Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Περί-επικαιρότητας

Όταν άνοιξα την καταπληκτική αυτή μπλογκάρα μέχρι να γίνω διάσημος στα τετρα-πέρατα της γης έκανα αναρτήσεις με συνδέσμους και διάφορα πικρόχολα σχόλια. Ντάξη το 95% των συνδέσμων ήταν βυζιά-κώλοι και γενικά πρόστυχα πράγματα, Λέω να θυμηθώ πάλι τις ένδοξες αυτές ημέρες και να φτιάξω ένα ποστάκι με μόνο σοβαρά θέματα. ΓΙα την ενημέρωση σας και μόνο. Για εσάς το κάνω. 

Θα ξεκινήσω με έναν συγκλονιστικό βίντεο μου όταν το είδα για πρώτη φορά έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Είναι σοβαρό το θέμα και καλώ εσάς να το δείτε με την ίδια σοβαρότητα. Δεν θέλω σχόλια του τύπου ειρωνεία και καφρίλα παράλληλα. Έχει να κάνει με ένα γύρισμα που είχε να κάνει η Πέπη Τσεσμελή (μην ρωτήσετε ποια είναι αυτή γιατί θα τσαντιστώ) με τον αδερφό του Γεωργιάδη τον Γεωργιάδη. Τον Αλέξανδρο. Προφανώς ο Αλέξανδρος προτίμησε το κρασάκι με μεζέ. Οπότε μπήκε η Πέπη στο μαγαζί και τα έκανε όλα πουτάνα. Εντελώς τυχαία υπήρχε και κάμερα στο μαγαζί και κατέγραψε το περιστατικό. Δείτε στο 0:29 το ξέσπασμα της Πέπης με το ποτήρι του κρασιού. Αφού του το ρίχνει δείτε μετά πως φυλάγεται να μην την χτυπήσει ο Αλέξανδρος. Αυτή η κοπέλα πρέπει να έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν και φαίνεται από αυτήν την αντίδραση. Και για άλλη μια φορά γνωρίζει την κακοποίηση στο 0:43 και στο 3:35. Φυσική η αντίδραση της Πέπης ήταν να τον αποκαλέσει "Λουκουμά". Ποιον τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη λουκουμά. Δεν περιγράφω άλλο.


Μου αρέσει να παρακολουθώ fail βίντεα στο You Tube. Σε όλους αρέσει φαντάζομαι και ορισμένες φορές προκαλούν πόνο και περισσότερα από αυτά είναι ατυχήματα. Οπότε τα ατυχήματα τα καταλαβαίνω. Άτυχες στιγμές ανθρώπων που κάτι πήγε στραβά και τσαλακώθηκαν τα κόκαλα τους. Αλλά ορισμένοι ρε αδέρφια πραγματικά είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΟΥΡΛΑ. ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΑ. ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΌΖΩΑ. Είναι φυσικό επακόλουθό να πάθουν αυτό που παθαίνουν, Όπως ο μαλάκας από κάτω. Τι μπορείς να πεις για αυτό το είδος της ανθρώπινης φυλής ; Πόσο πια για τον μπούτσο είμαστε. Γιατί δεν μας εξοντώνουν οι εξωγήινοι ; Γιατί δεν έρχεται ένας θανατηφόρος λοιμός περισσότερο για αυτούς και δεν γαμιέται ας την πληρώσουμε και οι υπόλοιποι.


Το άλλο το καλό το ακούσατε ; Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής έκανε συστάσεις για τα ενδυματολογικά των γυναικών τις βουλής. Μπαίνει το θέρος λέει και να προσέχουν τι φοράνε. Για να μην γκαβλώνουν οι χλέμπουρες οι κλέφτες και οι Χρυσαυγίτες. Εγώ πάντως θα κάνω το χρέος μου να σας δείξω τι φοράγανε κατά καιρούς οι καβλιάρες βουλευτίνες. Δείτε εδώ. Δηλαδή κάντε κλικ στο εδώ. Όχι σε αυτό το εδώ στο προηγούμενο. Λάθος στο προπροηγούμενο. Στο πρώτο κατά σειρά δηλαδή. Να σας βάλω και μια τυχαία φωτογραφία :


 Για την Παπακώστα θα βάλω ένα κουίζ. Με έναν τρόπο το βουλώνει η Παπακώστα;

Ο μπλόγκερ γαμιέται ασύστολα. Σε όλες τις φάσεις. Πολλοί έχουν πρόβλημα με τις αναρτήσεις. Εγώ κάθε γραμμή που γράφω αλλάζω γραμματοσειρά και μέγεθος κάθε μα κάθε φορά γιατί δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας κάνουν ένα ρεκτιφιέ. Δεν είναι δυνατόν να κάνει ανάρτηση ο Χωστήρας και να μην εμφανίζετε πουθενά.   Κάντε κάτι ρεεεεεε. Τσάμπα σας πληρώνουμε ;

Μέγιστος κωλόφαρδος ο τύπος. Μιλάμε έπεσε από το βουνό και απλά γρατζουνίστηκε. Φίλε εγώ αν είχα τέτοια τύχη δεν θα πήδαγα από βουνά. Θα πήδαγα τα βουνά.


Αααα κάτσε να πιάσω και κανά αθλητικό έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ πήρε την Γιουρολίγκα. Άξιος συγχαρητήρια και τέθοια. Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα μιας και παίρνουμε τέταρτη κούπα τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν είναι και λίγο. Απλά να πω σε ορισμένους Ολυμπιακούς πως το μπάσκετ στην Ελλάδα δίνει διακρίσεις εδώ και πολλά χρόνια. Όχι τα τελευταία 2. Τα τελευταία 20 θα έλεγα. Τα τελευταία 2 όμως το μπάσκετ για ορισμένους Ολυμπιακούς δεν είναι πλέον άθλημα που παίζετε με τα χέρια όπως και η μαλακία. Είναι υγεία. Τώρα το καταλάβατε έτσι ; Όταν ήρθαν οι διακρίσεις φυσικά. Όταν δεν έρχονταν οι διακρίσεις γιατί απλά ήσασταν για τον πούτσο (βλέπε Μπουρούσης) τότε οι Γιαννακόπουλοι παίρνανε τα Ευρωπαϊκά γιατί είχαν τον Βασιλακόπουλο κουμανταδόρο στην Ευρώπη. Δεν είχαν ομάδα ; Δεν έριχναν λεφτά με το τσουβάλι ; Δεν είχαν "υγεία" Απλά τότε το μπάσκετ ήταν μπασκετάκι !  Μπράβο στο Ολυμπιακό λοιπόν που θέλει άλλο τόσο +1 για να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό. Στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα ζω σε 30 χρόνια για να το δω και αυτό. Είπαμε να λέμε και ένα καλό λόγο για τις ελληνικές ομάδες αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τον πούστη πούστη. 
 " Έχετε πάρει ρε μαλάκες 2 συνεχόμεναααααααα. Εεεεεε ;;;; Έχετε πάρει 2 σερί ; Εεεεεε ;"
Ήμαρτον με αυτή την ατάκα. Μου θυμίζει αυτή που λέμε εμείς στην μπάλα.
" Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει πάει τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος !!! Εσείς ούτε τετράδα δεν έχετε πάει. Ουουουουουουου !"

Θα πω και για την Δημουλά και τα παγκάκια. Δήλωσε λέει πως δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη που πιάνουν τα παγκάκια. Δηλώνω εγώ : Στον πούτσο μας ! Κάτσε σπίτι σου. Πολύς ντόρος ρε παιδιά με το συγκεκριμένο θέμα. Είδα αναλύσεις για το τι πρέπει να δηλώνει ένας άνθρωπος των γραμμάτων και πως το δηλώνει, είδα αναλύσεις στο βάθος του ψυχισμού της γιαγιάς που να την λένε ρατσίστρια και άλλα πολλά. Είπε εκεί μια μαλακία. Οκ. Εγώ παλιά που δεν υπήρχαν οι παιχνιδομηχανές και το ίντερνετ έβγαινα παραλία με φιλαράκια και κάναμε ποδήλατο, κάναμε κλήσεις στην αστυνομία από καρτοτηλέφωνο και λέγαμε αισχρόλογα, χτυπάγαμε κουδούνια, βάζαμε φωτιά σε γκαζάκια στο ποτάμι, φτύναμε στις στις πλάτες των περαστικών, πίναμε Ηβη μπλε και αφού κουραζόμασταν θέλαμε να πιάσουμε ένα παγκάκι να κάτσουμε. Πότε δεν βρίσκαμε γιατί τα έπιαναν όλα οι κωλόγριες. Και πέσε πως ήμασταν κωλόφαρδοι καμία φορά και βρίσκαμε ένα και καθόμασταν αραχτοί, τσουπ η κωλόγρια να αρχίζει " Νέα παιδιά είστε και πιάνετε τα παγκάκια. Σηκωθείτε να κάτσω εγώ και η Other φίλη μου που είμαστε μεγάλες. Εμπρός. Φύγετε τώρα. Οπότε δεν λυπάμαι τις γριές που δεν έχουν παγκάκι να κάτσουν. Τα παγκάκια είναι παγκάκια. Αφού υπάρχουν πολλοί μετανάστες στον δρόμο λογικό είναι να κάτσουν στα παγκάκια. Αν είχαμε πολλούς πιθήκους στον δρόμο θα έπιαναν αυτοί τα παγκάκια. Αν είχαμε πολλούς πούτσους με πόδια και πλάτη στους δρόμους θα έπιαναν τα παγκάκια. Απλά υπάρχουν μετανάστες στους δρόμους και σαν άνθρωποι και αυτοί θέλουν να βάλουν τον κώλο τους κάτω. Και τον βάζουν. Και όπως είναι λογικό η γριά τσαντίστηκε. Όπως και με εμάς όταν ήμασταν παιδιά. Ξαναλέω. Η γριά τσαντίστηκε. Όχι η συγγραφέας. Η γριά.

Και ας κάνουμε τώρα ένα ωραίο μουσικό διάλειμμα με ένα εξαιρετικό τραγούδι :



Μην ακούσω ξανά καφρίλα για τον Πάριο γιατί θα γίνω κακός. Παντελίδης και μαλακίες.

Και πάμε τώρα σε πιο ανάλαφρα θέματα που έχουν να κάνουν με την γυναικεία ομορφιά και παρουσία στην TV.

Το ξέρατε πως η Oona Chaplin που υποδύεται την Talisa στο Game of thrones είναι εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν ; Όχι ; Δείτε τα ντοκουμέντα και μετά πείτε μου την γνώμη σας. Δεν μοιάζουν λίγο ;

 Spoiler Alert :(δείτε και τα βίντεα που δείχνει τον κώλο της).

Ααα και άλλη μια φοβερή πληροφορία. Η Sibel Kekilli αυτή που υποδύεται την Shae στην ίδια σειρά παλιά ήταν ηθοποιός σε άλλες ταινίες με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Dilara. Κάντε ένα google search αλλά όχι αν είστε στο γραφείο. Και έπαιζε σε όλες τις σκηνές. Δεν έβαζε κασκαντέρ στις δύσκολες σκηνές. Όπου δύσκολες βάλε την λέξη anal. Εμένα πάντως προσωπικά δεν με αρέσει η κοπελιά. Έπρεπε να βάλουν στο άρχοντα Τυριον ένα πιο αξιοπρεπές μουνί.  Ένα σαν την Μάργκερι Ταιρελ ας πούμε. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα η διαφορά είναι αισθητή. Εγώ τις έβάλα πάνω κάτω γιατί και εδώ ο μπλόγκερ γαμιέται.





Ωραία λοιπόν. Μιλήσαμε για κακοποίηση γυναικών, μιλήσαμε για ατυχήματα στόκων, μιλήσαμε για κωλοφαρδία, μιλήσαμε για dress code στην βουλή, μιλήσαμε για παγκάκια και γριές, μιλήσαμε για αθλητικά, μιλήσαμε για μπλόγκερ και φυσικά βάλαμε και 2-3 πινελιές μουνιού. Ξύνω το κούτελο και ψάχνω ένα ακόμα θέμα για να κλείσω το σημερινό μου ποστ. Και δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Να μιλήσω για το μαδομούνιασμα της μπλογκόσφαιρας ; Μπα... Δεν λέει....γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί, με έχουν αφήσει ανενημέρωτο.


ΑΧΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!
 

Θα σας μιλήσω για σχέσεις. Βασικά δεν θα μιλήσω εγώ αλλά θα σας γράψω τι δεν θέλεις να σου πει ο τύπος στο τέλος του ραντεβού. Ναι σε εσάς μιλάω γύναια. Οι χειρότερες ατάκες που αν στις πει κάποιος στο τέλος του ραντεβού χρειάζεται ευνουχισμό. Ιδού :

1) Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.
2) Λοιπόν, έχω το τηλέφωνο σου οπότε μιλάμε.
3) Η εβδομάδα είναι δύσκολη αλλά σίγουρα θα βρεθούμε πάλι
4) Θα είμαστε σε επαφή
5) Καλή τύχη

Ο άντρας που θα τολμήσει να πει τις παραπάνω ατάκες στο τέλος του ραντεβού δεν είναι άντρας. Δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Πρέπει να πάτε επιτόπου στην αστυνομία και να τον καταγγείλετε για κακομεταχείριση εκμετάλλευση μην σας πω και για βιασμό. Κάτι τέτοιοι άντρες που λένε τόσες χοντρές και ακατανόητες κουβέντες στο τέλος των ραντεβού δεν αξίζουν να αναπνέουν. Γαμήστε τους το είναι. 
Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το site να τα λέει να μαθαίνετε εσείς οι γυναίκες πως όταν ένας άντρας σας λέει χάρηκα για την γνωριμία σημαίνει είσαι μπάζο και δεν θέλω να στον ακουμπήσω ούτε στο στόμα. Ξεστραβωθείτε.


 
 

 

47 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ωραία, και τώρα που το κατ-οχήρωσα, πάμε να σχολιάσουμε σοβαρά...




      ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! (για μυαλό όπως είδες δεν γράφω, γιατί αν είχε δεν θα έκανε τέτοια π@π@ριά!!!


      Κάτω τα χέρια από την Ράπτη!!! (ότι άλλο, πάνω της)

      Βαζελίνος είσαι πουλάκι μου??? χαχαχαχαχα ωραία, ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΜΠΙΜΠΙΚΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ!!! (και δεν ανήκω στην κατηγορία των Γαυρίων που ανακάλυψαν πέρυσι το μπάσκετ, ήμουν αθλητής του μπάσκετ και υποστήριζα Ολυμπιακό ακόμα και τα χρόνια της παντοκρατορίας του Άρη :) και δεν θες να πιάσουμε μπασκετική κουβέντα για Γιαννακόπουλους, Βασιλακόπουλους και τα τοιαύτα, τριστ μι!)

      Ποια είναι η Πέπη? ;)

      Διαγραφή
    2. Φιλέ ας πάρουν πρώτα αυτοί 6 συνολικά και ξαναμιλάμε. Τα περή Γιαννακοπουλέων ντα΄ξη τα ξέρουμε και εμείς οι βάζελοι λίγο πολύ αλλα΄ρε φίλε είχαμε και λίγο ομάδα. Αλλα αυτά λέγοντε παρέα με μπύρες και ουίσκια.

      Δεν ξες την άλλο Πέπη και άλλο πρέπει. ! Και είσαι και στην ηλικία μου κοντα ; Φτου σου !

      Διαγραφή
    3. Υποβρύχια, ε?...Ε τότε μόνο για "μπασκετάκι" δεν θα μιλήσουμε! χαχαχα


      Ντροπή και όνειδος και καταισχύνη μου, το ξέρω...:)

      Διαγραφή
    4. Δες Πέπη εδώ στις αρχές της καριέρας :
      https://www.youtube.com/watch?v=aoxjJerbsvs

      και εδώ στα τελειώματα :

      https://www.youtube.com/watch?v=2WEF4Z3oyDU

      Διαγραφή
  2. Στα fail βίδεα το 99% ακόμα κι αν είναι ατυχήματα τους αξίζει αυτά που παθαίνουν.
    Επίσης δεν τους ενοχλούν οι κλέφτες στη βουλή με τα ειλικρινή ξεκωλάκια έχουν πρόβλημα!

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρες.
      Βασικά τους αξίζει να πεθάνουν. Και φαντασου μετά τους συγγενείς πέραν από τον πόνο και την ντροπή που θα νιώθουν.

      Διαγραφή
  3. Χίλιες φορές να δω την κόρη μου σε τσόντα παρά τον γιο μου να προσπαθεί να σπάσει το κεφάλι του σαν τον μαλάκα του βίντεο...

    Μάργκερι Ταιρελ deux points!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλες φορές να δω τον γίο μου σε τσόντα να τον γαμάει η κόρη σου με στραπ ον παρά να δω τον γιο μου να κοπανάει την κεφάλα του σε τζάμι αυτοκινήτου.

      Μάργκερι ολε ολε ολε !!!

      Διαγραφή
    2. Όχι, μπορώ να πω ότι είστε σωστοί γονείς...χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Διάβασα το τελευταίο σου λινκ και κόντεψα να μου έρθει περίοδος. Ανατριχίλα λέμε.
    Υ.Γ. Η Παπακώστα το βουλώνει αν της βάλεις κάτι στο στόμα. Αλλά τι; Τι, γαμώτη μου; Όλη μέρα κι όλη νύχτα αυτό θα ψάχνω να βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά λένε εμάς κάφρους με αυτά που γράφουμε. Αυτές τα λενε σοβαρά τα περισσότερα.

      Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο κουίζ. Πρέπει να το βρεις μόνος σου. Είναι αδικία για τους άλλου αναγνώστες.

      Διαγραφή
    2. Thomas, άσ' το.....ακόμα και ο Κατέλης θα γαμήσει πιο γρήγορ' από σένα

      Διαγραφή
    3. Α! Α! Το βρήκα! Ένα μισοφαγωμένο πιτόγυρο! Τι; Όχι; Καλά. Θα δείτε εσείς. Θα το πω και στη μαμά μου.

      Διαγραφή
    4. Μην λες για μαμάδες μπροστά στο Χωστήρα !

      Διαγραφή
  5. Εμένα το φινάλε της ανάρτησης μου άρεσε περισσότερο από όλα...είπες τις ατάκες που αν κάποια είναι έστω και λίγο έξυπνη,αν τις ακούσει από το στόμα του άντρα,καταλαβαίνει ότι πήρε τον πούλο :p
    Για Πέπη-Αλέξανδρο μου άρεσε αυτό το ''όλως τυχαίως'' που υπήρχε η κάμερα εκεί,χαχαχαχαχα...Και καλά δεν το ήξεραν,όπως ποτέ δεν το ξέρει κανείς από τους επώνυμους μη χέσω.
    Τo βιντεάκι το είδα και έχω την ίδια άποψη με το παρτάλι.
    Φιλιά :)
    Aαααααα,δε μας τα πες αυτά,ότι σου αρέσει ο Πάριος να πω στη μάνα μου να σε διαβάζει...θα τα βρείτε,χαχαχαχα.
    Σμούτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεύω Πάριο. Όχι απλά μου αρέσει.
      Ναι πες της να διαβάσει τις καφρίλες μου. Θα χαρώ πολύ.
      Φ ί λ ι α !

      Διαγραφή
  6. Θέλω να γνωρίσω τον τύπο που επιτίθεται στο αυτοκίνητο. Θα του έδινα ένα Handplast και θα του έσφιγγα το χέρι. Για μένα είναι ηθικός πρωταθλητής.

    Η Κική Δημουλά δεν το είπε ακριβώς έτσι. Για το τίποτα έγινε χαμός με τις δηλώσεις της. Κι αυτό δείχνει περίτρανα ότι τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Ψάχνουμε αφορμές να αρπαχτούμε. Και φυσικά να το παίξουμε αντιρατσιστές: η χειρότερη μορφή ρατσισμού.

    Για τις συστάσεις του Προέδρου της Βουλής δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο εικόνες. Η Όλγα, η Έλενα και η Εύα είναι γυναικάρες. Την Εύα την έχω δει κι από κοντά, πολύ κοντά, και είναι πραγματικά πανέμορφη. Ο φακός την αδικεί.

    Τέλος, δεν υπάρχουν ατάκες στις σχέσεις. Νταξ, μπορεί να υπάρχουν κάποια τετριμμένα, αλλά όλα είναι της στιγμής. Ανάλογα ποια έχεις απέναντί σου, σε τι χώρο βρίσκεσαι, σε τι φάση είσαι και λοιπά. Αυτοπεποίθηση θέλει και μερικό αυθορμητισμό. Εξάλλου, και οι γυναίκες άνθρωποι είναι. Αν και συχνά μεταμορφώνονται σε κακόβουλα και αιμοβόρα πλάσματα που διψάνε για γκρίνια. Ίσως διότι διαβάζουν κάτι Κοσμοπόλιταν, Γούμεν Όνλι και τρίχες από τη μασχάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως. Θα μπορούσες να τον πεις ηθικό πρωταθλητή. Παρόλο που δεν πέτυχε τον σκοπό του. Τώρα ο σκοπός του ήταν να σπάσει το τζάμι ή το κεφάλι του ; Το πάλεψε μέχρι τέλους.
      Ναι με την Δημούλα πολύς ντόρος για το τίποτα.
      Το μόνο καλό στην Βουλή είναι αυτές οι παρουσίες. Σαν παρουσίες και μόνο. Σαν πολιτικοί...δεν ξέρω νομίζω υστερούν
      Κοσμοπόλιταν και τα μυαλά στο μπλέντερ !

      Διαγραφή
  7. Α ρε Πέπη!
    Δε λέω καλή η Μάργκερι αλλά έχει κάτι περίεργο στη φάτσα της..
    Όσο για τις φράσεις..μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πώς στο καλό βρέθηκες σε ένα site ονόματι womenonly?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσοντόφατσα είναι μ αρέσει. Προστυχόφατσα.
      Θησαυρός είναι αυτό το site αγαπητή Maya. Το τι γέλιο ρίχνω κάθε φορά που το επισκέπτομαι δεν φαντάζεσαι. Τελευταίο άρθρο που διάβασα ήταν ένα αφιέρωμα στο πρωκτικό σεξ.

      Διαγραφή
    2. Αναφέρσου πάραυτα στο θέμα!!!

      Διαγραφή
    3. Τσοντόφατσα ναι. Θα έπρεπε να μας δείχνει βυζιά πιο πολύ!

      Διαγραφή
    4. Έδειξε μια φορά βυζιά και μετά τίποτα. Εκεί που έχει μπλέξει αυτή. Την μια φορά ντιγκιντάγκας την άλλη τον παρλιακό το ξανθό αγόρι. Δεν βρίσκει να γαμηθεί η κοπελία. Αλλά κάαααααατι θα κάνει στην συνέχεια. Δεν λέω άλλα γιατί θα κάνω σποιλερ.

      Αφρικανέ θα αναφερθώ μάλλον στο μέλλον.

      Διαγραφή
  8. Δεν μπορεί δηλαδή ο καθένας να πάει με μια κάμερα και να τραβάει στο μεζεδοπωλείο δηλαδή; Δεν κατάλαβα! Αφού Εύξεινος εστί φιλόξενος!
    χαχαχαχαχαχαχαχαρετιμαλάκεςυπάρχουνχαχαχαχαχαχα αυτό που κουτουλάει την κεφαλή του στο idiot-proof αμάξι πρέπει να το κάνουν πολλοί μπας και γλυτώσουμε από αφανισμό λόγω ηλιθιότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι κάμερες πως εμφανίζοντε εντελώς τυχαία ρε παιδί μου. Ούτε κανονησμένο να ήταν.
      Το κακό με αυτόν είναι ότι κοπανιόταν και δεν ψόφαγε με τίποτα. Κακό σκυλί που λένε...

      Διαγραφή
  9. Λόγω ηλικίας δεν τη γνώριζα την Πέπη,παρά μόνο ως όνομα,αλλά την γκούγκλαρα και μορφώθηκα σχετικώς.
    Ή είν' η ιδέα μου ή κάποιες βουλευτίνες δεν είναι καν προκλητικά ντυμένες...
    Χαχαχαχα. Πρέπει να ενθαρρύνουμε όλους τους μαλάκες ν' αρχίσουν να βαράνε τις κεφάλες τους στ' αυτοκίνητα!
    Αν ποτέ κάνω κόρη,θα της απαγορεύσω ρητά να διαβάζει Κουτσομπόλιταν,Women only,Queen και λοιπά "περιοδικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά αν όντως υπάρχει περιοδικό Queen θα πρέπει να το αγοράσουμε και να γράφουμε για την μπάντα του Φρέντι του Υδράργυρου. Θα γίνει χαμός λέμε.

      Διαγραφή
    2. www.queen.gr
      Έχεις τόσα φράγκα,ώστε να γίνεις χορηγός; Βέβαια,πιστεύω ότι θα τρίζουν τα κόκαλά του. Αν κοιτάξεις λίγο το περιεχόμενο του site,θα καταλάβεις...

      Διαγραφή
    3. Ρε, θα κόψουμε τις γυναικουλίστικες μαλακίες και θα γράφουμε μόνο για το Φρέντι, τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    4. Αααα! Τώρα το 'πιασα (όχι,δεν είμαι ξανθιά)! Εντάξει,έτσι σαφώς και το δέχομαι.

      Διαγραφή
    5. Κ. Και πολύ καλά έκανες που ψάχτηκες και έμαθες. Τώρα είσαι ολοκληρωμένη φαντάζομαι.
      Αγοράζω αύριο τα δικαιώματα του Κουίν. Σο μαστ γκοου ον !

      Διαγραφή
  10. Το πρώτο παραλίγο να μην αντέξω να το δω- εκεί που σηκώνει κι αυτός το χέρι του (στην πόρτα). Φρικτοί άνθρωποι.

    Για τη παγκάκια συμφωνούμε απολύτως Περικλή μου- για τη Δημουλά όχι. Διότι ως συγγραφέα την κάλεσα όχι ως γριά, οπότε FAIL!! Και μια κι έχει βάλει μπρος τα μέσα για Νόμπελ Epic Fail..

    Αλλά..
    τι σε έπιασε; Ή δε θα γράφεις καθόλου ή θα μας τα λες όλα ανάκατα;
    Να μας τα λες πιο συχνά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πήρε ξόφαλτσα η φάπα. Γεωργιάδηδες τι περιμένεις...
      Επικ fail για την Δημουλα λες ε ; όχι για μένα που την είπα γριά ; Συμφωνούμε σε αυτό έτσι ;

      Μάλλον μέχρι να βρω ένα θέμα καλό ανάκατα θα τα λέω από εδώ και πέρα.

      Διαγραφή
    2. Την είπες διότι έτσι τη βάφτισαν οι δικοί της όταν την επομένη έδωσε μακρύτατη συνέντευξη και τα έκανε χειρότερα. Τον ασυμάζευτο έπαθε κι η μόνη υπεράσπιση πια ήταν η ηλικία... (που βοηθά και στο Νόμπελ).

      Αλλά μου αρέσει ανάκατα. Βγαίνει νόημα.

      Διαγραφή
  11. Μέτα απο καιρό γέλασα πολύ με πόστ. Μπράβο ρε μαλάκα.Μου θύμισες και τα νιάτα μου με τις κωλόγριες..Αλήθεια ρε οι πιτσιρικάδες μπορεί να γαμάνε πιο νωρίς αλλά μαλακίες με νεράντζια και άλλα λοιπά ανώριμα δεν κάνουν .Τώρα μουσική στο κινητό πάολα και μηδενιστή είναι η "αλητεία" τους.

    http://www.sportygossip.com/ektethike-anepanorthota-o-rosos-stratiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε κάνει μαλακίες άστα να πάνε. Δεν θέλω να αναφερθώ με λεπτομέριες γιατι παίζει να με μπουζουριάσουν. Αλλά δυστυχως εμείς δεν γαμήσαμε νωρίς...

      Διαγραφή
  12. Σε μισώ!!Ήξερα θα κάψουμε το μπουρδέλο τη βουλή και τώρα μου λες να κάψω ένα κανονικό μπουρδέλο!Αμαρτία από το Θεό,τόσες ωραίες #$%^&Θ*Ι(Ο κοπέλες ήθελα να πω να κρεμαστούν!

    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το τι είπε η Δημουλά!Βγήκαν όλοι οι αντιφασίστες και βαράνε τους πάντες!!

    Τέλος έχω να δηλώσω ότι αυτές οι φράσεις που αναφέρεις στο τέλος δεν περιέχουν κάτι κακό ίσα ίσα μάλιστα που σε κάνουν και ευγενικό!!Βιαστές της ευγένειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτού την κάψουμε θα πούμε στα μωρά να βγουν έξω. Θα μας χρωστάνε την ζωή τους και έτσι τσουπ θα ρίξουμε κανά δυο ορθοπεταλιές.
      Αυτό το τελευταίο εμένα πάντως με προβλημάτισε και ας δείχνω χαλαρός. Ούτε ευγενικός δεν μπορείς να είσαι πλέον.

      Διαγραφή
  13. Έχω λατρέψει την ανάρτησή σου για αυτό το ταξίδι από θέμα σε θέμα που μου προσέφερε!! Κάηκα λίγο από βιντεάκι σε ριλέιτιντ και τούμπαλιν, αλλά άξιζε.. Πάρε κι εσύ ένα βιντεοδωράκι το οποίο εμπίπτει στην κατηγορία "μπετόβλακας": https://www.youtube.com/watch?v=qgmgsLe0xrM
    Επίσης έχω να δηλώσω ότι ο Τσαρλι Τσαπλιν χωρίς τα μουστακοκαπελα είναι πολύ πιο ωραίος από όσο πίστευα ότι θα ήταν.. Σε αντίθεση με τον κώλο της εγγόνας ο οποίος το δείχνει και έξω και μέσα από τα ρούχα το μεγαλείο του.
    Και άσχετη ερώτηση, τι λέει η ετυμηγορία αν γυναίκα πει μια από τις ατάκες; Θεωρητικά μιλώντας πάντα...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε roza. Είδες πάντως πως το youtube τίγκα στους μπετόβλακες είναι.
      Κώλος Τσαπλιν και μούτρα Τσαπλιν θεικά Από γενιά σε γενιά
      Στις συγκεκριμένες ατάκες αν τις πει γυναίκα ο άντρας πιστεύει κανονικά πως θα υπάρξει και συνέχεια. Γιατι στην ουσία αυτό λένε οι περισσότερες ατάκες.

      Διαγραφή
  14. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΠΕΠΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ. http://www.youtube.com/watch?v=0PK-PV_ugn4

    ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ...ΜΕΝΕΙ ΓΥΜΝΗ!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΛΕΩΤΣΑΚΟ. ΣΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΠΑ, ΠΑΠΑ-ΚΑΤΙΝΆ!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ MR. ΕΘΝΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΩΔΙΚΕΙΟΥ!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενα πως το σχόλιο σου θα ήταν αυτής της μορφής.
      Τιμή και δόξα στην τρας τιβι.
      Δοξασμένα χρόνια.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις