω πως αν της μιλούσατε σα σε ίση θα έδειχνε το χιούμορ της.
      Ελπίζω όλες αυτές οι σοβαρές αντιπαραθέσεις μας να σβήσουν λίγο-λίγο τις προκαταλήψεις ( & ευχαριστώ για την επίσκεψη).
      ________& κάτι άλλο: εκτός των δυσανάλογα προικισμένων είσαι σίγουρος πως υπάρχουν άνδρες που αν μια γυναίκα τους πει περιπαικτικά ' είσαι πούστης και μικροτσούτσουνος' δε θα αντιδράσουν ουρλιάζοντας 'ποια καριόλα σ' το 'πε;'
      Μεταξύ ετερό λέτε τέτοια πατώντας στην κοινή σύμβαση πως ως υπερ-macho που είστε ποτέ-ποτέ δεν είδατε ο ένας του άλλου σε στύση & εννοείται ποτέ δε ρωτήσατε το κορίτσι του. Που (σάς έχω νέα) οι περισσότεροι ρωτούν κι οι περισσότερες ΔΕ λέμε επειδή εχουμε ανατραφεί με ένα σεβασμό για αυτή την εμμονή σας.
      Αλήθεια τώρα, είδες που έχουμε και ένα (1) καλό;

      Διαγραφή
    2. Που να τα βάλω μαζί σου, είσαι και καθηγήτρια ελεύθερης έκφρασης ή γραφής κάπου έχει πάρει το μάτι μου...

      Έχετε πολλά καλά αλλά πάντα προτιμάμε να σας τονίζουμε τα άσχημα...

      Διαγραφή
    3. Thank you Nam.
      Αγαπητέ Πέρη να τα βάζεις, να τα βάζεις―για να μπορώ να κρίνω.

      Διαγραφή
    4. Είμαι καλύτερος στον απευθείας διάλογο. Στα γραπτά δεν τα πάω καλά. Δεν είναι αυτό υπονοούμενο για ραντεβού αλλά μπορεί και να είναι.
      Κάτσε να πω και ένα σοφιστικέ τώρα:

      "Μην κρίνεις για να μην κριθείς"
      Βίβλος

      θα μου πεις βέβαια μαλάκα εσύ τι κάνεις εδώ και θα σου πω πως δεν κρίνω απλά σχολιάζω καυστικά :)

      Διαγραφή
  10. http://ocelebritis.blogspot.gr/2011/11/best-of-rest.html


    ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ DOTA ΠΟΣΟ MAΛAKIA EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι το μελετάς? Αφού η βία έχει νομιμοποιηθεί σε κάθε έκφανση κοινωνικής ζωής στο Ελλάντα, που να σου κάνει αίσθηση το γεγονός? Λογικό είναι ρε ντανσινγκ κλαμπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικότατο.
      Πάλι καλά που δεν με είπες ντανσινγκ κουιν !

      Διαγραφή
    2. Eίχα στα υπόψην ένα εμετικό χαρακτηρισμό με την οπή του Χατζηγιάννη, αλλά σε συμπάθησα στη μάζωξη και είπα να μην σε πληγώσω.

      Διαγραφή
    3. Πάλι καλά τότε γιατί έχω εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τον Μιχαλάκη τον Χατζηγιάννη. Και έχω και καιρό να ακούσω...

      Διαγραφή
  12. Άντε γαμήσου μαλάκα κοντέ.
    (άντρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλά με αυτό με τον μαλακομαγνήτη και τα κιλά έλιωσα!! Όλες οι χαζογκόμενες δεν έχουν άλλη δικαιολογίες εκτός απο αυτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις