Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο


Από 08/03/2011 έως και 14/03/2011 έγκυρες προβλέψεις από τους μοναδικούς αστρολόγους - μελοντολόγους - συντάκτες του
Peris-taseis.


Κριός

Ο συμβιβασμός είναι απολύτως αναγκαίος καθώς ο Ερμής σας μπήκε μέσα σας. Οπότε αν σας τύχει βιασμός μην το αποφύγετε. Δεν χρειάζεται να κρατάτε αποστάσεις από επίδοξους αυνάνες. Αν έχετε σκοπό να κάνετε μετακόμιση ή κατεδάφιση οργανωθείτε καλά γιατί θα πονάνε όλες σας οι τρύπες. Στα ερωτικά αυτός που θα σας πλησιάσει έντονα πηδάει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο και έχει την διάθεση να το κάνει και σε εσάς. Τα οικονομικά σας μπορεί να περάσουν ιδιαίτερη άνθιση αφού εξοφλήσετε το δάνειο το 2030.

Ταύρος
Η διάθεση σας μπορεί να αλλάξει μέσα στην εβδομάδα και από κακή μπορεί να γίνει ακόμα πιο κακή. Απλώς δείτε το ιστορικό στον Mozilla στις αναζητήσεις του άλλου σας μισού. Μπορείτε να επενδύσετε σε κοκαΐνη, σαλιγκάρια και λούτρινα αρκουδάκια με σφυρίχτρακι. Μην είστε εριστικοί και συνεχώς αρνητικοί με τον παπά της ενορίας γιατί δεν θα σας αντέξει άλλο και θα σας αφορίσει. Ευνοούνται οι παρτούζες από πέντε άτομα και πάνω (μαζί με εσάς).

Δίδυμοι
Προσέξτε πολύ την υγεία σας καθώς είναι εύκολο να πεθάνετε αυτήν την εβδομάδα. Ο Ερμής περνάει από τον Κριό και ο τσοπάνης πηδάει την γίδα του την Μαριώ. Φως φανάρι πως τα οι έντονες αντιδράσεις οδηγούν σε αδιέξοδο. Μην πιείτε χλωρίνη και ποτάσα γιατί θα επωφεληθούν φίλοι και συγγενείς. Ποντάρετε όλα σας τα λεφτά στην Τζούλια Αλεξανδράτου πως θα γυρίσει και 3η τσόντα με Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Τυχεροί αριθμοί το 3 και το 3.

Καρκίνοι
Προσέξτε τους εχθρούς σας γιατί θέλουν το κακό σας. Όχι όλοι βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι εχθροί που θέλουν το καλό σας. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ταξιδέψτε χωρίς να ζητήσετε άδεια από το αφεντικό σας. Αν τα μαλλιά σας πέφτουν είναι σύμπτωμα του ζωδίου αλλά δεν επηρεάζει τον οργανισμό σας παρά μόνο τις μέρες που είναι ζυγές. Αν φτύσετε και αίμα επισκεφτείτε τον προσωπικό σας αστρολόγο. Κεντρίστε το ενδιαφέρον τους συντρόφου σας κάνοντας τον καραγκιόζη στο κέντρο της πόλης σας.

Λέων
Ναι έχουν δίκιο που οι φίλοι σας σας λέμε μαλάκα και καθυστερημένο. Είναι η επιρροή τους Ερμή που μπαίνει στον Κριό. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας κάνει τις διαστροφές σας να φαίνονται φυσιολογικές. Ακουμπήστε με τα αχαμνά σας μια γριά στο μετρό. Οι γνωριμίες είναι το ατού σας αυτήν την εβδομάδα και τα παιδιά σας δεν είναι δικά σας. Με εντυπωσιακή ευκολία μπορείτε να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό που οι γύρω σας αηδιάζουν να το κάνουν. Να οργανώσετε ένα ψυχολογικό πόλεμο σε σπουργίτια.

Παρθένος
Ούτε αυτήν την εβδομάδα θα ξεπαρθενευτείτε. Αν είστε πάνω από 60 χρονών μην επηρεαστείτε σημαντικά. Μην επιτρέπετε σε κάποια άτομα να σας πουν αγάμητο ή αγάμητη. Αποδείξτε με στοιχεία πως έχετε υλικό στο σπίτι για αυνανισμό. Στηριχτείτε σε ανθρώπους που δεν έχουν μπέσα. Πλησιάστε άτομα που σας ενδιαφέρουν με θράσος και αισχρότητα. Θα τους εντυπωσιάσει η απλότητα σας και θα καλέσουν την αστυνομία να σας μαζέψει. Κάντε φίλους στην στενή με προοπτική ξεπαρθενιάσματος.

Ζυγός
Οι εντάσεις με τους συνεργάτες σας καλό είναι να αποφευχθούν αυτήν την εβδομάδα που είναι η πρώτη σας στην δουλειά. Ρουφιανέψτε ότι στραβό βλέπετε στο αφεντικό σας και η ειλικρίνεια σας θα βοηθήσει να δουλεύετε λιγότερο ή και καθόλου. Γίνετε σκληροί με τους διανοητικά καθυστερημένους, τους ανάπηρους πολέμου, τους διαβητικούς και όσους πάσχουν από χρόνιες ασθένειες. Προσοχή μην σας πάρουν τον αέρα. Τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες έχετε με τους μαύρους που πουλάνε CD. Τυχεροί αριθμοί το 69.

Σκορπιός
Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα με τόλμη και γοητεία και εκμυστηρευτείτε σε όλους τις λεπτομέρειες μετά από μια πολύωρη εκκένωση εντέρου. Συνειδητοποιήστε ότι ο κόσμος αλλάζει και πετάξτε το βαρέλι που κάνετε μπάνιο. Θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που αν δεν ελεγχθούν θα απομακρύνετε τις μύγες που σας περιτριγυρίζουν στενά τον τελευταίο μήνα. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε όταν σας ζητάει ο περιπτεράς να πληρώσετε τα τσιγάρα που μόλις ζητήσατε. Τυχερή πέτρα το χοντρό βότσαλο.

Τοξότης
Αντιμετωπίστε με δέουσα προσοχή την εκπομπή της Αννίτας Πάνιας. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να λάβετε μέρος. Προχωρήστε με μέθοδο και στρατηγικές κινήσεις σε ερωτικά θέματα που αφορούν εσάς και τα παιδάκια που παίζουν στην αυλή σας. Με σταθερότητα και επιμονή βρίστε την μάνα του πρώτου αστυνομικού που θα συναντήσετε και οι εκπλήξεις θα είναι ουσιαστικές για τους στόχους σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σκάλισμα της μύτης για κακάδια και κρατήστε ότι έχει χρώμα πιο κοντά στο κόκκινο.

Αιγόκερως
Αλλάξτε στάση απέναντι σε όσους δεν καταλαβαίνουν πόσο σημασία έχει για σας η καταστροφή της περιουσίας τους. Δώστε προτεραιότητα σε συνεργασίες με μαστροπούς και Ρωσίδες χορεύτριες. Το πάθος και η γοητεία σας θα σας κάνει πιο αγαπητούς σε ζητιάνους, μεθυσμένους και γυφτάκια που πουλάνε χαρτομάντιλα. Η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών θα σας κάνει να νιώσετε ονείρωξη ενώ δεν κοιμάστε. Τυχερός λίθος το σκατολιθάρι.

Υδροχόος
Ένα ταξίδι αυτήν την εβδομάδα θα σας βοηθήσει πολύ να δουλέψει ξανά το έντερο σας και να μπορέσετε να ουρήσετε. Τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας έχουν πάρει την κατιούσα και θα εντυπωσιάσετε τον τοκογλύφο σας όταν του το πείτε. Περπατήστε περισσότερο η κάντε πιο εντατική άσκηση στους διαδρόμους του νεκροταφείου. Τα όνειρα σας για ένα σύντροφο με κατανόηση και αγάπη θα μείνουν όνειρα. Γελάστε άφοβα και γελοιοποιήστε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Διασκεδάστε πετώντας πέτρες στην εθνική οδό. Τυχερός λίθος το παγάκι.

Ιχθύεις
Μια διαπραγμάτευση με ένα πίθηκο θα σας δώσει πολύ κέφι να προσπαθείτε να φανείτε πιο άσχημος από αυτόν. Να είστε αδιάκριτοι σε θέματα που δεν σας αφορούν και κάντε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και δικά σας. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της σεξουαλική σας επιλογής θα παίξει η κολονοσκόπηση που έχετε προγραμματισμένη αυτή την εβδομάδα. Όταν δείτε να ξεσπούν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κουραστεί θυμίστε τους πως δεν υπάρχουν χειρότερα από αυτά που περνούν και ότι είναι τυχεροί που τα περνούν. Βρείτε πιο οικονομικές λύσεις στα σκουπίδια της γειτονιάς σας. Τυχερός αριθμός το 0.

4 σχόλια:

  1. Ωραίο αλλα κάτι μου θυμίζει...κατι μου θυμίζει...χαχα! Βλεπω έβαλες και τη μουσικούλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε σχεδόν ταυτόχρονη έμπνευση.

    Η μουσικούλα καλή αλλά η διαφήμιση στην αρχή προτού ξεκινήσει το κομμάτι με χαλάει λίγο αλλά δεν βαριέσαι.....Μου χάρισες γαϊδούρι και το κοιτάω στα δόντια. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχααχαχχαχα! (το ιντερνετικο αυτο γελιο, αποδιδει και το πραγματικο μου )

    γαμωτο, εγω ποτε θα γινω γυναικα;;;;
    (παρθενος εδω)

    (Ναι, ναι ναι μια φορα ξυπνησα και εχω παρει σβαρνα το μπλογκ σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις