Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μία αηδιαστική κατάσταση που ξαλαφρώνει

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τις αναλγητικές και θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Έχω βαρεθεί να ακούω για την φυσική κατάσταση που μπορεί να προσφέρει η γυμναστική και η άσκηση του σώματος. Έχω βαρεθεί να βλέπω Τιραμόλες να μιλάνε για την σύνδεση του σώματος με το νου που προσφέρει η γιόγκα και την επαφή που μπορεί να έχεις με τον Θεό αν χαλαρώσεις αρκετά και αφεθείς στο απόλυτο της αποστασιοποιημένης αυτοπαρατήρησης. ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.

Την απόλυτη χαλάρωση και αυταπάρνηση της ανθρώπινης ύπαρξης που μπορεί να σου δώσει ένα πετυχημένο χέσιμο δεν στην δίνει ούτε ο ίδιος ο Θεός. Μάλλον μας την έδωσε σε καθημερινή βάση αλλά εμείς αρνούμαστε να την νιώσουμε στο πετσί μας. Τόσο αχάριστοι και αγνώμονες είμαστε λοιπόν. Ψάχνουμε για έναν σορό τρόπους βελτίωσης του οργανισμού μας και σκάμε ένα σωρό λεφτά σε ειδήμονες και φωστήρες και μπορούμε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον με κόστος μισό κωλόχαρτο και 2 λίτρα νερό να αποβάλουμε κάθε τι αρνητικό που βρίσκετε στον οχετό του συστήματος μας. Ναι το χέσιμο είναι θαύμα και έχει ποιότητα. Δεν έχω δει ούτε έναν μαλάκα επιστήμονα στα 27 χρόνια ύπαρξης μου να μιλήσει μια φορά σε ένα περιοδικό ή ένα κωλοκάναλο για το πως πρέπει να γίνετε σωστά η διαδικασία αυτή. Είναι η σημαντικότερη διαδικασία του οργανισμού μετά το φαι αλλά την αμελούν όλοι γιατί είναι σιχαμερή και άθλια. Οκ είναι αλλά τι να κάνουμε. Κάτσε έναν μήνα άχεστος και θα δούμε. Γίνετε ; Δεν γίνετε ;

Ευτυχώς οι άντρες τιμούμε το κατά δύναμιν και πολλές φορές περηφανευόμαστε για το καλό και άξιο χέσιμο που ξαλαφρώνει και βγάζει από το μυαλό τις άσχημες σκέψεις. Οι γυναίκες δυστυχώς δεν χέζουν. Ούτε κλάνουν. Δεν υπάρχει καν στο λεξικό της η λειτουργία αυτή. Στην ουσία δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Για αυτές υπάρχει μόνο το W.C. Από την μια μας χαροποιεί καθώς δεν θέλουμε ποτέ να φανταστούμε τον ξανθό σοκολατόδερμο άγγελο με τα ατελείωτα πόδια της τουρλωτές βυζάρες και τα λαμπερά βαμμένα νύχια (χέρια και πόδια) να κάθετε πάνω σε μια χέστρα αναψοκοκκινισμένη κλάνοντας και προσπαθώντας να αποβάλλει Μέγα σκατό. Από την άλλη όμως το αντιλαμβανόμαστε στην σεξουαλική πράξη πως όντως αυτή η τρύπα βγάζει κάτι που μυρίζει άσχημα. Και εκεί ο μύθος καταρρίπτετε. Για αυτές, εμείς το ξέρουμε. Τι να κάνουμε η ζωή είναι σκατά. Δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν αυτό.

Αυτό που θέλω να πω χωρίς να γίνω σιχαμερός (έχω γίνει ήδη) και κουραστικός είναι πως το καλό χέσιμο είναι υγεία και σώζει πολλές καταστάσεις. Πόσες φορές δεν έχετε νιώσει τόσο χάλια από το πρήξιμο στο στομάχι και τις εντερικές διαταραχές να ακούγονται ως τον έβδομο ουρανό ; Πόσες ; Άπειρες. Ακριβώς. Και ποια είναι η πρώτη και πιο αξιόπιστη λύση για να νιώσεις καλύτερα ; Ποια ; Το χέσιμο. Α μπράβο. Τι να σου πουν η γιόγκα τα βότανα και η σωστή γυμναστική εκείνη την ώρα. Σφαίρα για τουαλέτα. Και όταν τελειώσεις ο άλλος άνθρωπος που ως εκείνη την ώρα είχε χαθεί από την ράμπα της σκηνής επανέρχεται δυνατός και αναζωογονημένος.

Και όπως λένε και οι σοφοί η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Συμφωνώ και επαυξάνω. Η άλλη μισή είναι το σωστό χέσιμο. Δεν λέω να βγούμε στους δρόμους και να φωνάζουμε ζήτω το χέσιμο. Επίσης δεν λέω να συμπεριλάβουμε στις κουβέντες μας ιστορίες για το χέσιμο. Αλλά μέσα μας πρέπει να νιώσουμε και να κατανοήσουμε σε μέγιστο βαθμό την σημασία αυτής της ελεεινής πράξης. Και να τοποθετηθεί επάξια στην κορυφή των δραστηριοτήτων που μας κάνουν υγιείς και φυσικά ζώα.

8 σχόλια:

  1. Η σοφία που έχει κατατεθεί σε αυτό το post είναι άπειρη. Και εμένα πάντα μου προξενούσε απορία το πως οι άνθρωποι αποφεύγουν να δώσουν αξία σε πράγματα που είναι σημαντικά αλλά για κάποιο λόγο θεωρούνται αηδιαστικά, όπως χέσιμο, κλάσιμο, ρέψιμο, αυνανισμός, σοδομισμός, χύσιμο στη μούρη και τέτοια. Όλα φυσικά, κάποια όμορφα, αλλά σίγουρα όλα απαραίτητα!

    Και για να περιαυτολογήσω λίγο, εγώ είμαι περήφανος βραδινός χέστης, που καθημερινά αποβάλλω όλο το στρες σε μορφή δίκιλων, μετρίου μεγέθους, αλλά μεγάλης πυκνότητας κουράδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alza εγώ είμαι πρωινός χέστης. Με την πρώτη ρουφηξιά από το τσιγάρο αφού έχω πιει 2-3 γουλιές καφέ έχω χέσει ήδη στα μισά της απόστασης και το κρατάω γερά ανάμεσα στους σφιγκτήρες προτού το εναποθέσω με ευλάβεια στην λεκάνη.

    GreekCthulhu ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω με την κοπρολαγνεία είναι : Τι χειρότερο να τρως τα δικά σου σκατά ή κάποιου άλλου ; Μπορούμε να το φιλοσοφήσουμε το θέμα ;

    Janni με το χέσιμο ερχόμαστε κοντά στον Θεό. Αν υπάρχει Θεός βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χέσιμο είναι ιερό!!! Ηρεμία, χαλάρωση, ησυχία. Σε λίγο πάω όντως για χέσιμο, με έφτιαξε το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις εινα η μαλυτεραις απόλαυση της Ζωϊ . Το φαϊ, το Γαμυσι, και το Χεσιμο. Ακολουθουνε σαν δευτερεύουσαι. Το κλασιμο το ρεψειμο, το κατουριμα και κάθε θεού Μαλακια. Και όλα τα γνωστά που ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαϊ , Γαμυσι, και Χεσιμο ειναι απω της μεγάλητερος Απολαυψεις της Ζωϊ . Υ.Γ φωτια στα μπαταρία σας αν της στεριθυται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις