Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι, Ισλαμοφοβία και σαβούρες

Αθλητικά
Στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός 65-61 τον λίγο Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ. Όχι πως ο Ολυμπιακός έπαιξε το ασύλληπτο μπάσκετ αλλά όπως είπε και ο σοφός Ντούντα κερδίσαμε τυχαία. Ουσιαστικά τα πράγματα κρίθηκαν μετά την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα με την ρίψη μιας φωτοβολίδας. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή (το παραδέχτηκαν και Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς ) από τους 18.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι ανεγκέφαλοι δεν θα λείψουν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα αλλά τουλάχιστον αρχίζουν να τους απομονώνουν. Ελπίζω να το δω και στο ΣΕΦ στο δεύτερο γύρο και να μην συμβούν τα περσινά. Τέλος καλό θα ήταν οι Παναθηναϊκοί φίλαθλοι να καταλάβουν πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ καλός, έχει πάγκο και προπονητή με αρχίδια και οι δυνάμεις που πρέπει να καταναλώσουν στο γήπεδο να είναι διπλάσιες σε σχέση με άλλες χρονιές. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να καταλάβουν πως με την νίκη αυτή ουσιαστικά δεν κατάφεραν ακόμα τίποτα, πως ο Παναθηναϊκός ξέρει να κατακτά πρωτάθλημα και μέσα στο ΣΕΦ και πως ποτέ δεν υποτιμάται η καρδιά ενός Πρωταθλητή.
Διαβάστε και την άποψη του Στ. Τριανταφυλλίδη και σταθείτε στα τελευταία σχόλια.
Η Μπαρτσελόνα δεν λέει να πατήσει φρένο με τίποτα. Και ο Μέσι επίσης.

Επικαιρότητα
Δεν ξέρω την γνώμη σας για τις απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά εγώ πιστεύω πως κακό κάνουνε μόνο στον απλό κοσμάκη. Στα αρχίδια του ο Πάγκαλος αν δεν δουλεύει ο ΗΣΑΠ και το Μετρό. Η λιμουζίνα (που πληρώνουμε εμείς) τον πάει όπου θέλει.
Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει Ισλαμοφοβία και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω αλλά ξέρω καλά τι σημαίνει Ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανοφοβία. Έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που συμβαίνουν στις τάξεις της κατά τα άλλα "θρησκείας της αγάπης". Ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια πρώτα και μετά ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε.
Και η βενζίνη θα φτάσει στα ύψη. Πάνε οι εποχές που τιγκάραμε το ντεπόζιτο με 20 ευρώ.

Κινηματογράφος
The Tourist (Ο Τουρίστας) Αντζελίνα Τζολί και Τζόνι Ντεπ. Τρελό δίδυμο.
Biutiful και Χαβιέ Μπαρδέμ. Ναι έτσι ανορθόγραφα είναι ο τίτλος της ταινίας.
To Twilight θρίλερ ;;; Και πρώτο σε εμπορικότητα. Θα καταρρεύσω !

Παράξενα - Αστεία
Διάσημες Σαβούρες. Του Φιντέλ Κάστρο ήταν η καλύτερη.
Νέα διαφήμιση της Heineken. Ο τέλειος άντρας ;
Η Fergie τα καταπίνει όλα. Και πιπέρια και κεράσια.
Το Photoshop για άλλη μια φορά κάνει θαύματα.
Pole Dancing Fail. Ορισμένες απλά δεν το έχουν.
Η άλλη χρήση του δονητή.

Αυστηρά για άντρες
Για άλλη μια φορά η αγαπημένη σε όλους Coco. Με αυτά τα ρούχα λέει κάνει δουλειές στο σπίτι.
Τελικά οι Μεξικάνικες σειρές δεν είναι και τόσο χάλια. Vanessa Arias.
Μα δεν ντρέπεται καθόλου ; Karissa Shannon.


1 σχόλιο:

  1. τσουζει ποναει μαλακα ο πειραιας γαμαει!!!!πουτσα!!!αυτα που λες ειναι παρηγορια στον αρρωστο!!!τοσο καιρο λεγατε οτι θα μας γαμησετε!!!και τωρα φταιει το ενα φταει το αλλο!!!σαν παρθενες στο κρεβατι κανετε!!!!μια φορα δεν σας σφυριξε η διαιτησια και ειδαμε ποσο καλη ομαδα εχετε!!!αρχιδια!!!α και βαλτε τα 500 με τον σπανουλη στον κωλο σας...!!!ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΜΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις