Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ότι να ναι

Η φιλία είναι έρωτας χωρίς σεξ.
Αναφέρομαι σε φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι μια φιλία μεταξύ 2 αντρών. Μεταξύ 2 γυναικών ίσως. Αλλά μεταξύ αντρών που να γαμηθεί ο ίδιος ο Δίας ΠΟΤΕ. Η φιλία μεταξύ αντρών είναι απλώς φιλία. Είναι ξάστερη και απλή. Δεν μπορώ να φανταστώ δηλαδή να αντικρίζω το τριχωτό στέρνο του κολλητού μου και να νιώθω κάτι σεξουαλικό επειδή απλώς τον αγαπάω και τον εκτιμάω σαν φίλο. Εκτός και αν μου αρέσει να τραγουδάω τραγούδια της Βίσση με ψηλοτάκουνα και χρυσόσκονη στα βλέφαρα στην Πλατεία Συντάγματος. Αντιθέτως αν δω την στριγκάρα μιας φίλης μου να πετάγεται παρέα με ένα μέρος κωλομάγουλου δεν μπορώ να πω πως θα περάσει στο ντούκου. Κάτι θα διογκωθεί μέσα μου. Κάτι θα νιώσει το γεννητικό μου σύστημα. Είναι φυσιολογικό. Έλξη προς το γυναικείο φύλο λέγεται.
Ακούω μαλακίες κατά καιρούς για τύπους που έχουν κολλητές φίλες χρόνια και πως δεν τρέχει τίποτα.

"- Εεεε ντάξη μωρέ με την Καλλιρρόη είμαστε πολύ οκέι. Νιώθω σαν να είναι άντρας μαζί της. Κλάνω, βρίζω, ρεύομαι μπροστά της και συζητάμε για τα πάντα."

Οκ μαλάκα με έπεισες.

Αν σου σκάσει με μια μπίρα στο χέρι και τις βυζάρες της στο χύμα και κάτσει δίπλα σου να δείτε τον Μέσι και τον Ρονάλντο στο Ισπανικό ντέρμπι μην γυρίσεις να κοιτάξεις τα βυζιά της όπως το ίδιο θα έκανες και στον άντρα κολλητό σου. Το θέμα είναι απλώς πως γουστάρουμε να μυρίζουμε και λίγο μουνί όταν χρειάζεται. Δεν είναι απαραίτητο πως θέλουμε όλοι να κάνουμε σεξ με όσες φίλες μας ανέχονται, αλλά το σίγουρο είναι πως σε κάποιες στιγμές της εξευτελιστικής μας αδυναμίας το μυαλό μας πάει στο να σας βάλουμε κάτω και να σας αλλάξουμε τα φώτα. Για αυτό τον λόγο είμαστε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
Μην κρυφογελάτε κορίτσια που κράζω το φύλο μου. Έχει και συνέχεια.
Και δυστυχώς το ότι σας σκεφτόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο όχι μόνο το γνωρίζετε αλλά σας αρέσει κιόλας. Και δεν είναι λίγες οι φορές που το προκαλείτε, ασυναίσθητα. Και εδώ έρχεται η γυναικεία ΠΟΥΤΑΝΙΑ. (με την καλή έννοια πάντα, αν υπάρχει). Οπότε έχω την εντύπωση πως όταν μπλέκονται αυτά τα πράγματα χάνεται η πραγματική φιλία καθώς εισχωρεί στην σχέση το ερωτικό στοιχείο. Κάντε ένα τεστ κορίτσια και θα με θυμηθείτε.

Γαμώτο. Ξέχασα τι ήθελα να γράψω αρχικά......Αααααα ναι θυμήθηκα.

Ως ένας απλός χρήστης της διαδικτυακής μανίας που λέγετε Facebook παρατήρησα κάποιες διαφορές στους σχολιασμούς των φωτογραφιών μεταξύ αντρών και γυναικών. Θα μου πείτε σιγά την ανακάλυψη ρε γιδογάμη, αλλά εγώ στα παπάρια μου συνεχίζω. Ας πούμε λοιπόν πως κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία του και είναι κάπως έτσι :


Τα σχόλια που θα εισπράξει κάτω από αυτήν την φωτογραφία από τους καλούς άντρες φίλους του θα είναι κάπως έτσι:

- Τι μάτια είναι αυτά ρε ρεμάλι ;
- Σαν σκακιέρα είσαι !
- Χαχαχαχαχαχαχα ρε τον μαλάκα !
- Φτου σου μαλάκα !
- Σαν πούστης είσαι !
- Είσαι πούστης !
- Είσαι πούστης ;
- Κατέβασε την γιατί προσβάλεις το αντρικό φύλο
- Που τον πάτε ρεεεεεεεεεε !
- Γαμημένε πήγες τελικά και δεν μου είπες και εμένα να έρθω.
- Γάμησες ρε ;
- Τράβα γαμήσου

Αν τώρα ανεβάσει κάποια μια φωτογραφία και είναι κάπως έτσι:

Τα σχόλια από τις αγαπημένες φίλες θα είναι κάπως έτσι :

- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι πανέμορφη
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Πωπω μαναράκι μου είσαι απίστευτη. Τρομερή φωτογραφία. Φιλακιάαααααα
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Κοίτα πως σε κοιτάει ο άλλος στο βάθος. Ουουουουου. Τέλεια φώτο.
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Καλλιτεχνική η πόζα αγάπη μου τρελαίνομαι. Φιλακιάααααααααααααααα
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Τι πίνεις και δεν μας δίνεις να γίνουμε και εμείς έτσι πανέμορφες. Φιλακιάααααα
- Είσαι θεά
- Ουάου κουκλάρα
- Είσαι θεά
- Τι τέλεια φωτογραφία !
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Ζηλεύωωωωωωωωωωω. Θέλω και εγώωωωωωωωωωω
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά
- Είσαι θεά

Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 σχόλια:

  1. XAXAXAXAXA.....POSO DIKIO EXEIS RE SEIRA .....POSO POLU DIKIO....EXW NA PROSTHESW PWS APO PROSWPIKES EMPIREIES MOU...KAI APO "FILES" POU EXW GNWRISEI...OI PERISSOTERES EIXAN KAPOIA SEXUALIKI EMEPIRIA ME TIN KOLLITI TOUS...APO ENA APLO PETAXTO FILAKI STO STOMA MEXRI STRAPON FASI ME MAVROUS DONITES,XASTOUKIA KAI FTUSIMO ME ROXALES STO STOMA!!!OMWS TO PALAMARI SUNEXIZOUN KAI TO AGAPANE KAI EINAI IKANES ESKIEMENA TIS PERISSOTERES FORES NA PROKALESOUN TON "KOLLITO TOUS" GIA NA GINEI AFTOS PURKAVLOS KAI NA AKOUSEI META TIN THEIKI ATAKA "MWRE...THA XALASOUME TIN FILIA MAS"KAI AFOU DEN THELEIS NA XALASOUME TIN FILIA MAS MWRI ARXIERATIKI POUTANARA GIATI MOU DEIXNEIS TI SULLOGI SOU APO TA PROSTUXA KORDONIA ME TIS KARDOULES POU KOSMOUN TIN UPEROXI KOLOGRAMMI SOU,,,KAI GIATI OPOTE ERXOMAI SPITI SOU GIA KAFE FRONTIZEIS PANATA NA MIN FORAS SOUTIEN KAI OI ROGES SOU NA EINAI SAN TI MUTI TOU PINOKIO....???? GIATI PREPEI NA SIZITAS MAZI MOU GIA TO TI SXEDIO THA KANEIS STO MOUNI SOU SIMERA KAI AN MOU ARESEI EMENA NA EINAI KARAFLO ENA MOUNI 'H NA EXEI TRIGWNAKI,GRAMMOULA KLP KLP???KAI GIATI NA MOU PIASEIS "KATALATHOS" TO PAPARI META KAI NA DIAPISTWSEIS PWS EIMAI KAVLWMENOS....KAI NA ANAFWNISEIS...."IIIIIIIIIIII...DEN NTREPESAI???"
    TI NA PW....GUNAIKES!!!!
    SUNEXISE TIN KALI DOULEIA SEIRA...EXEIS APOKTISEI POLLOUS FAN EDW STON PEIRAIA!!!!!! PANAGIWTIS VRAHALIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο εμενα μου αφηνουν οι φιλες μου σχολια τυπου
    "ε εισαι αλλήθωρη"

    "ε μαλακα πως εισαι ετσι;"

    "και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν εχεις γκομενο"

    "ακομα γελαω με την φατσα σου" ?

    θα μου επιτρεψεις ως κοπελα που εχει φιλες γυναικες να κρατησω την διαφορετικη μου αποψη ε; (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peri είσαι σωστός φίλε, ως προς, το οτι αυτά τα πράγματα που λες, ισχύουν. Ωστόσο το σεξουαλικό ένστικτο των 2 φύλων εγώ δεν θα το χαρακτήριζα ούτε γουρουνιά, ούτε πουτανιά.

    Η κοινωνία μας καλώς ή κακώς έχει φροντίσει να μαζέψει τα ταμπού της (ειδικά απέναντι στις γυναίκες) σε κατηγορίες και να τους βάλει ονόματα. Η γυναίκα είναι φυσικό να προκαλεί και ο άντρας φυσικό να θέλει, όπως γίνεται σε όλο το ζωικό βασίλειο. Το ερωτικό παιχνίδι βασίζεται σε νόμους της φύσης και δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο στην επιθυμία ενός άντρα ή μιας γυναίκας ώστε να τους πούμε γουρούνι ή πουτάνα.

    Αντρες!Σκέφτείτε και τις πρακτικές προεκτάσεις του να κατηγορείς για πουτανιά τις γκόμενες. Από τη μια αν κάνουν τρελίτσες τις λέμε πουτάνες, απο την άλλη θέλουμε να μας κάτσουν όλες και τις λέμε ψιλομύτες που διστάζουν να το κάνουν. Αντιφατικό δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kanthare να σαι καλά και καλό ΣΚ.

    Βραχαλάκο το ξέρω ότι τα περνάς αυτά. Τα θυμάμαι που μου τα έλεγες και έμενα με το στόμα ανοιχτό όπως η κωλοτρυπίδα της Latex Angel (google it). Κουράγιο φίλε. Η ψωλή σου είναι το όπλο σου. Χαιρετίσματα στον Πειραιά !!!

    Μαρούλι είμαι σίγουρος πως δεν συμβαίνει σε όλους αυτό που ανέφερα. Αλλά η πλειοψηφία στους σχολιασμούς είναι κάπως έτσι. Να χαίρεσαι που οι φίλες σου λένε αυτό που σκέφτονται. Και κάθε γνώμη είναι σεβαστή σε αυτό το μπλοκ. Αρκεί να μην είναι ανώνυμη :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    Alza ο χαρακτηρισμός που έκανα για γουρουνιά και πουτανιά ήταν περισσότερο ειρωνικός αν με πιάνεις. Συμφωνώ πως για όλα παίζει ρόλο το ένστικτο και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αλλά αυτό που αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο σχετικά με τους άντρες και τις κατηγορίες μας προς τις γυναίκες συμβαίνει και από αυτές προς εμάς. Είμαστε καλά παιδιά μας κατηγορούν πως δεν είμαστε brutal και αλητρόνια ώστε να αισθανθούν την βαρβαρότητα του φύλου μας. Είμαστε αλητρόνια και τις γράφουμε στην πούτσα μας κατηγορούν πως θα έπρεπε να προσέξουμε τους τρόπους μας γιατί τα γαμάμε όλα. Και κάπου εκεί και από τις δύο πλευρές πιστεύω πως κολλάει το ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ μαζί σου Peri, ωστόσο ανεξάρτητα απο το τι μας φωνάζουν, πρέπει να ομολογήσεις οτι το 'γουρούνι' δεν είναι το ίδιο 'βαρύ' με το 'πουτάνα'.
    Αλλά περά απο αυτό, το οτι οι γυναίκες λένε μία έτσι και μία αλλιώς, δεν θα έπρεπε να σε εκπλήσει. Η γυναίκα είναι φτιαγμένη έτσι ωστε να μην καταλαβαίνεις τι σκέφτεται. Αν μπορούσες να καταλάβεις μια γυναίκα, τότε μάλλον θα ήταν άντρας με κομένο καρότο....
    Την γυναίκα δεν χρειάζεται να την καταλάβεις, χρειάζεται να της δώσεις αυτό που θέλει. Και μεταξύ μας, και όσο και αν το αρνηθούνε οι ίδιες, αυτό που βασικά θέλουν οι γυναίκες είναι ένα καλό, σκληρό, ρομαντικό, πρόστυχο, εγκεφαλικό, τρυφερό, γεμάτο ξύλο και χαστούκια ΓΑΜΗΣΙ. Δώστους αυτό, και όλες ηρεμούνε, φίλες και μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τελευταίο έγγραψε. Όντως ρε φίλε έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις