Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διλήμματα Παρτ 1


Σοκοφρέτα η Σερενάτα.
Δεν μπορώ να γράψω επιχειρήματα γεύσης όπως κάνουν όλοι οι μαλάκες Master - Top Chef σχετικά με την γρατζουνιά στην γλώσσα και την υφή της σοκολάτας στον λάρυγγα. Για λάρυγγα απευθυνθείτε στην Annete Schwarz που έχει το ταλέντο και την καλή διάθεση να τα δοκιμάσει όλα. Εγώ απλά από 5 χρονών σκατό έως και σήμερα 27 χρονών βραχοκουράδα προτιμούσα την Σοκοφρέτα γιατί απλά ήταν γαμάτη. Όταν στο περίπτερο της γειτονιάς τελειώναν οι Σοκοφρέτες και ο μουστακαλής περιπτεράς προσπαθούσε να μου πουλήσει τις εμετικές Σερενάτες σαν καλύτερες ένιωθα να μου σκοτώνουν την παιδική αθωότητα. Η ξενέρα ήταν μεγάλη αλλά τελικά αντί να φάω φασολάκια έτρωγα την σερενάτα. Αν σας αρέσει περισσότερο η σερενάτα παρακαλώ κοιτάξτε το.

Coca Cola ή Pepsi
Άγιος Βασίλης από την μια Britney Spears από την άλλη. Και ο Βασιλάκης της τον καρφώνει κανονικά. Σε πωλήσεις η κόκα κόλα δίνει ρέστα σε όλο τον κόσμο. Εκεί που υστερεί λίγο είναι στο Αμέρικα που πίνουν Pepsi. Παλιότερα η Coca Cola ήταν άπαιχτη. Σήμερα είναι ίδια με την Pepsi. Οπότε ; Θα προτιμήσω Pepsi γιατί είναι πιο γλυκιά και έχει λιγότερο ανθρακικό. Και δεν έχει κοκαΐνη Και θα πήδαγα πιο εύκολα την Britney από τον Άγιο Βασίλη.

Πελέ ή Μαραντόνα
Αν ήμουν πρόεδρος σε μεγάλη ομάδα με πολλά εκατομμύρια για ξόδεμα και είχα στα ντουζένια τους Πελέ και Μαραντόνα σίγουρα θα διάλεγα τον Πελέ. Γιατί πολύ απλά θα είχα ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν θα ανησυχούσα μήπως τον πιάσουν με 30 κιλά κοκαΐνη ή μου γαμήσει την γυναίκα και πλακωθεί με όλους τους συμπαίχτες του. Σαν καθαρά ποδοσφαιρική αξία ήταν καλύτερος ο Μαραντόνα. Μόνος του τα πήρε όλα. Αλλά όπως τα έπαιρνε μόνος του έτσι και τα έχανε.

Ξανθιές ή Μελαχρινές
Με τις ξανθιές πλέον το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Κάθε παρτσακλό νομίζει πως αν βάψει τις τρίχες στην κεφάλα της ξανθιές αυτομάτως γίνεται και μουνί πρώτης διαλογής και προπάντων SEXYYYYYYYYYYYYYYYYY. Όχι ρε βούρλα δεν είναι έτσι. Παλιότερα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα και είχε μια ομορφάδα το πράμα. Αλλά από τότε που σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο άνοιξαν 12 κομμωτήρια το πρότυπο της Marilyn Monroe έγινε εφικτό σε κάθε βλάχα της επαρχίας ή καυσαεριοπνιγεμένη των μεγαλουπόλεων. Και το ξανθό πρέπει να σου πηγαίνει. Όχι επειδή το λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς πάει να πει πως πρέπει να το κάνεις. Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος να βγάλει κανά φράγκο. Οπότε ξανθό σε όσες πρέπει, και επειδή σχεδόν όλες είναι ξανθιές νικάει το μελαχρινό και ας έχει την μειοψηφία.

Βίσση ή Βανδή
(μαλάκες άντρες δείτε δουλειά και ηλεκτρονικό μπογιάντισμα που έχει πέσει στις μεγαλοκοπέλες στις επίσημες ιστοσελίδες).
Αν μπορούσα να απαλλάξω την μιζέρια του τόπου με κάποιον τρόπο θα αφαιρούσα τις φωνητικές χορδές και τα χαρακτηριστικά του προσώπου και από τις δύο αυτές τραγουδιάρες. Σταρ και αρχίδια σου λένε. Όλο τουπέ και μεγάλες κουβέντες είναι.
Να διαλέξω μια ; Οκ διαλέγω Βανδή γιατί η Βίσση έχει πει τα τελευταία χρόνια τραγούδια που υποτιμούν την νοημοσύνη και των χιμπατζήδων. "Αγάπη από νάιλον" και "Αγάπη είναι εσύ" (τι αγάπη είναι ΕΣΥ γαμώ την πουτάνα μου;;;). Και μας απέδειξε πως χωρίς τον Καρβέλα δεν μπορεί ούτε να ξυρίσει τα πόδια της. Και απέδειξε ο Καρβέλας πως μπορεί να κάνει τραγουδιστή τον Κατέλη τον Βας Βας και την Μαλάμω. Και πήγε στην Eurovision και τα έκανε σκατά. Η Βα νδή τουλάχιστόν δεν έχει πει τραγούδια τόσο για τον πούτσο
που να προκαλούν υδροκεφαλισμό σε κροταλίες.

4 σχόλια:

  1. Εννοείται σοκοφρέτα, εννοείται Πελομαραντόνα και εννοείται μελαχρινές.

    Υ.Γ. Είμαι πτώμα. Πάω για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να προσθέσω 2 διλήμματα που έχουν απασχολήσει και εμένα κατα καιρό και ίσως βρείτε οτι αφορούν και εσάς (άντρες κυρίως). Υπάρχουν και άλλα φυσικά, αλλά έπεται 2ο άρθρο και πιθανότατα τα έχεις σκεφτεί ήδη.

    Βυζά ή Κώλος;
    Πολλές φορές έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μια γκόμενα που διαθέτει τα κανόνια του Βυζαρόνε αλλά όχι τόσο καλό κωλαράκι, και σε μια άλλη που έχει πατούρα αλλά ανύπαρκτο στήθος. Σίγουρα, ο ποπός αποτελεί must και σαφώς η συναίνεση της κοπέλας στον περιοδικό σοδομισμό του, δίνει πολλά συν και ενδυναμώνει τον σεβασμό και την αγάπη σε μια σχέση. Απο την άλλη πιστεύω είμαι υπέρ του βυζιού μια που είναι κάτι που σαν άντρας δεν κατέχω. Κώλο χαϊδεύω και τον δικό μου που λέει ο λόγος. Ίσως είναι να φταίνε και τα φρουδικά κολλήματα που μας μένουν από τότε που ρουφάγαμε το γαλατάκι της μαμάς δε ξέρω. Ωστόσο νομίζω ότι βυζί > κώλου. Επίσης χωρίς ισπανικό το σεξ δεν έχει νόημα.

    Σινεμά ή DVD-Rip;
    Προσωπικά έχω βαρεθεί να σκάω τα 10ευρα για να βλέπω μαλακίες. Εννοείται οτι η μεγάλη οθόνη δίνει άλλη αίσθηση σε μια ταινία, αλλά αν είναι καμιά γλυκανάλατη πατάτα χωρίς εφέ να σε εντυπωσιάσουν οπτικά ή ακουστικά, τότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να τα σκάω. Ειδικά πλέον, που η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών είναι για το πέος. Άσε που στο σινεμά δεν μπορώ να δω ταινία με το βρακί μου, ούτε να καπνίσω, ούτε να πίνω κ το ξύδι μου. Οπότε μόνο όταν η ταινία έχει δράκους, διαστημόπλοια, 5 τρις εκρήξεις και μαγικά πυραυλάκια ψήνομαι να ξοδευτώ.

    Αυτά. περιμένω το sequel με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που συμφωνούμε Κάνθαρε...Καλή ξεκούραση

    Alza για το Βυζά ή κώλος ξεκίνησα να γράφω αλλά έγινα πολύ μα πολύ αισχρός και το έσβησα. Αλλά θα το επαναφέρω στο 2ο Παρτ γιατί μου έβαλες και άλλες ιδέες.
    Πλέον δεν αξίζει καμία ταινία το δεκάευρο γιατί και αυτές που έχουν εφέ είναι σάπιες πατάτες. Και δεν νοείτε ταινία χωρίς να φουντώσεις ένα πακέτο τσιγάρα, να βρίσεις την μάνα του σκηνοθέτη, να κάνεις rewind στις σκηνές που έχασες γιατί σκεφτόσουν το τελευταίο γαμήσι που έκανες και φυσικά την παύση για χέσιμο. Αυτά μόνο στο σπιτάκι σου επιτρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλό το δίλλημα του φίλου. Και βυζά και κώλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις