Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Καταστάσεις που μας την σπάνε (1)


Συμβαίνουν καθημερινά σε όλους. Μας βγάζουν εκτός εαυτού. Και όμως έχει καταντήσει τρόπος ζωής για μερικούς. " Μάνα γιατί με γέννησες;" "Γιατί πάλι σε εμένα;" "Είναι δυνατόν;" "Πόσο μαλάκας είναι ο τύπος;"
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πρόβλημα
Πάντα θα βρεθεί ο μαλάκας που θα βάλει το αυτοκίνητο του σε σημείο που να δυσκολεύει ή να κλείνει τελείως την κυκλοφορία του δρόμου ή του μη ελεγχόμενου πάρκινγκ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τους συμπολίτες Κορίνθιους το λιμάνι. Επίσης σπαστικό πολύ είναι και όταν ο τυπάρας της γειτονίας που έχει μηχανάκι και αυτοκίνητο θα βάλει οριζόντια το κωλομηχανάκι για να καπαρώσει την θέση πάρκινγκ για το κωλάμαξο του. Καλά εμείς μαλάκες είμαστε που ψάχνουμε γύρω γύρω σαν τις σβούρες;
Λύση
Πας και βάζεις το δικό σου ακριβώς στο σημείο ώστε να μην μπορεί ο ίδιος να βγει Κάνεις την δουλίτσα σου και όταν επιστρέψεις το σίγουρο είναι ότι θα τον βρεις εκεί να σιχτιρίζει. Από εκεί και πέρα καθένας θα πράξει διαφορετικά. Όσο για τον τύπο με το μηχανάκι.......το ανεβάζεις στο πεζοδρόμιο και τέλος. Αν έχεις όρεξη για κουβάλημα αλλιώς κάνε σβούρες.

Πρόβλημα
Κάθεσαι με ένα φιλαράκι στο μπαρ σε ένα μαγαζί που έχεις επιλέξει να πιεις το ποτάκι σου. Ο κόσμος είναι αρκετός και όσο πάει γίνετε και περισσότερος Ξαφνικά εκεί που πριν πέντε λεπτά μπροστά σου είχες το ποτό σου κινητό σου τα τσιγάρα σου και όλη την υπόλοιπη πραμάτεια σου τώρα έχεις την μούρη του φίλου σου και αισθάνεσαι σχεδόν τα απαυτά σου να ακουμπάνε πάνω στα δικά του. Ρίχνεις λοξή ματιά στην πραμάτεια σου και την βλέπεις να είναι μπροστά από έναν μπιχλιμίτζουρα που έχει προστεθεί στην δίπλα παρέα. Πριν ήταν 3 άτομα, τώρα έχουν γίνει 13. Ο αγκώνας του κεντρίζει την πλάτη σου και η ώθηση σε σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στην ευαίσθητη περιοχή του φίλου σου. Το πόστο σου που ήταν για 2 άτομα έχει γίνει σχεδόν για 1. Και από δίπλα ο μπιχλιμίτζουρας σπρώχνει την πραμάτεια σου για να ακουμπήσει το ποτάκι του ή αν είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου βάζει το γκομενάκι του να κάτσει. Δεν ρωτάει, δεν ζητάει συγγνώμη δεν προσπαθεί καν να μοιραστεί τον χώρο.
Λύση
Κλάνεις....Οτιδήποτε άλλο και αν προσπαθήσεις ή θα καταλήξει σε καβγά ή θα βγεις εσύ στο τέλος ο μαλάκας.

Συνεχίζετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις