Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Clopy Paste με την βούλα

Με οδηγό το ανεπανάληπτο "ΘΑΝΑΤΟΣ" του Mikeius ως πηγή έμπνευσης, θα προσπαθήσω πάνω σε αυτές τις κατηγορίες να προσθέσω και εγώ μερικά θανατοχάρτια κατά την ταπεινή και χριστιανική μου άποψη. Κατηγορείστε με και για clopy-paste, αν και δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Δείτε το σαν ένα τεράστιο σχόλιο συμπλήρωσης στο faeenamalaka από έναν φανατικό υποστηρικτή της κουλτουριάρικης μισανθρωπιάς του Mikieus. Από την περίοδο που έγινε αρκετά γνωστό το συγκεκριμένο μπλοκ στην μπλοκόσφαιρα του ίντερνετ αρκετοί ακολούθησαν το συγκεκριμένο μοτίβο στα άρθρα τους. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Πως βγήκε πρώτο το Fame Story και ακολούθησε μετά το Super Idol ; Τραγικό το παράδειγμα αλλά αυτό μου ήρθε. Υπάρχουν και άλλοι που τα καταφέρνουν το ίδιο καλά και έχουν βλέψεις για σπουδαία καριέρα. Θα τους αναφέρω εν καιρώ γιατί το αξίζουν. Όχι πως το δικό μου μπλοκ διαθέτει μεγάλη επισκεψιμότητα και θα κάνω την τιμή σε κάποιον να τον διαφημίσω ώστε να μου χρωστάει τσιμπούκι χωρίς καπότα. Απλώς το καλό πρέπει πάντα να λέγεται και να επευφημείται αφιλοκερδώς.

Έχουμε και λέμε :

Σε όσους είναι άνω των 12 και πιστεύουν στα ζώδια. Δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου να έχεις τελειώσει το δημοτικό και να πιστεύεις πως ο χαρακτήρας σου είναι βασισμένος στις ημέρες που θα βγάλει βυζιά ο Ερμής με φόντο τον Άρη. Σε όσους πιστεύουν δεν πρέπει να τους χορηγείτε βιβλιάριο υγείας. Να πάνε στην Λίτσα Πατέρα να τους γράψει μαντζούνια και ελιξίρια φυσικής κατάστασης.

Στους πιτσιρικάδες που τους τρέχει η μύξα κιτρινοπράσινη και έχουν την τάση να την ρουφάνε και να την ξαναρουφάνε μπας και την απορροφήσει ο εγκέφαλος. Και εγώ πιτσιρίκι υπήρξα αλλά να σκουπίζω τις μύξες μου με χαρτομάντηλο και τον κώλο μου με κωλόχαρτο το έμαθα προτού πάω σχολείο.

Σε όσους δεν έχουν λεφτά να πάρουν τυρόπιτα και τσιγάρα και παρόλα αυτά έχουν αμάξι που στο δευτερόλεπτο καίει βενζίνη περισσότερο από όσο στοιχίζουν τα παραπάνω επί τρία. Δεν είναι μαγκιά αυτό είναι εξευτελισμός.

Σε όσους δεν απενεργοποιούν τον ήχο πλήκτρων από τα γαμωκινητά τους. Δεν είναι Game Boy μεγάλε. Είναι τηλέφωνο και είναι σπαστικό το κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ κλουκ κλικ κλικ κλουκ ringtone. Για το βούτυρο το θεωρώ φυσιολογικό που δεν βγάζουν το χρυσόχαρτο. Εδώ δεν το βγάζουν από την Nivea.

Στους Κινέζους που τρώνε γατιά, σκυλιά, ακρίδες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, πεταλούδες, σκαθάρια, φίδια. σαρανταποδαρούσες και αυγά βρασμένα σε κάτουρα ανηλίκων (και όμως μαλάκες το κάνουν τα ζώα). Και επιμένουν πως είναι και λιχουδιές. Επόμενο στάδιο να φάτε σκατά. Αν και νομίζω το κάνετε ήδη.

Στους περιπτεράδες που κάνουν μανούρα όταν τους πληρώνεις με 50ευρω. Τράβα γαμήσου μαλάκα να χαλάσεις. Στον πούτσο μου εμένα που από το πρωί όλοι πληρώνουν με 50ευρω. Τι θες να πάω να τους βρω να τους ζητήσω τον λόγο ;

Σε όσους είδαν το Twilight και τους άρεσε. Γιατί ; Επειδή τους αρέσουν οι ταινίες με βαμπίρ λυκάνθρωπους. Αλήθεια; Για δες Blade, Underworld, Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα, Dracula (του Κόπολα), Από το Σούρουπο ως την Αυγή....Σου αρέσει ακόμα ; Και όπως πάντα πολύς λόγος για των πρωταγωνιστή Πάτερσον. Αφού τα μαλακισμένα μας είχαν πρήξει τα αρχίδια με τον παραμυθά με το βιολί (αλήθεια τι έγινε αυτός ; Ζει ;) μετά με το κακομαθημένο Μπίμπερ(ο) ο άπλυτος καλά κρατεί. Άντε να βγει και το τελευταίο να ησυχάσουμε.

Στους σουβλατζήδες που τους λες βάλε μου στην παραγγελία extra λεμόνι και σε γράφουν στα καρβουνιασμένα αρχίδια τους.

Στις διαφημίσεις που βάζουν μια μουνάρα να διαφημίσει το προϊόν και έχουν την εντύπωση πως θα προσέξεις καλύτερα το προϊόν παρά την μουνάρα. (Για το αντρικό κοινό. Στο γυναικείο κοινό η μουνάρα δεν υπάρχει).

Στις τύπισσες που συστήνονται με ξενόφερτο όνομα για να κρύψουν την βλαχιά τους. Βλέπε Τζοάνα, Πέρσα, Κάθριν, Άντζελα, Ντέπι, Τζώρτζια, Έμιλι κτλ. Ντρέπεστε για το όνομα σας ; Ντροπή σας.

Στους τύπους με μεγάλα μπράτσα και μικρό τσουτσούνι. Τυχαίο ;

Στους τύπους που ενώ έχουν σήμα καμπάνα φροντίζουν να ακούσουμε και εμείς καμπάνα ότι μαλακίες λέει ενώ μιλάει στο κινητό του. ΝΑΙ ! ΕΛΑ ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ! ΤΙ ; ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΛΕΙΣΕ. ΓΕΙΑ. ΓΕΙΑ. (ΞΑΝΑ) ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

Στις σκυλούδες τραγουδίστριες που προβληματίζονται όταν κοιτάμε το μουνί τους που φαίνεται φάτσα κάρτα στο ξεκωλιάρικο φόρεμα παρά την ορθοφωνία στο άσμα που έγραψε ο Μπάμπης Βιτινιώτης για πάρτι τους.

Στους εραστές του καναπέ. "Ξέρεις τι μουνιά έχω γαμήσει εγώ όταν ήμουν νέος" Το λέει και αυτομάτως ανοίγει τα χέρια του και τα ακουμπάει στο πάνω μέρος της ράχης του καναπέ. "Α ρε να είχα την ηλικία σου άλλα τόσα θα γάμαγα !" Ναι ρε γελοίε σε πίστεψα και τώρα θέλω να μου δείξεις τους κάλλους στην χούφτα σου.

Σε αυτούς που λένε το εσπρέσο "εκσπρέσο" και το γάλα "γκάλα". Και τις χιλιάδες "χιλάδες".

Σε αυτούς που τρώνε του σκασμού και το συνοδεύουν με Coca Cola light, γιατί πολύ απλά προσέχουν την διατροφή τους. Τα 180 είναι καλά κιλά. Τα 190 είναι πολλά.

Σε αυτούς που έχουν κονσερβοκούτι αμάξι π.χ. (Peugeot Rally, Citroen Saxo) και μαρσάρουν να γυρίσεις να κοιτάξεις την μπαχαντέλα τους. Και δυστυχώς έχουν την εντύπωση πως λες " Πωπω τι μάγκας είναι αυτός !!! " Θα του καθόμουν να με γαμήσει εμένα και όλη μου την φάρα ". Τι στο διάολο δεν το νιώθουν το τόσο γαμωσταυρίδι που τρώνε. Την μάνα τους δεν την πιάνει πονοκέφαλος από τις τόσες αναφορές που κάνουμε για αυτήν ; Θα μου πείτε τι φταίει η μανούλα. Φταίει που τον ξέρασε στον κόσμο και δεν φρόντισε να του κάνει ευθανασία όταν έπρεπε.

Στους τύπους που λένε πως δεν τους αρέσουν κάποιες αντικειμενικά υπερμουνάρες για να αποδείξουν πως έχουν ποιότητα στο γούστο τους. Π.χ. "Δεν μου αρέσει η Σακίρα γιατί είναι κοντή και οι Κολομβιανές είναι πολύ νωχελικές. Άσε που δεν έχει και βυζιά μεγάλα ! " Ναι ρε τράγε, σε χαλάει. Απλώς θυμήσου πως η προηγούμενη σου γκόμενα έμοιαζε με την Helena Bonham Carter στο Frankenstein αφού την έβαλε στην πρίζα ο γιατρός ώστε να ταιριάζει με το τέρας.


Σε αυτούς στο Βέλγιο, που το παρακάτω βίντεο το έβαλαν στην κατηγορία καρτούν για παιδιά. Τελικά δεν είμαστε τόσο χάλια στην Ελλάδα.



Σε αυτούς που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και τα καταφέρνουν να σε βγάλουν χωρίς το κεφάλι.

Σε αυτούς που τους λες να αλλάξουν κανάλι στην τηλεόραση και αντί για αυτό ανεβάζουν τον ήχο σταδιακά ώσπου σπάνε τα τύμπανα σου και τρέχει αίμα από τα αφτιά τότε συνειδητοποιεί πως έχει πατήσει το λάθος πάνω κάτω.

Στα σπασικλάκια στο σχολείο που όταν έπαιρναν 17 ή 16 σε κάποιο δύσκολο μάθημα μπήγανε τα κλάματα λες και μανιακός δολοφόνος έσφαξε την οικογένεια και τεμάχισε τα πτώματα μπροστά στα μάτια τους.

Στους πούστηδες που όταν βρίζουν αποκαλούν τον άλλο ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑ !!!!!

Στους φίλους άντρες που φιλιούνται σταυρωτά όταν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος πέραν από γιορτή, γενέθλια, γάμος, θάνατος. Πολύ γκέι ρε παιδιά.

Στις διαφημίσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Είναι γα μη σε τα άθλιες. "Ντουροστίκ υπάρχει λύση, ντουροστίκ για κάθε σπίτι "

Σε αυτούς που τρώνε τα παϊδάκια με μαχαιροπίρουνο. Και καλά οι γκόμενες καταλαβαίνω μην απολέσουν κανένα νύχι, αλλά οι άντρες τι φοβούνται μην μπει λίπος στο νύχι και πάθει γάγγραινα το δάχτυλο ή μήπως τους χαρακτηρίσουν απολίτιστους.

Στους μαλάκες που σε παίρνουν τηλέφωνο και αφού καταλαβαίνουν πως έχουν κάνει λάθος ρωτάνε "Ποιος είναι ; Τι είναι εκεί ; " Τι ποιος είναι ρε μαλάκα, εσύ ποιόν θέλεις ή εσύ που πήρες ! Ζώο.

Σε αυτόν τον μαλάκα που σκέφτηκε να βγάλει πατατάκια με φέτα, λάδι, ξίδι, ντομάτα τζατζίκι κτλ. Αει γαμήσου πατατάκια θέλω να φάω όχι μεσημεριανό σε greek tourist tavern.

Στις ηλίθιες που κάνουν μήνυση στον άντρα τους επειδή δεν τις γαμάει. Και όμως ισχύει και συμβαίνει συνεχώς. Τράβα μωρή και βρες αλλού κάνα ψώλο να καβαλήσεις και άσε τις μηνύσεις γιατί γίνεσαι ρεζίλι. Η κάνε το άλλο. Βγάλε το δέρμα του ανδρός σου, βάλτο στον ήλιο και αφού στεγνώσει φτιάξε μια καπότα βάλτην σε ένα δονητή και γάμα του την μάνα.

Σε όσους φοράνε κοντομάνικα στην μέση του χειμώνα για να το παίξουν μάτσο και θερμοφόρες και σε όσους φοράνε φούτερ στην καρδιά του καλοκαιριού. Και όμως συνήθως είναι τα ίδια ζώα.

Στους φανατικούς μη καπνιστές που τώρα έχουν την ευκαιρία να ρουφιανέψουν τον συμπολίτη τους κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 1142.
19.167 ρουφιανέματα από αρχές Σεπτεμβρίου. Μπράβο μαλάκες. Και όλοι καπνίζουμε όπου γουστάρουμε.

Σε αυτούς που όταν θέλουν να δείξουν πέντε γυρνάνε την παλάμη προς το μέρος σου και το κάνουν. Στα μούτρα σου γιδογάμη.

Σε αυτές που φοράνε μπικίνι και έχουν ξεχάσει να ξυρίσουν την μουνάρα τους στην γραμμή και είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κισσούς να προσπαθούν να τυλιχτούν γύρω από τα μπούτια.

Σε αυτούς που κρατάνε τις αποδείξεις από τις καφετέριες για να τις περάσουν στην φορολογική τους δήλωση. Ήμαρτον μαλάκα. Θα πήξεις στην απόδειξη και στο τέλος θα βαρεθείς να κάτσεις να τις μετρήσεις.

Στους μαλάκες του πολιτικούς που κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα στέλνουν ευχετήριες κάρτες πιστεύοντας πως θα μας συγκινήσουν. Αρχίδια. Κάνα φράγκο στείλτε ή καμιά πουτάνα για χορό αν θες να συγκινηθούμε και να σε εκτιμήσουμε. Λαμόγιο.

Στους δισεκατομμυριούχους που φτιάχνουν μες το σπίτι ασανσέρ για το αυτοκίνητο. Ναι μαλάκα. Πάρτο και στο κρεβάτι σου να σου λέει παραμύθια.

Στις γκόμενες που βάζουν χρωματιστούς φακούς επαφής. Γαμάς την προσωπικότητα σου έτσι πάρτο χαμπάρι. Δεν είσαι εσύ αυτή. Είσαι μια που σου μοιάζει με άλλο χρώμα ματιών. Και με τρομάζεις. Φοβάμαι όταν σε κοιτάω.

Στους καλλιτέχνες που μιλώντας προσπαθούν να εντάξουν φράσεις ώστε να φανούν μορφωμένοι και σοφοί. Αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο καθώς τα σκατώνουν. Π.χ. Άντζελα Δημητρίου. Τι να πρωτογράψω.

Σε όλους τους ταχυδακτυλουργούς που κάνουν ακριβώς τα ίδια κόλπα με τον ακριβώς ίδιο εξοπλισμό και την ακριβώς ίδια παρουσίαση. Κάτι καινούργιο πέρα από το μηχάνημα που σε κόβει στα δύο και το κουτί με τα σπαθιά ;

Στους ανώνυμους σχολιαστές που καρκινώνουν το διαδίκτυο πιστεύοντας πως με την μαλακία που θα γράψουν θα τους πάρουμε στα σοβαρά.

Σε όσους λένε τα κάλαντα μετά τη μία το μεσημέρι. Ουστ κωλόπαιδο. Μας τα παν άλλοι. Μην απορήσεις αν σε βιάσει κανένας όταν πας δύο παρα τέταρτο και του πεις : "Να τα πούμε ????? "

Στους μαλάκες που τα Χριστούγεννα εμπνεύονται ότι πιο μαλακία μπορεί να σκαρφιστεί ο αφαλατωμένος εγκέφαλος τους και την εφαρμόζουν επάνω στο δέντρο. Κόκκινο έλατο, χρυσό έλατο, έλατο χωρίς φύλλα, ανάποδο έλατο, βαμμένο έλατο, καμένο έλατο, άλλο δέντρο εκτός από έλατο.

Σε όσους έχουν για ringtone ήχους που και καλά μας μπερδεύουν και ψαρώνουμε. Και όταν γυρνάνε τα κεφάλια και ψάχνουμε να δούμε από που προέρχεται αυτός ο ήχος γελάει σαν ηλίθιος σαν να έπιασε τον παπά από τα αρχίδια. Όχι μαλάκα. Γυρνάμε για να δούμε ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ το έχει βάλει στο κινητό του ώστε να μπορέσουμε να τον δώσουμε στους Γερμανούς στο επόμενο πόλεμο.

Σε όσους πάνε σε άκυρα μέρη και ζητάνε άκυρα πράγματα. Π.χ. Μπαίνουν σε καφετέρια και ζητάνε μπουγάτσα με τυρί ή μπαίνουν σε χασάπικο και ζητάνε τσιμεντόλιθους.

Σε όσους κυκλοφορούν με ένα καρνέ παραμάσχαλα και όταν τους μιλάς βγάζουν και τον στιλό λες και θα σου πάρουν συνέντευξη.

Σε αυτούς που κάνουν τράκα αναπτήρα και αφού κάνουν την δουλειά τους τον τοποθετούν από συνήθεια (και καλά ) στην τσέπη τους. Ουστ γύφτο.

Στους γέρους που λένε παιδιά και εννοούν τα αγόρια. Και σε αυτούς που τους ρωτάνε πόσα παιδιά έχετε και απαντάνε 2 παιδιά και 1 κορίτσι.

Στους γιατρούς που γράφουν συνταγές και θέλεις master στην κακογραφία για να καταλάβεις αν οι μέρες που πρέπει να παίρνεις το φάρμακο είναι 12 ή 58.

20 σχόλια:

  1. eisai theos!!!!upoklinome mou eftiaxes tin kyriaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α,γειά σου!!!! Ακριβώς έτσι είναι!!!! Και λίγα λές!!!! Να σαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις έμπνευση αδερφέ! πολύ καλός!

    Να συμπληρώσω τα εξής:

    Στους μαλάκες, που μέσα στα μέσα συγκοινωνίας, έρχονται και κάθονται δίπλα σου και σε ακουμπάνε, όταν έχει 70 τετραγωνικά μέτρα άδεια πιο δίπλα. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΜΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ!!!

    Στους εγκεφαλικά νεκρούς τηλεθεατές, που βλέπουν Πάνια και Greek Idol και ότι άλλο βρωμερό σκουπίδι προσβάλει την νουμοσύνη μας, και λένε οτι τα βλέπου για πλάκα μόνο. ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ, ενώ οι άλλοι, τα έχουν ώς πηγή για την διδακτορική διατριβή τους στη ψυχολογία και στη πυρηνική φυσική. Ουστ ζώα!

    Στις ηλίθιες γυναίκες που λένε: "Α είναι χαζό να δώσεις 2000 ευρώ για μιά τσάντα μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκας", και μετά πάνε και αγοράζουν μια τσάντα με 1000 ευρώ...Please psof and rot.

    Αν σκεφτώ άλλα θα σου γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μάγκα, είσαι απολαυστικός. Σε (ξανα)πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aliti χαίρομαι για αυτό.

    Υακίνθη και συ καλά να είσαι να με διαβάζεις. :)

    Alza καταλαβαίνεις πως αυτό το άρθρο θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Και οι κατηγορίες που αναφέρεις είναι τόσο μα τόσο σοβαρές που τους αξίζει ολόκληρο άρθρο. Βασικά περιμένω από εσένα τις δικές σου κατηγορίες....Μην με κάνεις και περιμένω πολύ. Κακός Μαύρος Ψόφος με χίλια.

    Και εγώ σε πάω ρε Kanthare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα προσπαθήσω ρε Peri απο εβδομάδα να σκεφτώ κάτι, αν και είναι πολύ δύσκολο. Εσύ και ο Mikeus έχετε καλύψει σχεδόν ολοκληρωτικά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη κιόλας Πέρη.... κόψε κάτι από τις αξύριστες... η αποτρίχωση πλέον στις μέρες μας κοστίζει! (άσε που πονάει κιόλας)! Εκτός αν αναφερθείς σ' αυτούς που έχουν τρίχα για πουλόβερ με επίκεντρο πλάτη και μοστράρονται και για γκόμενοι στην παραλία. Δίκαια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν διαφωνώ Dimi για τους τριχάρπαστους. Είναι αηδία το ξέρω. Αλλά εκ φύσεως ο άντρας είναι τριχωτός. Και δεν είναι εύκολο να κάνει αποψίλωση σε 200 τετραγωνικά στρέμματα (πλάτη) και μόνος του. Αντιθέτως οι γυναίκες σε εκείνο το σημείο είναι (φαντάζομαι) δύο κατεβασιές με το ξυράφι. Χρατς χρουτς !!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευγε φιλε μου. Αξιο addendum για το "Θανατος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ Mikeius. Τιμή μου να το λες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα να συμπληρώσω τις γκόμενες με τις τσάντες-ντιβανομπάουλα που τις κρεμάνε στον αγκώνα και πιάνουν 1μιση πεζοδρόμιο στη Σόλωνος και έχουν την απαίτηση είτε να γίνεις χαλκομανία στον τοίχο, είτε να κατέβεις στη μέση του δρόμου και να βρείς φρικτό θάνατο στις ρόδες του 224.

    Τις ίδιες γκόμενες που όταν ψιχαλίζει συμπληρώνουν την αμφίεση με ομπρέλα μεγαλύτερη από τέντα περιπτέρου και πλέον πιάνουν το πεζοδρόμιο, τη Σόλωνος, το απέναντι πεζοδρόμιο και τη μισή Ακαδημίας. Όταν τις βρίσκετε μπροστά σας, βαράτε τους στο ψαχνό. Ρίχτε τις στο δρόμο πριν σας αφανίσουν.

    Κάποιες άλλες γκόμενες που είναι 1,42 και παρόλα αυτά επιμένουν να φοράνε μαύρο κολάν και μπότες μέχρι το μπούτι και δεν καταλαβαίνουν ότι απλά μοιάζουν σαν 6άχρονα γκόμπλιν που έκλεψαν τη ντουλάπα της μαμας τους. όχι μωρή δεν είσαι σέξυ, είσαι μπάζολα, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Peri αφιερωμένο...

    http://kakosmaurospsofos.blogspot.com/2011/03/post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γαμάτο το μπλόγκ. Είχα ξεκινήσει με Mikeius, ύστερα Alza και τώρα εσύ. Δε σας προλαβαίνω! Keep up mothefuckers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Welcome to Peris-taseis GreekCthulhu...Καλή ανάγνωση στα σοβαρά ποστ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την ιδια πορεια με GreekCthulu ακολουθησα κι εγω, συν Master G και Διπροσωπο. Ειδικα Master G συνιστω ανεπιφυλακτα. Φαινεται αρκετα ποιοτικο και τουτο blog... good job.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα το είδα το μπλογκ σου ρε Perinio. Μόλις απέκτησες έναν επιπλέον τακτικό θαμώνα! Έμπαινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις