Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Περί-μένοντας να τελειώσω

Καλησπέρα και καλή βραδιά !

Έκανα προσπάθειες να καταλάβω γιατί έκλεισε η ΕΡΤ και αν είναι σωστό που έκλεισε. Κυκλοφορούν τόσες εκατομμύρια απόψεις που στο τέλος μπερδεύτηκα και τώρα αν με ρωτήσεις θα σου κουνήσω τους ώμους και θα σου πω : "Τι στον μπούτσο γίνεται δεν ξέρω !".
Από την μία με φασιστικό τρόπο ρίχνουν μαύρο στο κανάλι και αφήνουν 2900 άτομα χωρίς δουλειά και από την άλλη αν έμενε ανοιχτό θα βλέπαμε Σάββατο βράδυ τον Παπαδόπουλο να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα με τσιμπούσια, τραγουδιάρηδες και ξέκολα να χορεύουν και την Έλλη Στάυ με το ταγιεράκι της να τσεπώνει πόσα; 20,000 χιλιάδες ευρώ ανα δελτίο ; 
Γενικά είμαι άνθρωπος της μέσης λύσης. Σε όλα τα θέματα. Και στην πολιτική και στα προσωπικά και στα αθλητικά και στα πολιτιστικά και στην μουσική. Θεωρώ ανήκουστο να μην υπάρχει για όλα η μέση λύση. Εντάξει σε ορισμένες περιπτώσεις τις οποίες δεν θα αναφέρω τώρα ίσως χρειάζονται ακραίες λύσεις. Αλλά όσων αφορά την ΕΡΤ η λύση είναι κάπου στην μέση. Με λίγα λόγια να φύγουν οι άχρηστοι και οι φυτευτοί (ναι ναι ξέρω δεν φταίνε αυτοί που τους φύτεψαν) και ας μείνουν οι ικανοί και φυσικά αυτοί που χρειάζονται.  

Ως εδώ ήμουν σοβαρός. Αρκετά όμως. Ας πάμε σε πιο σημαντικά θέματα.

Ξέρετε τις φάσεις που μαζευόμαστε πολλοί άντρες και κάνουμε διάφορες καφρίλες ε ; Άλλες φορές απλά βλέπουμε μπαλίτσα, άλλες φορές παίζουμε PRO, άλλες φορές κάνουμε διαγωνισμό κλανιάς, άλλες φορές λέμε παραμύθια για παλιές γκόμενες και άλλες φορές απλά πίνουμε και κράζουμε ο ένας τον άλλον. Κλασικά πράματα. Δυστυχώς υπάρχουν άντρες που τα έχουν βαρεθεί όλα αυτά και ψάχνουν νέους τρόπους διασκέδασης. Λογικό και αυτό. Στους μαλάκες από κάτω λοιπόν αξίζει βραβείο ευρηματικότητας και ταυτόχρονα ηλιθιότητας. Δεν πέρασε από το μυαλό κανένα πως ίσως υπάρχει η περίπτωση μόνιμου τραυματισμού ; Τόσο για τον πέο έχουμε καταντήσει ;

 

Επίσης ανακάλυψα κάτι τυπάκια στο You tube που κάνουν διάφορες πλακίτσες-φάρσες. Δικά μας παιδιά. Δεν κοροϊδεύουν δεν θίγουν και δεν προσβάλουν κανέναν. Οι πλάκες είναι ανώδυνες και αρκετά αστείες ορισμένες από αυτές.
  

Για να πιάσουμε λίγο το Facebook γιατί πολύ το έχουμε αμελήσει τελευταία. Φαντάζομαι πως όλοι σας έχετε βρεθεί ορισμένες φορές σε προφίλ κάποιου διάσημου. Π.χ. της Μελέτης, της Μενεγάκης, της Βανδής, της Βίσσης, της Δούκισσα του Νομικού, της Πάολα, του Μαζωνάκη, του Πρετεντέρη της Καινούργιου, ακόμα και του Κανάκη. Καταρχήν το 90% αυτών των προφίλ το διαχειρίζονται κάποια τσιράκια αυτών των σταρ !!!. Φαντάζομαι το γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς. Μπράβο παλικάρια μου και κουκλάρες μου. Τότε ρε ηλίθια πλάσματα γιατί απευθύνεστε σε αυτούς λες και τους βλέπετε φάτσα κάρτα. Και πείτε πως είστε μπετά και δεν νιώθετε αφού σας γειώνουν ΟΛΟΙ κανονικά τι συνεχίζεται και γράφετε ηλίθια σχόλια περιμένοντας απάντηση ; ΖΩΑ !!! Σας έχουν γραμμένους στην μουνάρα τους και τις αρχιδόμπαλες τους πάρτε το χαμπάρι. Αλλά ας πούμε πως βρήκατε ένα προφίλ που ο συγκεκριμένος σκατάς το διαχειρίζεται από μόνος του όπως έχει δηλώσει στο CIAO. Οπότε τρέφετε μια κρυφή ελπίδα πως ο αγαπημένος γαμημένος σας σταρ βρει το σχόλιο σας τόσο γαμηστερό και πρωτότυπο και απαντήσει. ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ !!! Θα σας δώσω εγώ ένα παράδειγμα για το πως ακριβώς απαντάνε αυτοί οι σκατίαρηδες και σε ποιους απαντάνε.

Στάτους Ελεμανώρας Μελέτση ( Καλημέρα φιλαράκια μου. Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη ημέρα.

Σχόλια:
- Τιποτένιος Τίποτας : Να σαι καλά κουκλαρα μου. Σε αγαπάμε πολύ.
- Τιποτένιος Τίποτας 2 : Καλημέρα. Πότε βγαίνεις στο αέρα πάλι Ελεμανώρα μου ;
- Τιποτένιος Τίποτας 3 : Σήμερα θα πας παραλία Ελεμανώρα μου ε ; Καλά να περάσεις.
-Τιποτένιος Τίποτας 4 : Έμαθα είσαι στα μέρη μας ; Κερνάμε καφεδάκι στο Στέκι του αγάμητου. Σε περιμένουμε.
- Βάσια Χλόη : Γειά σου Ελεμανώρα. Καλή μέρα και σε εσένα. (ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑΣ)
- Τιποτένιο Αρχίδι 1 : Είσαι κούκλα ! Θεά ! Καλή σου μέρα !
- Τιποτένιο Κλαπαρχίδι 1 : Σου εύχομαι τα καλύτερα. Να περνάς πάντα καλά. 
- Τριπούτσης Μελιστάλαχτος : Ελεμανώρα καλημέρα. Σε ποιο μέρος είσαι αγαπητή ;
- Ελεμανώρα Μελέτση : Βάσια μου !!! Τι κάνεις βρε συ ; Σε χάσαμε. Να κανονίσουμε για καφέ να τα πούμε έτσι ;
-Βάσια Χλόη : Και βέβαια καρδιά μου. Θα σου στείλω μήνυμα να τα πούμε. Άσε έχω τρεχάματα !
-Άπλυτος Μασχάλης : Ελεμανώρα όλα καλά με την εκπομπή σου ; Άκουσα πως του χρόνου δεν θα βγεις πάλι στο κανάλι ΓΚΑΒ.
- Ελεμανώρα Μελέτση : Ναι Βασούλα μου περιμένω. Καλά να περνάς. Ελπίζω να έχεις καλά τρεχάματα. 
Και μετά ακολουθούν εκατοντάδες μηνύματα που γειώνονται αποκλειστικά στην είσοδο του μουνιού της.

Και κάπως έτσι πάει η δουλειάαα. Θα μου πείτε τώρα πως την Βάσια την ξέρει και για αυτό της απαντάει ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι άγνωστοι και έχει το δικαίωμα να τους γράφει. Θα μου πείτε βέβαια πως δεν γίνεται ρε Πέρη να απαντήσει σε όλους ; Δεν έχει χρόνο. Συμφωνώ.
ΑΠΛΑ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΉΔΕΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΛΠΊΖΕΤΕ. Ο μόνος τρόπος που δουλεύει είναι αυτός της προσβολής. Εκεί τις περισσότερες φορές πιάνει γιατί οι σταρούμπες μας είναι πολύ ηθικά - ενάρετα άτομα και πίσσα και πούπουλα σε αυτούς που θα τολμήσουν να χύσουν χολή στο προφίλ τους.

Έγγραψε ο Διπρόσωπος άρθρο με θέμα τον γάμο. Φοβερός όπως πάντα. Συμφωνώ επαυξάνω κτλ. Θέλω να προσθέσω ένα πράγμα μόνο σχετικά με τον γάμο : Έχω συναντήσει στην ζωή μου άπειρο κόσμο που δηλώνει-είναι σε έγγαμο βίο. Δεν θυμάμαι ούτε έναν να μου λέει : Άντε αγόρι μου να παντρευτείς και εσύ να ευτυχίσεις ! Ρε ούτε ένας λέμε. Μηδέν. Αντιθέτως όλοι αυτοί με ρωτάνε : 
- Ελεύθερος είσαι ;
- Ναι εντελώς.
- Καλά είσαι. Μια χαρά. Μην κάνεις την μαλακία και παντρευτείς. Παιδί κάνε. Και ένα και δύο και όσα μπορείς. Αλλά μην παντρεύεσαι. Στο λέω εγώ που είμαι "Χ" χρόνια παντρεμένος. 

Και εγώ μετά από αυτό ξαναμπερδεύομαι και σκέφτομαι Αφού όλοι μου λένε να μην παντρευτώ γιατί δεν λέει, είναι σκατά κτλ γιατί στον πούτσο παντρεύονται ; 
Δεν ήξεραν μάλλον και δεν ρώτησαν, αλλά εμένα πως έχουν βρεθεί τόσοι και τόσοι να μου λένε να μην παντρευτώ. 
Σε αυτόν δεν βρέθηκαν κάποιοι να τον συμβουλέψουν ; Ή μήπως τον συμβούλεψαν, αυτός δεν τους πίστεψε και έφαγε το γαμήσι μετά ;

Άλλη μια θεμελιώδης παρατήρηση που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα είναι πως οι άντρες είναι πιο ευγενικοί από τις γυναίκες. Όχι γενικά και αόριστα, αλλά στους χώρους που δουλεύουν. Αυτό περιλαμβάνει καφετέριες, μπαρ, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, ρουχάδικα, βίντεο κλαμπ, περίπτερα, βενζινάδικα. Αναφέρομαι για την επαρχία της πόλης μου που ούτως η άλλος οι γκόμενες εδώ είναι καβαλημένες. Πας και λες στην καφεπώλισσα : "Σε παρακαλώ πολύ μου βάζεις και λίγο σιρόπι σοκολάτα στον καφέ, συγγνώμη ξέχασα να στο πω στην αρχή" και σε κοιτάει λες και της είπες " Γαμιόλα, μου βάζεις στην πούτσα λίγο σαντιγί και προσπάθησε να μην βάζεις δόντια όσο την γλύφεις γιατί δεν μου αρέσει. Συγγνώμη που δεν βάζω την μάνα σου να το κάνει παρόλο που είναι φαφούτα ! 
Επίσης η καλημέρα - καλησπέρα είναι είδος προς εξαφάνιση. Μπαίνεις μέσα στο κωλομάγαζο και εννοείται πρώτη λέξη που ξεστομίζεις είναι το "Καλημέρα σας". Η τύπισσα σε κοιτάει λες και είσαι ο Μαρκ Ντιτρού και έχεις μπει σε νηπιαγωγείο. Περιμένεις....περιμένεις...περιμένεις... Το ίδιο αηδιαστικό βλέμμα. Κανονικά εκεί χρειάζεται μεταβολή και δρόμο αλλά είμαστε άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει τα μαλακισμένα και συμπεριφέρονται έτσι αλλά προφανώς οι συγκεκριμένες νομίζοντας πως επειδή έχουν μουνί και πήραν την δουλειά αξιοκρατικά ( ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΟΥΣ) έχουν το ελεύθερο να σνομπάρουν τους πελάτες και να φέρονται με αγένεια. 
Μια άλλη την είχαν και στην υποδοχή τρομάρα της, αφού μπήκα στο μαγαζί (εντάξει καλησπέρα είπε) διαπίστωσα πως ήταν γεμάτο. Δεν είχε τραπέζι άδειο ούτε καμιά γωνίτσα στο μπαρ. Οπότε κάνω να φύγω αλλά με την άκρη του ματιού μου βλέπω πως δίπλα στην πόρτα ζευγάρι ετοιμάζονταν για πούλο. Οπότε σταματάω δίπλα ακριβώς και περιμένω να φύγουν. Έρχεται το τσόλι με χτυπάει στην πλάτη λες και ήμουν μπατζανάκης της και μου λέει ; Πω πω είσαι και πολύ κωλόφαρδος εσύ ! Σάστισα αν και δεν έπρεπε βάση εμπειρίας και προστυχιάς που διαθέτω και έγνεψα "Ναι είδες τι είμαι εγώ". 
Αντίθετα οι άντρες είναι πιο ευγενικοί. Ναι μεν καβαλημένοι (ανάλογα πάντα με το πόστο που δουλεύουν) αλλά έχουν τρόπους και ξέρουν πως απευθύνονται σε πελάτες και όχι σε μπαμπουίνους. Κάνω τον σταυρό μου να διαβάζουν το μπλογκ μου συμπολίτισσες μου. Χλωμό αλλά πιστεύω εσένα θεό πατέρα παντοκράτορα κτλ. Αν λοιπόν κάποιες το διαβάζουν τους δίνω μια συμβουλή :

ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΣΑΣ !!!

Και τώρα ώρα για βυζιά και κώλους 
Μια μέρα σε ένα κλαμπ της Ρωσίας. Στην πηγή της ομορφιάς. Στην πηγή του πολλαπλού μουνιού. Βέβαια αν τολμήσεις και απλώσεις χέρι εκεί όλο και κάποιος μαφιόζος θα στο βάλει στην μηχανή κοπής του κιμά. Αλλά εμείς δεν μασάμε. Θα κεράσουμε τους μαλάκες βότκα θα γίνουν τέζα στο πιοτό και θα φύγουμε με τα κορίτσια. Καλά για το πόσο δυσκολεύτηκα στο να επιλέξω ποια φωτογραφία θα βάλω δεν φαντάζεστε. 


 'Ελα πείτε την αλήθεια όλοι ; Η Φαίη Σκορδά τώρα τελευταία είναι λίγο... ξέρετε εσείς. Η μητρότητα την έχει κάνει λίγο...ξέρετε εσείς... Είναι πιο γήινη από τις υπόλοιπες... Δείτε το τότε και το τώρα και αξιοκρατικά πείτε μου που είναι πιο....ξέρετε εσείς.


Κάπου εδώ νιώθω σαν Στεφανος Μαξ. Οπότε πρέπει να πιάσω κάτι πιο διαφορετικό σε θέμα μπανιστήρι. Δυστυχώς όμως δεν έχω κάτι αξιόλογο για την ώρα. Θα σας αφήσω ζητώντας σας την βοήθεια σε κάτι :
Ψάχνω ένα τραγούδι που είχε ακουστεί για λίγο πριν δέκα με δεκαπέντε χρόνια περίπου. Την καλλιτέχνιδα δεν την θυμάμαι. Θυμάμαι όμως τους στίχους. 

Κορώνα γράμματα τα παίζω όλα
Για σένα γίνομαι νερό και χώμα
Κορώνα γράμματα και εγώ το κέρμα
Θα το ρισκάρω ως το τέρμα

Όποιος μου βρει καλλιτέχνιδα και το κομμάτι σε ψηφιακή μορφή κερδίζει την εκτίμηση μου, και μια βραδιά μαζί μου κερασμένα όλα από αυτό/ην.
 

45 σχόλια:

  1. H ευγένεια φίλε απο τις γυναίκες είναι είδος προς εξαφάνιση .Εγώ στο σουπερ που βλέπω τους άντρες πόσο καλά μιλάνε με τα ρούχα της δουλειάς μεροκαματιάρηδες άνθρωποι,και κάθε τελειωμένη πατόζα που ξύνει το μουνί της όλη μέρα τους μιλάει σαν σκατό.

    Και κάπου εκεί με πιάνουν τα Σταλινικά μου και κρατιέμαι με χίλια ζόρια να μην τις αρχίσω στις παναγίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μια Παναγία την ημέρα την αγένια κάνει πέρα.
      Φαντάσου τώρα να μπαίνεις στο μαγαζί και με την πρώτη μορφή αγένειας αρχίζεις τα καντήλια :
      - Γαμώ τον Χριστό σου, σου είπα καλημέρα. Γιατί δεν λες και εσύ ;

      Θα δεις για πότε μετά θα στην λένε. Από το παρκινγκ θα πετάγοντε με το που φτάνεις.

      Διαγραφή
  2. Την Φαίη κι εγώ την πάω. Την άλλη ηλίθια ξανθιά που έχουν εκεί στο πάνελ, τη Γρηγόρη ή πώς τη λένε, ούτε με ξένο πούτσο. Για τα λοιπά συμφωνώ κι επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κρίμα όμως έχει βυζάρες. Την Σάσα λες έτσι ;

      Διαγραφή
    2. Βυζάρες έχει, αλλά η φάτσα της μου τη δίνει. Προτείνω να κόψουμε το κεφάλι της και να της κολλήσουμε κάποιο άλλο. Στην τελική δέχομαι και τη λύση της χαρτοσακούλας.

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνοι. Την πέρνω τηλέφωνο και στην στέλνω. Με χαρτοσακούλα.

      Διαγραφή
  3. Όντως οι άνδρες είναι πιο ευγενικοί. Άσε,μου θύμισες μια "ευγενέστατη πωλήτρια",που με "εξυπηρέτησε" σήμερα και συγχύστηκα!

    Το θετικό της Φαίης είναι ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές από κοντά. Ναι μεν στην τηλεόραση είναι πολύ πιο εντυπωσιακή,αλλά και live να τη δεις,δεν θα εκπλαγείς. Η Σάσα μου φαίνεται αγαμήτου και κακιά. Ας κάνει κάποιος το ψυχικό,ρε παιδιά!

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να της σύρεις τα εξ αμάξης από αυτό εδώ το βήμα που σου δίνω. Και σου ορκίζομαι δεν θα στο λογοκρίνω το κείμενο.
      Η Σάσα αν γαμηθεί πιστεύω θα γίνει άλλος άνθρωπος.

      Καλό βράδυ !

      Διαγραφή
  4. Προσωπικά, δεν ξέρω αν φταίει το attitude, δεν έχω συναντήσει αγενή σερβιτόρα, και λίγες αγενείς πωλήτριες, αν και ομολογουμένως περισσότερες κατ' αναλογία από τους άντρες. Πάντως κατά βάση μου χαμογελάνε ειλικρινά (και με τα μάτια), λένε την καλημέρα τους, και φέρονται με μάλλον υπερβολικά καλό τρόπο, αν και αυτάρεσκο. Μπορεί να μου την πέφτουν, δεν ξέρω. :Ρ Όπως η σερβιτόρα που περιέγραψα στην τελευταία ανάρτηση.

    Στο δρόμο, από την άλλη, οι μισές όντως φέρονται σαν τις χειρότερες σκύλες, σε φάση να έχουν κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και να μιλάνε, να λέω "συγγνώμη" χωρίς καν να τις αγγίζω και να με κοιτάνε σαν να τους έβρισα τη μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον σε γουστάρουν όλα τα γκομενάκια-σερβιτοράκια ρε άτιμούλικο.

      Διαγραφή
  5. Τα μουνόπανα με το θάμνο κόντεψαν να με κάνουν να λερώσω σωβρακάκι...
    Επίσης η ευγένεια είναι εδώ και καιρό εξαφανισμένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε συ. Σε έγραψε το βίντεο ; Σε πιο λεπτό φαίνεσαι ;

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι σε αυτό το βίντεο, εγώ την είχα πάθει πριν το πάσχα. Αυτό το βλέπω καλοκαιρινό.
      Βέβαια δε νομίζω να πίστευες ότι άμα με έδειχνε θα σου έλεγα σε πιο λεπτό χέζομαι πάνω μου, έχουμε κι ένα ίματζ...

      Διαγραφή
    3. Για κοίτα και τα υπόλοιπα. Εχει 3-4 με τον θάμνο.

      Διαγραφή
  6. Ας πει κάποιος στη Φαίη Σκορδά πως το μαλλί της είναι ΨΕΥΤΙΚΟ...
    Δεν υπάρχει τέτοιο χρώμα μαλλιου. Στην εικόνα που της έβαλες, αν αφαιρέσεις το μαλλί και το βυζί, είναι σαν άντρας. Τσέκαρέ το.
    Έχω στα σκαριά μια ανάρτηση σχετική με την αγένεια των γυναικών.
    Γιατί δε γελάμε, γιατί δε μιλάμε στους άντρες στο δρόμο κλπ.
    Θα καταλάβετε πολλά πιστεύω.
    Όσο για τους διάσημους και τους ανώνυμους από κάτω, όλοι ελπίζουν σε ένα δευτερόλεπτο διασημότητας για να βγουν να πουν μετά: Μου μίλησε η Μελέτη.
    Άρχισε πολυ ζέστη κάνει και σεισμούς, να δούμε πως θα βγει το Καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 80% των γυναικών πλέον ψεύτικο μαλλί έχουν. Πόσο μάλλον οι τηλεπερσόνες που πρέπει να αλλάζουν στιλ κάθε τρις και λίγο. Αυτό που λες τώρα ότι είναι σαν άντρας εγώ δεν μπορώ να το παρατηρήσω. Η Φαίη βγάζει μια γλυκήτητα- κάβλα το πρόσωπο της αν εξαιρέσεις την μύτη που Παρταλιάζει λίγο...

      Διαγραφή
  7. Ευγένεια; Ευγενική σερβιτόρα θες; Χαχαχαχαχαχα, ας γελάσω! We're not in Kansas anymore!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί πρέπει εγώ να γράψω σχολιο στη Μελέτη;;;Αμα θέλω πουτανες πηγαίνω στο αντίστοιχο μαγαζί όχι στο φβ!

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙΙΙ!!Ρωτάω σημερα μια περιπτερου ευγενικότατα για ένα δρόμο και μόνο που δεν έβγαλε όπλο μιλάμε!Πάντως αυτό με την ευγένεια εδώ δεν ισχύει.Οι ντόπιοι ειναι πυροβολημένοι οπότε δεν έχουμε τέτοια κολλήματα εμείς εδώ!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και πουτάνα !!! Είσαι υπερβολικός !

      Δεν ξέρω αλλα οι περισσότερες μάλλον έχουν την εντύπωση πως όταν τους μιλάμε βασικός μας στόχος είναι να τους την πέσουμε κίολας

      Διαγραφή
    2. Είναι,ειναι!!Όλες οι γλάστρες είναι!:Ρ

      Ναι αλλά αυτή η περιπτερού σιγοντάριζε τα 50!Δηλαδή γιατί να μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο;;:Ρ

      ΥΓ:Και αυτό το νομίζουν επειδή γενικά το κάνουμε το άθλημα!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να είχε την ελπίδα ότι είσαι granny fucker...

      Διαγραφή
  9. Άψογη ανάρτηση.

    Και τις μέσες λύσεις ανέφερες, αν και ορισμένες φορές υπάρχουν εξαιρέσεις.

    Και το θέμα του Facebook, αυτού του πράγματος που πιστεύω ότι περισσότερο καταστρέφει παρά δημιουργεί.

    Και το θέμα της ευγένειας, η οποία, όπως σωστά παρατηρείς, δεν υφίσταται από γυναίκες. Κι όχι μόνο τις εργαζόμενες γυναίκες. Να τα λέμε κι αυτά. Οι περισσότερες δεν έχουν τρόπους. Και σε αυτό φταίμε κι εμείς. Όπως λέει ο χασάπης της γειτονιάς μου ''κακόβουλα πλάσματα οι γυναίκες''. Τέλος πάντων.

    Τέλος, ο τύπος που δέχεται ταμπάσκο στα τσακίρικα ματάκια του αξίζει τα εύσημα όλων. Και η Σκορδά, νταξ, καλή είναι, αλλά, ρε παιδιά, όχι και να υπάρχει άρθρο με την Σκορδά και άρθρο με την Kate Upton και αυτό της Φαίης να έχει περισσότερα σχόλια. Μιλάμε για υπέρτατη ιεροσυλία. Το κοριτσάκι η Kate είναι φωτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate είναι από άλλο πλανήτη. Όταν γράψω και εγώ για το διάστημα όπως ο Αλζα θα αναφερθώ και σε αυτήν την τιτανομουνάρα

      Διαγραφή
    2. Από άλλον πλανήτη πραγματικά. Την θέλω.

      Διαγραφή
  10. αυτό με τα λογοπαίγνια με τ' όνομά σου στους τίτλους των αναρτήσεών σου....πολύ μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χωστηρουλίνι μου ! Σμουατς χλλχλχλχλχ (με γλώσσα)

      Διαγραφή
    2. σκάσε, αηδιάζω και μόνο που σκέφτομαι ότι με αυτά τα χείλη έκανες πίπες σε κάποιον Λάνιστερ

      Διαγραφή
  11. Ειδικά τα τελευταία χρόνια σε ότι έχει σχέση με άμεση επικοινωνία με πελάτες βάζουν γκόμενες. Ακόμα και πιο στόκοι από τα μπετά να είναι θα τις βάλουνε. Π.χ. αν είναι μια τράπεζα πενταόροφη και μόνο στο ισόγειο πάνε οι πελάτες τότε το ισόγειο θα έχει 15 γκόμενες και έναν ή 2 άντρες. Πάντα! Σε όλους τους υπόλοιπους ορόφους μπορεί να δουλεύουν π.χ. 100 άντρες και 20 γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι το μουνί φέρνει κόσμο. Για αυτό πάνε καλά οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  12. Τελείωσες? Αν όχι χρησιμοποίησε το αριστερό!

    Μορφάρα Περίνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εκείνη την ημέρα 2 φορές σχεδόν Μάλλον σε λίγο τελειώνω την δεύτερη.

      Διαγραφή
  13. Αυτό για τους διάσημους και τα προφίλ τους,τα σχόλια και όλα αυτά, μου προκαλεί εμετό.Τα περισσότερα προφιλ άλλωστε,τα διαχειρίζονται άλλοι.Τώρα θα μου πεις,''αφού κι εσύ ρε Παλιοκόριτσο έχεις κάποιους''...ναι,με τη διαφορά,ότι εγώ ξέρω ότι είναι οι ίδιοι,γιατί αυτούς που έχω τους ξέρω προσωπικά για χ ψ λόγους!Αλλά και πάλι,ποτέ δεν έγραψα αηδίες τύπου ''Ααααχχχ σας θαυμάζω πολύυυυ'' και ότι συνεπάγεται από αυτά.

    Και αφού κανείς παραπάνω δε σχολίασε για το γάμο,ας το κάνω εγώ μιας και ''το έχω'',χαχαχα.
    Κοίτα να δεις...ο γάμος είναι σαν το καρπούζι.Ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει.Άλλοι είναι ευχαριστημένοι όσο περνάνε τα χρόνια,άλλοι όχι.
    Αν ρωτήσεις εμένα,θα σου πώ ότι μετά από 10 χρόνια γάμου,είμαστε ακόμα καλύτερα από ότι στην αρχή της σχέσης μας.Κι αυτό για πολλούς λόγους,αλλά ο κυριότερος ξέρεις ποιός είναι?Ότι έχουμε δεχτεί ο ένας τον άλλο,όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι.Είναι το σημαντικότερο αυτό σε μία σχέση/γάμο trust me.Και το δεύτερο σημαντικότερο,είναι η εμπιστοσύνη.Εγώ πάντως θα σου έλεγα ΝΑΙ στο γάμο,γιατί από τη δική μου εμπειρία είναι όμορφα.Για τα παιδιά δεν το συζητώ!!!Είναι λατρείααααα και όταν θα κάνεις τα δικά σου,τότε μόνο θα καταλάβεις και θα νιώσεις αυτό το συναίσθημα.
    Μάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο σε κάποια κομμάτια σκέφτομαι "Εδώ θα πάρει θέση με σοβαρό στιλ και ετσι ο τάδε, σε αυτό θα πάρει ο τάδε κτλ. Όχι ότι είστε προβλέψιμοι όλοι αλλά ορισμένοι έχετε τα κουμπακια σας που τα υποστηρίζετε και καλά κάνετε. Όταν έγγραφα το συγκεκριμένο για τον γάμο είπα : "Εδώ θα μου την πέσει το παλιοκόριτσο γιατί ξερώ πως είναι ευτυχισμένη με τον γάμο της και περνάει ρόδινα"
      Δεν το αμφισβητώ πως περνάς καλά, είμαι σίγουρος πως αρκετοί δεν το έχουν μετανιώσει και είναι ευτυχισμένοι με τον γάμο τους.





      Άλλα άσε με να ρωτήσω και τον άνδρα σου κάποια στιγμή. Μπορεί να έχει αντίθετη άποψη.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

      Με αγάπη ! Ο Περίνιοςςςςςςς

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχα βρήκες το κουμπί μου εδώ δηλαδή ε???
      Όσο για τον άντρα μου , σε προκαλώ να τον ρωτήσεις και ξέρεις γιατί?
      Όταν δεν είναι ευτυχισμένος ο άντρας , τότε ούτε η γυναίκα είναι μιας και αυτό βγαίνει στην ατμόσφαιρα , για αυτό μιλάω με απόλυτη γνώση του τι λέω. Άλλωστε η γυναίκα κάνει τον άντρα κατά την άποψή μου και αν η γυναίκα θέλει ο άντρας δε θα της φύγει. Όταν τον καλύπτει παντού μέσα σε ένα γάμο , τότε δεν έχει λόγο να μην είναι καλά.Θα σου πω τώρα λοιπόν και τις αποδείξεις ότι ξέρω ότι είναι καλά και εκείνος ως παντρεμένος.
      1.Δεν υπάρχει μέρα που θα έρθει σπίτι και δε θα το βρει καθαρό και να μην υπάρχει φαγητό,καθαρά ρούχα και τα παιδιά διαβασμένα,φροντισμένα και όλα αυτά.
      2. Μπορεί άνετα να βγαίνει με τους φίλους του και να έρθει ότι ώρα θέλει.Το ίδιο κι εγώ.Μας ενδιαφέρει απλά να ξέρουμε πού είναι ο άλλος και με ποιούς,από εκεί και πέρα ο άντρας χρειάζεται και την ελευθερία του και να περάσει καλά με το παρεάκι του,ακόμα και να φλερτάρει ακίνδυνα με την σερβιτόρα στο καφέ που θα είναι...δεν έχω τέτοια κολλήματα,αρκεί να μείνει απλά εκεί...στο αθώο του πράγματος.
      3. Δεν του έχω πει ποτέ μέχρι σήμερα,ότι έχω πονοκέφαλο για να αποφύγω το σεξ...αν τον ρωτήσεις θα σου πει και ο ίδιος,ότι εκείνος πρέπει να αρχίσει να προφασίζεται πονοκέφαλο μπας και τον αφήσω σε ησυχία,χαχαχαχα.Aυτό είναι και το μυστικό άλλωστε.Να μην αφήνουμε τη ρουτίνα να έρθει προς τα εμάς και ευτυχώς ειδικά σε αυτό το κομμάτι,ούτε έχει πλησιάσει ;-)
      4. Και κλείνω με κάτι πολυ βασικό...Δεν είμαι η γυναίκα η μουρμούρα που θα λέω,λέω,λέω μέχρι να τον πρήξω.Οπότε ούτε του μουρμουράω.
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΕΕΕ???το καλό που του θέλω να μην ζητάει τίποτε άλλο,χαχαχαχα :p
      5.Και κλείνω με το βασικότερο όλων...ΑΓΑΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...τέλος ;-)

      Διαγραφή
  14. Γέλασα πολύ με τα Facebook κ.λ. των τηλετέτοιων, τα απέδωσες τέλεια.

    Τώρα για την ευγένεια μου θύμισες πόσο γελούσα μικρή που σε ένα παλιό ελληνικό ταξιδιωτικό οδηγό για την Αγγλία έλεγε πως οι υπάλληλοι, αεροσυνοδοί κ.λ. είναι υποχρεωμένες να σας χαμογελούν, μην τις παρεξηγήσετε. Φαίνεται πως ακόμα υπάρχει κάπου αυτό ίσως διότι όλες έχουμε κακές εμπειρίες παρεξήγησης. Δες πού το πήγε αυτόματα και συνειρμικά στην αντ-ανάρτησή της η Κρήτη- ζήλεψε λέει ο συνοδός που χαμογέλασε στο δρόμο σε ένα καλό παιδί. Και o.k. το Χωστήρα τον ξέρουμε, δε θα τη σκότωνε αλλά (το έγραψα κι εκεί) πρώτη αιτία βίαιου θανάτου γυναικών παγκοσμίως είναι η ζήλεια συντρόφου (ακολουθεί ο πατέρας). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι λίγο η φυσική αγένεια κι αξεστοσύνη των Ελλήνων, λίγο η γυναικεία εμπειρία.. είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούν ευγενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν φατίνε οι γκόμενες όταν υπάρχουν ακόμα μαλάκες πελάτες που παρότι τα παραπάνω μουνιά τους φέρνονται με αγένεια, συνεχίζουν να πηγαίνουν στο μαγαζί για να θαυμάσουν μπούτια και βυζιά αντί να ανοίξουν κανά τσοντοβίντεο στο σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει μαλάκας πελάτης.
      Άλλο όμως να τα βλέπεις Live και άλλο σε βίντεα.

      Διαγραφή
  16. Εγώ πάντως μια φορά σχολίασα στου Perinio, και μου απάντησε. Αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμένα γιατί δε μου απάντησες στο σχολιο μου;
    Απαντάς επιλεκτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά σου απάντησα σχετικά στην ανάρτηση που έκανες για την αγένεια των γυναικών στο μπλογκ σου. Αλλά έπρεπε να σου απαντήσω και για την Σκορδά οπότε πήγαινε πάνω και δες.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις