Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Γιατί θα πάω στην κόλαση

Τώρα που πλησιάζουν αυτές οι άγιες μέρες κάθισα και σκέφτηκα (όχι πολύ ώρα) πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξω στα καζάνια της κόλασης καθώς δεν τηρώ κατά γράμμα τον λόγο του Θεού και ειδικότερα δεν τηρώ τις 10 εντολές. Και να πεις ρε πούστη μου πως ήταν καμιά πενηνταριά αυτές οι εντολές να πάει στον Εωσφόρο αλλά είναι μόνο δέκα και παρόλα αυτά δεν μπορώ να συγκρατηθώ και αμαρτάνω. Και για όσους δεν έχουν βγάλει το δημοτικό ή έβγαιναν έξω την ώρα των Θρησκευτικών ή δεν έχουν δει την ταινία ο Περίνιο είναι εδώ να σας βάλει με το ζόρι μέσα στην κεφάλα σας τις δέκα εντολές του Θεού και όχι του Φοίβου.(1) «Δεν θα υπάρχουν για σένα άλλοι θεοί εκτός από μένα». Αυτή η εντολή είναι αντίθετη με τη λατρεία κάθε άλλου θεού εκτός από τον ένα αληθινό Θεό. Όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι.

Εντάξει ο Θεός είναι ένας και μόνο αυτόν πρέπει να λατρεύουμε. Δυστυχώς έχω λατρέψει και τον μπασκετικό Θεό τον Παναθηναϊκό. Εδώ τον παραδέχονται και οι γαύροι εγώ που είμαι και βάζελος θα έκανα το αντίθετο ; Έχω λατρέψει επίσης τον μέγιστο συγγραφέα GrahamMasterton που γράφει για αιματοκυλίσματα δαίμονες και ελεεινά γαμήσια όπως επίσης τον Τόλκιν που δημιούργησε κοσμογονία νέα γλώσσα και μια ιστορία που αφήνει με ανοιχτό το στόμα εκατομμύρια αναγνώστες. Και δεν είναι ψεύτικοι, υπάρχουν ή υπήρξαν στην πραγματικότητα. Οι συγγραφείς εννοώ. Οπότε ποιος ο λόγος να μην τους λατρεύω.
Ένας πόντος για κόλαση ο Περίνιο.

2) «Δεν θα κατασκευάσεις για σένα είδωλα και κανενός είδους ομοίωμα που να αντιπροσωπεύει ο,τιδήποτε βρίσκεται ψηλά στον ουρανό ή εδώ κάτω στη γη ή μέσα στα νερά, κάτω απ` τη γη. Δεν θα τα προσκυνάς ούτε θα τα λατρεύεις, γιατί εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, ο Θεός σου, είμαι Θεός που απαιτώ αποκλειστικότητα. Για την αμαρτία των πατέρων που μου αντιστέκονται τιμωρώ τα παιδιά, ακόμα και ως την τρίτη και την τέταρτη γενιά. Δείχνω όμως την αγάπη μου σε χιλιάδες γενιές αυτών που με αγαπούν και τηρούν τις εντολές μου».Αυτή η εντολή είναι ενάντια στην κατασκευή ειδώλων, μια ορατή αντιπροσώπευση του Θεού. Δεν υπάρχει εικόνα που μπορούμε να κάνουμε και να αποδίδει με ακρίβεια τον Θεό. Το να κάνουμε ένα είδωλο να απεικονίζει τον Θεό είναι το ίδιο με το να λατρεύουμε έναν ψεύτικο θεό.

Για άλλη μια φορά έχω λατρέψει το τριφύλλι. Το έχω βάλει στο στήθος μου το έχω αναρτήσει στον τοίχο του δωματίου μου έχω τραγουδήσει έχω βρίσει την μάνα κάποιων που του πήγαν κόντρα. Επίσης είχα κατασκευάσει παλιότερα (τα χρόνια της αγνής μαλακίας) ένα κολάζ με διάφορες γυμνές κορασίδες και τις προσκυνούσα με δέος πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Τώρα δεν το κάνω επειδή έχουν ανέβει οι ταχύτητες στο ίντερνετ.
+5 για καζάνι

(3) «Δεν θα προφέρεις για κανένα λόγο το όνομα του ΚΥΡΙΟΥ, του Θεού σου. Πράγματι, εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, δεν θ` αθωώσω κανέναν που προφέρει το όνομά μου για οποιονδήποτε λόγο». Αυτή η εντολή είναι αντίθετη με το να προφέρουμε το όνομα του Κυρίου μάταια. Δεν πρέπει να παίρνουμε το όνομα του Θεού ελαφρά. Πρέπει να δείχνουμε ευλάβεια στο Θεό αναφέροντάς Τον με σεβασμό και τιμή.

Μάταια προς Θεού ποτέ. Πάντα υπήρχε λόγος όταν το πρόφερα. Συνήθως όταν είχα νεύρα και ήθελα να ξεσπάσω κάπου. Και είναι ο μόνος που δεν αντιλέγει. Ξέρετε πολλούς που τους βρίζετε και κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο ; Παρόλο που πιστεύω στον Θεό (αλήθεια λέω) πολλές φορές έχω ξεθυμάνει την υστερία μου κατεβάζοντας καντήλια αναφέροντας τόσο τον ίδιο όσο και τον γιο του όσο και την μητέρα του γιου του που δεν είναι όμως γυναίκα του. Και ναι σε στιγμές που συμβαίνουν καλά πράγματα ούτε καν περνάει από το μυαλό μου να τον αναφέρω.
+10 πόντοι για τον πάτο της γης.

(4) «Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου για να την ξεχωρίζεις και να την αφιερώνεις στον ΚΥΡΙΟ. Έξι μέρες θα εργάζεσαι και θα κάνεις όλες τις εργασίες σου. Αλλά η έβδομη μέρα είναι ημέρα ανάπαυσης, αφιερωμένη σ` εμένα τον ΚΥΡΙΟ το Θεό σου. Την ημέρα αυτή δεν επιτρέπεται να κάνεις καμιά εργασία ούτε εσύ ούτε ο γιος σου ούτε η θυγατέρα σου ούτε ο δούλος σου ούτε η δούλη σου ούτε τα ζώα σου ούτε ο ξένος που κατοικεί στις πόλεις σου. Σε έξι μέρες εγώ, ο ΚΥΡΙΟΣ, δημιούργησα τον ουρανό, τη γη και τη θάλασσα, καθώς και όλα όσα υπάρχουν μέσα σ` αυτά, και την έβδομη μέρα αναπαύτηκα. Γι αυτό ευλόγησα την ημέρα του Σαββάτου και την ξεχώρισα για τον εαυτό μου». Αυτή είναι μια εντολή να ξεχωρίσουμε την ημέρα του Σαββάτου (την τελευταία μέρα της εβδομάδας) σαν μέρα ξεκούρασης αφιερωμένη στον Κύριο.

Την ημέρα του Σαββάτου μόνο για να την αφιερώνω στον Θεό δεν την ξεχωρίζω. Πολλά Σάββατα δουλεύω, τα περισσότερα γίνομαι λιάρδα από το αλκοόλ. Εκκλησία δεν έχει το Σάββατο αλλά την Κυριακή οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως θα του την αφιερώσω. Κάτι με τους Εβραίους θυμάμαι για το Σάββατο αλλά εγώ δεν είμαι Εβραίος είμαι Έλληνας μα τον Δία τον κεραυνοψώλη. Φτάνοντας στην τέταρτη εντολή αρχίζω και διαισθάνομαι πως τελικά πρόκειται για σκευωρία εις βάρος μου.....και όχι μόνο.
+5 πόντοι για παρέα με τον Αδόλφο Χίτλερ

(5) «Να τιμάς τον πατέρα σου και τη μητέρα σου, για να ζήσεις πολλά χρόνια στη χώρα που εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, ο Θεός σου, θα σου δώσω». Αυτή είναι μια εντολή να συμπεριφερόμαστε στους γονείς μας με τιμή και σεβασμό.

Εδώ εντάξει μπορώ να πω πως το κάνω. Όχι 100% βέβαια. Έχει ακούσει και ο μπαμπάς και η μαμά διάφορα κοσμητικά επίθετα. Και όχι μόνο μια φορά και μετά νηστεία προσευχή και βουρδουλιές στην πλάτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τους σέβομαι και δεν τους τιμώ. Σημαίνει απλά πως σαν άνθρωπος που είμαι βγήκα εκτός ελέγχου. Και αυτοί που είναι άνθρωποι έχει τύχει φορές (πράμα λογικό) να έχουν φερθεί σε εμένα με τον ίδιο τρόπο. Κακία δεν κράτησα και ούτε μου κράτησαν ποτέ. Αυτό δεν έχει σημασία ;
+ κανένας πόντος για την λάβα του πυρήνα της γης

(6) «Δεν θα φονεύσεις». Αυτή είναι εντολή ενάντια στην προμελετημένη δολοφονία ενός ανθρώπου.

Δεν έχω σκοτώσει ποτέ και κανέναν. Αλλά δεν ορκίζομαι πως δεν θα το κάνω για πάντα. Γιατί ΜΑΛΑΚΕΣ υπάρχουν πολλοί Περίνιο μόνο ένας. Και η υπομονή μου στην μαλακία (Παρτάλι εννοώ την μαλακία σαν γενική έννοια στον άνθρωπο και όχι αυτήν που όταν σου σηκωθεί η πούτσα και δεν έχει τρύπα να την βάλεις αρχίζεις και την χτυπάς πάνω κάτω μέχρι να βγάλει αυτό το άσπρο υγρό που λέγετε χύσι ή σπέρμα) είναι περιορισμένη. Αλλά ως σήμερα που κοντεύω τα 30 δεν έχω αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.
+ κανένας πόντος για του διαόλου την μάνα

(7) «Δεν θα μοιχεύσεις». Αυτή είναι εντολή ενάντια στις σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον άλλο εκτός από το σύντροφό σου.

Δεν έχω σύντροφο έτσι όπως το εννοεί. Δηλαδή δεν είμαι παντρεμένος και ούτε υπήρξα ποτέ. Οπότε οτιδήποτε σεξουαλικές αρρωστημένες περιπτύξεις έχω κάνει ως τώρα δεν πιάνονται για αμαρτία. Ακόμα και την δεξιά παλάμη μου δεν την έχω μοιχεύσει με την αριστερή. 100% σωστός ο Περίνιο.
+ κανένας πόντος για τον αγύριστο

(8) «Δεν θα κλέψεις». Αυτή είναι μια εντολή να μην παίρνουμε τίποτα που δεν ανήκει σε μας χωρίς την άδεια του προσώπου στο οποίο ανήκει.

Αυτή η εντολή με μπερδεύει λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς το εννοεί το να μην πάρω τίποτα χωρίς την άδεια του προσώπου στο οποίο ανήκει. Δηλαδή όταν πήρα και κατασπάραξα το κρουασάν Μόλτο που άνηκε σε στενό συγγενικό μου πρόσωπο έκανα τιτανομεγιστηαμαρτία ; Ναι δεν τον ρώτησα αλλά όταν του το είπα μετά μου είπε στα αρχίδια του. Επίσης μια φορά που έκανα ντους τραγούδησα φωναχτά το Ανάβεις φωτιές ανάβεις και όλα τα καις της Βανδή. Ναι δεν ρώτησα τον Φοίβο και προσπάθησα να βρω το τηλέφωνο του μετά να ζητήσω άφεση αμαρτιών αλλά δεν τα κατάφερα. Επίσης άλλη μια φορά πήρα την μαλακία i-phone που ανήκει σε φίλη μου και είδα τσοντίδια στο prolapseparty.com Μιλάμε για διαστροφή όχι μαλακίες. Μόνο για αυτές τις δουλειές είναι χρήσιμα τα i-phone οπότε που το κακό ; Δεν της είπα τίποτα μετά αλλά φαντάζομαι θα το είδε στο ιστορικό. Δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα αλλά έχει εξαφανιστεί. Προφανώς προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του διαστροφικού μου γούστου.
+10 πόντοι πιο κοντά στην διαστροφή

(9) «Δεν θα καταθέσεις ψεύτικη μαρτυρία ενάντια στο συνάνθρωπό σου». Αυτή είναι μια εντολή ενάντια στην ψεύτικη μαρτυρία ενάντια κάποιου προσώπου. Είναι βασικά μια εντολή ενάντια στο ψέμα.

Ελάτε τώρα ποιος δεν έχει πει ψέματα ; Ακόμα και ο πάπας της Ρώμης που έχει και αλάθητο λέει σε καθημερινή βάση. Εγώ γιατί να μην εμπλακώ σε αυτήν την αμαρτία. Εντάξει δεν είμαι επαγγελματίας σαν μερικούς που το έχουν ψωμοτύρι το ψέμα. Πολλοί βασικά αναπνέουν για το ψέμα. Εγώ πάντως έχει τύχει να με ρωτάνε ;
Που είσαι ρε Περι, τι κάνεις ρε μαλάκα όλα καλά ;
Εγώ απαντάω ναι ρε μαλάκα όλα καλά παρόλο που μέσα μου βράζω και είμαι έτοιμος να επιτεθώ σε οτιδήποτε κάθετε τριγύρω μου.
Και μετά επιμένει ο μαλάκας και με ρωτάει:
Άντε ρε μαλάκα αφού σε βλέπω δεν είσαι καλά τι έχεις ;
Και συνεχίζω να επιμένω ο μαλάκας παίρνοντας και ύφος σοβαρό και ταυτόχρονα θιγμένο:
Μία χαρά είμαι ρε μαλάκα σου λέω. Αλήθεια. Αν είχα κάτι δεν θα στο έλεγα ;
Οπότε λέω ψέματα πως και καλά είμαι καλά, λέω ψέματα πως λέω αλήθεια ενώ λέω ψέματα και λέω ψέματα πως θα του έλεγα αν είχα κάτι που δεν παίζει να το έκανα.
Σε μια φράση 3 κολλητά ψέματα !!!
+3 πόντοι για κάρφωμα στην τρίαινα του Άδη

(10) «Δεν θα επιθυμήσεις τίποτε απ` ό,τι ανήκει στο συνάνθρωπό σου: ούτε το σπίτι του, ούτε τη γυναίκα του, ούτε το δούλο του, ούτε τη δούλη του, ούτε το βόδι του, ούτε το υποζύγιό του». Αυτή είναι μια εντολή να μην επιθυμήσουμε ο,τιδήποτε δεν μας ανήκει. Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε παράβαση μιας από τις παραπάνω εντολές: φόνο, μοιχεία, κλέψιμο. Αν είναι λάθος να κάνεις κάτι, είναι λάθος και να το επιθυμήσεις.

Έχω επιθυμήσει και σπίτι και την γυναίκα και τις δούλες και το βόδι (αμάξι) του συνάνθρωπου μου. Πόσες φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέω : Ρε τον μαλάκα τι μουνί γαμάει και εμείς στην απέξω. Αν την είχα εγώ γυναίκα δεν θα την άφηνα να πάρει αέρα από το μουνί. Θα της τον είχα μόνιμα μέσα με σύμβαση αορίστου χρόνου. Επίσης πόσους και πόσους έχουμε βγάλει κοντοψώληδες επειδή έχουν καλύτερο και μεγαλύτερο αμάξι από το δικό μας ; Προσωπικά εγώ για τα αμάξια στην ζμπουτσαμου αλλά υπάρχουν άλλοι καλοί χριστιανοί που επιδίδονται σε αυτό το σπορ. Το να φτάσεις στα άκρα και να σκοτώσεις κάποιον για αυτούς τους λόγους είναι χοντρό. Το να κλέψεις όμως από ένα λαμόγιο πολιτικό που μας έχει ξεκωλιάσει τόσα χρόνια στο "κλέψιμο" δεν το βρίσκω και τόσο αμαρτωλό. Ούτως η άλλος αυτά ανήκουν σε εμάς και τα ξαναπέρνουμε πίσω. Καμία αμαρτία.
+ κανένας πόντος για τα Τάρταρα

Πόσα ποντάκια μάζεψα τελικά ; Να κάτσω να κάνω την σούμα ή δεν βαριέσαι ποιος ο λόγος ;
Και μην χασκογελάτε αναγνώστες δεν νομίζω να είστε εσείς καλύτεροι. Οπότε το επόμενο ραντεβού (μετά το χθεσινό) ελπίζω να μην είναι στην κόλαση.

27 σχόλια:

 1. Ρε, μην μασάς. Θα έχεις όλους εμάς για παρέα. Μα τον Δία τον κεραυνοψώλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έκανα το λάθος να πατήσω το prolapse party...my eyes are still burning. Και ο μόνος αληθινός θεός είναι ο Μάικλ Τζάκσον. Και ίσως ο Μάικλ Τζόρνταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο Μάηκολ Τζάξον έδωσε τις εντολές στο Μωυσή....άκου όνομα ρε μαλάκα...άμα με λέγανε Μωυσή θα 'χα 'φτοχτονήσει και τέθοια

   Διαγραφή
 3. Πέρη...λυπάμαι αλλά, there are just five words to say...You Gonna Burn In Hell...

  http://youtu.be/QL3C_eAtlS0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όχι ότι μετρά στο αποτέλεσμα αλλά το 'ου μοιχεύσεις' περιλαμβάνει κάθε σεξουαλική πράξη εκτός γάμου, δηλαδή μοιχοί δεν είναι μόνο οι παρθένοι. Το άλλο είναι με τη νομική έννοια (& μόνο σε άλλες χώρες-στην Ελλάδα πια δεν είανι αδίκημα).
  Καλή εβδομάδα μα τέτοιες ωραίες σκέψεις φιλοσοφικές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δηλαδή αμαρτωλός και στην εντολή νάμπερ σέβεν. Τσάμπα η χαρά. Με αποτελείωσες Δάφνη μου.
   Καλή μεγαλοβδομάδα και μακρυά από αμαρτίες !

   Διαγραφή
  2. Μακριά; Θυμάσαι το καζαντζακικό καμάκι 'Έλα να αμαρτήσουμε για να μετανοήσουμε και να σωθούμε;' Το προτιμώ.
   Καλή Μετάνοια, λοιπόν κι αν δε δουλέψει, ραντεβού στην Κόλαση όπου όπως λενε 'άμα έχεις καλή παρέα..'

   Διαγραφή
  3. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχω καλή παρέα.
   Τα λέμε εκεί λοιπόν. ;)

   Διαγραφή
 5. Εγώ πάντως -που είμαι Θεά- αν θέλεις σου κλείνω σουίτα στον παράδεισο μόλις με 1 ευρώ την ημέρα που θα τα καταθέτεις, μαζί με την παντοτινή πίστη σου στη θρησκεία της atsalakotis! Σκέψου το, δεν έχω και νηστεία ;)

  Blasphemy is a victimless crime my dear!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν είσαι Θεά να γνωριστούμε. ;)
   Αλλά για Παράδεισο δεν ξέρω κάτι μου κολλάει στο να μείνω αιώνια εκεί.
   Και δεν blasphemao. Όχι πάντα...

   Διαγραφή
  2. Σκάσε ρε αρχίδι, κάνεις χαλάστρα...
   Πες της τι ωραίο παιδί που είμαι...

   Διαγραφή
  3. είναι ωραίο παιδι ρε LIttlewind, 'πλά τον έχω για να μου φέρνει τσιγάρα....έλα 'σσουδείξωγω ποιος είναι άντρα

   Διαγραφή
  4. Πούρα με φλέβα καπνίζει ο Χωστήρας και ΝΑΙ του τα δίνω εγώ !

   Διαγραφή
  5. ακόμα και στα όνειρά σου μαζί μου, ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ.....φαντάσου, ρε Littlewind, ονειρεύεται το τελευταιάκι ότι τον πιπώνω κιόλας, για να δεις τι μπορεί να πει για να σε καταχτήσει...εγώ πάλι δεν πέφτω στο επίπεδό του, απλά...πέφτω

   Διαγραφή
 6. Η θρησκεία της atsalakotis τους δέχεται -σχεδόν- όλους! Ελάτε πιστά μου αγόρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πες μου που είσαι ΤΩΡΑ και τι κάνεις...τέλος!

   Διαγραφή
  2. Πες μου, το κάνεις από καιρό αυτό; :P

   Διαγραφή
  3. Μην του μιλάς του μαλάκα ρε συ Little. Θα στην πέσει στο τέλος.

   Διαγραφή
 7. Ντάξει τώρα όχι και κόλαση!!Ας πούμε θα είσαι στα εργατικά προάστεια του Παραδείσου!!ΧΑΧΑ!!

  Καλώς σε βρήκα!!Πολύ γαμάτο μπλογκάκι!!!

  Πέρνα και από τη γειτονιά μου!!


  http://parembassi.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση προς το πρόσωπο μου στο 6, αλλά αν υπάρχει όντως η κόλαση θα έχουμε όσο χρόνο θέλουμε να το συζητήσουμε μέσα σε ένα καυτό καζάνι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχα. Νομίζω πως σου αρέσουν οι διευκρινίσεις. Στο εξήγησα καλά πάντως δεν μπορείς να πεις !
   Θα φέρω και PSP στο καζάνι. Φέρε κανά παιχνίδι εσύ...

   Διαγραφή
 9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Να σου πω γιατί θα πας στην Κόλαση τελικά, Dear Perinio; Επειδή δε γράφεις συχνά εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσο καλοκαιριάζει ο Περίνιο εξαφανίζετε από την μπλογκόσφαιρα και γράφει αραιά και που. Τώρα αν είναι λόγος αυτός να πάω στην κόλαση κανένα πρόβλημα. Με μακροβούτι θα καρφωθώ στο καζάνι.

   Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις