Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ενεργειακά Βραχιόλια

Τι μαλακία είναι αυτή που ανακάλυψαν πάλι οι φωστήρες. Βραχιόλια ενεργειακά τα οποία προσφέρουν λέει καλύτερη ισορροπία μεγαλύτερη δύναμη και ευλυγισία. Ναι, και μετά φοράς και το βρακί πάνω από το παντελόνι και γίνεσαι Σούπερμαν. Επίσης αυτά τα καταπληκτικά διαστημικά βραχιόλια επιταχύνουν το χρόνο ανάρρωσης, μειώνουν το στρες ενώ καταπολεμούν το τζετ λαγκ (τι στον πούτσο είναι αυτό;) και την πρωινή ναυτία. Οπότε ούτε γιατρό χρειάζεσαι σε περίπτωση που κοντεύεις να ψοφήσεις. Βάζεις το βραχιόλι και στα αρχίδια σου όλα. Είναι και ίαμα !!!



Οι παπαριές αυτές, που θα κόλλαγαν άνετα στο θέμα που είχα γράψει παλιότερα "Λόγος ύπαρξης = Στεγνό Κέρδος" κυκλοφορούν από διάφορες εταιρίες αλλά οι 2 αμερικάνικες (τυχαίο ;) Power Balance και EFX έχουν φάει τα περισσότερα λεφτά από τον αγαθοευκολόπιστο κοσμάκη. Μάλιστα και πολλοί διάσημοι έχουν δηλώσει πως τα βραχιόλια αυτά τους χαρίζουν περισσότερη δύναμη. Ουαου, σαν διαφήμιση μου μοιάζει. Και ποιοι είναι αυτοί, Σακίλ Ο Νιλ, Ρούμπενς Μπαρικέλο, Ντειβιντ Μπέκαμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και αφού το είπαν αυτοί που δεν έχουν λόγο να κάνουν διαφήμιση εεεεε τότε λοιπόν όντως αξίζουν τον κόπο να τα φορέσεις και να γίνεις υπεράνθρωπος.

Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα βραχιόλια ; Άκου να δεις μαλακία. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας παρεμβαίνουν στα κύτταρα του σώματος ισορροπώντας την ενεργειακή ροή τους. Βελονισμός και Κινέζοι είναι ενσωματωμένοι σε αυτό το βραχιόλι. Ακόμα και η ΝΑΣΑ εμπλέκεται στην κατασκευή τους. Είναι και ένα σωρό άλλα και βαριέμαι να τα γράψω γιατί είμαι 100% σίγουρος πως κανείς δεν θα καταλάβει τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής. Αρκετά με αυτά. Εκνευρίστηκα. Ήρθε ή ώρα.

Ρε τουρμπινόβλαχε Έλληνα, που υποκύπτεις σε κάθε αμερικάνικη μαλακία που σου πλασάρουν σαν προϊόν με υπερφυσικά αποτελέσματα, έχεις βάλει σε χρήση το μυαλό σου τα τελευταία 100 χρόνια (και λίγα λέω ); Είναι δυνατόν ένα καουτσουκένιο αρχίδι με ένα αυτοκόλλητο Panini ιλουστρασιόν στο κέντρο να προσφέρει όλα αυτά τα παραπάνω. Επειδή το δήλωσε ο Σακιλ Ο Νιλ ; Που αθλείται 30 χρόνια και έχει κονομήσει 90 τρισεκατομμύρια ευρώ και παρόλα αυτά θέλει να βγάλει άλλα τόσα; Επίσημη επιστημονική απόδειξη δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Γιατί απλά είναι μια απάτη καλά πλασαρισμένη. Και μην προσπαθείς με τρόπους ηλίθιους τραβώντας μου τα χέρια τους αγκώνες και τα αρχίδια να μου αποδείξεις πως η ισορροπία μου είναι διαφορετική όταν κρατάω αυτήν την παπαριά. Όλα στο μυαλό είναι πάρτε το χαμπάρι. Και επειδή είναι όλα εκεί κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Και στην τελική καλά κάνουν αφού εμείς είμαστε τόσο μπαμπουίνοι.

Δεν είχα σκοπό να γράψω για τα ενεργειακά βραχιόλια. Αλλά δυστυχώς κάποια ζώα που βρίσκονται στον στενό μου οικογενειακό και φιλικό κύκλο αγόρασαν αυτές τις παπαριές και δηλώνουν τις τελευταίες εβδομάδες πως ΝΑΙ έχουμε δει αποτελέσματα. Την κακή σας και την μαύρη σας μαλακοπίτουρες. Δεν μου δίνατε εμένα τα 40 ευρώ να σας τρίβω την πλάτη, τους αγκώνες, τα πόδια και τα κωλομάγουλα σε καθημερινή βάση να δείτε πως θα σας ισορροπούσα την ενεργειακή ροή της μαλακίας που σας δέρνει. Δηλώστε απλά πως είναι ένα πολύ όμορφο αξεσουάρ και σας αρέσει να το φοράτε. Σεβαστό. Δηλώστε πως το χέρι σας είναι πιο σταθερό όταν τον παίζεται. Και αυτό σεβαστό.

Εγώ πάντως από Τρίτη που ανοίγουν τα καταστήματα στην πόλη μου θα πάω να αγοράσω τα παπούτσια του Τζόρνταν (υπάρχουν ακόμα έτσι ;) για να πηδάω ψηλότερα και να καρφώνω στις μπασκέτες. Όντως τα air Jordan προσφέρουν τεράστια άλματα σε αυτόν που τα φοράει. Για αυτόν τον λόγο δεν βγήκαν άλλωστε ;

15 σχόλια:

  1. Μην είσαι αυστηρός. Κι εγώ έχω αγοράσει. Φοράω σε κάθε καρπό και αστράγαλο, αλλά από ότι μου είπανε δεν φτάνουν. Θα πάρω και ένα για τον λαιμό και ίσως και ένα για την μέση που θα το χρησιμοποιώ και σαν χούλα χουπ.

    Καλό χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα. Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Έτσι είναι αν δεν πιάσει καλά με το ένα, αγοράζεις περισσότερα μέχρι να γίνει η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γάμησέ τα. Πήρε και ο αδερφός μου και η γκόμενά του ένα τέτοιο και έχω φρικάρει. Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι το μικρόβιο της μαλακίας χτύπησε τόσο δυνατά και αμετάκλητα το ίδιο μου το σπίτι! Θρηνώ καθημερινά πλέον, καθώς άλλο είναι να κάνεις πλάκα κοροιδεύοντα κόσμο και άλλο να συμβαίνει στην οικογένειά σου. Τραγωδία. Θρηνώ και δεν θα κοροιδέψω αυτή τη φορά. Συλλυπητήρια σε όσους έχουν πάθει το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALZA.
    Ειλικρινά λυπάμαι που περνάς το ίδιο ακριβώς δράμα με εμένα. Σε καταλαβαίνω, σε νιώθω αντιλαμβάνομαι τον πόνο και την οργή σου. Εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και έγραψα και έκραξα. Ελπίζω να ελευθερωθείς και εσύ σύντομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι ο αδερφός του Alza.Εγώ και η 'γκόμενα' μου εχουμε πάρει το γαμάτο βραχιολάκι και σταρχίδια μου οτι και αν λέτε εσείς.Αφού εμείς είμαστε τα ζώα που ψωνίζουμε εσείς τι ειστε που μόνο κράζετε γνωρίζοντας τα πάντα.
    ΟΚ όλα στο μυαλό είναι...το εχετε ψαξει ομως πιθικανθρωποι να δείτε την δύναμη του ή απλά το αναφέρεται.Το μυαλό λειτούργεί με σύμβολα οπως λεει κ το παλικαρι στο αρθρο(το βραχιόλι συμβολικά δινει προστασία,οποτε ειτε το βραχιόλι ενεργεί είτε οχι απο την στιγμή που το μυαλό μου το κάνει να ενεργεί παιρνω το επιθυμιτό αποτέλεσμα)Μικρά μικρά βήματα στα τεράστια εμπόδια που μας προκαλούν ισως καταφέρουμε κάτι.Αφήστε τον κόσμο να εκφράζετε ελεύθερα ακομα και ας το κατακρίνετε(παντα σε λογικα πλαισια).Και μένα ο μαλάκας ο bro μου τον παίζει με γριές και σχολιόπαιδα...δεν του εχω πει ποτε τίποτα γιατι τον σέβομαι!!!
    Προσεχτε τα λόγια σας γιατι μένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφέ του Alza τα ίδια ακριβώς μου λέει και εμένα ο αδερφός μου που το φοράει. Αφήνουμε τον κόσμο να εκφράζετε ελεύθερα, δεν του έκοψα την καλημέρα όταν το φόρεσε. Απλά όταν έρχεται και προσπαθεί να μου εξηγήσει την μαγική ιδιότητα της αυτής αμερικανιάς κλεψιμαίικης μούφας αγανακτώ και εκφράζομαι ελεύθερα. Και εσύ και ο αδερφός μου που με κατακρίνετε επειδή κράζω στην ουσία δεν με αφήνετε να εκφραστώ. Οπότε όλα καλά. Σας σέβομαι και τους δύο εξίσου.
    Εγώ νόμιζα ότι τον έπαιζε με GGG και τέτοια ; Εξελίχθηκε μάλλον.
    Τώρα τα λόγια μου και να μείνουν θα έχω πρόβλημα αν γίνω celebrity ή πολιτικός. Δεν παίζει τίποτα από τα δύο. Οπότε όπως λέει και ο Alza ΣΤΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.

    Χάρηκα πολύ για την γνωριμία αδερφέ του Alza. Γαμώ τα τυπάκια ο brother σου. Τον πάω με χίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ισχυρίζομαι οτι εχει μαγικές ιδιότητες το βραχιόλι και το κάθε βραχιόλι.Απλά ψάχνω πράγματα που θα με κάνουν να νιώσω καλύτερα.Ξερεις την παριμοία του λαού 'ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του κρατιέτε'?κατι τέτοιο.Τουλάχιστον ξέρω οτι είμαι πνιγμένος απο το σύστημα.εσυ το ξέρεις?και τι κανεις γιαυτό?
    Τα λόγια δεν αφορού πολιτικούς και celebrity αλλα όλους μας!Ουδε κρυπτον κάτω απο τον ήλιο!!Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.Και κατι τελευτέο..τον αδερφό μου απο το νετ τον γνώρισες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέσπα μέσα σε άκρες κάνουμε περισσότερο χιούμορ σε αυτά τα μπλοκ. Βγάζουμε και κάποια απωθημένα. εκτονωνόμαστε κτλ. Και ναι το ξέσπασμα αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Αυτό κάνω όταν με πνίγει το σύστημα και όχι μόνο. Δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα της μετρητής. Σκυλιά που γαυγίζουν δεν δαγκώνουν. Τον αδερφό σου ναι ιντερνετικά και μόνο τον γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου,μιλησες ειληκρινά και σε κατάλαβα. Σεβομαι την αποψη σου και έχεις δίκιο στο οτι μερικές φορές(τις πιο πολλές)τα πράγματα τα παίρνουμε πιο σοβαρά.Ισως επειδή είμαστε και η μεταβατική γενιά.
    Να εισαι παντα καλά και χαιρετήσματα στον δικό σου bro :)
    Jannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΧΩΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΑΚΩΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΧΕΖΟΜΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΘ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΚΑΟΤΣΟΥΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΡΟΝΟΝΤΑΙ(ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ...ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε μπράβο σου. Είσαι η απόδειξη στο θέμα μου για το πόσο μαλακίες είναι αυτά που λέω. Τα παίρνω πίσω όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι' αυτό μου πάνε όλα σκατά ρε που.... μου!?!@%!# Εγώ τώρα το ανακάλυψα το βραχιόλι-θαύμα!! Τελευταία τα μαθαίνω!!

    Υ.Γ. - Αδερφέ του ALZA, είμαι η υπέρτατη πολέμιος της ελευθερίας του λόγου... Όμως μετά από αυτό (... "Τουλάχιστον ξέρω οτι είμαι πνιγμένος απο το σύστημα.εσυ το ξέρεις? και τι κανεις γιαυτό?"), εσύ κατέληξες ότι το βραχιόλι θα σε σώσει????

    Θα συμπληρώσω το γνωστό... "ό,τι κάνεις θα βρεις"! Ο φίλος Πέρης δεν κράζει τυχαία... Κάτι ξέρει το παλικάρι! Έλεος σ'αυτή τη χώρα... θα φαγωθούμε μεταξύ μας και οι άλλοι θα χαίρονται τις of-shore τους!! (Και τι σχέση έχουν τα σεξουαλικά βίτσια του αδερφού σου με το θέμα μας???? Μια χαρά παιδί είναι κι αυτός! Και μεταβατική γενιά σε τι??? ΘΕΜΟΥ!)
    Θα ακούσω τη συμβουλή του Πέρη. Πάω στο μπλογκάκι μου, που είναι όλα γελοία και χαρούμενα, γιατί πολύ σοβαρά το πήρα το θέμα!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλάκα Έλληνα, δεν μπορείς να αρμέξεις μια γίδα θες και καλή ενέργεια γαμώ το τυρί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις