Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Περί γυναικείας τσάντας

Το θέμα δεν χωράει εισαγωγή. Όλοι μας ξέρουμε πως μέσα σε μια γυναικεία τσάντα γίνεται της πουτάνας. Οπότε εγώ που τις περισσότερες φορές δεν είμαι καθόλου διακριτικός ρίχνω ένα βλέφαρο τι σκατά έχουν μέσα και είναι τόσο βαριές και ασήκωτες. Οπότε σας παραθέτω :



1) Καλλυντικά.
Μολύβια, κραγιόνια, λιπκλος, μάσκαρες, πούδρες, κρέμες, σκιές, αι λάινερ. Και φαντάζομαι ξέχασα κάποια γιατί δεν ξέρω πως τα λένε. Σχεδόν πάντα όταν ανοίγεις μια τσάντα σου έρχεται μια μυρωδιά από όλα αυτά μαζί και σου πλημμυρίζει τα ρουθούνια. Και αν βάλεις το χέρι μέσα να ψάξεις για κάτι λερώνεσαι με κάποια από όλα αυτά που έχει χυθεί μέσα και δεν έχει αξιωθεί η πανάξια να την καθαρίσει. Επίσης υπάρχει και πάντα το ανοιγόμενο καθρεφτάκι που καμιά φορά άμα λάχει έχει και ένα μολυβάκι με δύο άκρες από χνούδι και μια περίεργη σκόνη η οποία είναι άδεια και έχει μόνο στις άκρες και ρωτάς εσύ γιατί δεν το πετάς αυτό αφού είναι άδειο και σου λέει δεν έχει αδειάσει ακόμα έχει λίγο στις άκρες αλλά και να αδειάσει τελείως θα το κρατήσω γιατί είναι ωραίο το καθρεφτάκι.

2) Βούρτσα 
Όλα και όλα. Η βούρτσα είναι απαραίτητη και καλά κάνουν και την κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους. Όλο και κάτι μπορεί να συμβεί και το μαλλί να γίνει χάλια οπότε.... Μερικές φορές ίσως και να δεις παραπάνω από μια. Γιατί δεν ξέρω. Υποθέτω πως άλλη βούρτσα χρειάζονται για να χτενίζουν το μαλλί άλουστο και άλλη το μαλλί όταν είναι λουσμένο. Η και άλλη όταν είναι ισιωμένο με ψηστέρια - τοστιέρα. 

3) Κλειδιά
Φυσιολογικό. Καμιά φορά είναι κλειδιά δεσμοφύλακα. Ξέρετε τώρα ένα μπρελόκ που έχει πάνω ένα εκατομμύριο κλειδιά. Του σπιτιού, της εξώπορτας του σπιτιού, της καγκελόπορτας του σπιτιού που είναι πριν την εξώπορτα, του αμαξιού, του πορτ παγκάζ του αμαξιού, του μαγαζιού που δουλεύει, της εξώπορτας του μαγαζιού που δουλεύει, 2-3 ξεχασμένα από παλιές κλειδαριές, 1-2 λουκέτα από το γυμναστήριο, 1-2 από ούτε και αυτή δεν ξέρει ή δεν θυμάται κτλ. Ο μπόγος των κλειδιών είναι καμιά φορά πιο βαρύς και από την τσάντα. Και έχει ένα περίεργο αρκουδοευχουλομπιχλιμπίδι χιλιοταλαιπωρημένο.

4) Κινητό-α
Παίζει και δεύτερη συσκευή με νούμερο whats up για να μιλάει δωρεάν με το γκομενάκι. Συνήθως η συσκευή του κινητού είναι πουδραρισμένη και κάποιες σπάνιες φορές έχει πάνω της μακιγιάζ γάμου.

5) Σερβιέτες- Ταμπόν
Αν στην γυναικεία τσάντα δεν υπάρχει σερβιετάκι τσέκαρε μήπως η γυναίκα δεν είναι γυναίκα και είναι Μπάμπης. Δεν πάει καμία πουθενά χωρίς μουνόπανο. Και είναι και χύμα. Δεν μπαίνουν καν στο κόπο να τις βάλουν στις εσωτερικές τσέπες της τσάντας. Ποιος ο λόγος θα μου πείτε. Παίζει βέβαια και να μην χωράνε εκεί και να στραπατσαρίζοντε. Ίσως απλά να θέλουν να φαίνονται για να μην τις ενοχλούμε επειδή έχουν νεύρα αφού έχουν περίοδο οπότε αφού το βλέμμα πέσει στη σερβιέτα  κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Το ταμπόν τώρα υπάρχει και αυτό και έχει και κορδονάκι αλλά αν κοπεί το κορδονάκι ;

6) Πορτοφόλι. 
Ε ντάξη αυτό θα μου πείτε είναι εντελώς φυσιολογικό. Και θα συμφωνήσω και θα επαυξανήσω.

7) Τσίχλες. 
Κουτάκι με τσιχλίτσες για την αναπνοή. Άλλες φορές και καραμελίτσες. Δεν λέει η αναπνοή της κοπελιάς να μυρίζει τζατζίκια και ψωλόχυμα. Οπότε πρέπει να υπάρχει πάντα κάτι που θα κάνει αυτές τις σιχαμένες μυρωδιές να πάρουν πόδι από την στοματική κοιλότητα.

8) Οδοντόκρεμα - Οδοντόβουρτσα. 
Επίσης για την ίδια δουλειά. Με την διαφορά ότι κάπου θα διανυκτερεύσει πέραν του σπιτιού της. Οπότε το πλύσιμο των δοντιών και της γλώσσας που έκαναν διάφορα το προηγούμενο βράδυ να απολυμανθεί.

9) Αποσμητικό μασχάλης. 
Η μασχαλίλα είναι μια απαίσια μυρωδιά. Μπορεί να είναι αιτία ακόμη και χωρισμού στην χειρότερη ή στη καλύτερη στράβωμα ενός ραντεβού. Οπότε αν αγχωθεί λίγο και αρχίσει και τρέχει δρωτσίλα από τις μασχάλες τουλάχιστον να βρωμάει ωραία.

10) Κολόνια. 
Πάνε στην τουαλέτα φρεσκαρίζοντε και πάντα βάζουν 2 ψιτ κολόνια. Επίσης και όταν χέζουν σε μαγαζί για να μην βρωμάει σκατίλα όταν μπει η επόμενη να χέσει και θιχτεί η προσωπικότητα της χέζουσας. 

11) Λιποζάν. 
Σκασμένα χείλια και κρύο. Λιποζάν. Και το κραγιόν νομίζω κάνει την ίδια δουλειά αλλά το λιποζάν δεν βγάζει χρώμα οπότε αν δεν χρειάζεται χρώμα στα  χείλι και κάνει κρύο και έχουν σκάσει τα χείλια βάζουν λιποζάν.

12) Παυσίπονα.  
Πονοκέφαλοι και γυναίκες είναι αχώριστοι φίλοι. Επίσης και οι πόνοι τις περιόδου. Οπότε για να μην πονάνε πρέπει να έχουν μαζί τους διάφορου τύπου παυσίπονα για να καταστέλλονται οι οδύνες. Ντεπόν, παναντόλ, πονστάν και κάποια άλλα με ειδικές προδιαγραφές που απευθύνονται μόνο στους πόνους της περιόδου. Πάντως η καλύτερη περίοδος για μένα ήταν πέρσι την πρωτοχρονιά που είχα πάει στα μπουζούκια και έφαγα μια χυλόπιτα από μια τραγουδιάρα. Άστα φίλε μιλάμε πως είχα στεναχωρηθεί εκείνο το βράδυ αλλά είχα περάσει πολύ καλά. Καταλαβαίνεις τώρα, ποτάκι τασάκι τσιγαράκια και πορτοκαλάκια σε φέτες. Φέρανε και ξηρούς καρπούς σε κάποια φάση. Κουλτουριάρικα τραγούδια με ήχους Αντύπα και Κοντολάζου χάιδευαν τις ακουστικές μου ευαισθησίες. Τι λέω ;

13) Δεύτερο βρακί. 
Το βρακί που φοράνε παίζει να λερωθεί ή και μερικές φορές να ξεχαστεί κάπου κάπως κάποτε. Οπότε ένα βρακί δεύτερο είναι απαραίτητο στην γυναικεία τσάντα. Ακόμα και στρινγκ να είναι έχει τον ίδιο ρόλο. Επίσης δεν είναι σωστό να μην έχει ένα δεύτερο βρακί καθώς κυκλοφορεί αυτή η ατάκα που λέει " Έλα ρε μαλάκα με αυτήνανε. Δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει" Οπότε με αυτό το δεύτερο βρακί λύνονται όλα αυτά τα θέματα.

14) Καλσόν. 
Τα καλτσόν ή καλσόν είναι πολύ ευαίσθητα και μπορούν εκεί που δεν το περιμένει καμία να ξεσχιστούν να καούν ή και να λερωθούν από διάφορα υγρά πράγματα.Οπότε και ένα δεύτερο καλτσόνε είναι απαραίτητο να υπάρχει. Κυκλοφορεί σε χρώμα γραφίτη, φεγγίτη και διαβήτη.

15) Τσιμπιδάκι -Λαστιχάκια. 
Αν τους σπάσουν τα νεύρα τα μαλλιά και κάνουν ανεξέλεγκτα πράματα ειδικά το καλοκαίρι που κάνει ζέστη βγάζουν το τσιμπιδάκι ή τα λαστιχάκια από την τσάντα του σπορτ  μπίλι και πιάνουν τα μαλλιά ψηλά για να ελευθερωθεί ο λαιμός και ο σβέρκος. Άντε γαμήσου ζέστη.
 
16) Προφυλακτικά. 
Επειδή μερικοί άντρες είναι τόσο τσίπιδες και θέλουν να γαμήσουν στο εντελώς  τσάμπα και άλλοι χρησιμοποιούν την δικαιολογία πως  και καλά με καπότα μου πέφτει  το τσουτσούνι, μια σωστή και σοβαρή γυναίκα πρέπει πάντα να έχει στην μπαγκαζιέρα της ορισμένα κουστουμάκια για τον κύριο τσούτσουνο. Και φυσικά για να προφυλαχτούν στα ουαν ναιτ σταντ με τους διάφορους τυχαίους από τα αφροδίσια νοσήματα - παραστρατήματα. Για την άλλη την καπότα που είναι γυναικεία, δεν την ξέρω και δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου και ούτε καν ξέρω πως δουλεύει και ούτε έχω  πετύχει σε γυναικεία τσάντα.

17) Υγρά μαντηλάκια. 
Τα υγρά υγρομάντιλα έχουν δισεκατομμύρια χρήσεις οπότε και είναι χρήσιμα. Καταρχήν στα ατυχήματα με τα φλόκια. Η νούμερο ένα χρήση για τα αυτά καθεαυτά μαντηλάκια. Επίσης και για το κατούρημα και για το χέσιμο. Και σπάνιες περιπτώσεις για όταν λερώνουν τα χέρια.

18) Αντισηπτικό αντιπηκτικό αντιψυκτικό αναψυκτικό....
τέλος πάντων αυτό το υγρό που κυκλοφορεί ευρέως τα τελευταία χρόνια μετά τις νόσους των ζώων. Σε ειδικά μπουκαλάκια με κάνουλα. Τα προμηθεύονται από φαρμακεία ή από τα τζάμπο (πιο φθηνά). 

19) Στυλό και μπλοκάκι ή αντζετούλα.  
Αχρείαστο άχρηστο αφού πλέον τα κινητά τα κάνουν όλα. Αλλά δεν πειράζει. Πάντα θα υπάρχει στο κοντέινερ της γυναίκας.

20) Ω ρε μαλάκες ξέχασα τα γυαλιά ηλίου και στραβωμάρας.
 Η θήκη συνήθως είναι τόσο μεγάλη όσο ένα βαρέλι με κρασί και πιάνει τα 3/4 της τσάντας. Παρόλα  αυτά πολλές φορές τα γυαλιά είναι χύμα μες την τσάντα και η θήκη παίζει τον ρόλο του κομπάρσου.

21) Πέτρες. 
Αυτό δεν το εξηγώ. Δεν μπορεί κάπου μέσα έχει και πέτρες. Με τέτοιο βάρος.

22) Δονητές 

Είναι σίγουρος 1.000.000% πως έχω ξεχάσει εκατοντάδες πράγματα. Έβαλα αυτά που το 99% των γυναικών έχουν σίγουρα μέσα. Δεν ήθελα να προσθέσω διάφορα άλλα ανώμαλα αντικείμενα που έχω δει κατά καιρούς γιατί θα με πείτε ανώμαλο ή και ψεύτη. Κάθε μια γυναίκα πάντως  ανάλογα με την προσωπικότητα ή το επάγγελμα που σέρνει έχει και τα ανάλογα αντίστοιχα αντικείμενα. Π.χ. Μια δικηγόρος σκύλα παίζει να έχει ένα μαστίγιο, μια αεροσυνοδός ένα αεροπλάνο, μια φουρνάρισσα παξιμάδια, μια οδοντίατρος σπασμένα δόντια, μια τραγουδίστρια την φωνή της, μια κομουνίστρια την αγαμία της, μια γλυκούλα  μέλι καρύδια και μπισκότα, μια ρομαντική  ένα φεγγάρι, μια ξινή ένα ξύδι ΤΟΠ, μια παρτουζιάρα 5 άντρες, μια κινέζα το σινικό τοίχος, μια Ευρωπαία ένα πεό κτλ. Καταλάβατε πιστεύω με τα αληθοφανή παραδείγματα μου ε ;


Ευχαριστώ Λεύκη, Κέλλυ, Ελένη και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι τώρα...
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Ευτυχισμένο το 2013 και φάτε  κρέας.

51 σχόλια:

  1. Με το 10 έλιωσα :P
    Δεν έχω ούτε τα μισά από αυτά που ανέφερες στην τσάντα μου. Αλλά εδώ που τα λέμε, μπορεί να φταίει που έχω μικρή τσάντα..

    Πάντως όταν είχα μεγάλη τσάντα και δεν είχα τσάντα μεταφοράς για τη μηχανή μου, είχα βάλει μέσα σώμα μηχανής, φακό και φλας.. Χώρια τα άλλα που είχα ήδη μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Μαράκι ούτε τα μισά !!!
      Άλλη μια να βρεθεί να μου πει το ίδιο θα το κατεβάσω το άρθρο.
      Πες μας Μαρία ποια από αυτά έχεις στην τσάντα σου ;

      Διαγραφή
    2. Ε εννοείται κλειδιά και πορτοφόλι. Επίσης 2 κινητά (τρομάρα μου), τσίχλες, 1 κραγιόν, 1 λιποζάν (αλλά όχι πάντα) και φυσικά προφυλακτικά γιατί πολλοί από εσάς είναι ΝΤΙΠ ζώα και δεν θέλω να χάσω το σεξ επειδή αυτοί είναι ανοργάνωτοι και κρετίνοι. Ακόμα, το καλοκαίρι έχω γυαλιά ηλίου (σε μικρή μαπέ θήκη που δεν πιάνει παραπάνω χώρο από τα γυαλιά) και από κάτι που νομίζω δεν έγραψες, έχω και μια λίμα

      Διαγραφή
    3. Α, και από του χρόνου θα έχω άλλο ζευγάρι γυαλιά στραβωμάρας στο μαγαζί για να μην τα κουβαλάω πέρα δώθε

      Διαγραφή
    4. Και φυσικά δεν ανέφερα την ταυτότητα... Και τα usb...

      Διαγραφή
    5. Ένα ένα μου τα γράφεις. χαχα

      Διαγραφή
  2. Ζήτησες να προσθέσουμε;

    Την ημέρα:
    ―Οδοντόβουρτσα (όχι για τους λόγους που είπες, επειδή βγήκα για φαγητό και δε θέλω χορταρικά στα δόντια μου).
    ―Πιό πολλά χάπια σε ασημένιο pill box (πιθανότητα αλεργίας, πιθανότητα εκνευρισμού).
    ― eye liner (πανω βλέφαρο), μαύρο μολύβι (κάτω βλέφαρο), κόκκινο μολύβι (χειλιών) δυνατό κραγιόν, ελαφρύ κραγιόν (διότι το δυνατό σκάει), ρουζ, πούδρα.
    ― σουγιαδάκι (δεν ξέρω γιατί)
    ― μπεγλεράκι (για να μην καπνίζω), καπνός- χαρτάκια- αναπτήρας (επειδή καπνίζω).
    ― στυλό, μπλοκάκι (για την έμπνευση)
    ― πορτοφόλι (με πολλές κάρτες από ανασφάλεια- χωρίς λόγο διότι χρησιμοποιώ τη μία)
    ― δίπλωμα, άδεια, ταυτότητα (επειδή παρανοώ να τα αφήσω στο αυτοκίνητο και να τα χάσω αν κλαπεί)

    Όχι πάντα:
    ― βιβλίο ή laptop, τετράδιο σκληρό για να μη χαλάει
    ― καλαμάκια (δε σου λέω γιατί)

    Το 10 πολύ με στενοχώρησε. Νόμιζα ότι γνωρίζετε πως οι γυναίκες αυτό δεν το κάνουν, στην τουαλέτα πηγαίνουμε για να διασχίσουμε το χώρο να μας δουν και να διορθώσουμε το μακιγιάζ.

    Για την υπόλοιπη έρευνα έχω να πω ότι ψυχαναλυτικά η τσάντα συμβολίζει το... χμ.. το κατάλαβες; Το μουνί μας, όπως αντίστοιχα για τον άνδρα τα όπλα και τα αυτοκίνητα. Οπότε η σχέση μια γυναίκας με την τσάντα της, η κατάσταση της τσάντας, η εμμονή με την τσάντα κ.λ. είναι αποκαλυπτικά και άξια μελέτης όσο κι η σχέση του άνδρα με το όπλο/όχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίες προσθήκες like

      -Αυτό έλειπε να ήταν οι λόγοι που ανέφερα. Ξέρω ήμουν σκληρός.
      -Του χαπιού το κάγκελο
      -Ντάξη αυτά εσείς ξέρετε καλύτερα αν και πέτυχα πολλά στην ονομασία.
      -Πιθανότατα να κόψεις τίποτα. Παραδείγματα δεν λέω γιατί θα μοιάζουν τις οδοντόβουρτσας.
      -Ξέχασα τσιγάρα, αναπτήρες κτλ. Μπεγλεράκι παίζω και εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
      -Σαν καλή συγγραφέας που είσαι
      -Πλαστικό χρήμα ; Είσαι ματσό ;
      -Έγγραφα υψίστης εθνικής σημασίας. Και αυτό το ξέχασα. Φτου !

      -Μμμμμ βασικά και αυτά στις μέρες μας
      -Γιατί δεν μου λες ;

      Το 10 ήταν μια ιστορία φαντασίας. Ναι οι γυναίκες δεν κάνουν κακάκια.
      Έχετε και πολλά μουνιά ρε Δάφνη μου. Και σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

      Διαγραφή
    2. 'Εχουμε. Πολλά. Είναι θέμα φαντασίωσης (πάντως μπορείς να καταλάβεις πολλά για το χαρακτήρα και τα όνειρά μας).
      Ξέχασα: Παπουτσάκια μπαλέτου (σωστά το λέει η Κατερίνα) και ipod.

      Διαγραφή
    3. Καλαμάκια? Τώρα εγώ θα φταίω να πω πως κολλάει ο Τσίτσι που πήρε το "γιέγιο", στη συζήτηση?

      Διαγραφή
  3. έλα πες το ρε μαλάκα, είσαι κουνιστός και πάντα ήθελες να έχεις μια γυναικεία τσάντα.
    Πλέον κυκλοφοράς με αυτές τις τεράστιες man-purses που σε δείχνουν ακόμα πιο τσιρλιμπίμπι αφού η μαμά σου δεν σε άφηνε να φοράς γόβες όταν ήσουν μικρός.
    Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τις ξέρεις μωρή σέιλορ μουν εσύ τις τεράστιες man-purses.

      Διαγραφή
    2. μου τις έδειξε ο αδερφός σου που είναι αδερφή

      Διαγραφή
  4. Πέρη έγραψες!!!

    Όλα τα παραπάνω τα έχω εκτός από 9,14 και 21 (το 22 αναλόγως με τα κέφια μου). Τα δικά μου μπρελόκ είναι αντιστρόφως ανάλογα με την ποσότητα των κλειδιών.

    Επίσης:
    -βιβλίο (γιατί πάντα θα πέσω πάνω σε μια αντιπαθητική/ έναν αντιπαθητικό)
    -μαχαιροπίρουνα (δεν είναι δυνατόν να φάω με τα μαχαιροπίρουνα της σχολής)
    -σαπούνι (δεν είναι δυνατόν να πλυθώ με το σαπούνι της σχολής διότι είτε είναι ανύπαρκτο είτε το έχουν πιάσει τόσοι μπίχληδες)
    -παραμάνες (μια φορά μου είχε πεταχτεί το κουμπί του πουκάμισου και όλα φόρα παρτίδα, αλλά η παραμάνα με έσωσε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μαχαιροπίρουνα είναι φοιτητικό αντικείμενο φαντάζομαι. Τα υπόλοιπα οκ δεν μου κάνουν εντύπωση.

      Διαγραφή
  5. -κλειδιά
    -λεφτά
    -κινητό(προαιρετικά)
    -τσίχλες

    όταν ταξιδεύω με πιάνει ανασφάλεια όποτε αλλάζει η λίστα:

    -κλειδιά
    -παραπάνω λεφτά
    -κινητό
    -τσίχλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι μόνο αυτά δεν χρειάζεσαι καν τσάντα. Ένα τζιν με τσέπες και ένα μπουφανάκι και είσαι οκ.

      Διαγραφή
  6. Σωστός!!! Τα είπες σχεδόν όλα! Μα παράλειψες και τα παπουτσάκια που κουβαλούν πολλές στην τσάντα τους! Ειδικά όταν τυχαίνουν νυχτερινές εξορμήσεις και μετά από πολλές ώρες ορθοστασίας μας έχουν "χτυπήσει" τα 12/15ποντα ολοκαίνουργια ψιλοτάκουνα...τότε έχουμε τα εναλλακτικά ειδικά παπούτσια που είναι μικρά ελαφρια μπαλαρινέ λυγίζουν στη μέση και χωράνε παντού!
    (Κατερίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ παίρνω μικρή τσάντα,αλλά έχω να προσθέσω:
    + Κρέμα χεριών,γιατί το χειμώνα «σκάνε».
    + Τσιμπιδάκι φρυδιών για τυχόν επιδιορθώσεις που δεν είδε και δεν έκανε στο σπίτι.
    + Νεσεσέρ,που έχει μέσα σερβιέτες,ταμπόν και μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή (δυο-τρεις ξέρω ότι το κουβαλάνε αυτό).
    + Αυτά τα ειδικά,μικρά,διάφανα -σαν hansaplast- του Dr. Scholl,σε περίπτωση που τη χτυπήσει το παπούτσι.
    + Αν δεν κουβαλάει δεύτερο καλσόν,διάφανο μανό,για να το σουλουπώσει άμα της «φύγει πόντος» (οι δυο-τρεις που λέγαμε παραπάνω...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. + Κρέμα μόνο για τα χέρια ; Ευτυχώς...
      + Τι λες τωρα !!! Λες και θα παρατηρήσουν πολλοί τα φρύδια και τις τρίχες που δεν εχουν αφαιρεθεί.
      + Πολλές φορές είναι απλά όλα αυτά χύμα.
      + Δεν ξέρω δεν απαντώ.
      + Μανό αν φύγει κανάς πόντος ε ; Σωστό !

      Διαγραφή
  8. ΧΑ! έχω δει και ντίβα γκόμενα να βάζει μέσα στην τσάντα της το σκύλο της. Μάλλον αυτά τα τσιουάουαουαουα ή κάτι τέτοιο που είναι μικρό. Δεν ξέρω βέβαια τι θα κάνει άμα χέσει στο άι λάινερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε αυτήν την απορία την έχω και εγώ. Όντως αν χέσει το δείγμα σκύλου τι θα συμβεί ; Η μήπως είναι μαθημένα να μην χέζουν μέσα στις τσάντες ; Ιδού η απορία.

      Διαγραφή
    2. Προεδρε...χαχαχαχα εγραψες

      Διαγραφή
  9. Φίλη μου καταφέρνει να χωρέσει το Haig που έμεινε απο το bachelor στα μπουζούκια,στην τσάντα της.Πάει για βρώμικο στους κοτοπουλάδες και μόλις πάει να βρει το πορτοφόλι αναγκαστηκά έβγαλε το μπουκάλι και ο υπάλληλος εκλάσε στο γελιο και κέρασε το βρώμικο..

    Επίσης έχω μπεί σε γκόμενας αμάξι που τα πίσω καθίσματα ηταν ντουλάπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε το αμάξι είναι άλλη υπόθεση. Ντουλάπα οκ, δεν το έχω κάνει, αλλά το καλοκαίρι είχα 2 ζευγάρια πέδιλα μέσα, μπας και πάθω κρίση προσωπικότητας και αποφασίσω να με νοιάζει αν θα φαίνεται ωραίο το πόδι. Α, και μια ζακέτα.

      Διαγραφή
    2. Μπεκρού η φίλη σου. Χαχαχαχα. Καλό αλλά υπερβολικό. Τα μάξια των κοριτσίων είναι ντουλάπες και παπουτσοθήκες ταυτόχρονα.

      Διαγραφή
  10. Μου έχει τύχει να ψάχνω το 3 για πόση ώρα μέσα σε αυτην την μαύρη τρύπα που λέγεται γυναικεία τσάντα!
    Πάντως όπως έχω πει παλαιότερα δεν πρέπει να γκρινιάζουμε, μιας και το καλό όταν έχεις κοπέλα είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τσάντα της σαν αποθηκευτικό χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως. Ειδικά στα κλαμπ που δεν λεει να αφήσεις κινητό στο μπαρ για να μην μεθύσει και αυτό μαζί σου η τσάντα της κοπέλας ή φίλης σου είναι τρελό γκάτζετακι.

      Διαγραφή
  11. Ωραίο το κειμενάκι, αλλά μου πόνεσες τα μάτια με τα εσκεμμένα και μη ορθογραφικά!

    Σοβαρή παράλειψις τα ακουστικά για το κινητό που δεν τα βάζουν ποτέ, εκτός αν δεν ακούνε μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ορθρογραφικά ; Εγώ εσκεμμένα. Σας παρακαλώ κύριε με προσβάλετε. Πάρτο πίσω τώρα.

      Ακουστικά. Σωστό. Η το χαντζ φρι.

      Διαγραφή
  12. Είχα κοπέλα που εκτός από όλα αυτά που σίγουρα είχε μαζί της, είχε χωρέσει και τα δικά μου 2 κινητά, τσιγάρα, πορτοφόλι και ένα κιλό πορτοκάλια!!!!!!!!
    Πραγματικά ή ήταν βαλίτσα και δεν της φαινόταν ή χρησημοποιούσε μαγικά κολπάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορτοκάλια !!!!! Και ένα κιλό κιόλας. Πες μου ότι είχε και στίφτη μαζί της.

      Διαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα~!ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧ1`!!!

    Έγραψες όλα τα μυθιστορήματα του κόσμου!Έχω να βεβαιώσω πως όλα αυτά είναι αλήθεια και θα το κάνω μια πάσα σε μερικές μερικές που αρνούνται κάτι τέτοιο!!Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις
      " Με πολύ αγάπη ο φίλος σας Ρασκόλνικωφ Ξεστραβωθήτε τώρα"

      Διαγραφή
  14. Κλειδιά.
    Κινητό.
    Πορτοφόλι.
    Καπνός-χαρτάκια-φιλτράκια-αναπτήρας.
    Λαστιχάκι για τα μαλλιά, δεν ξέρω γιατί, ποτέ δεν το χρησιμοποιώ.

    Σπανίως θήκη-μπαούλο για τα γυαλιά ηλίου.
    Εξαιρετικά σπάνια, ταυτότητα.
    Ποτέ τα γυαλιά οράσεος. Ότι και να κάνω πάντα θα τα ξεχάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάντα μα πάντα ζελατίνες από τις συσκευασίες καπνού και από στήλες φιλτράκια... ντρέπομαι να τα πετάξω κάτω.

      Διαγραφή
    2. Βασικά η τσάντα σου είναι σαν ταμπακέρα. Μόνο προιόντα καπνίσματος εντός. Η ζελατινούλες αυτές είναι πολύ ωραίες να παίζεις μαζί τους. Όταν βρίσκω κάποια ασχολούμαι αρκετή ώρα παίζοντας.

      Διαγραφή
    3. Η ειρωνία είναι δε, ότι μερικές φορές έχει το μέγεθος ταμπακιέρας, αλλά άλλες φορές έχει το μέγεθος ταξιδιωτικού σάκου. Και το χειρότερο όλων είναι ότι ποτέ δεν καταφέρνω να βρω μέσα στην τσάμτα αυτό που ψάχνω με τη μια, ανεξαρτήτως του μεγέθους της... :P

      Διαγραφή
    4. Τσάμτα (η), ουσιαστικό, διασταύρωση της αοιδού Τάμτας με τσάντα λαϊκής.

      Διαγραφή
  15. mono portofoli kai tsigara,xwris anapthra giati panta ton xanw ki afto giati variemai na psaxnw.kleidia,karameles,tsixla de masaw,sto aftokinhto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην είστε κακιασμένοι. Η γυναικεία τσάντα μπορεί χει χίλια δυο γαμήδια μέσα, αλλά πάντα χωράει μερικά αντρογαμήδια μέσα, ώστε να μπορείς να δεις απερίσπαστος πρώτη σειρά συναυλία και να κοπανιέσαι χωρίς άγχος αν θα σου πέσει το πορτοφόλι και ο χοντρός βρωμερός που εχει να κάνει μπάνιο από τότε που περιοδεύσανε οι Priest με τους Maiden μαζί (83') θα κάνει πάρτι με τα ευρώπουλα σου στο μπαρ μετά την συναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και συμφωνα με ολα τα παραπάνω, το τσαντάκι του Σπορ Μπίλι, είναι η απόδειξη πως ο Μπίλι ήταν Μπιμπίλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ούτε το τσαντάκι του Σπορτ Μπίλυ δεν είχε τόσα πράγματα μέσα! Nice post m8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δευτερο βρακι...απαραιτητως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις