Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Στανταράκια σε ταινίες - σειρές


Κλασική σκηνή μέσα στην καμπίνα με την ντουζιέρα ανοιχτή να τρέχει το καυτό νερό και ο χαρακτήρας κάθετε στον κώλο με τα πόδια διπλωμένα μπροστά στο στήθος. Και πολύ κλάμα λέμε.Τελευταία φορά που το επιχείρησα πονέσανε τα κωλοκόκαλα μου. Και πολύ κλάμα λέμε.

Ο καταπληκτικός τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός μαγειρεύει μόνος του για το ραντεβού που περιμένει. Συγκεκριμένα κάποια καταπληκτική μουνάρα πάει σπίτι του για φαγητό. Ο τυπάς τα κάνει όλα στην κουζίνα μόνος του, για την ακρίβεια πολλά πράγματα ταυτόχρονα και έχει ριγμένη στον ώμο ΠΑΝΤΑ μια πετσέτα.

Όλοι πίνουν πάντα ουίσκι από το μπουκάλι και δεν τους αποκαλεί ποτέ κανείς αλκοολικούς.

Κανένας ποτέ δεν κλειδώνει το αυτοκίνητο του όπου και να παρκάρει.

Συνήθως μετά από κάποια δραματική κατάσταση ο πρωταγωνιστής βρίσκετε σε μπαράκι να τα πίνει μόνος του. Πάντα υπάρχει μια μουνάρα μια θέση παραδίπλα και ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ η μουνάρα αυτή την πέφτει στον πρωταγωνιστή.

Όταν κάποιος καλεί κάποιον στο τηλέφωνο ποτέ δεν είναι απασχολημένη η γραμμή.

Μπορεί ο ουρανός να κατεβάζει καρεκλοπόδαρα και ο ηθοποιός να στέκεται για ώρα κάτω από αυτά όταν μπει όμως σε κλειστό χώρο είναι βρεγμένος λιγάκι στα μαλλιά και δεν στάζει ποτέ. Για τα ρούχα ούτε λόγος.

Οι γυναίκες είναι τι ίδιο όμορφες και όταν ξυπνάνε.

Μετά από 4 σφαίρες λίγο πιο πάνω από την καρδιά και 4 μαχαιριές στο στομάχι ο αρχιδάτος πρωταγωνιστής τραβάει τα καλώδια που είναι διασωληνωμένος στα μηχανήματα του νοσοκομείου πετάει ένα ρούχο πάνω του και συνεχίζει την δράση.

Οι κακοί του έργου όταν έχουν στριμώξει άσχημα τον πρωταγωνιστή και πλέον τον έχουν του χεριού τους με ένα απλό πυροβολισμό στην κεφάλα θα πουν μια μαλακία και με έναν μαγικό τρόπο ο πρωταγωνιστής θα την γλιτώσει και φυσικά θα πεθάνει ο κακός.

Το καλό πάντα κερδίζει.

Το κακό πάντα χάνει.

10 σχόλια:

  1. Υπάρχουν πολλά τέτοια κλασσικά παραθέτω μερικά και εγώ:
    -Τα όπλα έχουν ΟΛΑ άπειρες σφαίρες εκτός αν το σενάριο λέει ότι ο πρωταγωνιστής πρέπει να ξεμείνει από σφαίρες και έτσι να τον πιάσουν.
    -Όταν τα αυτοκίνητα πέφτουν από γκρεμούς και σκάνε αναποδογυρισμένα στο έδαφος, αυτό που ενοχλεί τους ήρωες είναι ότι έχει κολλήσει η ζώνη και δυσκολεύονται να βγούνε.
    -ΠΑΝΤΑ η έκρηξη θα γίνει 0,00000000000001 milisecond αφού ο πρωταγωνιστής βγει από την ζώνη επικινδυνότητας.
    -Οι 15 κακοί, πρέπει να ρίξουν 1000 σφαίρες για να πετύχουν στο ΠΟΔΙ τον ήρωα που τρέχει σε ανοιχτό χώρο.
    -Ο ήρωας, με 3 σφαίρες τρώει 4 κρυμμένους πίσω απο κιβώτια κακούς...!!!
    -Σε θρίλερ τα τέρατα/φαντάσματα/ζόμπι/τσαντισμένη κοκκινοσκουφίτσα σκάνε πάντα μούρη από πλάι ή από πίσω ΠΟΤΕ απο μπροστά.
    -Όταν συμβεί κάτι κακό στην εξοχή,η λύση για τις γυναίκες είναι να τρέχουν όλο και πιο βαθεία στο σκοτεινό απομονωμένο δάσος παρόλο που ο φωτισμένος δρόμος με τα μαγαζιά και κόσμο είναι από την άλλη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο μαλακίες λες!!!! Ρώτα και εμάς τους πρωταγωνιστές τι τραβάμε…!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ο Alza. Και είναι τόσα ακόμα. Μήπως είναι καιρός να τα αλλάξουν. Αρκετά πια. Εντελώς προβλεπόμενες το 90% των ταινιών.

    Ανώνυμε άλλαξε καριέρα ή τράβα γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά δεν είπατε το υπερκλασσικό: Ο πρωταγωνιστής προχωράει προς το μέρος μας (σε αργή κίνηση) με την έκρηξη από πίσω του. Είναι τόσο classic και cheesy που γινόταν, γίνεται και θα γίνεται ακόμα.
    Πρόσφατα το είδα στο " The green hornet" και "I am number four".
    A, και το καλό ΔΕΝ νικάει πάντα: Seven, Usual Suspects, Primal Fear, Saw, Paranormal Activity, Blair Witch Project, H Προφητεία, Canibal Holocaust, κ.α. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχεις άδικο για αυτά που λες GreekCthulhu απλά θα ήθελα μια φορά να καταστραφεί ολοσχερός η γη από κάποια θεομηνία ή ο χρυσοπληρωμένος αρχιδάτος σταρ του χόλιγουντ να πεθάνει με τρόπο οδυνηρό και φρικτό. Να βασιλέψει το κακό μια φορά στον πλανήτη ρε πούστη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα με γάμησες. Δεν έχω δει ούτε ένα Star Wars. Γιατί απλά δεν ξέρω από ποιό να ξεκινήσω, δεν ξέρω πόσα έχουν βγει και δεν ξέρω αν μπορώ να τα βρω όλα κάπου....Τα φώτα σου GreekCthulhu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πρέπει να δεις τα παλιά καλά (χωρις digital remastered). Δηλαδή τα: IV a new hope, V The empire strikes back, VI Return of the jedi. Πρεπει να υπάρχουν στα βιντεοκλαμπ. Αλλιως αν δεν υπαρχουν, πες τους να κλείσουν τα βιντεοκλαμπ και να κανουν κατι αλλό.
    Πάντως δεν ξέρω πως θα φανεί τωρα η τριλογία αυτη, σε κάποιον που δεν ε'ιχε επαφή με το συγκεκριμένο σύμπαν. Μια δοκιμή θα σε πείσει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Perinio εισαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που δεν έχεις δει star wars

    2. Θέλω να συμπληρώσω ότι σε ένα μεγάλο πιστολίδι θα πεθάνει ΠΑΝΤΑ ο τύπος (συνήθως αστυνομικός) που είναι η πρώτη του μέρα στη δουλειά,ο τύπος που είναι η τελευταία ή ο τύπος που μας έδειξε φωτό με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις