Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Συμβουλές για σεξ και σχέσεις

Ο αντισεξουαλικός θείος Πέρης απαντά στις δικές σου απορίες για το σεξ και τις σχέσεις. Και μην ξεχνάς, έχει μια απάντηση για τα περισσότερα....


Αγαπητέ αντισεξουαλικέ Πέρη


Είμαι 19 χρονών και διατηρώ σχέση με έναν 68χρονο καλοδιατηρημένο κύριο. Μου έχει πει πως με αγαπάει και πως θέλει να με κάνει ευτυχισμένη. Με αγαπάει τόσο πολύ που θέλει συνεχώς να κάνουμε έρωτα και να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα. Απλώς δεν θέλει να κυκλοφορούμε μαζί έξω. Πιστεύεις πως πρέπει να συνεχίσω αυτή την σχέση ; Έχει πολλά να μου προσφέρει έτσι ;
Κατερινάκι από Γαλάτσι

Εννοείτε καλή μου κοπέλα. Συνέχισε μαζί του και ακολούθησε τον σε ότι και να σου ζητήσει. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο και να κάνετε και ένα παιδί. Πως σου φαίνεται ; ΗΛΙΘΙΑ !

Γειά σου Πέρη. Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι 25 χρονών. Καταρχήν σου δηλώνω πως είμαι στρέιτ. Νομίζεις πως είναι πρόβλημα που μου αρέσει η κοπέλα μου να μου κάνει έρωτα με δονητές και να με χτυπάει χαστούκια στον πισινό ; Έχουμε δοκιμάσει να βάλουμε και τρίτο άτομο στο κρεβάτι μας αλλά τσακωθήκαμε γιατί ο τυπάς προτιμούσε να καβαλάει εμένα παρά το κορίτσι μου. Επίσης μου αρέσει να φοράω τα εσώρουχα της κοπέλας μου και να τα επιδεικνύω στους φίλους μου. Φυσιολογικά είναι αυτά για έναν άντρα ψαγμένο στα σεξουαλικά ε ;
Βαγγέλης Δραπετσώνα

Καταρχήν άσε τις δηλώσεις και πήγαινε στα Medi Prinou για να ξεκινήσεις από τα βασικά. Αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ βάλε και καμιά μασκούλα να τσιτωθεί το δερματάκι. Όταν λες κοπέλα σου εννοείς κοπέλα με βυζιά και αιδοίο ε ; Female κανονικό ε ; Απορώ τι της βρίσκεις και είσαι ακόμα μαζί της. Φυσιολογικό είναι το όνομα σου και η ηλικία σου.

Γεια σου φίλε Πέρη. Είμαι 22 χρονών και διατηρώ σοβαρή σχέση με μια κοπέλα 24 χρονών. Τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές φορές που γυρνάω στο σπίτι που συγκατοικούμε βάζει τα κλειδιά πίσω από την πόρτα και μου λέει να πάω μια βόλτα και να γυρίσω σε κανά μισάωρο. Πιστεύεις πως διακατέχεται από αισθήμα φοβίας και εγκλεισμού ;
Τούλης από Κερατόκαστρο

Όχι μεγάλε μια χαρά όλα. Απλώς πάρε πολλά Camel βερνίκια και προχώρα εις έγγαμων βίων.

Ξέχασε την επέτειο μας. Να τον χωρίσω ;
Αφροδίτη από Πέραμα

Γάμησε του τα πρέκια. Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να αναπνέει. Σούβλισε τον, βγάλτου τα ματοτσίνορα τα νύχια και τα δόντια, ρίχτου καυτό λάδι στο σβέρκο, κάνε του τομές με ξυράφι στην πλάτη και χύσε αλατόνερο με οινόπνευμα. Δεν θα την ξεχάσει ποτέ πάλι.

Με λένε Λούση και είμαι ερωτευμένη με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τι να κάνω ;

Κουράγιο και υπομονή.

Αγαπητέ Πέρη με λέμε Άννα και είμαι 35 χρονών. Διάβασα στο ζώδιο μου πρόσφατα πως η σχέση μου θα περάσει από χίλια μύρια κύματα και πως θα έχει άσχημο τέλος. Νομίζω πως έχω αντιληφθεί και εγώ πως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Ήρθε και η πρόβλεψη του ζωδίου μου και πλέον είμαι σίγουρη πως πρέπει να χωρίσω. Συμφωνείς ;

Αγαπητή μαλακισμένη Άννα όλες αυτές οι μαλακίες που διάβασες στον ζώδιο σου είμαι σίγουρος 100% πως έχουν βάση σε καθυστερημένα μυαλά. Οπότε ΝΑΙ χώρισε μωρή πατσαβούρα τον γκόμενο σου όσο έχεις καιρό γιατί πλησιάζει το καλοκαίρι και πρέπει να βρει ο τυπάκος άλλη γκομενίτσα. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις σε καθημερινή βάση το ζώδιο σου και αφού τελειώνεις με την ανάγνωση δοκίμασε να περάσεις ένα κατσαβίδι από την μια πλευρά του αφτιού σου στην άλλη.








23 σχόλια:

  1. περι-νιο αλλαξε θεματικο προσανατολισμο το μπλογκ σε σχεσοσεξοσυμβουλες?

    Αν ναι θα ηθελα να απαντησεις και σε 1-2 ερωτησεις μου.:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πάντα όλα κάνω σε αυτό το μπλοκ. Στείλε και θα σου απαντήσω με σεβασμό. Αλλά πρόσεξε τι θα ρωτήσεις έτσι ; Μακριά από τα παραπάνω παραδείγματα γιατί δεν θα μπορέσω να σεβαστώ τίποτα. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περινιο η ερωτηση μου κυμαινεται στα ιδια επιπεδα βλακειας με τις αποπανω. Θα την κανω ομως γιατι με ενδιαφερει η ανδρική/σοφή σου γνωμη.

    (η ερωτηση που λεγαμε)

    Ειμαι 1.50, 170μισο κιλα ,με ακμη και κρεατοελιες, χωρις ιχνος στυλ και αυτοπεποιθησης, με βαρια κρητικη προφορα και ελαφρια τριχοφυια που καλυπτει ολο μου το σωμα .Πιστευεις οτι θα μπορεσω να γινω μοντελο παρα το οτι δεν ξερω να περπαταω πανω σε ψιλοτακουνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βέβαια μπορείς να γίνεις μοντέλο αγαπητή μου. Έχω ακούσει πως ψάχνουν μοντέλα για οδοστρωτήρες και πρέσες παλιών αυτοκινήτων. Επίσης μπορείς να αντικαθιστάς τους γορίλες όταν έχουν ρεπό στους ζωολογικούς κήπους. Όσο για τα ψηλοτάκουνα μην νοιάζεσαι. Ούτως ή άλλος δεν νομίζω να φόραγες ποτέ παπούτσια. Είναι και πιο σέξι το ξυπόλυτο....Τςςςςςςςςς !!!!
    Καλή πορεία στο cat walk με τα εντόσθια της γάτας κάτω από το φοβερό σου περπάτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Πέρη,
    κοντεύω να κάνω μπράτσο από τη βαριά χειρωνακτική εργασία, η μούρη μου είναι σαν τους Ελληνικούς δρόμους από τα σπυριά, το ιστορικό στον browser μου είναι πιο απαγορευμένη ζώνη και από τα ναρκοπέδια του Αφγανιστάν κι όμως δε λέω τόσες μαλακίες όσο εσύ. Μήπως να το κοιτάξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κάνω μια προσπάθεια αν και δεν σου εγγυούμαι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, η απάντηση στο Μαρούλι είναι για Oscar!!!

    Ακολουθεί ηλιθια ερώτηση από ηλίθια γκόμενα. Απάντησε την εσύ που έχεις πείρα στη γυναικεία ψυχοσύνθεση.

    "Τον Κώστα τον αγαπώ πολύ, αλλά τώρα τελευταία με δέρνει. Και δεν μιλάω για τα μπουκέτα και τα χαστούκια που μου έριχνε παλιά. Τώρα μου ρίχνει και κλωτσιές και κουτουλιές...Τι να κάνω; Ξέρω οτι κατά βάθος με αγαπάει και αυτός, και ότι με κάνει ντουλάπα στο ξύλο από ενδιαφέρον. Μήπως αντιδρώ υπερβολικά όταν σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιος άλλος να μη με έδερνε τόσο; Τι προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ο Κώστας σε αγαπάει. Και για αυτό τον λόγο σε (α)γαμ(π)άει στο ξύλο. Φαίνεται μέσα από την εξέλιξη της σχέσης σας. Από μπουκέτα και χαστούκια φτάσατε πλέον στα κλωτσοκουτουλίδια. Πραγματικά μην κάνεις τίποτα και άραξε μέχρι να μην σου μείνει κόκαλο. Όταν στα σπάσει όλα να του πεις "Κώστα δεν έχω άλλα κόκαλα να μου σπάσεις, κάτι πρέπει να κάνουμε ;" Η πιο εφικτή λύση είναι να του δανείσεις μάνα, αδερφή φίλη μέχρι να θρέψουν πάλι τα κόκαλα σου ώστε να ασχολήται με αυτήν. Όταν γίνεις καλά θα είσαι έτοιμη να τον παντρευτείς και να κάνεις παιδιά μαζί του.

    Και ναι οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές. Σταμάτα τώρα να σκέφτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλζα αυτο ελπιζω να ειναι κατασκευασμα της φαντασιας σου!

    Περινιο σε ευχαριστω για τις ελπιδες που μου εδωσες! ισως αν γινω μοντελο να μπορεσω να βρω και γκομενο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρούλι ναι κατασκεύασμα της φαντασίας μου είναι, αλλά έχω ακούσει και σε σπάνια περίπτωση έχω μιλήσει κιόλας, με γυναίκα που τη βαράνε και που δεν φεύγει γιατί τον αγαπάει λεει. Ε είναι να μην την κοροιδέψεις ή δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρα από την πλάκα είναι τραγικό αυτό να συμβαίνει. Και αν η γυναίκα μένει με τέτοιο άτομο φέρει το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για ότι ακολουθήσει. Δεν το χωράει το μυαλό μου να αγαπάς έναν άνθρωπο που σε σπάει στο ξύλο. Είναι ανωμαλία ρε αδερφέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΜΑΛΙΑ ο μαζοχισμός? Ε, οχι! Ναι ρε φίλε εγώ γουστάρω να μου ρίχνουν κεριά στο στήθος, να μου βάζουν πάγο στις μασχάλες και να μου λυμάρουν τα νύχια με αλυσοπρίονο. κακό ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Perinio, μήπως να κάνεις καμιά στήλη; Άντε ανθοστήλη δεν πειράζει. Πολύ μου άρεσαν οι συμβουλές σου. Έβαλες το μαχαίρι στο κόκκαλο, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χαρά ρίναι και ο μαζοχισμός GreekCthulhu. Αρκέι να τον αντέχεις.

    Vampiria καλά θα ήταν αλλά πίστεψε με θα χάσω το μυαλό μου. Το χω που το χω λίγο μην εκλείψει και αυτό. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητε Πέρη είμαι 18 χρονών κ εχω AIDS παρόλα αυτά αυτό δεν με εχει αποτρέψει απο το να κάνω ελεύθερο sex με όποιον δω μπροστά μου.. οι γιατροί είπαν οτι μου μένουν 4 χρόνια ζωής το προβλημά μου είναι οτι δεν μου φτάνουν για να κάνω τρίο παρτούζα όργιο να πάρω ναρκωτικα κ 2 μαύρους μαζί τι μου προτείνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες μου.
    1) Αγόρασε μια σύριγγα.
    2) Βγάλτην από την ζελατίνα
    3) Τοποθέτησε την βελόνα στο στόμιο της σύριγγας.
    4) Τράβηξε το έμβολο ώστε να γεμίσει αέρα η σύριγγα.
    5) Τρύπησε με την σύριγγα μια φλέβα στο χέρι σου και σπρώξε τον αέρα να περάσει στο αίμα σου.
    6) Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ωραιος φιλε!ειδικα η απαντηση στην αφροδιτη απο περαμα ηταν ολο το χρημα.Keep up the good work.Το κωλοζωο σε χαιρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Πέρι,
    Διατηρώ υγιής σχέση με μια κοπέλα εδώ και 3 χρόνια. Είμαστε αγαπημένοι και θα το πάμε για σοβαρά. Πρόσφατα απόφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να γνωρίσω τους γονείς της, σε ένα χωριό της Πελοπονήσσου. Το θέμα είναι το εξής: Έχουνε φάρμα με πρόβατα.
    Με το που την είδα κόλλησα. Είχε την ποιο άσπρη και αφράτη προβιά που έχω δει ποτέ μου, ενώ το "μπεεε" της είναι απλά μαγευτικό. Πέρασαμε μαζι δυο νύχτες κρυφού πάθους, μα από τότε τη σκέφτομαι συνέχεια. Αξίζει να θυσιάσω μια σταθερή σχέση, για τη γοητεία και το ανεπανάληπτο σεξ της γλυκιάς μου προβατίνας?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Leontari τις καλησπέρες μου και σε εσένα.


    Αγαπητέ φίλε κτηνοβάτη.
    Για μένα μην χάσεις ούτε την μεν ούτε την δε. Παντρέψου την ξενέρωτη κοπέλα σου και ζήτα της να μείνετε μόνιμα στο χωριό. Παράλληλα μπορείς να διατηρείς κρυφό δεσμό με την προβατίνα. Είμαι σίγουρος πως δεν θα το πει πουθενά ότι ασελγείς στο κορμάκι της. Σκέψου το και σαν λύση όταν η γυναίκα σου έχει πονοκέφαλο. Πρόσεξε όμως μην παρασυρθείς από τα υπόλοιπα ζωντανά στο χωρίο. Ξέρω οι προκλήσεις θα είναι πολλές και καταλαβαίνω κτηνοβάτης είσαι αλλά μην το παρακάνεις με κότες, γαϊδούρια, πάπιες, κατσίκες, αρουραίους κτλ.
    Και καλά στέφανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζουλια Αλεξανδρατου που βαριεται να κανει log in31 Μαρτίου 2011 στις 4:14 μ.μ.

    Περινιο, το προβλημα μου ειναι το εξης: Ο προαγω-ε παραγωγος μου, μου προτεινε στην επομενη ταινια μου να προταγωνιστω εγω, μια ομαδα μπασκετ και 7 αγγουρια.Τα λεφτα ειναι καλα βεβαια αλλα εχω αναστολες..

    Πες μου Περινιο, αν το κανω λες να με κακοχαρακτηρισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλη μου τιμή Τζούλια να ζητάς την συμβουλή μου.
    Πιστεύω πως πρέπει να πρωταγωνιστήσεις στην συγκεκριμένη ταινία ειδικά αν έχουμε 2 ομάδες στο Final Four της Βαρκελώνης. Αν πάλι περάσει 1 ή καμία ομάδα κάντο για την Ελλάδα ρε γαμώτο.
    Μην σε πιάνουν αναστολές ρε βούρλο, δεν είναι κακό να γαμιέσαι με ομάδες. Δεν θα είσαι η πρώτη (στην Ελλάδα μπορεί) ούτε και η τελευταία.
    Τα μόνα που μπορούν να σε κακοχαρακτηρίσουν είναι τα αγγούρια αν σπάσουν μέσα σου. Δείξε προσοχή σε αυτό. Και αυτή την φορά δώσε κώλο ρε Τζούλια....Αμάν πια. Θα σε προλάβει η Ντούβλη και άντε πιάστην μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις