Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Βουβουζέλα keep walking...


Οι δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων ολοκληρώθηκαν Δεν έχουμε δει τίποτα το εκπληκτικό ως τώρα με εξαίρεση κανά δύο τρία ματσάκι α. Καμία ομάδα δεν έχει δείξει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Η Βραζιλία έχει κάνει δύο καλά παιχνιδάκια αλλά δεν έχει βγάλει εκείνο το του απόλυτου φαβορί. Η Αργεντινή έχει παίξει με ομάδες (Νιγηρία, Ν. Κορέα ) που είναι κάτω του μετρίου και νίκησε εύκολα. Περισσότερο την παράσταση την έχει κλέψει ο Μαραντόνα με τις δηλώσεις του. Η Γερμανία ενώ στον πρώτο αγώνα έπαιξε σπουδαία και φόρτωσε με 4 γκολάκια την κακή για αυτό το Μουντιάλ Αυστραλία στον άλλο αγώνα έχασε από τους μη προβλέψιμος Σέρβους. Η Ιταλία έχει τα μαύρα της τα χάλια όπως και η Αγγλία και η Γαλλία. Η Πορτογαλία έκανε το σκορ του Μουντιάλ με 7-0 απέναντι στην Β. Κορέα. Την παράσταση επίσης έχουν κλέψει οι ομάδες της Νότιας Αμερικής (Χιλή, Ουρουγουάη, Παραγουάη ) με καλές εμφανίσεις Η Ελλάδα θα το παλέψει σήμερα για την πρόκριση αν και το βλέπω λιγάκι δύσκολο. Και με νίκη ακόμα ενδέχεται να αποκλειστούμε, αλλά και να συμβεί αυτό νομίζω πως είμαστε ικανοποιημένοι απλά και μόνο με την επικράτηση μας απέναντι στην Νιγηρία. Τέλος οι Αφρικάνικες ομάδες μάλλον πέρασαν και δεν κόλλησαν. Nothing special. Οι διαιτησίες είναι κακές σε αρκετά παιχνίδια, οι εκνευριστικές βουβουζέλες παρών σε κάθε αγώνα και οι ελπίδες να τις απαγορεύσουν πλέον είναι μηδαμινές. Προγνωστικά για τετράδα δεν μπορώ να κάνω ακόμα.

Οι πρώτοι αγώνες του πρώτου γύρου ήταν ότι χειρότερο. Οι δεύτεροι βελτίωσαν λίγο την κατάσταση. Σήμερα ξεκινάει ο τρίτος γύρος και θα κριθούν οι προκρίσεις στην επόμενη φάση. Αναγκαστικά οι ομάδες θα βγούνε μπροστά να πάρουν το αποτέλεσμα που τις συμφέρει Ελπίζουμε να δούμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Το κακό είναι πως το συγκεκριμένο Μουντιάλ συνεχίζει να είναι από τα χειρότερα Αν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό και ανατρεπτικό νομίζω θα είναι το χειρότερο όλων.

Έχω μια μικρή υπόνοια ότι θα το δώσουν στην Αργεντινή. Δεν θα το πάρει θα το δώσουν. Έχει σημασία γιατί το λέω έτσι. Ελπίζω να μην συμβεί. Ελπίζω να μην δω τον επίσημα εγγεγραμμένο μέλος του Ολυμπιακού Ντιέγκο Αρμάν το Μαραντόνα να σηκώνει την κούπα.

Άδικο έχω ;

1 σχόλιο:

  1. Εστω ότι το δίνουν στον Μαραντόνα αυτός μπορεί να το σηκώσει; Δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

    Σίγουρα το μουντιάλ δεν βρίσκεται και σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά δεν πάυει να είναι μουντιάλ και να σε καθηλώνει. Περιμένουμε τις επόμενες φάσεις.

    Ζήτω οι βουβουζέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις