Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τέως Ισχυρός Πρόεδρος ΟΣΦΠ


Αγαπητέ κύριε Σωκράτη Κόκκαλη.

Σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού και οπαδός του Αντιολυμπιακού σας γράφω αυτήν την επιστολή δίνοντας σας κάποιες συμβουλές. Καταλαβαίνω ότι σας πετυχαίνω σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά αν δεν μιλήσω τώρα που η βράση κολλάει στο σίδερο πότε να μιλήσω ; Μην κάνετε το λάθος να υποτιμάτε και να κοροϊδεύεται τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά (για τον Ολυμπιακό μιλάω έτσι). Προσπαθήστε να δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η αποτυχία. Ξεχάστε τα παλιά "χοχοχοχοχο" και τις φράσεις "κότες" και αρχίστε τα ωχ ωχ ωχ ωχ και φτιαχτέ το κοτέτσι σας που δεν έχει κόκορα να το διευθύνει. Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε κόκορα και σχεδόν πάντα τον έβριζαν. Μην σας φαίνεται περίεργο που τώρα οι οπαδοί σας βρίζουν. Σας έχει πάρει η κατρακύλα και δεν κάνετε τίποτα να βάλετε φρένο. Τόσα χρόνια δεν αμφιβάλω δώσατε πολλά στον Ολυμπιακό αλλά βγάλατε και πολλά επίσης. Και καλή βιτρίνα ήταν ο Ολυμπιακός για τις "άλλες" επιχειρηματικές σας δραστηριότητες Τώρα λοιπόν στην πρώτη, το ξαναγράφω ΠΡΏΤΗ δυσκολία κάνετε πίσω ; Τα ρίχνετε όλα στους παίχτες και στον κόσμο που σας βρίζει και έτσι απλά αποχωρίτε ;

Μάλλον ελπίζατε σε μια εφόρου ζωής αναγνωρισμένη επιτυχία, αλλά στον αθλητισμό αυτό δεν υπάρχει. Κάνατε πολλά λάθη κύριε Κόκκαλη και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Ίσως να ήταν καλύτερο να είχατε αποχωρήσει σε πιο ένδοξες ημέρες αλλά δεν το κάνατε. Συμπονώ όσο είναι δυνατόν για έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού, τους φιλάθλους και οπαδούς του Ολυμπιακού. Έχω ζήσει κάτι ανάλογο για αρκετά χρόνια. Αλλά εγκεφαλικά νεκρός δεν υπήρξε ποτέ ο σύλλογος μου.

Ο Ολυμπιακός είναι εγκεφαλικά νεκρός. Αναμένει την διασωλήνωση. Αν βρεθεί κανείς να την κάνει. Διαφορετικά αν Ολυμπιακός βρεθεί εν τόπο χλοερό εν τόπο αναπαύσεως ο μόνος φταίχτης θα είστε εσείς κύριε Κόκκαλη.

2 σχόλια:

  1. Το ότι φταίει φταίει. Δεν είναι όμως ο μόνος. Για μένα μερίδιο ευθύνης έχουν οι κωλοδημοσιογράφοι που αρέσκονται να παραμυθιάζουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κωλοδημοσιογράφοι είναι πλήγμα για την ανθρωπότητα γενικότερα....Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις