Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

The masturbation goes cloud...

Αυνανισμός:
Αυνανισμός είναι η διέγερση των γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση ηδονής, οργασμού και ικανοποίησης της γενετήσιας ορμής χωρίς συνουσία με άλλο άτομο. Φανταστείτε κάτι τέτοιο σε πιο μοντέρνα έκδοση :








Το ξέρετε ότι αν ένας ένας κληρικός χαριεντιστεί με το τσουτσούνι του και φέρει εις πέρας την έκκριση του σπέρματος τιμωρείται με αργία από τα καθήκοντα του για ένα έτος ; Και αν παρόλα αυτά συνεχίσει να μαλακίζεται καθαιρείται ; Τον διώχνουν από την δουλειά του παίδες ! Δεν χαμπαριάζουν μύγα στο σπαθί τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Τώρα πάλι αν είναι λαϊκός ή μοναχός οι ποινές είναι πιο μαλακές. Αφορισμός σαράντα ημερών τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Και αν διανοηθείτε ΜΑΛΑΚΕΣ να τον παίξετε με παρέα (διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν) οι μέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας διπλασιάζονται αλλά οι φορές των γονυκλισιών είναι ίδιες (ουφ ευτυχώς). Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο αμαρτωλοί και μιαροί είμαστε όλοι μας. Φτού σας μαλακιστήρια. Αν βάλεις μόνο την χρονιά που ανακάλυψες την μαλακία και την συνέχισες για ένα χρόνο σε καθημερινή βάση ( οι διπλές και τριπλές φορές μέσα στην μέρα δεν υπολογίζονται ) ....μμμμ κάτσε να υπολογίζω χοντρικά

30 μέρες Χ 12 μήνες = 360 μαλακίες Χ 40 ημέρες αφορισμού =14.400 ημέρες τιμωρίας

Δηλαδή αν πας στον παππούλη στην ενορία σου και του πεις "Πάτερ αμάρτησα επί ένα χρόνο. Έσπασα κόκαλα από την μαλακία, τυφλώθηκα και γέμισα τον βόθρο του σπιτιού μου με νεκρά μελλοντικά τέκνα του Θεού"
Αφού σε κοιτάξει με μίσος και ταυτόχρονη λύπηση για την κατρακύλα της μαλακοβαρεμένης ζωής σου θα σου πει : " Τέκνο του διαβόλου τιμωρείσαι με 14.400 μέρες αφορισμού και ξηροφαγίας, και εκατό γονυκλισίες την ημέρα "
Την γάμησες μεγάλε πάρε στεγαστικό καλύτερα που κάνουν και ευκολίες πληρωμής.

Και όλα αυτά τα παραπάνω μόνο για ένα χρόνο αυνανισμού. Σκεφτείτε, μάλλον δεν θέλετε και δεν πρέπει να σκεφτείτε τι θα γίνει αν πας τώρα στον παππούλη και του πεις " Παππούλη είμαι 27 χρονών και τον παίζω 30 χρόνια 4 φορές την ημέρα. Συν κάτι διπλές στο λύκειο με την παλιοπαρέα συν τα τσοντοπεριοδικα συν τις τσόντες συν τις σεξουαλικές πράξεις χωρίς τεκνοποίηση..........Ξεαμαρταίνεις στην άλλη ζωή, βγάλεις πατούσες στα γόνατα και χέζεις φακές και φασόλια.

Και έτσι για να ξέρετε δεν τιμωρείται η καθαυτού πράξη της μαλακίας αλλά το κίνητρο της μαλακίας. Είναι και η πράξη κακιά (πιπέρι στην ουρήθρα) ειδικά αν έχει κίνητρο όχι την αγάπη αλλά την ικανοποίηση του εγωισμού. Δηλαδή βλέπεις την μουνάρα Σάλμα Χάγιεκ και σου σηκώνετε η σημαία. Το σωστό είναι να πας να βρεις την Σάλμα και να της εκδηλώσεις την αγάπη σου, να την ζητήσεις σε γάμο και όταν μπει το στεφάνι την πρώτη νύχτα του γάμου να τεκνοποιήσεις μαζί της. Το λάθος είναι να πας και να σκεφτείς ότι την πηδάς και να τον παίξεις προς ικανοποίηση του εγωισμού σου. Έχουν δίκιο τελικά. Είναι τόσο απλό. Μα καλά τι κάναμε τόσα χρόνια οι μαλάκες ; Είχαμε σπαταλήσει την ενέργεια μας στο "Κατά μονάς βίτσιο" στην "Μόλυνση" στη "Σεξουαλική κατάχρηση του εαυτού". Αντί να πάμε απλώς να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας για αγάπη και οικογένεια, από την πρώτη στιγμή που τα αντιληφθήκαμε, στην γειτόνισσα με το στρινγκ, στην δασκάλα των Αγγλικών, στην Μαιρούλα στο δημοτικό, στην μάνα του φίλου μας που ήταν τόσο μούνα. Τι ζώα είμαστε τέλος πάντων ! Ω Θεέ !

Άλλη μια γαμάτη πληροφορία που συνέλεξα μόνος μου (όπως και η αυτοϊκανοποίηση) είναι πως στην καθομιλουμένη γλώσσα επικρατεί ο όρος "μαλακία" που σημαίνει και "ανοησία" καθώς και η φράση "την παίζω" για τον άντρα και "το ξύνω" για την γυναίκα. Π.χ.

Τι ανοησία είναι αυτή που έγραψες στον πίνακα Αννούλα ;
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Τι μαλακία είναι αυτή που έγραψες στον πίνακα Αννούλα ;

επίσης

Μου ξύνεις την πλάτη ;
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Μου μαλακίζεις την πλάτη ;

Οπότε την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να μαλακιστείτε σκεφτείτε πόσο πολύ αμαρτωλό και ανούσιο είναι αυτό που κάνετε. Σκεφτείτε πόσο επιβλαβής για την σωματική και ψυχική υγεία σας είναι η διαβολική αυτή πράξη. Σκεφτείτε πως μπορείτε να πάθετε κώφωση, τύφλωση και κύφωση. Και δεν μιλάω μόνο για τους άντρες αυνάνες. Και εσείς γύναια το ξέρετε ότι κάθε φορά που ξύνετε το πράμα σας αφαιρείται ουσία από το μυελό των οστών ; Και όχι η μαλακία δεν είναι θεραπεία της υστερίας. Παπαριές των ψυχαναλυτών είναι αυτά. Θα καείτε όλοι στην κόλαση και εγώ θα φτύνω στους τάφους σας αμαρτωλοί με άδεια του κληρικού μου όταν θα τελειώσει η τιμωρία μου. Μετανοείτε όσο υπάρχει καιρός.

Ναι έχετε δίκιο. Οι απόψεις αυτές με εκπροσωπούν στην εικόνα από επάνω.

15 σχόλια:

  1. τραγουδι μεγαλε αυνανα γιατι δεν εχει σημερα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτεριά στους γνήσιους αυνανιστές, τσεκούρι στους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε ορισμένοι δεν μπορούν ταυτόχρονα να διαβάζουν και να ακούγεται μουσική και μου έκαναν παράπονα.

    Λευτεριά Kanthare !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -και τώρα το σοβαρό μου comment-

    Εγω πάλι εχω κολλήσει με τον τύπο που μου είπε οτι δεν αυνανίζεται/δεν σκέφτεται το σεξ.
    Απο τοτε που ακουσα τις παραπανω λεξεις απο το στομα του ο κοσμος μου αλλαξε.Ειναι πιο φωτεινος,πιο αγνος,πιο γαμαουα.

    Ακολουθείστε βρε το παραδειγμα Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρουλι, άντρας που δηλώνει οτι δεν αυνανίζεται/δεν σκέφτεται το σεξ, είναι είτε υποκριτής, είτε πούστης, είτε έχει ψυχολογικά. Τα έχω πει παλιότερα και θα το λέω όσο ζω!

    http://kakosmaurospsofos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλζα εγω το ξερω , το μονο που μενει ειναι να το παραδεχτει και αυτος.

    Και ξερεις τι; απλα ειμαι σιγουρη οτι the musterbation goes cloud, τουλαχιστον για τον συγκεκριμενο.

    Y.Γ
    http://crazybizzaki.blogspot.com/2011/03/men.html.Τελικα ολοι εχουμε γραψει πανω στο θεμα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μαλακία, είναι διαχρονικό ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπινο πολιτισμό απο τα σπαργανα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρούλι ο Alza με κάλυψε απόλυτα. ;)

    Βούλα μεγάλη η χάρη του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι μαλάκας, απλώς αγαπώ τον εαυτό μου και μου ανταποδίδω την αγάπη μου έμπρακτα.

    Δεν εμπιστεύομαι κανέναν που ισχυρίζεται ότι αγαπάει τους άλλους (βλ. τραγοπάπαρδους) και δεν αγαπάει πρωτίστως τον εαυτό του.

    Και γαμώ τα επιχειρήματα. Μου έρχεται να με αγαπήσω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγάπη είμαι ΕΓΩ και όχι εσύ όπως λέει η milf Βίσση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι milf η Βίσση, προτιμω να πάω με πτώμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι ε ;
    Μάλλον έχω καιρό να γαμήσω. Σόρρυ γκάις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γι' αυτό και οι ρασοφόροι προτιμούν τις αλλαξοκωλιές, είναι πιο ηθικό και το σπέρμα δεν πάει χαμένο... (τρέχει στο μούσι σκοτώνοντας τις ψείρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις