Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Βαμπιρολυκομαχίες...



Λυκόφως, Νέα σελήνη, Έκλειψη.
Τα παρακολούθησα και τα τρία ως φανατικός των βαμπιρικών ταινιών. Και τι κατάλαβα; Απογοήτευση, ξενέρωμα. Ιεροσυλία για τους μύθους των αθάνατων φυλών. Και να ήταν μόνο αυτό καλά θα ήταν. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω σχετικά με τις αστείες δακρύβρεχτες καταστάσεις που εκτυλίχτηκαν και στις τρεις ρομαντικές βαμπιροταινίες.
Χτες βράδυ λοιπόν είχα την υπομονή να δω την τρίτη κατά σειρά ταινία, την "Έκλειψη". Οι καταστάσεις λοιπόν δεν διαφέρουν συγκριτικά με τις προηγούμενες Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Όλοι σε αυτή την τριλογία ζούνε και αναπνέουνε για την Μπέλα. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ο πολυλατρεμένος ασπρουλιάρης κρυόκωλος Έντουαρντ πρέπει να είναι ο πρώτος στην ιστορία των βρικολάκων που ερωτεύτηκε το γεύμα του. Η αξιαγάπητη και εντελώς μα εντελώς ξενέρωτη Μπέλα είναι η πρώτη θνητή που δεν έπεσε θύμα στην γητεία ενός βρικόλακα Και αν έπεσε τον έλεγχο τον έχει αυτή. Δεν μπορεί να την δαγκώσει γιατί δεν θέλει να την κάνει σαν αυτόν. Δεν μπορεί να την πηδήξει γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν μπορεί να την αφήσει γιατί θα κινδυνεύει συνεχώς. Αντιθέτως μπορεί να βρίσκετε μαζί της σε έναν κάμπο με λουλούδια και παπαρούνες και να κάνουν σχέδια για την ζωή που θα ζήσουν τουγκεδερ εντ φορέβερ. Την ζητάει σε γάμο ώστε να μπορεί και πατροπαράδοτα να της κλέψει την παρθενία. Που ακούστηκε βρυκόλακας να ζητάει την άδεια να κάνει οτιδήποτε στο θύμα του.

Οι διάλογοι στην ταινία εντελώς άστοχοι και παράλογοι.
-"Θα προτιμούσα να σε δω νεκρή Μπέλα παρά μαζί του"
-"Δεν περίμενα ποτέ να το πεις αυτό Τζέικ"
- "Έχεις δίκιο Μπέλα συγγνώμη"..........

.......όλα καλά μετά από αυτό.......

Και ναι οι τύποι με τις τζιν βερμούδες είναι οι λυκάνθρωποι. Και για να μπούνε στην φυλή πρέπει να πηδήξουν από βράχο να κάνουν βουτιά στην θάλασσα. Τρελή δοκιμασία.

Ο αρχηγός των βαμπίρ "Κέιν ή Κλάιν Μάιν είναι φτυστός με τον Κεν της Μπάρμπι ή τον Τζον Τζον της Σίντι. Οι σκηνές δράσης εκτυλίσσονται σε ένα δάσος και συνεχώς όλοι τρέχουν και τρέχουν να προλάβουν ένα βαμπίρ που διψάει για εκδίκηση.
Η πιο πανάθλια σκηνή της τρίτης ταινίας ήταν με διαφορά αυτή που οι λύκοι παρακολουθούσαν της επίδειξη τεχνικής πως μπορείς να σκοτώσεις ένα "νεόχτιστο" βαμπίρ.
Τούμπες, κωλοτούμπες, πηδήματα και βουτιές έτσι για να μαθαίνουν οι λύκοι οι οποίοι περπατάνε στα τέσσερα και δεν έχουν χέρια για λαβές !!! Πόσο ηλίθιο φαίνεται Επίσης στην διάρκεια της ταινίας αναφέρετε πως οι λύκοι δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους όταν είναι μεταμορφωμένοι αλλά λίγο αργότερα εμφανίζονται παρέα όλοι να κανονίζουν το πρόγραμμα κατατρόπωσις της νέας φυλής βρικολάκων που εμφανίστηκαν μέσα από την θάλασσα.
Πολλές σκηνές τελειώνουν λες και ο μοντέρ έχει κάνει λάθος στο κόψιμο και το έκανε πριν την προκαθορισμένη ώρα. Και απλά μένεις μαλάκας...

Και τώρα μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Παρακαλώ δείτε και νιώστε.

Dr Carlisle Cullen.....ο αργηγόοοοοος


Και τώρα δείτε έναν άλλο αρχηγό

Victor από Underworld


ή μήπως προτιμάτε αυτόν

Markus απο Underworld


Και μην μου πείτε ότι μιλάμε για άλλες εποχές...Η διαφορά είναι στο βλέμμα

Δείτε την πρωταγωνίστρια της τριλογίας "Καιρικά φαινόμενα"

Bella Swan...


Γλυκούλα είναι δεν λέω. Ήταν και σε μια σκηνή αρκετά σέξι αλλά....


η κοπελιά από κάτω της είναι όλα τα λεφτά

Selene


Μην μου πείτε πως η διαφορά δεν είναι αισθητή;

Και το αποκορύφωμα για μένα προσωπικά τα λυκάκια...

Jakob Black


...με βοϊδίσιο βλέμμα.

και

Lucian


Ποιος άραγε είναι πιο αιμοβόρος;

και δώρο αυτές....

Κέρινο είναι;


!!!



Και τέλος θα αναφέρω και θα δείξω ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΡΆΓΜΑ που με τρέλανε στην τριλογία των "Καιρικών φαινομένων"










Δείτε λίγο πιο χαμηλά. Έτσι να έχει ενδιαφέρον.....













Alice Cullen


Αυτό είναι βαμπίρ.....Τέλος....Καλό σας μεσημέρι ή βράδυ.....

3 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις