Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Περί "Έχω καιρό να γράψω"

Να κάνω και μια εισαγωγή γιατί έχω καιρό  να γράψω ώστε να δικαιολογηθώ.

<<ΕΙΣΑΓΩΓΗ>>
 ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Τι στον πούτσο γίνεται ρε παιδιά με τους άθεους στο διαδίκτυο. Νομίζω πως έχει καταντήσει μόδα και αυτό. Ντάξη στα  αρχίδια μου ο καθένας ας δηλώνει ότι θέλει. Άθεος, θεϊκός, υπερθετικός, θειικός οξύς, θεοτόκος, υπερθετικός, αντιθετικός, Σε έχω κάνει Θεό και ότι γκαβλώνει ο καθένας. Εγώ π.χ. πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Πιθανότατα στον Θεό. Δεν κάθομαι όμως να αναρτώ ένα εκατομμύριο μαλακίες για να αποδείξω σε  κάθε άπιστο του Σατανά τέκνο πως υπάρχει και κάνει λάθος που δεν έχει όσιο και ιερό. Τώρα όμως το να δηλώνεις "Αθεος" είναι μαγκιάααααααααααααα. Φτάνει μας τον πρήξατε τον κύριο Πέο. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Γαμώ την αθεΐα  σας μουνόπανα. Γαμώ την επιστήμη και το σύμπαν που έκλασε και βγήκαμε εμείς τα ζώα.  Γαμώ την εξέλιξη της  επιστήμης. Γαμώ την φύση. Γαμώ την τεχνολογία. Θέλω να γαμήσω σύντομα. Και ενημερώστε με οι ενήμεροι, υπάρχουν τρόποι να δηλώσεις και επίσημα άθεος στην κοινωνία που ζούμε. Και υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες τις πράξης αυτής. Ποιες είναι ; Αν όντως μπορείς και τις δεχτείς σου βγάζω το καπέλο και σου δινω και κολαρίκο. Τώρα αν βγήκες από το αυγό  πριν 15 χρόνια και δηλώνεις άθεος γιατί έχει πολλές σελίδες το facebook και είναι κουλ και έχει πλάκα απλά ψόφα σε βόθρο.

Μα καλά πόσο μαλάκας μπάρμαν πρέπει να είσαι για να κάνεις επίδειξη των άθλιων ικανοτήτων σου μέσα σε πολύ κόσμο και να περνιέσαι και για ζογκλέρ. Η κλασική κίνηση που κάνουν τα βόιδα : Το μπουκάλι είναι στο μέσα κάτω μέρος της μπάρας ο ηλίθιος το πιάνει αρχικά από το καπάκι το τραβάει προς τα επάνω το πετάει για 2 εκατοστά ψηλά και το πιάνει από την μέση. Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ !!! Και μόγγολο να βάλεις θα το κάνει χαλαρά. Και μετά παίρνει και το ύφος "Κοιτάτε με  γκομενάκια τι μεγάλος μπάρμαν είμαι και βάζω κοκακόλες με ουίσκια. Άντε στο διάολο με το κάθε καθυστερημένο που κάνουν μπάρμαν και την βλέπει σαν Gerry Rossi (μην ψαρώνετε παίδες ούτε εγώ τον ξέρω αλλά τον βρήκα στο youtube και έβαλα το όνομα και καλά ότι είμαι ψαγμένος). Στο θέμα μας.  Εδώ σου μιλάω ηλίθιε μπάρμαν. Δες το βίντεο από κάτω και ξεστραβώσου.  Και προς θεού, το συγκεκριμένο θέμα δεν απευθύνετε στο συνοδοιπόρο στην μουνοδουλεία Χωστήρα ή αλλιώς General Mounodoulo. Τον σέβομαι απεριόριστα και δεν θα μπορούσα ποτέ να πω άσχημη κουβέντα για την πάρτι του και τα πάρτι που κάνει όταν βρίσκετε μόνος του με την φούχτα του. 

Αυτός ΝΑΙ είναι μπάρμαν

Κολοκάναλο Skai γαμώ την πουτάνα μου μέσα. Μα καλά  δεν σέβεστε τίποτα. Έχετε  ένα γαμημένο πρόγραμμα που και καλά πρέπει να το τηρείτε. Λέω  τώρα εγώ σαν απλός τηλεθεατής. Λέτε στις 03:00 American Next top Model. Και καλά να πω σας καθυστέρησαν οι μούλοι οι πολιτικοί στα παράθυρα και πήγε το πρόγραμμα κατά ένα μισάωρο αργότερα. Ντάξη το δέχομαι να αρχίσει το show στις  03:30. Αλλά γιατί γαμώ την παρθένα σας μέσα κόβετε την μισή εκπομπή και πάτε κατευθείαν στο τέλος μετά από ένα αναπάντεχο διαφημιστικό διάλειμμα. Εγώ γαμώ το μουνί που σας πέταγε ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. Τι καινούργια μαλακία είναι αυτή που ανακαλύψατε ; Σαν πρόταση κατακλείδα μου κάνει. Σεβαστείτε και τους ξενύχτηδες ρε καναλάρχιδες. Και τώρα το άλλο. Γιατί βλέπω American Next Top Model;

1) Μου αρέσουν τα  μουνιά και το show αυτό έχει μουνιά. Και  όχι ότι και ότι μουνιά. Μουνιά  μοντέλα. Τα μπάζα κόβονται.
2) Την συγκεκριμένη ώρα στα άλλα κανάλια έχω να επιλέξω ανάμεσα από Καφέ της Χαράς, Βίζιτες και πούστηδες σε παιχνίδια με λέξεις, επαναλήψεις σειρών της δεκαετίας του 90, Τηλεμάρκετινγκ προϊόντα του πούτσου, κάτι περίεργα ντοκιμαντέρ στα κρατικά κανάλια  που με πιάνει μελαγχολία και φυσικά τσοντοτηλέφωνα του τύπου "Είμαι υγρή και καριόλα και θέλω να με πάρεις τώρα να σου ικανοποιήσω όλα σου τα βίτσια" Από που μωρή πουτάνα του ΟΤΕ ; Από το τηλέφωνο ; Θα πιεις τα φλόκια μου από το ακουστικό ; Και θες να πληρώσω και 3,5879522 το λεπτό γαμώ τον καναλάρχη σου  παλιοβρόμα ; Μα καλά υπάρχουν ακόμα ΜΑΛΑΚΕΣ που παίρνουν τηλέφωνα σε ροζ γραμμές ; Και επίσης ΑΝ λέω ΑΝ ήσουν η ίδια ακριβώς που βλέπω στο γυαλί δεεεεεεεε γαμιέται ίσως και να σε έπαιρνα και να τον έπαιζα για λίγο. Όχι πολύ ίσα που να χύσω. Αλλά  στο 99,999 των περιπτώσεων είστε μπάζα χοντρές με σπυριά κρεατοελιές και γάγγραινα στο μουνί. 

(Πέρι Πέρι Πέριιιιιιιι ξεφεύγεις σύνελθε !):
είπε  ο καλός άγγελος συγγραφέας  στο Πέρι και του έχωσε μια ανάποδη στην μούρη.

4) Γιατί είναι αξιοκρατικά (από ότι καταλαβαίνω) και η καλύτερη βγαίνει πρώτη όχι αυτή που θα καταπιεί το περισσότερο σπέρμα από αρχίδια χοντρών παραγωγών. Από την άλλη να μου πεις σε αυτά τα show γίνεται της αδερφής το κάγκελο. Όσοι άντρες κυκλοφορούν εκεί μέσα "το καθαρίζουν το τασάκι με πινέλο". Οπότε.... Ρε Θεέ ή Σύμπαν δώσε μου μια μπαλαντέζα ένα κατσαβίδι και βάλε με μέσα σε  ένα τέτοιο show να κάνω βόλτες. Δεν μπορεί θα γαμήσω κάτι θηλυκό του πούστη Χωστήρα.
5) Γιατί μου αρέσει να βλέπω τον γυναικείο ανταγωνισμό σε όλο του το μεγαλείο. Την καλύτερη την φθονούν όλες και κάνουν κόμμα να της σπάσουν τα νεύρα να πάθει κλονισμό και να αποχωρήσει. Και αφού αποχωρήσει βρίσκουν κάποια άλλη  την αμέσως επόμενη καλύτερη και κάνουν ακριβώς το ίδιο. Και να σου τα βρισίδια να σου τα ξεμαλλιάσματα να σου οι προσβολές. 
6) Γελάω πολύ με την υπερβολική αυτοπεποίθηση ορισμένων. Ξεκινάει η άλλη στο πρώτο επεισόδιο. Δίνει συνέντευξη στους κριτές και δηλώνει : "Hi, my name is Karapsolara, I am the American Next top Model"  Το λέει σε όλους κατά σειρά. Την ρωτάνε γιατί πιστεύει πως είναι αυτή που αξίζει  τον τίτλο και μαλάκες κρατηθείτε. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ !!!! Έφυγε πρώτη πρώτη. Δεν σε χάλασε μωρή ψωνάρα. Ρούφα μου τα  αρχίδια από glory hole τώρα έτσι επειδή είσαι η επόμενη Νεχτ τοπ αμερικα να έχω να το λέω στους φίλους μου. Και ήταν και μαύρη. Λέτε για αυτό να έφυγε ;
7) Διασκεδάζω επίσης με την υστερία που βγάζουν κάθε φορά που βλέπουν την Tyra Banks. Ουρλιάζουν, χτυπιούνται, τρέμουν, κλαίνε, λιποθυμάνε. WTF ??? Τίγκα δηλαδή στην ωριμότητα και στην αυτοσυγκράτηση.
8) Γιατί πολλές φορές διακρίνω ανάμεσα τους αξιόλογες και πανέμορφες κοπέλες που με κερδίζουν περισσότερο με την προσωπικότητα τους παρά με την ομορφιά τους και εκεί σκέφτομαι πως ευτυχώς το γυναικείο φύλο είναι ακόμα δυνατό.

Για κάτι τέτοια  ψοφάω
  

30 σχόλια:

  1. Δυναμικό come back! Μλκ, γουστάρω Tyra Βanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα δει κι εγώ μια φορά ΑΜΝΤ. Ποτέ άλλοτε δεν κατάφεραν τόσες μουνάρες μαζεμένες να μη μου τραβήξουν καθόλου το ενδιαφέρον. Τώρα βέβαια αφού δεν υπερασπίζεσαι και την ελληνική χλαμούτσα δεν έχω να πω τίποτα.
    Υ.Γ. Από την πολλή καύλα ξέχασες το 3, ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς i did it again. Μα καλά το 3 ; Τώρα δηλαδή πρέπει να προσθέσω άλλο έναν λόγο ή απλώς να αλλάξω τα νούμερα ;
      Και το ελληνικό το έβλεπα αλλά όπως είπες και εσύ πολύ χλαμούτσα και η Καγιά εκνευριστικά ηλίθια και τώρα που εχω δει το Αμερικάνικο καταλαβαίνω πως προσπαθούσε να μοιάσει σε Tyra αλλά....

      Διαγραφή
  3. Αχ Peri
    μου έλυσες την απορία Ποιος-Βλέπει-Το- ΑΝΤM και λέω να σου το ανταποδώσω λύνοντάς σου το της αθεΐας.

    Επειδή (ως γνωστόν) ζούμε σε μετάφραση με χρονοκαθυστέρηση, όλα ξεκίνησαν με το 'creationism' και την επιμονή κάποιων Αμερικάνων να μη διδάσκεται ο Δαρβίνος στα σχολεία διότι προκαλεί απορίες περί Αδάμ και Εύας. Η Ευρώπη απάντησε με τον Dawkins και μια διασκεδαστική καμπάνια με αθεϊκά έξυπνα που κυκλοφορούσαν ως διαφημίσεις στα λεωφορεία του Λονδίνου. Εδώ τότε είχαμε ακόμα μόνο το Λιακό να πουλά στους ένστολους με το κιλό τις αρλούμπες του διότι σ' εμάς η Ορθοδοξία είναι και στο Σύνταγμά μας και δύσκολα τα βάζεις μαζί της δίχως να θεωρηθείς ανθ- ή μη Έλλην.
    Λίγο που ξαφνικά το spirit Λιακό μπήκε στη Βουλή, λίγο η υστερία με τους μετανάστες, λίγο η χρονοκαθυστέρηση που μας χαρακτηρίζει, το θέμα πολιτικοποιήθηκε.
    Προσωπικά θεωρώ πως άνθρωποι που νιώθουν ασφαλείς εντός αγέλης καλύτερα να μπαίνουν σε ομάδα Αθεΐας παρά στα 'ΠΑΟΚ-θρησκεία' (ή όπως το λένε). Εξ άλλου το Σύνταγμα δεν αλλάζει εύκολα. Για να γίνει (κάποτε) ώστε να φορολογηθεί η Εκκλησία κ.τ.λ. καλό να μαζεύονται ώστε να θεωρηθούν υπολογίσιμοι ψηφοθηρικά.

    [Το βράδυ θα είσαι;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια εσένα περίμενα να μου απαντήσεις και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

      Το βράδυ δυστυχώς δεν θα είμαι αλλά την επομένη θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να έρθω. Ξέρω θα είναι φανερή η απουσία μου αλλά θα είναι σαν να είμαι εκεί.

      Διαγραφή
  4. Η αθεΐα είναι της μοδός τελευταία αλλά όπως λέει και η Δάφνη από πάνω μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό!

    Αν δεν κάνει "επίδειξη" ο "μπάρμαν" πως θα ρίξει το ξεκωλάκι που κάθεται στη μπάρα μιας και κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να μιλήσει (χωστήρα μην ακούς).

    Είναι επιδημία το να παρακολουθεί ο κόσμος το λιγότερο ύποπτα προγράμματα τώρα τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ακούσει μπάρμαν να κάνει καμάκι ; Πραγματικά εμετός και σίχαμα οι ατάκες. Και όμως τα βούρλα τσιμπάνε ρε αδερφέ.

      Ο κόσμος είναι ανώμαλος !

      Διαγραφή
    2. Το για τα ζογκλεριλίκια του μπάρμαν το απώθησα ως too toe-curling-ly horrible αλλά μια κι ο Tommy το αναφέρει κι ο Peri σχολίασε σας έχω νέα boys: για τις γυναίκες είναι ούγκα εμετικό όσο κι εκείνη η καφροσυνήθεια με τα φυστίκια. Ξέρετε: Τσιμπούν φυστίκι, γέρνουν κεφάλι πίσω, ανοίγουν στόμα σα πεινασμένο πουλάκι και πετούν φυστίκι στον αέρα προσπαθώντας να βάλουν καλάθι στο στόμα. Είτε το πιάσουν (=υπεργελοίος που αυτό προβάρει μονος στο δωμάτιό του με τις ώρες), είτε δεν και το εν λόγω φυστίκι προσγειωθεί στο μπούστο της διπλανής κυρίας η αηδία είναι απροσμέτρητη.
      Ο λόγος που ο μπάρμαν (κι ο dj) νομίζετε ότι αρέσουν είναι απλός και διπλός: Η πιο μεθυσμένη και εν απογώσει ξεμπαρκη 1. τους έχει παγιδευμένους κι επειδή δουλεύουν δεν έχουν βιαστεί να της την πέσουν οπότε έχει το χρόνο να τους θελήσει και 2. -πάλι επειδή δουλεύουν- την ώρα που κλείνει το μαγαζί δεν είναι εντελώς λιώμα σαν εσάς τους υπόλοιπους (i.e. φοράνε ακόμα το πουκάμισο, δεν έχουν αγριέψει, τσακωθεί, αγκαλιάσει τον κολλητό, την πέσει σε όλες κ.α. που συνηθίζουν τα αγόρια όταν νομίζουν ότι περνούν επική βραδιά).
      Το λύσαμε;

      [Κρίμα Peri για απόψε.
      Tommy- Χωστήρα: όταν λέμε 9 με 9.30 στην Πλατεία Ε. πού ακριβώς εννοούμε; Διότι αν η ιδέα είναι να περπατάμε γύρω-γύρω ρωτώντας τους περαστικούς 'μήπως είστε blogger κύριε' να ντυθώ κατάληλα να βγάλω και χαρτζηλίκι περιμένοντας -lol]

      Διαγραφή
    3. *κατάλληλα
      [ξαναμπήκα μήπως πάρω απάντηση δια το πού αλλά...]

      Διαγραφή
    4. Αυτό με το φφυστίκι "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ" το είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ για την συμπλήρωση.

      Διαγραφή
  5. ουάου μαλάκα, με έπιασες στο στόμα σου και τώρα απέχτησες κρεντιμπίλιτυ street-thug που γυρνάει στα πάρκα και κερνάει drive-by λευκά παιδάκια.
    Επέστρεψες μωρή πέρδικα καμαρωτή, που έχει γεμίσει το πληκτρολόγιό σου τόσο φλόκι που (εδώ πρόσθεσε θεϊκή εξυπνάδα, που θα βάλω σε επόμενή μου ανάρτηση);;; Εεεε;;; Επέστρεψες;;;
    Ανάθεμά σε που μου θες και Tyra Banks...

    υ.γ.: καλά έκανες και επέστρεψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που γέμισαν τα κενά από τα πλήκτρα. Κάτι τέτοια αλλά εξυπνότερο φαντάζομαι.

      Επέστρεψε ναι και σε ευχαριστώ για την υποδοχή.

      Διαγραφή
  6. πολυ καλο come back!αυτοι οι μπαρμαν πολυ ξυλο...να συνεχισεις με μπαλαδορους-γαμπρους!(elrik)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8) Να δω αν θα σε κέρδιζαν αν ήταν αξιόλογες ασχημούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλληλούια δόξα σοι Θεός,δόξα σοι!Ζει ο Περίνιο!Κάτσε να το πω σε κάτι θηλυκά που νόμιζαν πως είχες πεθάνει και ήταν έτοιμα να έρθουν να σε βρουν!!

    Για την αθεία τα λέω και μου τη δινει!Και δεν είναι άθεος αλλά άθρησκος!Πάντα θα έχεις ενα Θεό είτε λέγεται ευατος είτε χρήμα ή ότι πάθος μπορεί να έχεις!Έλεος πια με το κάθε 15χρονο που δε ξέρει τη τύφλα του και μου το παίζει προχώ!

    Κατά τα άλλα πρώτον σιγά την ομορφιά στο σοου(ξενερωτες ασθενικές είναι χωρις χαρακτήρα και αυτοσεβασμό) και δεύτερον που να μου τις βάλεις να μου κάτσουν δε παίζει να το δω!!Η κρατική βάζει γαμάτα πράγματα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζει η κρατική κάτι καλά αλλά βάζει και κάτι άλλα ρε φίλε ήμαρτον. Ένα βράδυ πέτυχα ένα ντοκιμαντέρ με μαθήματα μπαλέτο. Το μόνο που συγκράτησα ήταν η ρώγες μιας κοπελιάς μου φαίνονταν μέσα από το κορμάκι.

      Διαγραφή
  9. Χωρίς φωνή εννοείται όλα τα μοντελοριάλιτι πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ' αρέσει που ξέρεις να μετράς... 1,2,4,5...

    θα κάτσεις ρε γελοίε να ξαναγράψεις σαν άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηταν ένα τραγικό λάθος που δεν θα επαναληφθεί. Δεν το διορθώνω πάντως γιατί στο μέλλον θα γίνει συλλεκτικό το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχόλιο. Πάμε να δούμε το άρθρο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανω που πήγε να πάρει λίγο χρώμα η ανάρτηση με τα 090 και τις ροζ γραμμές, επέστρεψες πάλι στις χτικιάρες...
    περιμένω βιντεοαπάντηση του τρισμέγιστου μπάρμαν Χωστήρα! (να γελάσουμε και λίγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγα να ξεφύγω εκεί αλλά τα κατάφερα και το γύρισα ξανά στο φυσιολογικό. Αλλά μήπως αυτό ήταν το φυσιολογικό για μένα ; Ε ;

      Διαγραφή
  14. Κι αναρτιόμουν γιατί γκρεμίστηκε ο φούρνος δίπλα απ` το σπίτι μου… Εσύ είσαι η αιτία λοιπόν, ε;;;; Χαλάλι σου όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις