Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Περί-γενικά και αόριστα

Μετά το πολύ πετυχημένο περιστάσεις με θέμα την επικαιρότητα το οποίο έφτασε τα 2,000,000,000 κλικ είπα να συνεχίσω σε αυτό το στιλ μιας και αρέσει σε σας με βολεύει και εμένα. 

Η Πιπιλή είναι υπέρ της αυστηροποίησης του υφιστάμενου νομικού πλαισίου για την αντιμετώπιση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.Τάχθηκε υπέρ. Η Πιπιλή. Απορώ πως τα κατάφερε. Δεν ήταν μεθυσμένη ; Ήταν νηφάλια εκείνη την ώρα ; Καλά κάνει και δηλώνει υπέρ του νομοσχεδίου δεν λέω (αν και να πω την ασπρόμαυρη αλήθεια δεν το έχω μελετήσει) αλλά ο μεθυσμένος γενικά λέει και κάνει διάφορα. Οπότε τι ήταν η Φωτεινή όταν το δήλωνε ; Μεθυσμένη η νηφάλια ; Για να ξέρουμε ρε αδερφέ. Με τέτοιους και τέτοιες μες στην βουλή ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα καταντάνε γελοία. Και δεν δίνω άδικο στον Κασιδίαρη που την έκραξε.




What a fuck ρε μαλάκες ; Καρκίνο από στοματικό έρωτα ; Από τσιμπούκια ή από γλειφομούνια; Δεν μας το έκανε λιανά ο Michael. Οι γιατροί διαψεύδουν όμως τους ισχυρισμούς του ηθοποιού. Ένα gag μπορεί να κάνει ζημιά δεν λέω, αλλά καρκίνο ; Απαιτώ μια επιστημονική ομάδα να μου πει τι παίζει. Και πριν προλάβει κανείς να μου απαντήσει βγήκε η πρώην του η Ντιάντρα (αυτή που πάει από άντρα σε άντρα) και είπε πως το μουνί της δεν είχε κανένα πρόβλημα (ήταν καθαρό ευωδιαστό άνοσο κτλ) και στοχοποίησε την τιτανομουνάρα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Φοβερά πράματα !

Άλλος ένας ορισμός της κωλοφαρδίας από ένα Ρώσο πιλότο. Αν και πολύ μαλάκας καθώς η προσπέραση που πήγε να κάνει ήταν παράλογη και εντελώς ριψοκίνδυνη (είχε και αυτοκίνητο πολύ μουράτο) αλλά αν είσαι μαλάκας.... Κατά τα άλλα ούτε γρατζουνιά. Η τύχη πάει με τους τολμηρούς θα μου πείτε...


Μια εκπομπή στο Αμέρικα που παίχτηκε σχεδόν για 2 χρονιές με την ονομασία Magic's Biggest Secrets Finally Revealed είναι μια εκπομπή που θα κάνει κάτι γατάκια σαν το Κοπερφιλντ να αλλάξουν επάγγελμα. Σχεδόν όλα τα μαγικά (και καλά), που έχουμε δει τόσα χρόνια και σπάμε την κεφάλα μας για το πως στον πούτσο γίνονται, αποκαλύπτονται. Και γαμώ την πουτάνα μου είναι τόσο απλές οι λύσεις που άμα προπονήσεις λίγο τον Κατέλη και ένα Χρυσαυγήτη χαλαρά τα κάνουν. Αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα. 



 The Unnmable - Το απερίγραπτο
Αυτή η ταινία μου είχε γαμήσει το παιδικό μου είναι. Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα μου είχε  φανεί τότε να την δω (προφανώς είχα αρχίδια μεγάλα από τότε) και το μετάνιωσα δυστυχώς. Δεν θυμάμαι την ηλικία μου πιθανότατα πριν πάω σχολείο. Έβλεπα κάθε βράδυ σε όλες τις σκοτεινές γωνίες του σπιτιού την σκατόφατσα αυτού του πλάσματος. Μόλις φέτος κατάφερα μετά από πολλά χρόνια να την δω ξανά. Τώρα βέβαια μου φάνηκε εντελώς αστεία αλλά άλλο τότε άλλο τώρα. Και η σκατόφατσα ήταν και γυναίκα έτσι ; Τυχαίο ;



 Το 2000 που λέτε στην ελληνική τηλεόραση δεν υπήρχαν πάρα πολλές ξανθιές οπτασίες. Το 2013 γίνεται απλά της πουτάνας από ξανθά ξεκωλίδια. Και γενικά όχι μόνο στην τιβί αλλά παντού γίνεται της πουτάνας από ξανθά ξεκωλίδια. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ξανθά ξεκωλίδια. Τι στον πούτσο έχουν πάθει με το ξανθό χρώμα του ξεκωλίδιου. Μην με πάρετε με τις πέτρες όλες εσείς που έχετε το χρώμα ξανθό στο μαλλί. Υπάρχει διαφορά στο ξεκωλιζέ ξανθό και στο κανονικό. Δηλαδή το 7/3 ξανθό χρυσαφί έχει διαφορά με το 10. Μιλάμε πάντα για βαφές της Loreal. Καλά δεν τα λέω ;
Τέσπα. Θέλω να αναφερθώ σε μια ξανθιά που ήταν ωραία ξανθιά για την εποχή της. Είχε τύπο. Είχε φινέτσα. Είχε ομορφάδα. Είχε σπιρτάδα. Ήταν πολύ κάβλα απλά. Ο λόγος φυσικά για την Νίκη Κάρτσωνα. Απολαύστε :

 Όπα όπα λάθος φωτογραφία. Είπαμε είναι και έξυπνη. Και όμορφη.



 Και εδώ με αγαπημένο Μπίγαλη να δίνει και ρεσιτάλ υποκριτικής στο εξαίσιο βίντεο κλιπ. Έχω συγκινηθεί αρκετά.


 

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στις γυναικείες παρουσίες που με συγκλόνισαν στην εφηβική ηλικία σας παρουσιάζω την Στέλλα Γεωργιάδου. Την φανταρομάνα. Αν θυμάμαι καλά στα πρώτα σκιρτήματα της ουσιαστικής μαλακίας, φαντασίωση μου ήταν η από κάτω τραγουδίστρια. Θα μου πείτε ορισμένοι θεομουνογάμηδες ή μαλακιζοθεομουνογάμηδες  πως σιγά ρε μαλάκα την γκόμενα και εγώ θα σας πω:  "Σας γράφω στα αρχίδια μου." Αφού μου τονε σήκωνε ;  Η Στελλίτσα ήταν χάρμα καβλιάρικης φωνής, σκέρτσο  πουτανιά και άλλα τόσα που λόγω των πολλών ετών που έχουν περάσει δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Θυμάμαι ένα πρωτοσέλιδο που είχε κάνει στο 7ημέρες TV. Αυτό το εμπροστόφυλλο με είχε καταστρέψει. 


   
 

Και να ένα ωραίο αφιερωματάκι στις γυναίκες του Game of thrones. Για να ψηφίσεις βέβαια πρέπει να γραφτείς αλλά δείτε έχει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και σχόλια. Και αν είναι δυνατόν ποια έβγαλαν πρώτη ! Ανήκουστο. Αυτή με τα στραβά βυζιά ! (για αυτό δεν παίρνω και όρκο αλλά έτσι μου φάνηκε) Ανήκουστο στην δευτέρα. Και με χάλια κώλο. Ανήκουστο στον κύβο. Δεν λέω όμορφη είναι, δυναμική είναι, άξια για τον θρόνο είναι, ωραία κατοικίδια έχει, στείρα είναι, άκααη είναι, έχει και τον δράκο μέσα της. Μπράβο της λοιπόν. Αλλά όχι και πρώτο μουνί της σειράς. Θα μας ακούσει η Σέρσει και θα μας κάνει τα καβλιά χρυσά. Τέσπα. Ας βάλω και μια φωτογραφία της για να τιμήσω την πρωτιά της.



Άντε γεια τώρα.


 

35 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν αυτά τα γενικά και αόριστα. Η Κάρτσωνα, όμως, μου άρεσε πιο πολύ. Σόρρυ, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσα να προσβληθώ από αυτή την σύγκριση !

      Διαγραφή
    2. Ρε μάγκα, με αναστάτωσες με την Κάρτσωνα! Έχουμε κι αυτό το καλοκαιράκι. Μας έχει ταράξει! Θα έγραφα κι άλλη μια ατάκα, αλλά θα γίνω πρόστυχος και εγώ είμαι ευγενικό αγόρι.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ευγενικό παιδί αλλά εδώ επιτρέποντε όλα. Και πρώτα από όλα οι προστυχιές. Δώσε πόνο !

      Διαγραφή
    4. Έλεγα, λοιπόν, ότι πας να πιεις ένα χαλαρό ποτάκι, και αφού δεις ό,τι πιο υπέροχο πλάσμα κυκλοφορεί, επιστρέφεις, όπως λέει κι ένας καλός φίλος, σπίτι κατευθείαν για παιξιά!

      Διαγραφή
  2. Όντως,πολύ όμορφη η Κάρτσωνα και με ωραίο σώμα! Η Γεωργιάδου,για κάποιο άγνωστο λόγο,μου θυμίζει την Αλιμπέρτη...

    Τι ζώον ο Ρώσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η μουτσούνα της φέρνει λίγο σε Αλιμπέρτη. Δεν το είχα παρατηρήσει.
      Τενκς ε λοτ Κ. ;)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Κάτω οι ξανθιές, φυσικές και μη. Πιο ντεκαβλέ experience δεν παίζει. Το ξόρκι για τις κατσαρίδες πιάνει και στις ξανθιές.

    Μαυρο for the win.
    Kόκκινο for the win.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ρε φίλε είμαι fan των μελαχρινών...Οι ξανθιές είναι εντυπωσιακές δε λέω, αλλά σαν το μαύρο δεν έχει!

      Υ.Γ. Ποιο είναι το ξόρκι για τις κατσαρίδες; Το Aroxol;

      Διαγραφή
    2. Ναι ! Από κάτω μου η ξανθιά Κάρτσωνα.

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά οι κατσαρίδες είναι μαύρες ή καστανές ; Δεν έχω δει ξανθιά κατσαρίδα...

      Διαγραφή
    4. Το ξόρκι για τις κατσαρίδες που πιάνει στις ξανθιές είναι μυστήριο. Το έγραφε ένας τοίχος πριν κάποια, λίγο πιο κάτω από τον σουβλακοθανατο που ακούει στο όνομα Κάβουρας.

      Καστανές κατσαρίδες δεν υπάρχουν. Ξανθιές τις λένε...οι εξολοθρευτές.

      Διαγραφή
    5. Κι εγώ είμαι φαν των μελαχρινών, αλλά υπάρχουν και μπομπάτες ξανθιές. Και τώρα θυμήθηκα μια στιχομυθία μεταξύ εμού και της τελευταίας γκόμενάς μου, η οποία ήταν ξανθιά. Με ρωτάει αν έπρεπε να διαλέξεις σε μελαχρινή και ξανθιά ποια θα διάλεγες. Και σαν μαλακισμένο ειλικρινές πλάσμα που είμαι, απάντησα μελαχρινή. Και μετά έγινε σόου!

      Διαγραφή
  4. Το world's biggest secrets finally revealed ήρθε κουτί, αφού άρχισα πάλι να ασχολούμαι προχτές μετά από τρία σχεδόν χρόνια! Θενκς περίνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Margaery Tyrell αγαπημενε μου Περινιο!Και οντως εχει στραβα βυζια η δρακομανα!Μονο ωραια μαλλια εχει...να μου πεις κατι ειναι κι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ λατρεύω Μάργκερι αν και θα έγλειφα τις μποτες της Σέρσει αν μου το ζητούσε...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το ερωτικό τετ α τετ με τις μπότες της Σέρσει ξεπερνά σε ανωμαλία οτιδήποτε έχει παρουσιαστεί ως ανώμαλο μέχρι τώρα στην μπλογκόσφαιρα.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ Ναμ αγαπημένη μου για το κοπλιμέντο.

      Διαγραφή
  6. Εκείνος κόλλησε από την Κάθριν Ζετα Τζοουνς;;;Ω οιμεεεεε,τι τραγωδιααα!!Και της είχα πει να βγούμε ραντεβού μεθαύριο!!:Ρ:Ρ

    Πάντως το ξεκολιζε ξανθό είναι κάπως!!Προτιμώ το καστανόξανθο που με ένα ωραίο σώμα και ένα γλυκό πρόσωπο κάνει τη τέλεια γυναίκα!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ραντεβού βγείτε αλλά μην την γλύψεις. Κάνε της άλλα πράματα αλλά προς θεού όχι γλύψιμο.

      Διαγραφή
  7. η Γεωργιάδου ήταν ΤΟ γκομενίδιον της εποχής....που παρεπθμπτόντως είχα μια γκόμενα τότε που της έμοιαζε και είχε το ίδιο επίθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν η Στελλίτσα και έχω στεναχωρηθεί που έχει αποσυρθεί πλέον.

      Διαγραφή
  8. εσένα σε βολεύει αλλά αν θες να λάβεις αξιοπρεπές σχόλιο, κουράζεσαι! :)

    1) Μεθυσμένη κάργα (μια φορά έχει μεθύσει...και δεν ξεμέθυσε ποτέ!)
    2) ΠΟΤΕ! μπορεί να πάθεις άλλα κι άλλα (από το να πνιγείς μέχρι να πάθεις αυχενικό άμα είσαι τίμιος εργάτης) αλλά καρκίνο ποτές.
    3) Άμα έχει LADA αγόρι μου...κινούμενο τανκ λέμε, τι να μασήσει!!!
    6+7) Συνε-φονάω τα μάλλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Keep Walking δηλαδή ε ;
      2) Το ελπίζω αν και ο Ντάγκλας άλλα λέει.
      3) Δεν τον χάλασε
      6+7) Χαίρομαι που συνε-φονάμε

      Αξιοπρεπέστατο το σχόλιο σου Αφρικανέ.

      Διαγραφή
    2. 1)ε ναι, δεν της το μεταφράσανε καλά χαχαχα
      2)πολλοί που ξέρω θα ήταν τότε μακαρίτες...;)

      Αντανακλά το πνεύμα του κειμένου :)

      Διαγραφή
  9. Ψηφίζω μαύρο δαγκωτό κι ασάλιωτο!!

    Αυτό με τα μαγικά το είχα δει κι εγώ, γαμάει! όλα οι γκόμενες τα κάνουν, πώς διάολο μπορούν και είναι έτσι σαν τα λάστιχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ευλύγιστες για πολλούς και διάφορους λόγους. Και όλοι οι λόγοι χρήσιμοι.

      Διαγραφή
  10. Κάτι έγραφες, αλλά Κάρτσωνα, άρα δεν τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα αν σου πω ότι και εγώ είχα έρωτα με την Στέλλα και ότι αρκετοί πίδακες σπέρματος εκσφεντονιζόταν καθημερινά προς το φανταστικό πρόσωπο της, δεν θα με πιστέψεις...
    Όσο για το GoT, Μάρτζορι δαγκωτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έβαλα το χέρι στο γύψο για να καταλάβεις. Άρα την αγάπαγα πιο πολύ από εσένα.

      Διαγραφή
    2. Πάω πάσο τότε...

      Επίσης πήρε το μάτι μου στον μπλόγκερ ανάρτηση που μας κράζεις αλλά την απέσυρες... Δώσε χολή!

      Διαγραφή
  12. Ναι θα δημοσιευτεί αύριο. Δεν το έχω ολοκληρώσει. Από λάθος βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις